فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه کارآفرینی کانادا Immigrant entrepreneurs

بازگشت
پاسخ سوالات مهاجرت بخش 8

8-2 پاسخ سوالات برنامه کارآفرینی کانادا

8-2-1 چگونه می توانم واجد شرایط برنامه کارآفرینی کانادا باشم؟

برای قبولی در برنامه کارآفرینی کانادا بجز استان کبک باید شرایط زیر را به عنوان حداقل ها داشته باشید:
- دارا بودن دارایی خالص حداقل 300 هزار دلار کانادا که بصورت قانونی کسب شده باشد
- دارا بودن سابقه مدیریت ارشد یا مالکیت یک بیزینس طبق شرایط مورد نظر استان
- خرید یا تاسیس یک بیزینس در کانادا که حداقل 33درصد آن برای شما باشد و مدیریت موفق آن
- ایجاد حداقل یک کار ثابت برای یک فرد مقیم یا شهروند کانادایی
 
برای قبولی در برنامه کارآفرینی کانادا مخصوص استان کبک باید شرایط زیر را داشته باشید:
- دارا بودن دارایی خالص حداقل 300 هزار دلار کانادا که بصورت قانونی کسب شده باشد
- داشتن 2 سال سابقه کار مدیریتی  در 5 سال گذشته و مالکیت حداقل 25 درصد سهام ان
- ارائه بیزینس پلن که حداقل 25 درصد سهام و صد هزار دلار ارزش آن در کبک باشد
 
برای قبولی در برنامه استارت آپ باید شرایط زیر را داشته باشید:
- داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه با نمره CLB 5 در تمام اسکیل ها
- دارا بودن تحصیلات اکادمیک بعد از دیپلم در موسسه معتبر
- دارا بودن دارایی کافی برای اسکان در کانادا
- قصد اقامت در هرکجای کانادا بجز کبک
- انجام ازمایشات مدیکال و سکوریتی چک
 

8-2-2 آیا برنامه های کارافرینی کانادا بعد از صدور ویزا تعهد خاصی دارند؟

- کنترل و هدایت یک بیزینس که حداقل یک سوم آن در مالکیت شما باشد
- حضور مداوم و مستمر و مفید در مدیریت یک بیزینس کانادایی
- ایجاد حداقل یک شغل برای یک فرد کانادایی
اگر موارد بالا را فرد دارای ویزای کار رعایت نکند نمیتواند اقامت دائم کانادا را کسب کند.
 

8-2-3 ایا برای اقدام برنامه کارآفرینی کانادا باید یک سفر توریستی اکتشافی از کانادا داشته باشم و اجباری است؟

توصیه قوی می شود که قبل از اقدام از استانی که می خواهید بیزینس خود را شروع کنید حتما یک سفر بازدیدی داشته باشید.
 

8-2-4 به عنوان یک فرد اقدام کننده برای برنامه کارآفرینی آیا باید یک بیزینس پلن با جزئیات کامل ارائه دهم؟

خیر نیازی نیست، مگر بخواهید برای استان کبک اقدام کنید
 

8-2-5 چگونه امتیاز خود را برای برنامه کارآفرینی کانادا بدانم؟

در وب سایت موسسه مهاجرتی گنجی فرم ارزیابی تکمیل کنید یا برای ما در اینستاگرام و تلگرام و ایمیل مشخصات فردی و شغلی خود را ارسال فرمایید. تلفن های ما را نیز در بخش تماس با ما سایت گنجی بیابید.
 

8-2-6 آیا داشتن مدرک زبان برای این برنامه لازم است؟

بله توصیه می شود بدون مدرک زبان برای این برنامه های کارآفرینی اقدام نکنید
 

8-2-7 آیا داشتن تحصیلات آکادمیک برای برنامه کارآفرینی کانادا اجباری است؟

خیر ولی داشتن تخصص مرتبط نیاز است هرچند بسیاری از برنامه های کارآفرینی برای کسب امتیاز قبولی نیاز به مدارک دانشگاهی دارند.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما