فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

سوپر ویزا پدر و مادر Parent and Grandparent Super Visa

بازگشت

Super-Visa-Canada-Ganjico

سوپر ویزا پدر و مادر   Parent and Grandparent Super Visa

این برنامه اولین بار در دسامبر سال 2011 توسط دولت کانادا ایجاد گردید. این ویزا برای تسهیل ورود پدر و مادر های افراد مقیم یا سیتی زن ایجاد گردید. در این برنامه پدر و مادر فرد مقیم دائم کانادا می توانند به عنوان ویزای توریستی تا مدت 10 سال به کانادا ورود پیدا کنند و هر بار 2 سال بمانند (برخلاف ویزای توریستی که حداکثر 6  ماه است).
شرایط مورد نیاز برای این ویزا:
پدر و مادر افراد مقیم PR کانادا یا سیتی زن کانادا می توانند برای این نوع ویزا اقدام کنند. این افراد هنگام ورود باید هزینه بیمه و درمان خود را پرداخت کنند. همچنین هیچ فرزند یا وابسته ای جزو پرونده قرار نخواهد گرفت.
این ویزا برای افرادی که جهت دیدار فرزندان خود نیاز به دریافت ویزای توریستی TRV دارند و از مشکلات و زمان آن می خواهند دور باشند مفید است، چون در طی ده سال بدون طی تشریفات می توانند به راحتی به کانادا سفر کنند. افراد کشورهایی که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا ندارند نیز می توانند درخواست سوپر ویزا دهند زیرا با داشتن این ویزا می توانند به جای ورود موقت شش ماهه تا دو سال در کانادا حضور داشته باشند.
 
نحوه پذیرش سوپر ویزا کانادا:
این ویزا بسیار شبیه ویزای توریستی کانادا است. اما مدارکی مانند موارد زیر برای اطمینان از پوشش مالی و سلامت پدر و مادر در هنگام حضور در کانادا الزامی است.
به صورت کلی سوپر ویزا برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ هایی است که در کشورهایی اقامت دارند که برای ورود به کانادا نیاز به یک ویزای اقامت موقت یا همان ویزای توریستی (TRV) دارند، بسیار ایده آل است و دیگر نیاز نیست برای رفت و آمد بین کشور مبدا و کانادا پس از 6 ماه دوباره برای ویزای توریستی اقدام کنند.

سوپر ویزا به دلیل مدت آن و اینکه هزینه کمتری نسبت به اسپانسرشیپ دارد گزینه ای ایده آل است. اداره مهاجرت کانادا نیز اعلام کرد که تقاضاهای سوپرویزا صرف چند هفته بررسی می شوند.
 
برای درخواست سوپر ویزا، والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ باید:
1. دعوت نامه امضا شده از فرزند یا نوه خود با درج موارد زیر را داشته باشند:
- پشتیبانی مالی برای مدت حضور والدین و پدر بزرگ-مادر بزرگ ها را داشته باشند و مدرک ارائه کنند
- لیست و تعداد افرادی که در خانه آنها در کانادا زندگی می کنند
- یک کپی از پاسپورت یا کارت اقامت فرزندان یا نوه ها
 
2. داشتن بیمه پزشکی از یک شرکت بیمه کانادایی که:
- حداقل یک سال از تاریخ ورود معتبر باشد
- حداقل مبلغ 100000 دلار برای حداقل پوشش ها فراهم کنند
- مدارکی ارائه دهند که بیمه پزشکی آنها پرداخته شده
 
3. گیرنده باید:
- مجاز به ورود به خاک کانادا باشد – سابقه سوپیشینه و مشکل مدیکال چک نداشته باشد
-  آزمایش پزشکی مهاجرتی کسب کرده باشد
- شرایط مورد نظر طبق لیست مدارک را رعایت کند

البته پرونده هر شخص (با توجه محل اقامت متقاضی؛ در ایران مربوط به سفارت کانادا در آنکارا در ویزاآفیس مورد نظر بررسی خواهد شد و ممکن است نیاز به مدارک تکمیلی با نظر آفیسر مربوطه باشد.
آفیسر مربوطه براساس فاکتورهای مهمی مانند: هدف سفر به کانادا، دلایل محکم والدین برای بازگشت به کشور خود بررسی خواهد شد. بعد از اتمام تمامی مراحل ، پدر و مادر باید برای انجام آزمایش مدیکال سفارت کانادا مراجعه کنند. اطلاعات مربوطه در این مورد به متقاضی یا وکیل ارسال خواهد شد.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما