فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه نیروی متخصص ساسکاچوان کانادا Saskatchewan Immigrant Nominee Program SINP

بازگشت
saskatchewan-immigrant-nominee-program-for-international-skilled-workers

برنامه نیروی متخصص ساسکاچوان کانادا    Saskatchewan Immigrant Nominee Program - SINP

برنامه مهاجرتی دولت ساسکاچوان یکی از روشهای مهاجرتی به این استان می باشد که به متقاضیانی که قصد کار و زندگی در این استان را دارند کمک می کند که طی دو مرحله برای اخذ اقامت دائم کانادا و شروع زندگی در ساسکاچوان اقدام کنند. در مرحله اول شما با ارسال مدارک توسط دولت ساسکاچوان انتخاب می شوید. دولت ساسکاچوان نامه ای را برای شما و برای اداره مهاجرت فدرال کانادا مبنی بر قبولی شما ارسال می نماید. در مرحله دوم؛ متقاضی یا وکیل او پرونده کامل بانضمام نامه تاییدیه ساسکاچوان را برای دولت فدرال ارسال می کند. دولت فدرال کانادا مراحل دریافت کارت اقامت وسو پیشینه و مدیکال را انجام می دهد. در آخرین مرحله شما وارد کانادا می شوید. توجه داشته باشید که اگر دارای پیشنهاد شغلی از کارفرمایی در این استان هستید روند متفاوت است.

معیارهای واجد شرایط شدن در این برنامه به شرح زیر است. متقاضی می بایست:
-  
اثبات شرایط قانونی، اگر در حال حاضر در کانادا ساکن
-  پذیرفته شدن در استخر مجازی اکسپرس اینتری و دارا بودن فایل نامبر به همراه کد جستجوی شغل
 دانش زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل   CLB۴   برای محاسبه نمره آیلتس به CLB به لینک پایین صفحه مراجعه کنید.
-  تحصیلات دانشگاهی حداقل فوق دیپلم
-  حداقل یک سال سابقه کاری مرتبط  در ده سال گذشته براساس لیست مشاغل ساسکچوان (NOC  صفرB,A  )
-   اثبات توان مالی و داشتن برنامه برای زندگی در این استان Settlement Plan  
-  
داشتن حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز این برنامه
شایان ذکر است که داشتن پیشنهاد شغل از این استان 30امتیاز و یا داشتن خویشاوند در این استان 20 امتیاز به امتیازات اضافه میکند.
 
لیست جدید مشاغل قابل قبول بعد از تاریخ 16 ماه می 2017 برابر 26 اردیبهشت 1396 :
 

NOC  Occupation Skill Level رشته مورد پذیرش استان ساسکاچوان
0423 Managers in Social, Community and Correctional Services 0 مدیران بخش خدمات اجتماعی و اصلاح و تربیت
0513 Recreation, Sports and Fitness Program and Service Directors 0 مدیران بخش ورزش و پرورش اندام
0714 Facility Operation and Maintenance Managers 0 مدیران بخش تعمیر و نگهداری و تاسیسات
0821 Managers in Agriculture 0 مدیران بخش کشاورزی
1252 Health Information Management Occupations B مدیران بخش اطلاعات پزشکی
2161 Mathematicians, Statisticians and Actuaries A آمار و ریاضی
2221 Biological Technologists and Technicians B مهندس یا تکنسین بیوزیست
2225 Landscape and Horticulture Technicians and Specialists B مهندس یا تکنسین معماری منظر و باغبانی
2231 Civil Engineering Technologists and Technicians B مهندس یا تکنسین عمران
2232 Mechanical Engineering Technologists and Technicians B مهندس یا تکنسین مکانیک
2244 Aircraft Instrument, Electrical and Avionics Mechanics, Technicians and Inspectors B مهندس یا تکنسین هواپیما، مکانیک هواپیما
2253 Drafting Technologists and Technicians B مهندس یا تکنسین طراحی
2255 Technical Occupations in Geomantic and Meteorology B تکنسین هواشناسی و خاک
7253 Gas Fitters B لوله کش گاز
7312 Heavy-duty Equipment Mechanics B مکانیک ماشین آلات سنگین
7321 Automotive Service Technicians, Truck and Bus Mechanics and Mechanical Repairers B مکانیک اتوبوس، تریلی
7332 Appliance Servicers and Repairers B تعمیرکار لوازم خانگی
 

توجه: گروه های زیر واجد شرایط نخوهند بود:
1)    متقاضیان پناه جو
2)    افرادی که موفق به ارسال مدارک خود طبق روند مورد نظر SINP نشده اند.
3)    افرادی که قصد و منظورشان از کار و زندگی در این استان واقعی بنظر نرسد.
4)    افرادی که خود یا معرفشان در ارائه در خواستشان دروغ پردازی کرده باشند.
 
امتیازدهی طبق 5 عامل اصلی انجام می شود.

تحصیلات: تحصیلات باید بیشتر از متوسطه و مورد تایید سیستم آموزشی کانادا  باشد. (حتی تحصیلات یکساله که منجر به دریافت دیپلم و گواهی نامه می شوند نیز قابل قبول می باشد)
سابقه کاری: سابقه کاری می بایست حداقل یکسال در 10 سال اخیر و مرتبط با تحصیلات فرد باشد که می بایست جزء مشاغل مورد نیاز استان ساسکاچوان باشد. اگر شغل مود نظر طبق جدول لیست مشاغل مستلزم صدور مجوز از طرف دولت ساسکاچوان باشد می بایست پیش از ثبت درخواست، مدارک واجد شرایط بودن برای کار در این شغل ارائه شود. (توضیح: دقیقا برابر مجوزهایی که در ایران برای بعضی مشاغل صادر می شود؛ مانند پروانه اشتغال به کار مهندسی برای فارغ التحصیلان عمران و معماری)
دانش زبان انگلیسی یا فرانسه - حداقل  CLB 4
سن متقاضی
انطباق پذیری فرد با استان ساسکاچوان
 

امتیازبندی تحصیلات برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
کارشناسی ارشد 23
لیسانس 20
کاردانی 15
مدرک، دیپلم یا گواهینامه یکساله 12
 
 
  
امتیازبندی سابقه کار برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
توضیح: این بخش سقف امتیاز 15 را دارد، در صورتیکه متقاضی سابقه کاری مرتبط با 6 تا 10 سال گذشته نیز داشته باشد، امتیاز بخش "ب" را هم دریافت می کند.
الف)سابقه کار مربوط به 5 سال اخیر ب)سابقه کار مربوط به 10 سال اخیر
5 سال 10 امتیاز 5 سال 5 امتیاز
4 سال 8 امتیاز 4 سال 4 امتیاز
3 سال 6 امتیاز 3 سال 3 امتیاز
2 سال 4 امتیاز 2 سال 2 امتیاز
1 سال 2 امتیاز 1 سال 0
 
 
 
 
امتیازبندی دانش زبان برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
CLB 8 and higher 20
CLB 7 18
CLB 6 16
CLB 5 14
CLB 4 12
 
 
نکته: اگر شما سیتی زن کشور انگلیسی زبان یا فرانسوی زبان هستید یا اقامت دائم در آنجا دارید، نیازی به ارائه مدرک زبان نیست ولی امتیاز زبان را بدون مدرک نمی گیرید.
 
 
 
امتیازبندی بر حسب سن متقاضی برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
کمتر از 18 سال 0
18 تا 21 سال 8
22 تا 34 سال 12
35 تا 45 سال 10
46 تا 50 سال 8
بیشتر از 50 سال 0
 
 
 
 
امتیازبندی مهاجرت استانی ساسکاچوان بر حسب ارتباط متقاضی با این استان
فامیل نزدیک در استان ساسکاچوان(والدین،خواهر و برادر،پدربزرگ و مادر بزرگ، خاله، عمه، عمو، دایی و ...) 20
سابقه کار قبلی در استان ساسکاچوان(متقاضی باید حداقل 12 ماه سابقه کار در این استان داشته باشد) 5
سابقه تحصیلات قبلی در استان ساسکاچوان( سابقه حداقل یک سال تحصیل در یکی از موسسات مورد تایید استان ساسکاچوان) 5
 
 
نکته: حداقل مبلغ مورد مورد نیاز برای ارائه در خواست اقامت در استان ساسکاچوان به تعداد افراد خانواده بستگی دارد و طبق جدول بالا تعیین می شود.

 
بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا (Settlement Funds) بر حسب دلار کانادا
یک نفر 11824
2 نفر 14720
3 نفر 18097
4 نفر 21971
5 نفر 24920
6 نفر 28105
7 نفر یا بیشتر 31291
 
 
مبلغ مورد نظر باید شرایط زیر را داشته باشد:
.1 
این مقدار پول باید حداقل 3 ماه قبل از ارسال درخواست به SINP در حساب متقاضی باشد و در حین پیشرفت روند درخواست در حساب باقی بماند.
.2 
حساب باید متعلق به متقاضی اصلی یا همسر ایشان باشد
.3 حساب های جاری، مشترک، بلند مدت و کوتاه مدت برای ارائه مناسب هستند.
 
 
توجه داشته باشید که کلیه مدارک باید ترجمه رسمی شده باشد و مترجم باید توسط یک Regulatory Body تایید شده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ترجمه مدارک به لینک های بالا مراجعه کنید. ارسال مداک ناقص، نامشخص، عدم ترجمه مناسب به زبان انگلیسی یا فرانسه باعث ریجکت شدن پرونده شما خواهد شد.
برای اقدام از طریق برنامه های استانی ساسکاچوان فرم ارزیابی را تکمیل نمایید تا یکی از همکاران ما از طریق ایمیل با شما تماس بگیرند.
 
همچنین استان ساسکاچوان دارای برنامه کارآفرینی برای تجار و بازرگانان و متخصصینی که دارای آیلتس 4.5 و 300هزاردلار کانادا دارایی و 3 سال سابقه مدیریت می باشد که اطلاعات و راهنمای مهاجرت کارآفرینی ساسکاچوان را می توانید ببینید.
 
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما