فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

اقامت کارآفرینی ساسکاچوان کانادا Saskatchewan Canada

بازگشت

Saskatchewan_PNP_Canada_GanjiCo


اقامت کارآفرینان و سرمایه گذاران در استان ساسکاچوان     Saskatchewan
استان ساسکاچوان کانادا، در غرب کانادا واقع شده است و جمعیتی در حدود 1.5 میلیون نفر را دارا است که بیشتر آنها در قسمت جنوبی و مرز آمریکا ساکن اند. شهر های ساسکاتون و رجینا مهمترین مراکز جمعیتی هستند. اقتصاد این استان براساس کشاورزی، معدن و نفت و گاز استوار است.
 
برای اخذ اقامت ساسکاچوان از طریق کارآفرینی باید شرایط زیر را داشته باشید:
1. حداقل دارایی خالص متقاضی 500هزار دلار کانادا و قابل تایید * باشد.
2.  مجموع دارایی های خالص متقاضی قانونی و قابل تایید باشد.
3. حداقل 3 سال سابقه کارآفرینی یا تجربه مدیریت در زمینه های مرتبط را داشته باشد.
4.  قصد اقامت و سرمایه گذاری فعال در استان ساسکاچوان را داشته باشد که از طریق سیستم ارزیابی قابل تایید باشد.
*  برای تایید موارد بالا، موسسه مهاجرتی گنجی از خدمات کارشناسان رسمی دادگستری و حسابرس خبره و شرکت های کانادایی بهره مند خواهد شد.
 
مقررات برنامه کارآفرینی     Saskatchewan
اگر متقاضی در گروه کارآفرینان برنامه گزینش مهاجرت به ساسکاچوان انتخاب شود مستلزم رعایت مقررات زیر می باشد:
1. حداقل سرمایه گذاری متقاضی به مبلغ 300 هزار دلار کانادا در رجینا و ساسکاتون یا 200 هزار دلار در بقیه مناطق ساسکاچوان باشد. اگر کمتر از یک سوم کسب و کار مربوط به متقاضی باشد، ارزش کلی آن می بایست حداقل یک میلیون دلار کانادا باشد.
2.  در مدیریت روز به روز کسب و کار خود دخالت مستقیم داشته باشد.
3.   داشتن مدرک آیلتس CLB4 به بالا امتیاز دارد. (برای محاسبه نمره آیلتس خود طبق CLB کلیک کنید)
برای دریافت ویزای شینگن قبل از سفر به کانادا جهت بازدید ساسکاچوان ، موسسه گنجی خدمات کافی را ارائه می دهد. کسانیکه مدرک زبان آیلتس ندارد، می توانند از خدمات اساتید آیلتس معتبر موسسه گنجی بهره مند شوند.
 
نکته 1:
 تمامی متقاضیان اقامت گروه کارآفرینی و سرمایه گذاری که پس از تاریخ 01-05-2012 اقدام به اخذ اقامت ساسکاچوان کرده اند می بایست توسط وکیل رسمی خود، یک گزارش ارزیابی از شرکت بررسی کننده صلاحیت مالی و مورد تایید SINP دریافت نمایند.تمامی متقاضیان اقامت گروه کارآفرینی می بایست درخواست خود را بر طبق چک لیست ارائه شده توسط SINP به طور کامل ارائه کنند و قبل از ارائه اسناد مالی خود به شرکت بررسی کننده صلاحیت مالی ، شماره پرونده دریافت نمایند. متقاضیان به محض دریافت شماره پرونده می بایست بررسی کننده صلاحیت مالی خود را انتخاب کنند. سپس از متقاضیان خواسته می شود تا تمامی اسناد و مدارک خود را بر طبق چک لیست مورد نظر، به وب سایت گروه کارآفرینان ارائه کنند. تنها صلاحیت مالی متقاضیانی که شماره پرونده دریافت کرده اند توسط شرکت های مرود نظر بررسی می شود. پس از اینکه این شرکت ها دارایی های خالص و انباشت کلی آن را مورد بررسی قرار دادن، یک گزارش ارزیابی به متقاضی ارائه خواهد شد.
نکته 2:
متقاضی می بایست به منظور تسریع روند بررسی صلاحیت مالی ، از کامل بودن و به روز بودن مدارک مالی خود اطمینان حاصل نماید.
نکته 3:
ممکن است معیارهای برنامه بدون اطلاع قبلی تغییر کند و درخواست ها طبق معیارهای تعیین شده در زمان دریافت درخواست کامل ارزیابی خوهد شد. دولت فدرال ساسکاچوان محدودیت هایی برای گزینش متقاضیان قرار داده است که افراد بر طبق معیارها و محدودیت ها گزینش می شوند. در نتیجه هیچ گارانتی برای قبولی درخواست های ارائه شده وجود ندارد.
نکته 4
مصاحبه برای گروه کارآفرینی SINP الزامی نمی باشد، اما ممکن است مصاحبه ای برای بررسی معیارهای متقاضی درخواست شود. اگر متقاضی ای برای برنامه مهاجرت ساسکاچوان برگزیده شود، CIC مسئول ارزیابی واجد شرایط بودن اقامت دائم فرد می باشد. اداره مهاجرت ساسکاچوان هیچ مسئولیتی در قبال تصمیمات گرفته شده توسط دولت فدرال کانادا ندارد.
 
افرادی که برای برنامه سرمایه گذاری استان ساسکاچوان واجد شرایط نیستند:
-          متقاضیانی که یک یا چند معیار از معیار های اشاره شده را نداشته باشند.
-          متقاضی یا یکی از اعضای خانواده ایشان (همراه پرونده باشد یا نباشد) مشکل پزشکی جدی داشته باشد.
-          متقاضی یا یکی از اعضای خانواده ایشان که بیشتر از 18 سال سن دارند( همراه پرونده باشند یا نباشند) سابقه کیفری داشته باشند.
-          اعضای خانواده متقاضی درحال استفاده از برنامه حمایت از کودکان یا حضانت باشند.
-          متقاضی عمدا در حین روند درخواست اطلاعات نادرست ارائه کند.
-          متقاضی عمدا در حین روند درخواست تقلب کند.
 
تایید دارایی خالص متقاضی:
دارایی های خالص به کل دارایی های متقاضی بستگی دارد و کمتر تحت تاثیر بدهی های او می باشد. متقاضیانی که بخواهند معیارهای برنامه مهاجرتی ساسکاچوان را دارا باشند:

  • می بایست دارایی خالصی به ارزش CAD 500،000 به بالا داشته باشند. دارایی بیشتر امتیاز بالاتری خواهد داشت.
  • شرکت بررسی کننده صلاحیت مالی می بایست وجود دارایی های خالص فرد و قانونی بودن مالکیت آن را تایید کند.
 
ارزیابی دارای خالص:
متقاضی برای رسیدن به این معیار می بایست شرایط زیر را داشته باشد:
-          با ارائه مدرک مشروعیت قانونی دارایی خالص خود را اثبات کند.(در ایران سند  6 دانگ)
-          شرکت تایید کننده صلاحیت مالی باید با دلیل و مدرک مشروعیت دارایی های خالص متقاضی را اثبات کند.
این شرکت انباشت دارایی های خالص متقاضی را بر اساس اطلاعات ارائه شده در فرم هایی که به وکیل شما ارائه شده و مدارک دیگری که متقاضی ارائه می کند، ارزیابی می شود. از طرفی قانونی بودن انباشت دارایی های خالص همسر متقاضی را نیز تایید می کند.
 
کارآفرینی یا سابقه مدیریت کاری مربوطه
 
سابقه کارآفرینی فرد به مالکیت فعال یک کمپانی مربوط می شود. مالکیت فعال یعنی متقاضی مسئول مدیریت روز به روز کسب و کار و یا سرمایه گذاری خود می باشد.
همچنین اگر متقاضی مالک یک شرکت ورشکسته و یا تعطیل شده باشد، باز هم واجد شرایط می باشد.
توجه داشته باشید که برای مشاغلی مانند پزشکان، وکلا و حسابداران که اغلب مالک کل و یا قسمت اعظم شرکت هستند، مدیریت کاری شرکت به عنوان معیار سابقه مدیریت کاری آنها محسوب می شود.
سابقه مدیریت کاری مرتبط متقاضی حداقل می بایست 2 مورد از جنبه های کاری زیر را در بر بگیرد:
  • حسابداری
  • سرمایه گذاری
  • تقسیم کار
  • منابع انسانی/ پرسنل
  • فناوری اطلاعات
  • بازاریابی / ارتباطات
  • تولید/ مدیریت پروژه/ عملیات ها
  • خرید
  • تحقیق و توسعه
  • فروش
  • برنامه ریزی راهبردی

 
متقاضیان گروه کارآفرینی ساسکاچوان در صورتی واجد شرایط می باشند که:
-          حداقل 3 سال سابقه کاری تمام وقت به عنوان یک کارآفرین یا مدیر داشته باشند.
-          می بایست با استفاده از رزومه ارسالی و برنامه ایجاد کسب و کار (Business Establishment Plan) چگونگی ارتباط سابقه کاری و مهارت های قابل انتقال خود را با مالکیت و مدیریت کسب و کاری در ساسکاچوان نشان دهند.
-          عنوان شغلی ،  محل استخدام و مسئولیت ها و مهارت های کاری می بایست آشکارا در رزومه فرد و فرم های تحویلی به وکیل شما که عضو ICCRC است، توضیح داده شود.
طبق برنامه SINP ، کارآفرینی و سابقه مدیریت کاری مرتبط متقاضی بر اساس رزومه، (Business Establishment Plan) و مدارک اضافی ارائه شده ارزیابی می شود.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه کارآفرینی ساسکاچوان کانادا فرم ارزیابی را تکمیل یا با ما تماس بگیرید.
 

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما