فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

مهاجرت نیوبرانزویک

بازگشت

canada-map-new-brunswick-province

مهاجرت کارآفرینی استان نیوبرانزویک کانادا  New Brunswick
مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک – کانادا، برنامه ای مناسب برای صاحبان کسب کار موفق یا مدیران ارشد با سابقه مدیریتی است که مایل به راه  اندازی کسب کار و زندگی در استان نیوبرانزویک کانادا می باشند.
 
برای اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک باید شرایط اولیه زیر را داشته باشید:

  1. یک ارتباط منطقی با نیوبرانزویک داشته باشید،مانند: شرکت در سمینار دولت نیوبرانزویک، سفر بازدیدی 5 روزه  از استان در 2سال گذشته، دریافت مدرک دیپلم، سابقه کار یکساله از استان ، داشتن فامیل مقیم یا سیتی زن کانادا ساکن در استان نیوبرانزویک.
  2. داشتن سن حداقل 24 سال و حداکثر 54 سال .
  3. نمره حداقل 5 در آزمون های تست زبان قابل قبول دولت کانادا در صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن و داشتن صلاحیت در زبان انگلیسی یا فرانسوی
  4. کامل کردن حد اقل دو سال دوره تحصیلی تمام وقت پس از اتمام دوره دبیرستان.
  5. داشتن  حداقل سرمایه ملکی 600،000 دلار کانادایی (باید توسط موسسات مورد قبول استان ارزیابی رسمی گردد) که مقدار 300،000 دلار کانادای آن به صورت وجه نقد باید باشد.
  6. دارای حداقل سه سال از پنج سال تجربه در مدیریت و مالکیت یک بیزینس فعال (حداقل 33.3٪)؛ یا پنج سال(متوالی) تجربه در نقش مدیریت ارشد یک بیزینس فعال یا بیشتر داشته باشید.
  7. مایل به سکونت دائم در نیوبرانزویک باشید و مالکیت و مدیریت یک کسب کار محلی را دارا باشید.
  8. قادر به سرمایه گذاری حداقل 250،000 دلار کانادا از بودجه خود را برای ایجاد یک کسب و کار در نیوبرانزویک باشد.
  9. بیزینس مورد نظر برای اقتصاد استان مفید باشد.
  10. حداقل 65 امتیاز کسب کنید، در هر دوره افراد با بالاترین امتیاز در استخر مجازی انتخاب خواهند شد.
شرایط مورد نیاز حداکثر امتیاز قابل کسب
سن 10
مدرک زبان 25
تحصیلات 25
مالکیت بیزینس یا تجربه مدیریت ارشد 20
طرح توجیحی مفید برای نیوبرانزویک 15
فاکتورهای انطباقی با استان 5
جمع (حداقل 65 امتیاز) 100
 
 
اولویت با شغل های زیر می باشد:
  • فن آوری اطلاعات و ارتباطات
  • خدمات مالی و بیمه
  • مراکز خدمات مشتری/پشتیبانی عملیات مشتری ها
  • بهداشت و سلامت جامعه
  • خدمات حرفه ای
  • فرآوری مواد غذایی
  • صنایع چوب
  • هوافضا و دفاع
  • تولیدات پیشرفته
  • کشاورزی
  • گردشگری
 
متقاضیان برنامه سرمایه گذاری استان نیوبرانزویک می بایست کارهای زیر را انجام دهند.
  1. ابتدا متقاضیان فرم برنامه سرمایه گذاری ( EOI ) که به مفهوم بیان علاقه مندی می باشد را پر کرده و به منظور شرکت در برنامه انتخاب استان نیوبرانزویک آن را ایمیل می کنند.
  2. متقاضیان با اولویت در امتیاز و طرح  و برنامه کسب و کار خود که بیشترین منفعت را برای استان نیوبرانزویک داشته باشند منتخب شده و دعوت نامه دریافت می کنند. ( ITA Letter )
  3. متقاضیان فرم های تکمیلی را کامل کرده و به NBPNP ایمیل می کنند.
  4. متقاضیان بعد از دریافت نامه قبولی باید اقدام به پرداخت مبلغ ودیعه 100*هزار دلاری در وجه دولت کانادا در استان نیوبرانزویک کنند و سپس قراردادی مبنی بر تعهدبر ایجاد کسب کار در استان نیوبرانزویک امضا کنند.
  5. متقاضیان تمامی مدارک و فرم های خود را به اداره مهاجرت کانادا فرستاده و منتظر تصمیم نهایی از طرف این سازمان می شوند.
  6. سرمایه گذاران وارد استان نیوبرانزویک شده و برای شروع یک بیزینس جدید در این استان اقدام می نمایند.
* اگر متقاضی به شرایط و بندهای قرارداد عمل کند می تواند ودیعه خود را بازپس گیرد. در غیر این صورت ودیعه قابل استرداد نخواهد بود. اگر متقاضی قبل از اینکه تحت عنوان اقامت دائم به نیوبرانزویک وارد شود از درخواست خود صرف نظر کند، می تواند ودیعه خود را بازپس گیرد.
** توجه داشته باشید که حداقل دارایی مورد نیاز برابر 500هزار دلار کانادا است که هر مقدار افزایش در این دارایی باعث کسب امتیاز بالاتری خواهد بود. این دارایی می تواند پول نقد، سهام شرکتها یا ملک دارای سند قطعی به نام همسر یا خود شما باشد.
متقاضیانی که واجد شرایط برنامه سرمایه گذاری مهاجرت به نیوبرانزویک نیستند به شرح زیر می باشند:
  • درخواست رسیدگی نشده برای پناهندگی به کانادا داشته باشند.
  • به صورت غیر قانونی در کانادا حضورداشته باشند.
  • ممنوع الورود به کانادا باشند.
  • درخواستی در حال بررسی برای برنامه استانی دیگری در کانادا داشته باشند.
  • در 12 ماه گذشته درخواست متقاضی برای گروه سرمایه گذاری نیوبرانزویک رد شده باشد.
  • در 24 ماه گذشته درخواست متقاضی برای گروه سرمایه گذاری نیوبرانزویک به علت تقلب و یا دروغ پردازی رد شده باشد.
 کارمندان بخش مهاجرت استان نیوبرانزویک  درخواست های متقاضیان را بر اساس معیارهای واجد شرایط شدن و فاکتور های گزینش ارزیابی می کند. متقاضیان می بایست این موضوع را درک کنند که داشتن حداقل میزان واجد شرایط شدن هیچ تضمینی برای گزینش درخواست آنها نخواهد بود و ارجحیت با افرادی است که پتانسیل بیشتری در این زمینه داشته باشند. لذا ما به عنوان وکیل رسمی مهاجرت در کانادا سعی داریم تا حداکثر امتیاز را برای شما کسب کنیم.
جزئیات کسب امتیاز:
مبنای سن سن امتیاز حداکثر امتیاز قابل کسب
سن متقاضی برمبنای زمان دریافت فایل نامبر از اداره مهاجرت نیوبرانزویک می باشد 21و کمتر 0 10 امتیاز
22تا34 5
35تا50 10
51تا55 5
 
 
مدرک زبان اول CLB Reading Writing Listening Speaking حداکثر امتیاز قابل کسب
حداقل مدرک زبان CLB5 انگلیسی یا NCLC فرانسه در هر 4 اسکیل اجباری است CLB 7 to 9 5 5 5 5 20
CLB 6 4 4 4 4
CLB 5 3 3 3 3
 
 
مدرک زبان دوم CLB Reading Writing Listening Speaking حداکثر امتیاز قابل کسب
حداقل مدرک زبان CLB5 انگلیسی یا NCLC فرانسه در هر 4 اسکیل اجباری است CLB 5 5 5
 
مدرک زبان در هنگام ارسال باید 6ماه دارای اعتبار باشد.
مدرک تحصیلی امتیاز حداکثر امتیاز قابل کسب
فوق لیسانس و دکتری 25 15
لیسانس 20
فوق دیپلم 15
 
مدارک تحصیلی باید توسط موسسات کانادایی ارزیابی گردد.
مالکیت بیزینس تجربه وسابقه مالکیت امتیاز حداکثر امتیاز قابل کسب
متقاضی باید مدیر و مالک یک بیزینس با بیش از 33.3% ودوکارمند باشد. 10سال در 10سال گذشته 10 20
6تا9سال در 10 سال گذشته 18
3سال در 5 سال گذشته 15
مدیر ارشد شرکت خصوصی با زیرمجموعه دوکارمند 10سال در 10سال گذشته 12
6تا9سال در 10 سال گذشته 10
5سال در 5 سال گذشته 5
 
 
طرح توجیحی اقتصادی برای نیروبرانزویک امتیاز حداکثر امتیاز قابل کسب
متقاضی تمام 10سال سابقه کار وتجربه فعلی خود را در همان رشته در استان انتقال میدهد 3 15
متقاضی یک بیزینس جدید خریداری یا تاسیس می کند 3
بیزینس جدیدخارج از Fredericton, Saint John and Moncton می باشد 3
بیزینس جدید بیش از 500 هزار دلار ارزش دارد 4
بیزینس جدید بین 351 تا 499 هزار دلار ارزش دارد 3
بیزینس جدید بین 250 تا 350 هزار دلار ارزش دارد 2
طرح متقاضی مربوط به بیزینس های اصلی استان و متقاضی دانش کافی از قوانین و شرایط کار استان و منابع مورد نظر دارد.(حداقل 2مورد را داشته باشد) 2
طرح متقاضی باعث افزایش تحقیق وتوسعه و مراودات تجاری وارزش افزوده اضافی برای استان خواهد داشت. (حداقل 2مورد را داشته باشد) 2
 
 
فاکتورهای انطباق پذیری همسر امتیاز حداکثر امتیاز قابل کسب
کسب مدرک دیپلم بعد از 17 سالگی با ویزای معتبر 5 5
سابقه کار 6 ماه متوالی
مدرک زبان باCLB5 انگلیسی   یا  NCLC5 فرانسه 5
 
 
برای کسب اطلاعات بیشتر فرم ارزیابی را تکمیل کرده یا باما تماس بگیرید.
 
 
 
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما