فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ویزای EB-3 آمریکا

بازگشت

US-Immigration-EB-3-Visa-Ganjico

 

ویزای EB-3 آمریکا


نیروی متخصص آمریکا با پیشنهاد شغلی
ویزای اقامت دائم آمریکا براساس پیشنهاد شغلی از کارفرمای آمریکایی و دریافت اقامت دائم


در حال حاضر دولت آمریکا، براساس قانون ویزای EB3 ؛ Employment-Based که مورد تایید بخش شهروندی و مهاجرت است، به افرادی که در زمینه تخصصی تجربه داشته باشند، اقامت دائم اعطا می نماید. این نوع ویزا برای مشاغلی است که در آمریکا با کمبود نیروی کار مواجه است.در این برنامه اگر شما در یکی از زمینه های نیروی متخصص skilled worker یا مشاغل حرفه ای Professional یا دیگر مشاغل فنی Other worker سابقه کار، تخصص، تحصیلات باشید می توانید اقدام کنید، یعنی کارفرما ها برای شما از طرف دولت آمریکا مدارک تایید شغل را امضاء می کنند (کارفرما در اینجا petition نامیده می شود).

در ادامه مشخصات 3 گروهی که در این گروه جای می گیرند بیان شده است:

.1نیروی متخصص skilled worker
افراد این گروه باید حداقل 2 سال سابقه کار یا آموزش شغلی به صورت تمام وقت داشته باشند.

.2مشاغل حرفه ای Professional
افراد این گروه باید دارای حداقل مدرک لیسانس (از آمریکا / خارج از کانادا) باشند و عضو یک انجمن حرفه ای باشند.

.3دیگر مشاغل فنی Other worker
این افراد دارای تجربه حرفه ای نیستند ولی به مدت دوسال مشغول به کار تمام وقت بوده اند.
 
معیارهای واجد شرایط بودن سه گروه بالا:

گروه شغلی شرایط مورد نیاز مدرک
نیروی متخصص skilled worker - حداقل باید 2 سال سابقه کار یا تعلیم داشته باشند.
-  شما باید کاری را انجام دهید که در آمریکا نیروی کار آن موجود نباشد.
- مدرک کاری
- پیشنهاد شغلی تمام وقت از کارفرمای آمریکایی داشته باشند.
مشاغل حرفه ای Professional - دارا بودن دانشنامه تحصیلی لیسانس یا مدرک مهندسی(از دانشگاه آمریکایی یا خارجی) با ارزیابی
-  شما باید کاری را انجام دهید که در آمریکا نیروی کار آن موجود نباشد.
- نمی توان تجربه کاری را جایگزین مدرک دانشنامه نمود.
- مدرک لیسانس
- پیشنهاد شغلی تمام وقت از کارفرمای آمریکایی داشته باشند.
دیگر مشاغل فنی Other worker - در زمان اعلام درخواست ، دارای 2 سال تجربه باشند و شما باید کاری را انجام دهید که در آمریکا نیروی کار آن موجود نباشد. - مدرک کاری
- پیشنهاد شغلی تمام وقت از کارفرمای آمریکایی داشته باشند.

نکته:

در گروه دیگر مشاغل فنی شما باید مدارک مستند و کاملی ارائه دهید ، در غیر اینصورت زمان بررسی پرونده شما طولانی خواهد بود.
شرایط دریافت پیشنهاد شغلی:
کارفرمای شما باید با ارائه مدارک حسابرسی و تراز مالی، مالیات پرداختی، گزارش سالانه نشان دهد که می تواند دستمزد شما را پرداخت کند.
پذیرش خانوادگی:
در این برنامه همسر شما و فرزندان زیر 18 سال می توانند به عنوان همراه ولی با دریافت ویزای جداگانه با شما باشند.
 
زمان بررسی:

این نوع ویزا برای افراد مقیم تمام کشورها بجز هند و چین حدود 2 سال زمان می برد. و باید حتما پیشنهاد شغلی معتبر از وزارت کار ایالات متحده PERM داشته باشید.
 
مراحل دریافت ویزا در ویزای EB3:

معمولا روش EB2  و  EB3 شبیه به هم هستند. در این نوع ویزا شما سه مرحله خواهید داشت. در ادامه شما خلاصه این مراحل را مشاهده خواهید نمود، این موارد نباید توصیه حقوقی تا زمان عقد قرارداد با موسسه گنجی در نظر گرفته شوند.

.1تاییدیه وزارت کار:
این مورد مربوط به اداره شهروندی و تابعیت USCIS نمی باشد و حتما باید توسط اداره کار DOL و با تقاضای کارفرماها صورت گیرد.در این مرحله کارفرما باید ثابت کند که نمی تواند نیروی کار مورد نیاز خود را در میان افراد مقیم پیدا کند. و کاری که برای آن تقاضا داده است نسبت به دیگر کارگران مقیم از نظر دستمزد کمتر نیست و این شغل نباید باعث بیکاری دیگر افراد شاغل مقیم کشور شود.

معمولا مراحل کار برای مشاغل غیر حرفه ای به شرح زیر است:

الف) کارفرما باید به مدت 30 روز آگهی برای آن شغل توسط آژانس های کاریابی انجام دهد.
ب) کارفرما باید آگهی برای شغل مورد نظر را در روزنامه محلی و طی دو بار در روز یکشنبه انجام دهد.
ج) کارفرما باید در نقاط مهم و مکان های عمومی که کارگران خارجی حضور دارند، اطلاعیه دهد.
اگر طی این مدت فردی مقیم برای آگهی های مورد نظر مراجعه کرد، کارفرما باید شرایط آن را طبق مصاحبه بررسی کند. اما اگر طی 30 روز بعد از آگهی ها(30 اگهی در 30 روز) فردی مراجعه نکرد، سپس کارفرما می تواند درخواست خود را به وزارت کار اعلام کند. طی 45 روز اداره کار جواب پرونده را خواهد داد.

معمولا مراحل کار برای مشاغل حرفه ای به شرح زیر است:

تمام مراحل بالا می بایست انجام گیرد. سپس کارفرما باید در 3 مورد از موارد زیر 30 تا 180روز قبل از درخواست آگهی دهد:
الف) نمایشگاه های کار
ب) وب سایت خود کارفرما
ج) سایت های کاریابی و جستجوی شغلی
د) آژانس های کاریابی خصوصی یا عمومی
ه) روزنامه های محلی – رادیو – تلوزیون
 
برای اعلام درخواست به وزارت کار باید شغل مورد نظر مشخصات زیر را داشته باشد:

.1کار باید تمام وقت full-time باشد.
.2شرایط  مورد نیاز در آگهی شغلی باید غیرمتعارف نباشد. مثلا درج زبان بالا جزو نیازمندیهای مورد نیاز شغل ، حتما توسط وزارت کار بررسی خواهد شد که آیا واقعا مورد نیاز است.
.3دستمزد پیشنهادی کارفرما برای شغل مورد نظر که در آگهی درج می شود، نباید کمتر از عرف عمومی باشد.
.4مدارک درج شده در بالا(آگهی روزنامه، پیشنهاد های دریافت شده و ...) باید به مدت 5 سال توسط کارفرما بایگانی گردد.
.5هیچ گونه رابطه فامیلی نباید بین کارفرما و نیروی کار در حال استخدام باشد. برای شرکتهای زیر 10 نفر کارمند، وزارت کار کلیه رابطه های فامیلی را چک خواهد کرد.
.6کارفرما باید با مدارک مستند ثابت کند که می تواند دستمزد کارگر خود را پرداخت کند. اداره کار از کارفرما اظهارنامه های مالیاتی را درخواست خواهد کرد.
.7با تایید درخواست وزارت کار ، نیروی متخصص نمی تواند تقاضای ویزا دهد تا مراحل بعدی سپری گردد.
.8کسانیکه بیش از 6 ماه به صورت غیرقانونی در آمریکا باشند نمی توانند از این برنامه استفاده کنند.
.9برنامه دریافت ویزای کار PERM قبول نخواهد شد، اگر با تمام مشخصات شما فردی مقیم آمریکا وجود داشته باشد حتی اگر شما بهتر باشید.
 
موسسه مهاجرتی گنجی کارفرما و نیروی متخصص مورد نظر را در تمامی مراحل دریافت ویزای EB3 کمک می کند، که شامل پیشبرد کیس شما، راهنمایی در مورد استخدام، اطلاعات بازار کار کانادا و استخدام و دستمزدها، تعیین پرونده متقاضیان و آگهی ها و مشخصات شغلی و رزومه و در پایان کمک های لازم در مراحل مصاحبه است.
 
.2دریافت برگه اقامت:

هنگامیکه پرونده توسط اداره کار DOL تایید شد، کارفرمای شما باید فرم I-140 را برای اداره مهاجرت و سیتی زن شیپ ارسال کند. در این مرحله قطعی خواهد شد که کارفرما می تواند دستمزد شما را پرداخت کند و شما برای آن شغل واحد شرایط هستید.
در فرم I-140 مهمترین بخش، توانایی پرداخت حقوق شما توسط کارفرما خواهد بود. برای اینکار اداره مهاجرت اظهارنامه های مالیاتی کارفرما را چک می کند. آنها چک می کنند که آیا درآمد خالص شرکت Net income یا دارایی های شرکت working capital بیش از حد مورد نظر هست یا خیر؟ برای این کار اداره کار معمولا ستون D در بخش L فرم tax return کارفرما را بررسی می کند.آنها ستون 1 تا 6 را باهم جمع می کنند و تفاضل را از جمع ستون 16 تا 18 کم می کنند. جواب نهایی باید بیشتر از دستمزد عمومی جامعه باشد.
اگر دارایی ثابت شرکت از حد معمول کمتر باشد، برگه درخواست کار شما رد خواهد شد. در حالت خاص، کارفرما می تواند نشان دهد که توانایی پرداخت حقوق payroll فرد به خوبی تا زمانیکه درخواست در جریان باشد دارد. مدارک تکمیلی خاصی نیز مورد نیاز است. موسسه گنجی در این مرحله شما را کمک خواهد کرد.
 
.3تایید نهایی و مصاحبه:

در این مرحله اداره مهاجرت USCIS برای صدور کارت اقامت تصمیم گیری می کند. شما را از نظر سوءپیشنیه consular processing چک می کنند.
نکات زیر را در نظر داشته باشید:
الف) هنگامیکه وضعیت شما در حال بررسی اس، مدرک تاییدیه کارفرما و مدارک سفر به آمریکا برای متقاضی و خانواده او در دسترس خواهد بود.
ب) مدارک ردیف الف برای 12 تا 24 ماه قابل صدور است.
ج) اگر زمان بررسی بیش از 6 ماه از تایید اداره کار طول بکشد.متقاضی همزمان می تواند برای ردیف شغلی دیگری از کارفرمای دیگری تقاضا بدهد.
 
* با توجه به اینکه دولت تعداد محدودی ویزا در این زمینه صادر می کند، باید در نظر داشته باشید که گزارش ماهانه ویزاهای صادر شده را توسط وکیل، کارفرما و اداره مهاجرت بررسی کنید.
 
برای بررسی شرایط خود در این زمینه فرم ارزیابی را تکمیل نمایید. موسسه مهاجرتی گنجی در اولین فرصت جواب شما را از طریق ایمیل خواهد داد.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما