فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

مهاجرت کارآفرینی منیتوبا Manitoba

بازگشت

manitoba-canada-immigration-mpnp-ganji-2015

مهاجرت کارآفرین منیتوبا کانادا   Manitoba
  
منیتوبا  در مرکز کانادا و در شرق آن استان انتاریو(تورنتو) و در غرب آن ساسکاچوان و در جنوب آن آمریکا (داکوتای شمالی و مینسوتا) واقع شده است.مساحت آن 649.950کیلومترمربع می باشد.جمعیت آن طبق آخرین سرشماری برابر 1.208.268نفراست. دارای آب و هوای چهارفصل و تعداد بیشماری دریاچه و رود می باشد. مزارع کشاورزی در قسمت جنوبی و غربی گسترده شده است. اقتصاد آن بسیار پویا و بر پایه کشاورزی، حمل و نقل، تولید، معدن، جنگل، انرژی و توریسم می باشد.
منیتوبا در کل کانادا بیشترین هوای صاف را دارا است.مرکز منیتوبا ، وینیپگ برابر هشتمین شهر بزرگ کانادا است. 4 دانشگاه از مجموع 5دانشگاه معتبر منیتوبا در این شهر واقع شده اند، که دارای باشگاه های ورزشی و فرهنگی حرفه ای هستند.
 
برنامه کارآفرینی منیتوبا که قبلا MPNP-B (جزئیات خبر) نامیده میشد در سال 2018 به Entrepreneur Pathway تغییر نام یافت. برنامه کارآفرینی منیتوبا برای بیشتر افراد صاحب مشاغل مانند مدیران شرکتها یا دارندگان پروانه کسب مناسب است. متقاضیان می بایست طی 2سال اول ورود و بعد از کسب ویزای کار نسبت به راه اندازی یک کسب وکار موفق یا سرمایه گذاری در بک بیزینس اقدام نمایند. مهم ترین تفاوت نسبت به سال گذشته برداشته شدن الزام به وثیقه گذاری 100 هزار دلاری است که حذف شده است.

این برنامه دارای دو زیر مجموعه است که مهاجر جهت ارائه ویزای کار می پذیرد:
الف) شرایط برنامه کارآفرینی منیتوبا Entrepreneur Pathway
1- متقاضی می بایست حداقل دارای 3 سال سابقه کاری در 5 سال گذشته در بیزینس خود یا مدیریت ارشد یک بیزینس را داشته باشد.
داشتن پروانه کسب یا بیش از 33 درصد سهام شرکت امتیاز خوبی خواهد داشت. 
2- دارا بودن مدرک زبان انگلیسی آیلتس 5 یا معادل فرانسه آن.
3- متقاضی مالک دارایی به مبلغ 500 هزار دلار کانادا که توسط موسسات واسط تایید شده است، باشد.
4- دارای بودن مدرک تحصیلی دیپلم به بالا.
5- دارا بودن سن قانونی برای اثبات مدیریت.بازه سنی خارج از رده نیز با رعایت امتیاز حد نصاب مورد قبول است.
6- سرمایه گذاری در خرید یک بیزینس به مبلغ 250 هزار دلار در وینیپگ (مرکز مینتوبا) یا 150 هزار دلار در اطراف و استخدام یک فرد مقیم کانادا بغیر از متقاضی و افراد فامیل او.
بیزینس باید دارای شرایط مشخص ومورد تایید اداره مهاجرت منیتوبا باشد که سازمان مهاجرتی گنجی تمامی این موارد را انجام میدهد.
7- ارائه بیزینس پلن با مشخصات کامل طرح توجیحی که سازمان مهاجرتی گنجی این مورد را انجام میدهد.
8-بازدید از استان منیتوبا و انجام سفر تحقیقاتی که سازمان مهاجرتی گنجی هماهنگی وویزا را برای این مورد را انجام میدهد. این سفر حداکثر باید یک سال قبل از ارسال پرونده باشد.
9- کسب امتیاز انطباق پذیری از موارد ذیل:
-    همسر متقاضی دارای آیلتس 5 باشد
-    متقاضی یا همسر او دارای مدرک زبان فرانسه معادل CLB5 باشد.
-    دارای فامیل درجه یک در منیتوبا باشید که حداقل یکسال مقیم منیتوبا است.
-    دارای فرزند مشغول به تحصیل در منیتوبا باشد که حداقل 6 ماه از تحصیل او کذشته باشد.
-    متقاضی یا همسر او بعد از سن 17 سالگی در منیتوبا تحصیل کرده باشند.
-    متقاضی یا همسر او دارای سابقه کار 6 ماهه در منیتوبا باشند.

ب) شرایط برنامه کشاورزی منیتوبا Farm Investor Pathway
در روش کشاورزی منیتوبا FIP متقاضی باید تجربه مدیریت کشاورزی ودارایی ملکی مکفی وتمایل به تاسیس یا مدیریت یک مزرعه در منیتوبا را داشته باشد. بیزینس متقاضی باید در سطح نیاز استان و مورد تایید باشد.
1- متقاضی می بایست حداقل دارای 3 سال سابقه مدیریت ومالکیت یک مزرعه را در کشور خود داشته باشد.
2- دارا بودن توانایی صحبت به زبان انگلیسی یا فرانسه در زمان مصاحبه با آفیسر باشد.
3- متقاضی مالک دارایی به مبلغ 500 هزار دلار کانادا که توسط موسسات واسط تایید شده است، باشد.
4- سرمایه گذاری در خرید یک بیزینس به مبلغ 300 هزار دلار در اطراف منیتوبا انجام دهد.
بیزینس باید دارای شرایط مشخص ومورد تایید اداره مهاجرت منیتوبا باشد که سازمان مهاجرتی گنجی تمامی این موارد را انجام میدهد. متقاضی ملزم به زندگی در محل مزرعه و مدیریت روزانه امور کشاورزی است.
5- ارائه بیزینس پلن با مشخصات کامل طرح توجیحی که سازمان مهاجرتی گنجی این مورد را انجام میدهد.
6-بازدید از استان منیتوبا و انجام سفر تحقیقاتی که سازمان مهاجرتی گنجی هماهنگی وویزا را برای این مورد را انجام میدهد. 


 
متقاضیان برنامه سرمایه گذاری استان Manitoba می بایست کارهای زیر را انجام دهند.
*     مصاحبه با افسر مهاجرت منیتوبا MPNP (حتما باید ویزای شینگن داشته باشید)
*     سرمایه گذاری و خرید بیزینس طبق معیارهای تعیین شده  اداره مهاجرت
*     اقامت در منیتوبا
*     ارائه مدرک زبان با حداقل 4 CLB  - برای محاسبه نمره آیلتس خود طبق CLB کلیک کنید
 
برای دریافت ویزای بازدید کانادا موسسه گنجی خدمات کافی را ارائه می دهد. کسانیکه مدرک زبان آیلتس ندارد، می توانند از خدمات اساتید آیلتس معتبر موسسه گنجی بهره مند شوند.
متقاضیانی که واجد شرایط برنامه سرمایه گذاری مهاجرت به منیتوبا نیستند به شرح زیر می باشند:

  • درخواستی رسیدگی نشده برای پناهندگی به کانادا داشته باشند.
  • به صورت غیر قانونی در کانادا حضور دارند.
  • ممنوع الورود به کانادا باشند.
  • درخواستی در حال بررسی برای برنامه استانی دیگری در کانادا داشته باشند.
  • در 12 ماه گذشته درخواست متقاضی برای گروه سرمایه گذاری منیتوبا رد شده باشد.
  • در 24 ماه گذشته درخواست متقاضی برای گروه سرمایه گذاری منیتوبا به علت تقلب و یا دروغ پردازی رد شده باشد.
 
کارمندان بخش مهاجرت استان منیتوبا MPNP درخواست های متقاضیان را بر اساس معیارهای واجد شرایط شدن و فاکتور های گزینش ارزیابی می کند. متقاضیان می بایست این موضوع را درک کنند که داشتن حداقل میزان واجد شرایط شدن هیچ تضمینی برای گزینش درخواست آنها نخواهد بود و ارجهیت با افرادی است که پتانسیل بیشتری در این زمینه داشته باشند. لذا ما به عنوان وکیل رسمی مهاجرت در کانادا سعی داریم تا حداکثر امتیاز را برای شما کسب کنیم.
 
سابقه مالکیت یا مدیریت ارشد متقاضی
متقاضی می بایست حداقل 3 سال سابقه کاری تمام وقت در 5 سال گذشته به عنوان مالک یا مدیر ارشد داشته باشد. عنوان شغلی، محل کار، مسئولیت ها و مهارت های شغلی متقاضی می بایست به وضوح در رزومه و فرم های ارائه شده به وکلا توضیح داده شود. درخواست متقاضی طبق سابقه مالکیت و مدیریت و یا سابقه مدیریت ارشد ( یا هردوی آن ها ) بررسی خواهد شد. اگر درخواست متقاضی مبتنی بر سابقه کاری به عنوان مدیر ارشد باشد ، می بایست مسئولیت های فرد در زمینه های زیر باشد:
  • مدیریت پروژه/عملیات ها/تولید
  • مدیریت کار
  • خرید
  • بازاریابی
  • مالی
  • حسابداری
  • نیروی انسانی
  • مدیریت فناوری اطلاعات
  • کنترل کیفیت
به علاوه متقاضی می بایست با ارائه سند و مدرک نشان دهد که درآمدهایش متناسب با درآمد مدیران ارشد در کشور خود می باشد.
 
 
نحوه امتیازبندی استان منیتوبا:

1-  سن (حداکثر 15 امتیاز)
 
سن متقاضی اصلی امتیاز کسب شده
کمتر از 21 سال 0
21 الی 24 سال 5
25 الی 29 سال 10
30 الی 44 سال 15
45 الی 49 سال 10
50 الی 54 سال 5
بیش از 54 سال سن 0
 
 
2-  سهم از مدیریت یا مالکیت شغل خود: (حداکثر 15 امتیاز)
 
سهم از مدیریت یا مالکیت شغل خود امتیاز کسب شده
مالک یا مدیر بیش از 50 درصد شغل خود 15
مالک یا مدیر بیش از بین 20 تا 50 درصد شغل خود 12
مدیر شرکت 10
 
 
نکته:
-          حتما باید در طی 5 سال گذشته 3 سال سابقه مدیریت یا شغل خود را داشته باشید.
-          اگر دارای چندین شغل هستید، مهمترین آن در نظر گرفته خواهد شد.
-          اگر همسر شما در شرکت شما سهیم است، سهم ایشان برای شما محاسبه می شود.
-          اگر کمتر از 20% سهام شرکت را دارید باید سابقه مدیریت داشته باشید.
 
3-  تجربه کاری: (حداکثر 15 امتیاز)
 
سابقه مدیریت امتیاز کسب شده
بیش از 10 سال 15
بین 6 تا 10 سال 10
بین 3 تا 6 سال 5
 
 
4- دارایی ثابت (حداکثر 15 امتیاز)
 
سابقه مدیریت امتیاز کسب شده
500 هزار دلار کانادا 8
500 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا 10
1 میلیون تا 1.5 میلیون دلار کانادا 12
1.5 میلیون تا 2  میلیون دلار کانادا 13
2.5 میلیون تا 2 میلیون دلار کانادا 14
بیش از 2.5 میلیون دلار کاناد 15
 
 
 
5-  دانش زبان انگلیسی یا فرانسه (حداکثر 20 امتیاز)
 
دانش زبان سطح دانش CLB امتیاز کسب شده
در حد ابتدایی کمتر از 4 0
در حد متوسط بین 4 تا 6 15
در حد عالی بیش از 6 20
 
 
برای کسب امتیاز متقاضی باید دارای مدرک زبان باشد، یکی از موارد زیر قابل قبول خواهد بود:
- مدرک زبان انگلیسی آیلتس IELTS
مدرک زبان انگلیسی CELPIP
مدرک زبان فرانسه TEF  
برای اطلاع از سطح دانش زبان خود می بایست در لینک پایین نمرات خود را قرار دهید:
نمره زبان برای مهاجرت به کانادا
 
6-  فاکتورهای انطباق (حداکثر 20 امتیاز)
 
فاکتورهای انطباق پذیری امتیاز کسب شده
بازدید 5 روزه کاری از منیتوبا و تحقیق در زمینه زندگی و کار 15 امتیاز
دارا بودن فامیل نزدیک که بیش از یکسال در منیتوبا هست 5 امتیاز
فرزند متقاضی از 6 ماه گذشته در منیتوبا به صورت تمام وقت مشغول تحصیل بوده است 5 امتیاز
همسر متقاضی دارای مدرک زبان با CLB5 به بالا باشد 10 امتیاز
متقاضی یا همسر وی سابقه تحصیل به مدت یکسال در منیتوبا بعد از سن 17 سالگی داشته باشد
یا
متقاضی یا همسر وی به مدت 6 ماه تمام وقت در منیتوبا مشغول به کار بوده باشد و از کارفرما نامه با ویزای کار داشته باشد
5 امتیاز
 

 
* بازدید از منیتوبا نباید بیش از یکسال از ارائه تقاضا باشد.
* فامیل نزدیک در منیتوبا یعنی: فرد دارای کارت اقامت PR یا سیتی زن که با ارائه مدارک کار، زندگی، مالیات نسان دهد بیش از یکسال در منیتوبا زندگی کرده است. این فرد می تواند جزو برادر/خواهر، عمو/عمه/خاله/دایی، خواهر زاده/برادرزاده، پدر یا مادر بزرگ، پسر یا دختر عمو یا دایی یا خاله   باشد.
* اگر تمام موارد بالا را هم داشته باشید،از کل این بخش فقط 20 امتیاز قابل کسب است،
 
شما باید حداقل 60 امتیاز از این موارد بالا کسب کنید،
نگران نباشید . . .
موارد بالا توسط مشاورین موسسه گنجی به صورت کامل برای شما توضیح داده خواهد شد، و نگران هیچ کدام از موارد نباشید اگر در جلسه مشاوره در دفتر تهران شما حداقل 60 امتیاز را کسب کردید و مشاور مربوطه یا شخص آقای گنجی یا برادر ایشان شما را واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق استان منیتوبا تشخیص داد، حتما برای ویزای بازدید از منیتوبا و کسب 15 امتیاز بالاتر اقدام کنید. بعد از عقد قرارداد منیتوبا،دریافت ویزای توریستی بازدید از منیتوبا توسط موسسه گنجی برای شما انجام خواهد شد. ما تا آخرین مرحله دریافت اقامت دائم کانادا شما را در ایران یا کانادا همراهی می نماییم. سابقه 10 ساله امور مهاجرت توسط موسسه گنجی تضمینی خوب برای شما خواهد بود.
 
ایجاد بیزینس در منیتوبا با مبلغ 250 هزار دلار(در وینیپگ) یا 150 هزار دلار(اطراف وینیپگ):
شما نیاز به ارائه مدارک کافی طبق استاندارد های کانادا دارید تا بتوانید بیزینس خود را مدیریت کنید، برای این کار باید شما نشان دهید که یک فرد کانادایی را استخدام نموده اید.
برای سرمایه گذاری در منیتوبا باید حداقل 250 هزار دلار کانادا سرمایه گذاری کنید که موارد زیر را باید رعایت کنید:
1-   حداقل سرمایه گذاری باید به صورت مشخص مبلغ 250 هزار دلار کانادا را تامین کند.
2- اگر در یک بیزینس در حال کار سرمایه گذاری می کنید، حداقل باید 33.33% آن را مدیریت کنید یا  1میلیون دلار در آن سرمایه گذاری کنید.
3-   سرمایه گذاری در موارد شخصی مانند: خرید خانه شخصی، ماشین شخصی و ... قابل قبول نیست.
4- سرمایه گذاری منتج به کسب سود های بانکی قابل قبول نیست.
 
دولت منیتوبا از شما تجربه کافی، سرمایه لازم به مقدار اعلام شده در بیزینس پلن Business Plan، و شخص مجری انجام این کسب و کار در منیتوبا را می خواهد. این موارد باید به صورت کامل با جزئیات ارائه شود.
بیزینس پلن Business Plan برای اخذ اقامت کانادا
 
این برنامه در کمتر از دو سال انجام می پذیرد، متقاضی بعد از ارزیابی شرایط در دفتر تهران یا مشاوره با یکی از همکاران بخش کارآفرینی سازمان گنجی، واجد شرایط تشخیص داده شده و لیست مدارک مورد نیاز را دریافت می کند. اگر مدرک زبان نداشته باشد با همکاری متخصص آیلتس موسسه ما نسبت به آموزش زبان خصوصی و ثبت نام امتحان زبان اقدام می نماید. معمولا افراد دارای پیشینه زبان مبتدی بعد از سه تا شش ماه موفق به کسب نمره 5 خواهند شد.
سپس برای متقاضی به صورت آنلاین درخواست توسط موسسه گنجی ارسال می گردد. در حال حاضر برای قبولی حداقل باید 60 امتیاز را کسب کرد. معمولا این امتیاز به مواردی مانند سن کمتر از 45 سال، دارایی 500هزار دلار به بالا و تحصیلات و سابقه کاری تعلق می گیرد. بعد از دریافت نامه قبولی شما 60 روز فرصت خواهید داشت تا مدارک مورد نیاز را را ارسال نمایید.  دولت منیتوبا بعد از بررسی مدارک شما برای شما زمان مصاحبه قرارد خواهد داد یا شما را معاف از مصاحبه تشخصی خواد داد. سپس به شما زمانی برای انجام خرید 250 هزاردلاری خواهند داد و بعد از آن مراحل اخذ اقامت شما توسط موسسه گنجی انجام خواهد شد.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر در در زمینه اخذ اقامت کانادا برای خود و خانواده تان فرم ارزیابی مهاجرت به منیتوبا کانادا را تکمیل کنید یا با موسسه مهاجرتی گنجی تماس بگیرید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما