فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری و کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا کانادا The BC Provincial Nominee Program PNP

بازگشت

welcome-british-columbia-canada-2015-ganji

مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی بریتیش کلمبیا کانادا     The BC Provincial Nominee Program PNP  
استان بریتیش کلمبیا، یکی از پویاترین اقتصادهای آمریکای شمالی را دارا می باشد. سرمایه گذاران و کار آفرینان مستعد می توانند از موقعیت ویژه جغرافیایی، نرخ پایین مالیات، بازارکار رقابتی و نیروی کار مجرب تحصیل کرده ی چند فرهنگی  این استان بهره مند شوند. آب و هوای این شهر معتدل (22درجه) و فارغ از سرمای شدید است و بیشتر روزها بارانی است. یک سوم جمعیت را خارجی ها شامل می شوند که بیشتر ایرانی ها در قسمت North Vancouver زندگی می کنند.
به طور کلی برنامه های مهاجرتی این استان شامل:
1.      برنامه مهاجرت تخصصی اکسپرس اینتری بریتیش کلمبیا
که در صورت داشتن امتیاز لازم برنامه فدرال اسکیل ورکر قادر به شرکت در این برنامه خواهید بود.(برای اطلاعات بیشتر در مورد express entry BC کلیک کنید.)
 
2.      برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری و کارآفرینی BC Provincial Nominee Program's – PNP
همانطور که میدانید استان بریتیش کلمبیا یکی از مراکز قوی برای انجام بیزنس است. همجواری با استان واشنگتن آمریکا با مرکزیت سیاتل و آب و هوای مناسب توانسته ونکوور را جزو بهترین مناطق جهت کار و زندگی قرار دهد.
این برنامه برای افراد با تجربه و مدیران و صاحبان بیزینس که دارای سرمایه کافی و نقد هستند و می خواهند بیش از یکسال در بریتیش کلمبیا BC اقامت گزینند مناسب می باشد. این افراد باید در یک بیزنس جدید یا با سابقه قبلی سرمایه گذاری نمایند و یک فرد مقیم کانادا را به استخدام خود درآورند و به صورت مستمر در مدیریت روزمره آن حداقل به مدت یکسال دخالت داشته باشند تا بتوانند واجد شرایط این برنامه BC Provincial Nominee Program's – PNP گردند. شما و خانواده تان با ویزای کار وارد این استان خواهید شد تا بتوانید بیزنس خود را راه اندازی کنید. با هماهنگی انجام شده توسط آقای گنجی امکان اخذ اقامت دائم بعد از یکسال به شرط فعال و سود ده بودن بیزینس وجود دارد.
اگر قصد کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا را دارید توجه داشته باشید که شرایط زیر در مورد شما بررسی خواهد شد:
-            ارزیابی شغل و تجربه کاری
-            ارزیابی دارایی های نقدی و ملک شما و همسر
-            فاکتورهای انطباق پذیری
-            ارزیابی بیزینس پلن و نحوه استخدام یک نفر مقیم توسط شما
-            شما نیازی به ارائه مدرک زبان نخواهید داشت
-            این برنامه محدودیت سنی ندارد
 
دولت بریتیش کلمبیا مراحل پذیرش را طبق سیستم امتیاز بندی آنلاین به شرح زیر قرار داده است، شما از هرآیتم امتیاز گرفته و به ترتیب از بالاترین امتیازها انتخاب صورت می گیرد:
 
شرایط اخذ اقامت کانادا از طریق برای برنامه استانی بریتیش کلمبیا   BC Provincial Nominee Program
شرایط کلی:
-            مدیریت روزانه یک بیزنس فعال به مدت یکسال در استان بریتیش کلمبیا
-            زندگی و اقامت دائمی در استان بریتیش کلمبیا (حداقل 75% زمان ویزای کار خود باید در استان باشید)
-            نداشتن منع ورود به کانادا
شرایط فردی:
-            داشتن حداقل 600 هزار دلار کانادا دارایی خالص (نقد، موجودی بانک، سپرده، ملک، سهام، سرمایه گذاری در یک شغل) این بخش باید توسط شرکت ها معتبر در کانادا بررسی شود که شامل هزینه جداگانه است.
-            دارا بودن سابقه کار و تجربه مدیریت
شرایط بیزینس:
-            خرید یک بیزینس با سابقه خوب یا ایجاد آن ( این بخش با بررسی شرایط استان بریتیش کلمبیا طی یک ویزای توریستی با همکاران موسسه گنجی انجام خواهد شد.)
شرایط سرمایه گذاری:
-            انتقال سرمایه به کانادا و خرید بیزینس به مبلغ حداقل 200 هزار دلار کانادا(اگرهمراه پرونده شما افراد کلیدی شرکتتان باشد این مبلغ 400هزار دلار خواهد بود.)
شرایط استخدام:
-            استخدام حداقل یک فرد مقیم یا سیتی زن کانادا به صورت تمام وقت
اگر واجد شرایط موارد بالا بودید برای شما یک ویزای کار دوسال صادر خواهد شد.12ماه بعد از صدور ویزا زمان خواهید داشت تا وارد کانادا شوید.
تمامی موارد بالا به کمک موسسه مهاجرتی گنجی برای شما انجام داده خواهد شد. فقط باید مدارک ذکر شده را که طی جلسه مشاوره حضوری در دفتر تهران یا کانادا انجام می شود را ارائه دهید.
زمانبندی این برنامه:
بعد از عقد قرارداد و ثبت نام در این برنامه، متقاضی موفق به دریافت فایل نامبر خواهد شد، دولت بریتیش کلمبیا به ترتیب بالاترین امتیاز افراد را انتخاب خواهد کرد. پیش بینی میشود که بعد از انتخاب شما 4 ماه زمان برای ارسال پرونده کامل زمان خواهید داشت. اگر پرونده شما قبول شود می توانید قرارداد استانی را امضا کنید و 20 ماه فرصت دارید تا بیزنس خود را در ونکوور یا حومه راه اندازی کنید.
اگر مواد توافق نامه استان بریتیش کلمبیا را در بیزینس خود انجام دهید واجد شرایط  اخذ اقامت دائم خواهید بود. باید مدارک شما 18 تا 20 ماه بعد از ورود به بریتیش کلمبیا به اداره مهاجرت ارسال شود. آقای گنجی و تیم ایشان پرونده اقامت شما را در اداره مهاجرت فدرال انجام خواهند داد و برای شما و خانواده اقامت دائم اخذ خواهد شد.
 

 BC Provincial Nominee Program

شرایط بیزنس خریداری شده در بریتیش کلمبیا:
 
بیزنس مورد نظر نسبت به دور یا نزدیک بودن به مراکز پرجمعیت امتیاز دهی خواهد شد. بیشترین امتیاز به  بیزنسی ارائه می شود که:
-            تکنولوژی جدیدی را ارائه دهد
-            خدمات یا محصول جدید را ارائه دهد
-            ارزش افزوده ایجاد کند
-            باعث رونق صادرات شود
-            باعث جذب توریست شود
-            باعث انتقال دانش فنی به داخل استان شود
خرید شعب زنجیره ای franchise مورد قبول است به شرط اینکه شما بتوانید نشان دهید که می توانید به خوبی آن را مدیریت کنید.
مشاغل زیر مورد قبول نیست:
-            مشاغلی که در خانه انجام خواهد شد
-            مشاغل مرتبط با ارائه وام، پول نقد یا کارگزار
-            ضایعات فلزی
-            خشکشویی اتومات (با پرداخت سکه در محل بدون نیاز به مسول مستقیم)
-            کارواش اتومبیل اتومات
-            دست دوم فروشی
-            مشاور املاک
-            خرید خانه شخصی مورد قبول نیست مگر شما اداره مهاجرت را قانع کنید که برای بیزینس شما واجب است!
-            ماشین شخصی مورد قبول نیست مگر شما اداره مهاجرت را قانع کنید که برای بیزینس شما واجب است!
 
مشاغلی که در استان به صورت کامل و موفق وجود دارد مورد تایید نخواهد بود، مثلا:
-            مغازه و سوپر مارکت محلی
-            مغازه های اجاره فیلم و دی وی دی
-            پمپ بنزین
-            خشکشویی شخصی
-            سالن سولاریوم بدن
 
 
امتیاز بندی برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا 2015 -2016 :
شما براساس موارد مشخص در زیر حداکثر تا 200 امتیاز کسب می کنید.

1. تجربه کار

امتیاز میزان تجربه تجربه کاری
0 کمتر از 12 ماه مدیر عامل یا مالک بیزینس
4 12 تا 24 ماه
6 25 تا 36 ماه
12 37 تا 48 ماه
15 49 تا 60 ماه
20 61 ماه و بیشتر
0 کمتر از 24 ماه مدیر اجرایی
4 24 تا 48 ماه
8 49 تا 60 ماه
12 61 ماه و بیشتر
 
 
حداکثر از این بخش 24 امتیاز کسب خواهید کرد.
حداقل باید 8 امتیاز از این بخش کسب کنید.
 
2. دارایی ثابت
 
امتیاز دارایی ثابت (دلار کانادا)
0 کمتر از 50 هزار دلار دارای نقد
1 50 تا 199هزار دلار
3 200 تا 399هزار دلار
6 بیش از 400 هزار دلار
0 کمتر از 600 هزار دلار دارایی خالص و ملک
1 600 تا 799 هزار دلار
3 800 تا 2میلیون دلار
5 2 تا 5 میلیون دلار
6 بیش از 5 میلیون دلار
 
 
حداکثر از این بخش 12 امتیاز کسب می کنید.
حتما باید حداقل یک امتیاز از این بخش کسب کنید.
 
3.سرمایه گذاری در استان بریتیش کلمبیا
 
امتیاز مقدار سرمایه گذاری
0 کمتر از 200هزار دلار
6 200 تا 399 هزار دلار
20 400 تا 999 هزار دلار
30 بیش از 1میلیون دلار
 
 
 
4.استخدام افراد یا ایجاد شغل در بریتیش کلمبیا
 
امتیاز تعداد افراد
0 کمتر از یک نفر
2 1
6 2
12 3-4
20 5-6
28 7-8
32 9-10
36 11 و بیشتر
 
 
حداکثر از این بخش 36 امتیاز کسب خواهید کرد.
حداقل باید 2 امتیاز از این بخش کسب کنید.
اگر افراد کلیدی خود را همراه پرونده دارید باید 3 شغل ایجاد کنید.
 
 
5. انطباق پذیری
 
امتیاز فاکتورهای امتیاز
0 کمتر از CLB3 زبان انگلیسی
2 CLB4
4 CLB5 و بالاتر
0 دو سال تا دیپلم تحصیلات
3 فوق دیپلم به بالا
0 کمتر از 20 سن
3 21 تا 39
4 40 تا 60
2 61 تا 64
0 65 و بیشتر
0 خیر بازدید از استان
1 بله، در طی یکسال گذشته
2 بله، بیش از یکسال گذشته
0 خیر سابقه کار یا تحصیل 12 ماه به بالا در کانادا
5 بله
 
 
حداکثر 18 امتیاز می توانید کسب کنید.
 
6.بیزینس پلن
 
امتیاز جمعیت شهر محل بیزینس شما
0 بیش از 500 هزار نفر
1 200 تا 500 هزار نفر
3 100 تا 200 هزار نفر
6 70 تا 100 هزار نفر
8 60 تا 70 هزار نفر
10 35 تا 60 هزار نفر
12 کمتر از 35 هزار نفر
 
 
نکته:
دولت استان بریتیش کلمبیا این امکان را به تمامی متقاضیان برنامه های ذکر شده داده است، تا به جای شروع کردن یک تجارت جدید، یک تجارت کانادایی را خریداری کرده و خدمات تجارت خریداری شده را ادامه دهند. تجارت مورد نظر شما باید شرایط فوق را دارا باشد:
-            حداقل 5 سال به دست آخرین مالک اداره شده باشد
-            حداقل یک فرد کانادایی که از اعضای خانواده مالک نیست، در استخدام تجارت فوق باشد
-            جزو تجارت های مورد نیاز دولت استانی باشد
-            تجارت باید فعال بوده و مقروض نباشد
شما امکان استفاده از نیروی متخصص کلیدی را در این روش نیز دارا می باشید (به غیر برنامه سرمایه گذاری منطقه ای)  و تعداد افراد کانادایی مورد استخدام نیز به صورت ذکر شده در برنامه های بالا است، اما باید دقت کنید که از نظر جغرافیایی شما امکان استقرار در ونکوور و ابستفورد و مناطق پرازدحام شهری را ندارید.
در تمامی برنامه های فرق، روند کاری شما با ارائه یک برنامه تجاری (بیزنس پلن) به مسئولین مهاجرتی این استان آغاز خواهد شد، و در صورت پذیرش برنامه شما از شما برای ادامه کار دعوت به عمل خواهد آمد. سعی موسسه گنجی بر این است تا در ابتدا برای شما ویزای بازدید(حتما نیازمند ویزای شینگن قبلی است که موسسه گنجی خدمات کافی به شما ارائه خواهد داد) و سپس مدارک قوی جهت قبولی شما در مصاحبه ارائه دهد. در ابتدای کار برای شما ویزای کار یکساله و سپس اقامت دائم توسط آقای گنجی کسب خواهد شد.
توجه داشته باشید که این برنامه ها نیاز به مدرک زبان ندارند هرچند که دانش زبان برای اداره یک بیزینس مفید خواهد بود لذا می توانید بعد از قرارداد از خدمات اساتید آیلتس موسسه گنجی بهره مند شوید
برای شروع برنامه فرم ارزیابی مهاجرت کانادا را تکمیل نمایید و سپس با کارشناسان تیم مهاجرتی گنجی تماس حاصل نمایید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما