فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

مهاجرت پرنس ادوارد

بازگشت

Prince Edward Island

مهاجرت پرنس ادوارد

درباره استان پرنس ادوارد:
پرنس ادوارد آیلند  به انگلیسی:  Prince Edward Island)  ) به فرانسوی : ( Île-du-Prince-Édouard) یکی از استان‌های کانادا است. در همسایگی استان های نیوبرانزویک و نواسکوشیا و کبک قرار دارد. نسبت به بقیه استانهای کانادا دارای جمعیت و مساحت کمتری است. اقتصاد این استان بر پایه مزرعه‌داری است که تولید 25% سیب زمینی کانادا را بر عهده دارد. پرینس ادوارد محل مهاجرین قدیمی کانادا است. طبق سرشماری سال 2011، پرینس ادوارد 140,204 نفر جمعیت دارد. در 200 کیلومتری شمال هلیفکس (نواسکوشیا) و 600 کیلومتری شرق کبک سیتی قراردارد.
صنایع عمده در استان کشاورزی، گردشگری، ماهیگیری، و تولیدات صنعتی می‌باشد. این استان دارای آب و هوای دلپذیر و چهار فصل است. دانشگاه پرنس ادوارد در این استان و در شهر شارلوتتون واقع است.
 
برنامه کارآفرینی استان پرنس ادوارد:

این برنامه برای متقاضیان از ملیت های مختلف طراحی شده است که درخواست زندگی و کار در این استان را دارند. هدف این برنامه جلب بیزینسمن هایی است که توانایی و اشتیاق برای خرید و یا راه اندازی بیزینسی در این استان را دارا هستند.
معیارهای متقاضیان این برنامه به شرح زیر است:
1.ارائه تمامی مدارک و فرم های خواسته شده طبق لیست
2.داشتن حداقل 600.000 دلار کانادا که از راه قانونی به دست آمده باشد
3.       حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
4. 21 تا 59 سال سن داشته باشد.
5.  سابقه مدیریت و مهارت قابل انتقال به این استان داشته باشد.
6.  حداقل مدرک آیلتس جنرال با نمره 4.0 داشته باشد.
7. ارائه بیزینس پلنی مطابق با تمامی معیار ها و ضوابط برنامه
8. امضاء قرارداد سرمایه گذاری دویست هزار دلاری
9. سرمایه گذاری  حداقل 150.000 دلار در این استان (ایجاد بیزینس جدید یا خرید بیزینسی فعال و واجد شرایط)
10. ارائه سوابق مدیریت مربوط به بیزینس مورد نظر
 
قرارداد سرمایه گذاری پرنس ادوارد    Prince Edward    

شرایط و مقرراتی را نشان می دهد که برای برگشت سپرده 200.000 دلاری باید رعایت شود و متقاضی می بایست به تک تک این شرایط و مقررات عمل کند. به همراه امضاء این قرارداد متقاضی باید 200.000 دلار را به صورت ودیعه به اداره مهاجرت این استان بدهد. در صورت عمل به مفاد قرارداد ایم مبلغ بدون هیچ سودی به متقاضی بازگردانده می شود. مبلغ 25.000 دلار بعد از گذشت 6 ماه اقامت در این استان، 25.000 دلار دیگر بعد از گذشت 1 سال اقامت در این استان و مابقی ودیعه معادل 150.000 دلار بعد از اینکه متقاضی به مفاد قرارداد عمل کرد به وی بازگردانده می شود.
الویت های استان

استان پرنس ادوارد الویت خود را به متقاضیانی اختصاص داده است که بتوانند بهترین شرایط را برای اقتصاد این استان فراهم آورند. شرایط بیزینس این متقاضیان به شرح زیر است:
1.  بیزینسی صادرات گرا را شروع یا گسترش دهند.
2. بیزینسی در رابطه با منابع اصلی استان شروع یا گسترش دهند (کشاورزی، ماهیگیری و پرورش ماهی و جنگلداری)
3. بیزینسی که به اقتصاد جامعه روستایی استان کمک کند.
4.  بیزینسی که به رشد بخش های نوپای جامعه (مانند علوم زیستی، فناوری اطلاعات، هوا فضا و انرژی های تجدیدپذیر) کمک کند.
 
امتیاز بندی های برنامه کارآفرینی استان پرنس ادوارد

امتیاز سن (در بیشترین حالت 10 امتیاز)
ردیف سن متقاضی (بر مبنای تاریخ دریافت پرونده محاسبه می شود) امتیاز
1 21 تا 49 سال 10
2 50 سال 9
3 51 سال 8
4 52 سال 7
5 53 سال 6
6 54 سال 5
7 55 سال 4
8 56 سال به بالا 0
 
امتیاز تحصیلات (در بیشترین حالت 25 امتیاز(
ردیف تعداد سال تحصیل تحصیلات امتیاز
1 12 دیپلم 14
2 12-13 مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله 16
3 14-16 فوق دیپلم یا لیسانس 20
4 17-18 دو مدرک دانشگاهی حداقل 2 ساله (فوق دیپلم یا لیسانس( 22
5 18+ فوق لیسانس یا دکتری 25
 
 امتیاز سابقه کار (در بیشترین حالت 21 امتیاز(
ردیف سابقه کار (مدیریت( امتیاز
1 تا 2 سال 10
2 تا 3 سال 15
3 تا 4 سال 17
4 تا 5 سال 19
5 بیشتر از 5 سال 21
 
امتیاز سازگاری (در بیشترین حالت 15 امتیاز(
ردیف سازگاری امتیاز
1 همسر متقاضی مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله داشته باشد 5
2 همسر متقاضی حداقل در 5 سال گذشته 2 سال سابقه کار داشته باشد 5
3 همسر متقاضی حداقل مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (فرانسوی یا انگلیسی( 5
4 فرزند متقاضی حداقل مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (فرانسوی یا انگلیسی( 5
5 سابقه کاری حداقل 1 ساله در استان پرینس ادوارد داشته باشد 5
6 یک سال به صورت تمام وقت در دانشگاه یا موسسه تحصیلات تکمیلی استان پرینس ادوارد تحصیل کرده باشد 5
7 از درون خاک کانادا اقدام کند و ویزای کاری معتبر داشته باشد 5
8 فامیل درجه یک در استان پرینس ادوارد داشته باشد 10
9 در استان پرینس ادوارد فامیل نزدیک داشته باشد 5

 

حداقل باید IELTS = 4.0 داشته باشد
امتیاز مدرک زبان (در بیشترین حالت 26 امتیاز(
ردیف زبان اول (زبانی که متقاضی در استفاده از آن راحت تر باشد( امتیاز
1 متقاضی اهل کشوری انگلیسی یا فرانسوی زبان باشد یا آیلتس جنرال 8 و 9 داشته باشد 16
2 متقاضی در حال حاضر در محیطی انگلیسی یا فرانسوی زبان کار یا تحصیل می کند و یا آیلتس جنرال 7 داشته باشد 14
3 متقاضی مدرک دانشگاهی 1 یا 2 ساله به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد که در کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان تحصیل کرده باشد و یا آیلتس جنرال 6.5 داشته باشد  12
4 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 10
5 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 5.5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 8
6 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 6
7 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 4 یا 4.5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی( 5
زبان دوم (زبانی که متقاضی لازم نیست مدرک زبان برای آن ارائه کند(
1 متقاضی اهل کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان است و مسلط به انگلیسی یا فرانسوی است 8
2 متقاضی در حال حاضر در محیطی انگلیسی یا فرانسوی زبان کار یا تحصیل می کند و به مدت 2 سال این کار را انجام داده است 6
3 متقاضی مدرک دانشگاهی 1 یا 2 ساله به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد که در کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان تحصیل کرده باشد (در 2 سال گذشته( 4
4 متقاضی در 5 سال گذشته حداقل 2 سال سابقه کار یا تحصیلات (دانشگاهی) به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد 3
5 فرانسوی یا انگلیسی زبان دوم متداول مورد استفاده در مدارس (دبیرستان) کشور متقاضی باشد 2

برای بررسی شرایط خود فرم ارزیابی رایگان را تکمیل یا با ما تماس بگیرید، تا یکی از کارشناسان ما جواب شما با ایمیل یا تلفن ارسال نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد استان پرینس ادوارد(شارلوت تاون)فایل های زیر رادانلود نمایید:
راهنمای تازه واردین به جزیره پرینس ادوارد ( زبان فارسی - 3 صفحه - 61 کیلوبایت - فرمت (PDF)
 
در این ویدئو اطلاعات کاملی را در مورد پرینس ادوارد کانادا خواهید دید، روی آن کلیک کنید:

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما