فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه نیروی متخصص ساسکاچوان کانادا Saskatchewan Immigrant Nominee Program SINP

بازگشت
saskatchewan-immigrant-nominee-program-for-international-skilled-workers

برنامه نیروی متخصص ساسکچوان کانادا     Saskatchewan Express Entry - OID

برنامه مهاجرتی دولت ساسکاچوان یکی از روشهای مهاجرتی به این استان می باشد که به متقاضیانی که قصد کار و زندگی در این استان را دارند کمک می کند که برای اخذ اقامت دائم کانادا و شروع زندگی در ساسکاچوان اقدام کنند. تمامی افرادی که تمایل به مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان را دارند ابتدا باید در وب سایت ساسکاچوان پورفایل EOI خود را طبق سیستم OASIS که از تیرماه 1397 اجرایی میشود را بسازند.
در هر دو برنامه  مورد نظر ساسکاچوان یعنی Express Entry  و   OID=Occupations In-Demand افراد باید ابتدا پروفایل شخصی خود را براساس اطلاعات سن و تحصیل و نمره زبان و فامیل در استان و رشته و سابقه کار و ... بسازند وروش سابمیت گذشته منحل خواهد شد. همچنین افراد باید شغل شان مرتبط با عناوین مورد نظر استان ساسکاچوان به مرکزیت رجینا باشد.
امتیاز بندی همانند برنامه نیروی متخصص فعلی کانادا است ومتقاضیانی که 60 امتیاز از 100 را کسب کنند وارد این استخر مجازی خواهند شد و افراد دارای بالاترین امتیاز به صورت ماهانه دعوتنامه دریافت می کنند. همچنین اگرتعداد زیادی از متقاضیان دارای امتیاز برابر باشند فقط افرادی که ارتباط فامیلی، تحصیلی یا کاری با استان ساسکاچوان دارند منتخب خواهند بود و بعد از آن افراد دارای دانش زبان بالاتر در صف بعدی قبولی اقامت دائم کانادا قرار خواهند گرفت.
همچنان افراد دارای پیشنها شغلی در اولویت خواهند بود لذا در بخش کاریابی سایت ما(در منوی پایین سمت راست) میتوانید با درج رشته خود به انگلیسی و انتخاب استان ساسکاچوان آخرین پیشنهاد های شغلی را ببینید واقدام کنید.
بعد از انتخاب در استخر برای متقاضی نامه قبولی فقط از طریق ایمیل برای وکیل یا متقاضی ارسال می شود. سپس 60 روز فرصت خواهید داشت که مدارک کامل را ارسال نمایید. سپس با توجه به کسب 600 امتیاز می توانید در اکسپرس اینتری فدرال اقدام و مراحل سکوریتی چک ومدیکال چک را بگذرانید.

معیارهای واجد شرایط شدن در این برنامه به شرح زیر است. متقاضی می بایست:
-  
دارا بودن تمکن مالی طبق جدول پایین (مثلا برای 1 نفر 12300 دلار)
-  پذیرفته شدن در استخر مجازی اکسپرس اینتری و دارا بودن فایل نامبر  و دریافت نامه تاییدیه OID
 دانش زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل   CLB6   برای محاسبه نمره آیلتس به CLB به لینک پایین صفحه مراجعه کنید.
-  تحصیلات دانشگاهی حداقل کارشناسی
-  حداقل یک سال سابقه کاری مرتبط  در ده سال گذشته براساس لیست مشاغل ساسکچوان (NOC  صفرB,A  )
-    داشتن برنامه برای زندگی در این استان Settlement Plan  
-  
داشتن حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز این برنامه
شایان ذکر است که داشتن پیشنهاد شغل از این استان 30امتیاز و یا داشتن خویشاوند در این استان 20 امتیاز به امتیازات اضافه میکند.
توجه کنید که لیست مشاغل مورد نیاز ساسکاچوان به صورت Regulated  و یا Non-Regulated  میباشند. یعنی مشاغلی که در لیست Regulated هستند نیاز به دریافت جواز کاری از طرف نهادی در استان می باشند تا بتوانند برای مهاجرت از طریق این رشته کاری اقدام به مهاجرت نمایند. که بهتر است قبل از اقدام نسبت به اخذ این رگولیشن اقدام کرد چون در صورت قبولی و نداشتن این مورد پرونده متوقف می شود تا جواب آن دریافت شود. مدت زمان اخذ این رگولیشن بین 2 ماه تا یکسال است. رشته های مهندسی می بایست از سازمان APEGS و رشته های پزشکی از سازمان مرتبط.
لیست جدید مشاغل قابل قبول ساسکاچوان در  1397:

 
لیست مشاغل National Occupation Classification (NOC) Occupations
مدیریت مهندسی 211 Engineering managers
مهندسی عمران 2131 Civil engineers
مهندسی کامپیوتر
 
2147 Computer engineers
نقشه بردار 2154 Land surveyors
نرم افزار و طراحان 2173 Software engineers and designers
طراحان وب 2175 Web designers and developer
روانپزشک 3111 Psychiatrists
تکنسین رادیولوژی پزشکی 3215 Medical Radiation Technologists
امدادگران 3234 Paramedics
روانشناسی 4151 Psychologists
مددکار اجتماعی 4212 Social and community service workers
مربی مهدکودک 4214 Early childhood educators and assistants
تکنسین آزمایشگاه 3211 Medical laboratory technologists
تکنسین سونوگرافی 3216 Medical sonographers
تحلیلگر اقتصاد 4162 Economists and economic policy researchers and analysts
کارشناس کشاورزی 2123 Agricultural representatives, consultants and specialists
تکنسین تعمیرات الکترونیک 2242 Electronic service technicians (household and business equipment)
قصاب 6331 Meat cutters
پیمانکاران، تراشکاران،ماشین ابزار 7201 Contractors and supervisors, machining, metal forming, shaping and erecting trades and related occupations
نجاران،پیمانکارساخت خانه چوبی 7204 Contractors and supervisors, carpentry trades
مکانیک صنعتی 7311 Industrial mechanics
مکانیک ماشین آلات سنگین 7312 Heavy-duty equipment mechanics
تکنسین خودرو،کامیون،اتوبوس 7321 Automotive service technicians, truck and bus mechanics
مکانیک خودرو 7322 Motor vehicle body repairers
جوشکار 7237 Welders
تکنسین خدمات خودرو 7384 Recreation Vehicle Service
مدیران باغبانی 0822 Managers in horticulture
کارشناس امور باغبانی 2225 Landscape and horticulture technicians and specialists
کارشناس کشاورزی، مزرعه، دامداری 8252 Agricultural service contractors, farm supervisors and specialized livestock workers
مدیران کشاورزی 0821 Managers in agriculture
مدیر تولید 0911 Manufacturing managers
مدیر صنایع 0912 Utilities managers
 
 

توجه: گروه های زیر واجد شرایط نخوهند بود:
1)    متقاضیان پناه جو
2)    افرادی که موفق به ارسال مدارک خود طبق روند مورد نظر SINP نشده اند.
3)    افرادی که قصد و منظورشان از کار و زندگی در این استان واقعی بنظر نرسد.
4)    افرادی که خود یا معرفشان در ارائه در خواستشان دروغ پردازی کرده باشند.
 
امتیازدهی طبق 5 عامل اصلی انجام می شود.

تحصیلات: تحصیلات باید بیشتر از متوسطه و مورد تایید سیستم آموزشی کانادا  باشد. (حتی تحصیلات یکساله که منجر به دریافت دیپلم و گواهی نامه می شوند نیز قابل قبول می باشد)
سابقه کاری: سابقه کاری می بایست حداقل یکسال در 10 سال اخیر و مرتبط با تحصیلات فرد باشد که می بایست جزء مشاغل مورد نیاز استان ساسکاچوان باشد. اگر شغل مود نظر طبق جدول لیست مشاغل مستلزم صدور مجوز از طرف دولت ساسکاچوان باشد می بایست پیش از ثبت درخواست، مدارک واجد شرایط بودن برای کار در این شغل ارائه شود. (توضیح: دقیقا برابر مجوزهایی که در ایران برای بعضی مشاغل صادر می شود؛ مانند پروانه اشتغال به کار مهندسی برای فارغ التحصیلان عمران و معماری)
دانش زبان انگلیسی یا فرانسه - حداقل  CLB 4
سن متقاضی
انطباق پذیری فرد با استان ساسکاچوان

امتیازبندی تحصیلات برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
کارشناسی ارشد 23
لیسانس 20
کاردانی 15
مدرک، دیپلم یا گواهینامه یکساله 12
 
 
  
امتیازبندی سابقه کار برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
توضیح: این بخش سقف امتیاز 15 را دارد، در صورتیکه متقاضی سابقه کاری مرتبط با 6 تا 10 سال گذشته نیز داشته باشد، امتیاز بخش "ب" را هم دریافت می کند.
الف)سابقه کار مربوط به 5 سال اخیر ب)سابقه کار مربوط به 10 سال اخیر
5 سال 10 امتیاز 5 سال 5 امتیاز
4 سال 8 امتیاز 4 سال 4 امتیاز
3 سال 6 امتیاز 3 سال 3 امتیاز
2 سال 4 امتیاز 2 سال 2 امتیاز
1 سال 2 امتیاز 1 سال 0
 
 
 
 
امتیازبندی دانش زبان برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
CLB 8 and higher 20
CLB 7 18
CLB 6 16
CLB 5 14
CLB 4 12
 
  نکته: اگر شما سیتی زن کشور انگلیسی زبان یا فرانسوی زبان هستید یا اقامت دائم در آنجا دارید، نیازی به ارائه مدرک زبان نیست ولی امتیاز زبان را بدون مدرک نمی گیرید.
 
امتیازبندی بر حسب سن متقاضی برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
کمتر از 18 سال 0
18 تا 21 سال 8
22 تا 34 سال 12
35 تا 45 سال 10
46 تا 50 سال 8
بیشتر از 50 سال 0
 
 
 
 
امتیازبندی مهاجرت استانی ساسکاچوان بر حسب ارتباط متقاضی با این استان
فامیل نزدیک در استان ساسکاچوان(والدین،خواهر و برادر،پدربزرگ و مادر بزرگ، خاله، عمه، عمو، دایی و ...) 20
سابقه کار قبلی در استان ساسکاچوان(متقاضی باید حداقل 12 ماه سابقه کار در این استان داشته باشد) 5
سابقه تحصیلات قبلی در استان ساسکاچوان( سابقه حداقل یک سال تحصیل در یکی از موسسات مورد تایید استان ساسکاچوان) 5
 
 
نکته: حداقل مبلغ مورد مورد نیاز برای ارائه در خواست اقامت در استان ساسکاچوان به تعداد افراد خانواده بستگی دارد و طبق جدول زیر تعیین می شود میانگین مانده حساب شده در سه ماه آخر نباید از ارقام زیر کمتر باشد:
 
بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا (Settlement Funds) بر حسب دلار کانادا
یک نفر 12300
2 نفر 15312
3 نفر 18825
4 نفر 22856
5 نفر 25923
6 نفر 29236
7 نفر یا بیشتر 32550
 
 
مبلغ مورد نظر باید شرایط زیر را داشته باشد:
.1 
این مقدار پول باید حداقل 3 ماه قبل از ارسال درخواست به SINP در حساب متقاضی باشد و در حین پیشرفت روند درخواست در حساب باقی بماند.
.2 
حساب باید متعلق به متقاضی اصلی یا همسر ایشان باشد
.3 حساب های جاری، مشترک، بلند مدت و کوتاه مدت برای ارائه مناسب هستند.
 
 
توجه داشته باشید که کلیه مدارک باید ترجمه رسمی شده باشد و مترجم باید توسط یک Regulatory Body تایید شده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ترجمه مدارک به لینک های بالا مراجعه کنید. ارسال مداک ناقص، نامشخص، عدم ترجمه مناسب به زبان انگلیسی یا فرانسه باعث ریجکت شدن پرونده شما خواهد شد.
برای اقدام از طریق برنامه های استانی ساسکاچوان فرم ارزیابی را تکمیل نمایید تا یکی از همکاران ما از طریق ایمیل با شما تماس بگیرند.
 
همچنین استان ساسکاچوان دارای برنامه کارآفرینی برای تجار و بازرگانان و متخصصینی که دارای آیلتس 5 و 500هزاردلار کانادا دارایی و 3 سال سابقه مدیریت می باشد که اطلاعات و راهنمای مهاجرت کارآفرینی ساسکاچوان را می توانید ببینید.
 
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما