فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

دفتر حفاظت منافع ایران در آمریکا

بازگشت


دفتر حفاظت منافع ایران در آمریکا

دفتر حفاظت منافع ایران در آمریکا قسمتی از سفارت پاکستان درخیابان ویسکانسین در واشنگتن دی سی است.و نماینده غیر رسمی جمهوری اسلامی ایران در ایالات متحده آمریکا می‌باشد.
بر اساس گفته سخنگوی وزارت خارجه پاکستان ۷۰ الی ۸۰ دیپلمات ایرانی در این دفتر فعالیت می‌کنند.
آمریکا درایران دفتر حافظ منافع ندارد ولی سفارت سوئیس حفاظت از منافع آمریکا درایران را برعهده دارد.
 

flag canada

هموطنان عزیز ما می توانند برای انجام امور زیر از طریق دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن کارهای خود را به انجام برسانند:
 
امور گذرنامه
 
امور ثبت و احوال
 
امور دانشجویی
 
امور اجتماعی
 
روادید
 
در زیر برخی نکات برگرفته از این وب سایت به صورت پرسش و پاسخ آورده شده است؛
 
 سؤال: تجدید گذرنامه در چه مدتی انجام میشود؟
 
جواب: چنانچه مدارک کامل باشد و از طریق پست فدرال اکسپرس ارسال نمائید 4  هفته طول میکشد. (در مواقعی که حجم کار کمتر باشد این مدت کمتر خواهد بود.) در صورتیکه شخصاً به نمایندگی مراجعه نمائید و مدارک شما کامل باشد در حد امکان امور کنسولی همان روز انجام خواهد گرفت
 
 سؤال: برای مراجعه حضوری چه ساعت و چه روزهائی باید به نمایندگی آمد؟
 
جواب: ساعات کار نمایندگی از 8 صبح الی 4:30  بعد از ظهر روزهای دوشنبه الی جمعه میباشد. بنا بر این میتوانید در ساعات اداری به نمایندگی مراجعه نمائید
 
سؤال: گذرنامه های جدید چه تفاوتی با گذرنامه های قدیم دارند؟
 
جواب: گذرنامه های جدید علاوه بر اندازه استاندارد، مدت 5 سال اعتبار دارند وغیرقابل تمدید می باشند. ضمناً بعد از تحویل گرفتن گذرنامه دقت کنید که اطلاعات وارد شده با مشخصات شناسنامه شما کاملاً مطابقت داشته باشد
 
برای تجدید گذرنامه ارسال مدارک مورد نیاز در فرم شماره یک ضروری است
 
سؤال: متولدینی که مشمول خدمت نظام وظیفه هستند، چگونه میتوانند مهر خروج از کشور را دریافت نمایند؟
 
جواب: این دسته از متقاضیان که حداقل دو سال درخارج از کشور اقامت داشته باشند با تکمیل فرم شماره 301 میتوانند با درج مهر خروج ویژة مشمولین در گذرنامه به ایران مسافرت نمایند. این مهر خروج تا تاریخ 4/11/1385 معتبر میباشد که بر اساس آن میتوان هر سال یک بار به کشور وارد و تا سه ماه از مرزهای مجاز کشور خارج شد
 
سؤال: متولدین چه سالی از خدمت سربازی معاف هستند؟
 
جواب: مشمولان گروههای سنی زیر (بشرطی که تغییر سن در شناسنامه نداده باشند) از انجام خدمت نظام وظیفه معاف میباشند
 
الف: مشمولان عادی - دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس تا پایان سال 1333،
 
ب: مشمولان دکترا (گروه پزشکی و گروه غیر پزشکی) تا پایان سال 1328،
 
ج: مشمولان عادی دیپلم و فوق دیپلم متولدین 1334 تا پایان سال 1337 (مشمولان این گروه سنی موظف به تکمیل فرم شماره 52 میباشند. این فرم باید به مهر و امضاء محضر رسمی NOTARY PUBLIC رسیده باشد(
 
د:متولدین 1334 تا پایان سال 1337 که بعد از مهر ماه 1358 (22 سپتامبر 1979) موفق به اخذ مدرک لیسانس گردیده اند. (ارائه اصل مدرک لیسانس و یا تصویر تأیید شده توسط نوتوری پابلیک  الزامی میباشد (Notary Public.)
 
ضمناً جهت پی گیری معافییت عفو رهبری درایران وتائید مدارک توسط این نمایندگی لطفاً به فرمهای شماره 427 و55 یا 54 رجوع فرمائید
 
داشتن تاریخ آخرین خروج از ایران در گذرنامه بسیار مهم میباشد
 
سؤال: آیا میتوانم مهر خروجی مشمولین را در ایران بگیرم؟
 
جواب: خیر، حتماً این مهر باید قبل از مسافرت به ایران در گذرنامه شما درج شده باشد و چنانچه بدون آن به ایران مسافرت نمائید برای خروج از کشور با مشکل مواجه خواهید شد
 



iran former embassy


The Former Embassy of Iran in Washington, D.C
 
سوالات ویزای آمریکا
 
سؤال: برای خرید سربازی چه باید کرد؟
 
جواب: کلیه مشمولین خدمت نظام وظیفه عمومی که قبل ازتاریخ 1382/12/29 ازکشورخارج گردیده وحداقل 2 سال تمام سکونت بصورت متناوب یا پیوسته درخارج از کشوردارند می توانند با تکمیل فرم 011 وارائه سایرمدارک قید شده درفرم مذکور جهت تائیدبه این نمایندگی ارسال نمایند
 
اگر تاکنون نسبت به تعویض شناسنامه خود اقدام نکرده اید، سریعاً با نمایندگی تماس بگیرید
 
سؤال: نام فرزندم بعنوان همراه در گذرنامه من میباشد. شرایط گرفتن گذرنامه جداگانه برای ایشان چیست؟
 
جواب: طبق مقررات گذرنامه فرزندانیکه به سن 13 سال رسیده اند میبایست تفکیک شود. اطلاعات مربوط به تفکیک گذرنامه در فرم شماره یک درج شده است. فرزندان زیر 18 سال با تقاضای کتبی ولی یا قیم میتوانند گذرنامه خود را تفکیک نمایند
 
ثبت تولد و صدور شناسنامه برای فرزندان از وظایف مهم والدین میباشد که باید در بدو تولد فرزند انجام گیرد
 
سؤال: آیا جهت فرزندم که پدرش غیر ایرانی است میتوانم شناسنامه و یا گذرنامه ایرانی بگیرم؟
 
جواب: فرزندانیکه پدرشان غیر ایرانی‌هستند نمیتوانند شناسنامه و یاگذرنامة ایرانی‌داشته باشند و برای مسافرت به ایران میتوانند درخواست روادید(ویزا) نمایند
 
سؤال: گذرنامه و شناسنامه قدیمی خود را جهت تعویض همراه با مدارک لازم  به نمایندگی فرستادم. بعد از مدتی مدارک جدید خود را دریافت نمودم ولی شناسنامه ام را هنوز دریافت نکرده ام، چرا؟
 
جواب: کلیة شناسنامه های قدیمی برای تعویض به همراه فرمهای تکمیل شده 423 و422 به ایران ارسال میگردد که طبعاً این روش نیاز به زمان بیشتری دارد و بعضاً 6 ماه طول میکشد. لذا باید چند ماهی تحمل فرمائید تا به محض وصول شناسنامه جدید شما از ایران، برایتان ارسال گردد. چنانچه نشانی شما تغییر کرده حتماً نشانی جدید به همراه تصویری از گذرنامه خود را کتباً به نمایندگی اطلاع دهید. در غیر این صورت ممکن است مدارک به دست شما نرسد که در این صورت نمایندگی در قبال آن مسئولیتی نخواهد داشت
 
به منظور جلوگیری از مفقود و یا برگشت مدارک لازم است هرگونه تغییر در آدرس خود را بلافاصله کتباً  به وسیله نامه یا فکس همراه با کپی کارت شناسائی مانند گواهینامه رانندگی به نمایندگی اطلاع دهید درضمن شماره فکس نمایندگی 1073-965-202 می باشد
 
سؤال: انجام امور سجلی و گذرنامه در نمایندگی چه مدت طول میکشد؟
 
جواب: معمولاً 4 هفته که این امر بستگی به حجم کار نمایندگی دارد. برخی از امور در صورت مراجعه حضوری و کامل بودن مدارک در حد امکان همان روز انجام میگیرد
 
سؤال: آیا یک خانم غیر ایرانی که شوهر ایرانی دارد میتواند با گرفتن ویزا به ایران مسافرت نماید؟
 
جواب: طبق مقررات همسران مردان ایرانی تابعیت ایران را کسب مینمایند. لذا این دسته از بانوان میبایست ضمن ثبت ازدواج خود برای صدور شناسنامه و گذرنامه ایرانی نیز اقدام نمایند که در این صورت میتوانند برای مسافرت به ایران از گذرنامه ایرانی خود استفاده نمایند
 
به منظور جلوگیری از مشکلات بعدی میبایست ازدواج خود را سریعاً در نمایندگی به ثبت برسانید
 
سؤال: آیا فرزندان من که زیر 18 سال هستند و بعنوان همراه در گذرنامه مادر میباشند، میتوانند بدون مادر و با گذرنامة مادر به ایران مسافرت نمایند؟
 
جواب: این کار خلاف قانون است و با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد. لذا میبایست با تفکیک گذرنامه، برای فرزندان خود گذرنامه و خروجی جداگانه گرفته و به ایران مسافرت نمایند
 
سؤال: من یک ایرانی هستم که مدتی است تابعیت آمریکا را دریافت نموده ام. حال برای رفتن به ایران چه باید بکنم و آیا میتوانم با گذرنامه آمریکائی خود به ایران مسافرت نمایم؟
 
جواب: طبق ماده 989 قانون مدنی ایران هر ایرانی تا زمانیکه از طریق قانونی ترک تابعیت ایرانی نکرده باشد تبعة ایران میباشد و باید با گذرنامه ایرانی به ایران مسافرت نماید. لذا شما برای انجام امور کنسولی و دریافت گذرنامه علاوه بر ارائه مدارک مربوطه میبایست فرم شماره  989 و مدارک درخواستی در آن را نیز تکمیل نموده و ارسال نمائید
 
سؤال: در سال های اولیة انقلاب اسلامی از ایران غیر قانونی خارج شده ام و برای گرفتن کارت اقامت پناهندة آمریکا شدم و اکنون نیز تابعیت آمریکا را کسب نموده ام. برای رفتن به ایران چه مشکلی دارم؟
 
جواب: با ارائه مدارک لازم از جمله شناسنامه میتوانید درخواست گذرنامه ایرانی کنید. فرمهای لازم عبارتند از 1، 300، 723، 724، 989 و چنانچه مشمول هستید نیز فرم شماره 301 را تکمیل کنید و یا جهت اخذ کارت معافی در زمان صلح اقدام نمائید. طبق مقررات جدید قوه قضائیه و با هماهنگی وزارت امور خارجه جهت افرادی که خروج غیر مجاز دارند تسهیلاتی به منظور دریافت گذرنامه در نظر گرفته شده، لذا با تکمیل پرسشنامه های مربوطه میتوانید نسبت به دریافت گذرنامه اقدام نمائید
 
در تماس با نمایندگی جهت دریافت فرم به منظور جلوگیری از مشکلات بعدی و تسریع در کار، لازم است اطلاعات دقیقی از وضعیت اقامت و چگونگی دریافت کارت سبز و یا گذرنامه خارجی را در اختیار مسئول مربوطه قرار دهید تا فرمها به صورت کامل برای شما ارسال گردد
 
سؤال: در فرم های نمایندگی هزینة پست 20 دلار ذکر شده آیا برای هر درخواستی باید 20 دلار فرستاد؟
 
جواب: چنانچه درخواستهای متعددی دارید ولی همه مدارک را یکجا دریافت مینمائید برای هزینه پست بازگشت که از طریق فدرال اکسپرس میباشد همان 20 دلار کافی است.  برای مثال: هزینة تجدید گذرنامه 128 دلار است که با هزینه پست 148 دلار میشود. هزینه پست برای تعویض شناسنامه و یا المثنی شناسنامه و یا ثبت طلاق 40 دلار میباشد.
 
سؤال: در مورد هزینه های مختلف از جمله تجدید گذرنامه و یا تائید وکالتنامه آیا باید جداگانه پول فرستاد؟
 
جواب: طبق لیست هزینه های تعیین شده در فرم شماره 600 جمع کل مخارج را مطابق با درخواستهای خود یک جا به صورت یک حوالة بانکی (MONEY ORDER) در وجه INTERESTS SECTION OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN  ارسال نمائید
 
سئوال  چه کسانی نیاز به داشتن کارت شناسائی ملی دارند؟
 
جواب : کلیه اتباع ایرانی که 15 سال تمام دارند باید دارای کارت شناسائی ملی باشند و اغلب اموراداری داخل کشور، باداشتن کارت ملی امکان پذیرخواهد بود ضمناً اخذ گذرنامه های جدید منوط به داشتن کارت مذکور می باشد.
 
سؤال: چه مدارکی برای تجدید گذرنامه لازم است؟
 
جواب: اصل گذرنامه قدیمی، اصل شناسنامه، کپی کارت شناسائی ملی، 4 قطعه عکس جدید (که در شش ماه گذشته گرفته شده)، کپی کارت سبز برای درج مهر خروج ، هزینه مربوطه  و تکمیل فرمهای شماره یک و 300، چنانچه تابعیت آمریکا یا کشور دیگری را دارید علاوه بر مدارک فوق الذکر فرم شماره 989 ضروری میباشد. برای اطلاعات بیشتر به فرم شماره یک مراجعه نمائید.
 
برای دریافت فرمهای مختلف میتوانید در طول شبانه روز با شماره تلفن 24 ساعته 4990-965 (202)
 
شماره فاکس: 1073-965 (202) و یا آدرس اینترنت www. daftar.org    تماس بگیرید
 
سؤال: من گذرنامه خود را که مربوط به سالهای پیش بوده گم کرده ام، چگونه میتوانم گذرنامه جدید بگیرم؟
 
جواب: فرم شماره 720 (گذرنامه مفقودی) را به دقت مطالعه نموده و مدارک لازم را ارسال نمائید تا درخواست شما مورد رسیدگی قرار گیرد
 
سؤال: چگونه میتوان فرمهای مختلف را دریافت کرد؟
 
جواب: از طریق نامه به آدرس نمایندگی و یا  با شماره تلفن 4990-965 (202) تماس بگیرید تا از چگونگی دریافت فرمها اطلاع حاصل فرمائید. از طریق اینترنت نیز میتوانید ازسایت نمایندگی فرمها را دریافت کنید. جهت  www.daftar.org  .نمائئد.برای دریافت فرمها  دریافت فرمها ازطریق اینترنت باید نرم افزار Acrobat Reader را داشته باشید. این نرم افزار در سایت نمایندگی موجود است که میتوانید در کامپیوتر خود نصب نمائید. جهت دریافت فرمها از طریق فاکس اتوماتیک نیز با شماره تلفن 4990-965 (202) تماس گرفته و طبق دستورالعمل ارائه شده اقدام نمائید. قابل ذکر است که این شماره تلفن در طول 24 ساعت آماده دریافت پیامهای شما نیز میباشد
 
سؤال: آیا آمکان دارد مدارک ارسالی را خارج از نوبت به صورت اضطراری بررسی کنید؟
 
جواب: با توجه به حجم مدارک دریافتی بطور روزانه این امکان وجود ندارد و بسیار مشکل است که در بین مراسلات دریافتی پاکت بخصوصی را پیدا نمود. لذا چنانچه در انجام کار عجله دارید میتوانید حضوراً به نمایندگی مراجعه نمائید
 
در حفظ و نگهداری مدارک شناسنائی از جمله شناسنامه و گذرنامه خود دقت فرمائید چرا که مفقود شدن هر یک مشکلات متعددی را به همراه خواهد داشت
 
سؤال: چه روزهائی نمایندگی تعطیل میباشد و آیا تعطیلات آمریکائی نیز تعطیل هستید؟
 
جواب: نمایندگی در برخی از تعطیلات رسمی ایران و برخی از تعطیلات آمریکائی تعطیل میباشد که لیست آن در سایت دفتر موجود است. برای اطمینان قبل از مراجعه حضوری با نمایندگی تماس بگیرید و یا به فهرست روزهای تعطیل در سایت نمایندگی مراجعه نمائید
 
سؤال: برای مراجعه حضوری نزدیک ترین فرودگاه و هتل به نمایندگی کدام است؟
 
جواب: محل دفتر حفاظت در شماره 2209 خیابان ویسکانسین  نزدیک جورج تاون در شهر واشنگتن قرار گرفته تا فرودگاه ریگان نشنال
 
26 مایل وتا فرودگاه بین المللی دالاس 45 دقیقه فاصله دارد. آدس نمایندگی:
 
2209 Wisconsin Ave. N.W.
 
Washington, DC 20007
 
هتلهای نزدیک به نمایندگی
 
1- HOLIDAY INN                  TEL: (202) 338-4600
 
2- SAVOY                            TEL: (202) 337-9700


iran passport

سؤال: بیش از 20 سال است که در آمریکا هستم. فرزند 19 ساله ای دارم که شناسنامه ندارد. میخواهم برای او شناسنامه و گذرنامه بگیرم، چه باید بکنم؟
 
جواب: امکان صدور شناسنامه برای سنین بالای 18 سال وجود دارد جهت انجام این امور فرم شماره G-428 جهت دختر وشماره 428-Bجهت پسررا از دفتر تقاضا کنید
 
سؤال: برای فرزندم چه نامی انتخاب کنم که مورد قبول باشد؟
 
جواب: طبق مقررات کلاً  نامهای متعارف ایرانی مورد قبول میباشند. اسامی خارجی و یا دو اسمی بعضاً مورد قبول نمیباشند. برای اطمینان کامل با نمایندگی تماس بگیرید
 
سؤال: جهت تنظیم وکالتنامه و تأیید آن چه اقدامی باید صورت گیرد؟
 
جواب: هر وکالتنامه میبایست دارای مشخصات کامل موکل و وکیل بر اساس اسناد سجلی باشد و مورد وکالت نیز میبایست دقیقاً ذکر شود. ضمناً وکالتنامه بایستی بدون خط خوردگی و یا لاک گرفتگی باشد این وکالتنامه را به همراه اصل گذرنامه و هزینه های مربوطه جهت تأیید به نمایندگی ارسال نمائید. فرمهای شماره 451 جهت وکالتنامه عمومی، شماره 452 جهت وکالتنامه ازدواج، شماره 453 جهت وکالتنامه طلاق، شماره 454 جهت انحصار وراثت، شماره 455 جهت خرید سربازی، شماره 456 جهت معافی کفالت،شماره 457جهت فروش اموال غیرمنقول وشماره 458 جهت وکالت کلی وکاری در نظر گرفته شده که میتوانید از طریق اینترنت یا تماس با نمایندگی دریافت نمائید
 
سؤال: مراحل ثبت ازدواج چگونه است؟
 
جواب: برای ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن ایرانی هر دو نفر میبایست دارای گذرنامه معتبر ایرانی و شناسنامه جدید باشند (فرم شماره 410).  برای ثبت ازدواج مرد ایرانی و زن خارجی نیز مرد ایرانی باید دارای گذرنامه معتبر ایرانی و شناسنامه جدید باشد (فرم شماره 411). زن ایرانی نیز که با مرد خارجی ازدواج نموده جهت ثبت ازدواج میبایست دارای گذرنامه معتبر ایرانی و شناسنامه جدید باشد (فرم شماره 412). کلیة مدارک طبق فرمهای مربوط به همراه هزینه های لازم جهت ثبت ازدواج میبایست به نمایندگی ارسال گردد.جهت ثبت ازدواج علاوه بر مدارک مذکور ارسال عقد نامه شرعی و عقد نامه محلی نیز الزامی میباشد
 
سؤال: برای ثبت طلاق چه مراحلی باید طی شود؟
 
جواب: برای ثبت طلاق در درجة اول نیاز به برگة طلاق شرعی و برگ طلاق از دادگاه محل است. چنانچه مدارک کامل باشد و طرفین موافقت داشته باشند بر اساس فرم  شماره 430 مدارک مورد بررسی قرار میگیرد. چنانچه یکی از طرفین همکاری نکند روشهای دیگری وجود دارد که یکی از آنها از طریق وکالتنامه  طلاق (فرم شماره 453) میباشد که مدارک پس از تأیید برای بررسی به ایران ارسال میشود تا از طریق دادگاه طلاق صورت گیرد. اصل گذرنامه معتبر ایرانی و شناسنامه جدید نیز در مرحلة ثبت طلاق الزامی است.
 

 کارت سربازی

سؤال یکی از آشنایان فوت کرده، مراحل ثبت فوت و حمل جنازه به ایران چگونه است؟
 
جواب: نظر به این که حمل جنازه به ایران میبایست در اسرع وقت صورت گیرد، لذا ضمن هماهنگی با غسالخانة محل (FUNERAL HOME) شماره تلفن و نام مسئول مربوطه را از طریق تلفن و یا فاکس به نمایندگی اطلاع دهید تا مراحل بعدی پیگیری شود (فرم شماره 900). در ساعات غیر اداری نیز مشخصات خود و شماره تلفن تماس را از طریق فاکس و یا بر روی دستگاه پیغام گیر در اختیار نمایندگی قرار دهید تا با شما تماس گرفته شود. مرحله بعدی ثبت فوت است که طبق فرم شماره 440 انجام خواهد گرفت
 
سؤال: خانمی هستم ایرانی دارای همسر خارجی چگونه میتوانم فرزندان و همسرم را برای مدتی به ایران ببرم؟
 
جواب: طبق مقررات وزارت امور خارجه چنانچه فرزندان شما زیر سن 18 سال میباشند میتوانید با تکمیل فرم شماره 102 و ارسال مدارک لازم برای آنها درخواست روادید (ویزا) نمائید. نمایندگی نیز به محض دریافت مدارک نسبت به صدور روادید اقدام خواهد کرد. برای فرزندان بالای سن 18 سال و همسر  میبایست از طریق مراجعه یکی از بستگان خود در ایران به وزارت امور خارجه اقدام نمائید. یکی از بستگان نزدیک با مراجعه به اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه جهت افراد مورد نظر درخواست روادید مینماید. مرحلة بعد تکمیل فرم روادید و ارسال مدارک و هزینه های لازم جهت صدور روادید در گذرنامه معتبر متقاضی میباشد. هزینة صدور روادید در گذرنامه آمریکائی 82 دلار به اضافه 15 دلار هزینه پست (جمعاً 97 دلار) میباشد
 
 سؤال: مدارک خود را با چه پستی بفرستم که به دست شما برسد؟
 
  (FedEx) جواب:به منظور اطمینان از رسیدن مدارک خود به نمایندگی بهتر است آنها را از طریق پست فدرال اکسپرس
ارسال نموده و شماره ثبت پست را جهت پیگیری در اختیار داشته باشید قابل ذکر است که این نمایندگی نیز به همین منظور کلیة مدارک و اسناد بازگشتی را از طریق پست فدرال اکسپرس به آدرس منزل متقاضیان ارسال مینماید که هزینة 20 دلار به همین منظور میباشد.
 
اطلاعات فوق الذکر در خرداد ماه 1384 اصلاح شده است و و بنا بر مقررات و بخشنامه های جدید ممکن است تغییر نماید لذا قبل از ارسال مدارک و یا مراجعه حضوری،  با نمایندگی تماس حاصل نمائید
 
لطفاً نظرات و پیشنهادات اصلاحی خود و یا هرگونه سوال دیگر را کتباً از طریق نامه،  نمابر (فاکس)  و یا
 
 (requests@daftar.org ) E-mail   به این  نمایندگی ارسال نمائید
 
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سفارت ایران در آمریکا و انجام خدمات مربوط به هموطنان ایرانی در آمریکا و کانادا کلیک کنید.
 
* نکته:
 
با توجه به رویکرد جناب آقای دکتر روحانی در مورد تسهیل ورود ایرانیان خارج از کشور؛ کلیه ایرانیانی که به هر دلیلی از داشتن پرونده حقوقی در داخل کشور اعم از شاکی خصوصی یا مدعی‌العموم، نگران هستند، می‌توانند به آدرس ایمیلی که برای این کار اختصاص یافته ایمیل بفرستند و از وضعیت حقوقی خود اطلاع پیدا کنند، این اقدام در راستای اندیشیدن تمهیدات برای بازگشت کسانی است که به هر دلیلی مجبور به ترک میهن شده‌اند اما تمایل دارند به کشور بازگردند. ایمیل معاونت کنسولی وزارت خارجه هم به این آدرس iranianaffairs@mfa. gov. ir برای انجام این استعلام‌ها است.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما