فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

مهاجرت کارآفرینی استان انتاریو (تورنتو)

بازگشت

Ontario Immigrant Nominee Program OINP Ganji

مهاجرت کارآفرینی استان انتاریو (تورنتو)

برنامه مهاجرت کارآفرینی انتاریو تورنتو Ontario Immigrant Nominee Program OINP به کسانیکه در استان انتاریو – تورنتو – کانادا ایجاد کار کنند و در سال های گذشته دارای سابقه کار خوب و دارایی مورد نظر دارند ، اقامت دائم کانادا اعطا می نماید.
شرایط اقدام برای برنامه مهاجرت انتاریو - تورنتو:
1-  دارا بودن 3 سال سابقه مدیریت یک کسب و کار طی 5 سال گذشته یا مدیر ارشد سازمان
2-  در صورت خرید بیزینس در محدوده شهر تورنتو باید دارایی شما 1.5 میلیون دلار کانادا باشد و بتوانید در  محدود تورنتو یک کسب و کار به مبلغ حداقل 1 میلیون دلار کانادا بخرید و سهم شما در آن بیزینس حداقل 33% باشد.
3-  در صورت خرید بیزینس در خارج از محدوده شهر تورنتو باید دارایی شما 800 هزار دلار کانادا باشد و بتوانید در  خارج از محدود تورنتو یک کسب و کار به مبلغ حداقل 500 هزار دلار کانادا بخرید و سهم شما در آن بیزینس حداقل 33% باشد.
4- بتوانید برای 2 نفر کانادایی ایجاد شغل نمایید.
5- از استان انتاریو – تورنتو طی 12 ماه گذشته بازدید داشته باشید.
6- امتیاز لازم را در این برنامه کسب کند.
 
بیزینسی که در استان انتاریو خریداری می کنید باید شرایط زیر را داشته باشد:
1-  کسب و کار در مالکیت فردی که خود در حال اقدام برای برنامه کارآفرینی است، نباشد.
2-  بجز کارمندان فعلی ، 2 نفر استخدام کند.
3-  طرح توسعه کسب و کار business Plan را ارائه دهد.
 
در این روش شما ویزای کار دو سال دریافت می کنید و باید طی این مدت بیزینس خود را تاسیس و به سود دهی برسانید، سپس بتوانید مدرک زبان آیلتس 5 یا CLB5 را دریافت کنید و در سال قبل از اقدام برای مهاجرت حداقل 9 ماه در انتاریو سکونت داشته باشید.
 

سابقه کار مدت سابقه کار امتیاز کسب شده
مالک کسب و کار شخصی 0تا 3 سال (کمتر از 36ماه) 0
3 تا 4 سال (بین 36 تا 47 ماه) 13
4 تا 5 سال (بین 48 تا 59 ماه) 19
5 سال (بیش از 60 ماه) 25
 
مدیر رده بالا 0تا 3 سال (کمتر از 36ماه) 0
3 تا 4 سال (بین 36 تا 47 ماه) 13
4 تا 5 سال (بین 48 تا 59 ماه) 19
5 سال (بیش از 60 ماه) 25
 
 
سابقه کار با ارزش افزوده امتیاز کسب شده
داشتن سابقه کار با افزایش درآمد بیش از 20% در 2 سال پیاپی 15
داشتن سابقه کار که بیش از 20% از تولیدات یا خدمات را صادر می کند 25
 
 
ارزش دارای متقاضی (برای برنامه بیزینس در محدوده تورنتو) ارزش دارایی امتیاز کسب شده
کمتر از 1.5 میلیون دلار کانادا 0
1.5 تا 2 میلیون دلار کانادا 2
2 تا 2.5 میلیون دلار کانادا 5
2.5 تا 3میلیون دلار کانادا 8
3 تا 3.5 میلیون دلار کانادا 11
بیش از 3.5 میلیون دلار کانادا 15
 
ارزش دارای متقاضی (برای برنامه (بیزینس خارج از محدوده تورنتو یا مشاغل مرتبط با IT) 800 هزار تا 1.3 میلیون دلار کانادا 2
1.3 تا 1.8 میلیون دلار کانادا 5
1.8 تا 2.3 میلیون دلار کانادا 8
2.3 تا 2.8 میلیون دلار کانادا 11
بیش از 2.8 میلیون دلار کانادا 15
 
 
خرید بیزینس در محدوده تورنتو ارزش کسب و کار خریداری شده امتیاز کسب شده
کمتر از 1 میلیون دلار کانادا 0
1 تا 1.5 میلیون دلار کانادا 2
1.5 تا 2 میلیون دلار کانادا 6
2 تا 2.5 میلیون دلار کانادا 10
2.5 تا 3 میلیون دلار کانادا 14
بیش از 3 میلیون دلار کانادا 20
 
خرید بیزینس خارج از محدوده تورنتو یا مشاغل مرتبط با IT 500 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا 3
1 تا 1.5 میلیون دلار کانادا 8
1.5 تا 2 میلیون دلار کانادا 13
2 تا 2.5 میلیون دلار کانادا 18
بیش از 2.5 میلیون دلار کانادا 25
 
 
تعداد افرادی که متقاضی استخدام(جدید) داشته است امتیاز کسب شده
2 5
3 یا 4 12
5 یا 6 19
بیش از 7 نفر 20
 
 
تعداد سفر بازدید از تورنتو برای بازدید کسب و کار امتیاز کسب شده
0 0
1 2
2 5
 
 
کسب و کار جزو صنایع مهم است(شامل: صنعت آب-معدن-IT-پول و مالی-اتومبیل-علوم طبیعی-توریسم-هوافضا-غذا و نوشیدنی) امتیاز کسب شده
خیر 0
بله 10
 
 
افرادی که استخدام کرده اید در مشاغل با کد ها NOC مشخص مشغول به کار شوند امتیاز کسب شده
در کد شغلی NOC 0 یا A 15
در کد شغلی NOC B 10
در کد شغلی NOC C  یا  NOC D 0
 
 
تحصیلات متقاضی امتیاز کسب شده
دیپلم 0
6 ماه تا 2 سال تحصیل بعد از دیپلم (فوق دیپلم) 2
بیش از 2 سال تحصیل بعد از دیپلم (لیسانس) 5
 
 
سطح زبان متقاضی امتیاز کسب شده
CLB 3 و کمتر 3
CLB 4 10
CLB 5  به بالا 15
 

 
اگر تمایل به این برنامه دارید با دفتر موسسه گنجی تماس بگیرید یا فرم ارزیابی را تکمیل کنید.
 

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما