فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ویزای توریستی کانادا tourist visa canada

بازگشت

 

tour canada

دانلود کاتالوگ توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا طبق قوانین سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا طبق قوانین سفارت کانادا:  (35مورد)
-   گذرنامه
-   اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
-   تکمیل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
-  عکس زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)
*عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند
*عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد
-   شناسنامه
-  مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
-  مدارک فرزندان
-  در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید
-  مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال 2017
-  بیمه مسافرتی
-  اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.
-  پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
-  قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
-امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
- ویزای شینگن اروپا و سن بالای 40 سال و متاهل تاثیر دارد
 

attractions-in-canada-ganjico-com

شرایط جدید ویزای توریستی:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیداری، دانشجویی و کار) الزامی است.
 از تاریخ یازدهم دسامبر 2013 متقاضیان ایرانی ویزای دیداری، دانشجویی و کار بین 14 و 79 سال، ملزم به دادن داده های بیومتریک خود ( اثر انگشت و عکس) می باشند.
 این سیستم جدید شامل شهروندان 29 کشور و یک منطقه خواهد بود.
بعد از عقد قرارداد زمانی توسط سازمان ما برای دادن اطلاعات بیومتریک شما در ترکیه تعیین خواهد شد، که شما می بایست به آنجا مراجعه نمایید. لیست شهرهایی که می توانید این خدمات را انجام دهید به شرح زیر است، البته شرایط ترکیه بهتر است.
 1. آنکارا و استانبول 2- ارمنستان 3- آذربایجان 4- گرجستان 5- کویت 6- بحرین 7- امارات
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انگشت نگاری ویزا کانادا در آنکارا / استانبول اینجا را کلیک کنید.
ما اهمیت ویزا و وقت و هزینه صرف شده شما را درک میکنیم. بنابراین کلیه همکاران ما، با تجربه فراوان در این زمینه ، نهایت دقت و سعی خود را انجام خواهند داد.
 
نکته: ویزای توریستی یکی از روشهای دیدار از کانادا است که شرایط متخص به خود را دارد، بارها افرادی را دیده ام که با ما تماس گرفته اند و در مورد رد شدن پرونده ویزای توریستی خود سوال داشته اند، و علت را جویا شده اند، به راحتی می توان حدس زد که همگی به روش آزمون و خطا اقدام کرده اند و شانس خود را از دست داده اند و هزینه زیادی را متحمل شده اند که باعث ایجاد سابقه و رکورد بد در اداره مهاجرت شده است. این دسته از افراد نمی دانند که لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی توسط سفارت کانادا به صورت کلی برای همه مردم دنیا ارائه می گردد، ولی نسبت به هر کشور تغییر می کند و به همین دلیل کانادا دارای سفارت در هر ناحیه ای از دنیا هست و بیشتر آفیسرهایی در آن هست که به آن ناحیه آشنا باشند.
پس همیشه توجه داشته باشید که نکات زیادی در اخذ ویزا وجود دارد ، لذا اطلاع از فرم های مربوط به متقاضی و اسپانسر در کانادا، لیست مدارک مورد نیاز که باید ارسال گردد، نحوه پرداخت هزینه ها و ارسال مدارک، پیکاپ ویزا بعد از اتمام کار و تکمیل فرم ها، وقت سفارت کانادا که برای هر فردی با نسبت شغل و مشخصات فردی کاملا متفاوت است، کاری مهم و دشوار است که نتیجه موفق آن فقط مستلزم اطلاع از آخرین قوانین است
طبق قوانین کانادا فقط وکیل رسمی مهاجرت که دارای شرکت ثبت شده در کانادا است و عضو شورای مهاجرین کانادا ICCRC  می باشد، میتواند به عنوان نماینده قانونی شما برای اخذ ویزای  توریستی اقدام کند. دریافت ویزای توریستی توسط اشخاص به نمایندگی از طرف شما، خلاف قوانین سفارت و اداره مهاجرت کانادا است و در صورت رد شدن پرونده، شما مسول عواقب آن هستید

 

tour canada2

اگر واجد شرایط برنامه های کارآفرینی یا سرمایه گذاری کانادا هستید،برای اخذ ویزای توریستی کانادا طبق قوانین سفارت کانادا با موسسه مهاجرتی گنجی تماس بگیرید.
 

 کیفیت، اتفاقی نیست، حاصل تجربه است.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما