فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

اقامت سرمایه گذاری فدرال کانادا Immigrant Investor Venture Capital Pilot Program

بازگشت

canada_investor_2015_ganji

برنامه اقامت سرمایه گذاری فدرال کانادا Immigrant Investor Venture Capital Pilot Program

دولت کانادا برنامه ای را در ابتدای ژانویه 2015 برابر بهمن ماه 93 اعلام کرد در این برنامه دولت فدرال کانادا به 50 سرمایه گذار با بنیه مالی بالا، اقامت دائم کانادا را در سال 2015 ارائه می دهد. در این برنامه جدید تمامی افراد خانواده زیر 19 سال و همسر، مقیم دائم کانادا می شوند. این برنامه برای افراد با دارایی بالاتر از حد نرمال تعیین شده است.

 متقاضیان برنامه اقامت سرمایه گذاری فدرال کانادا باید شرایط زیر را داشته باشند:

-          دارا بودن دارایی معادل 10میلیون دلار کانادا که به صورت قانونی و طی فعالیت تجاری کسب شده باشد و توسط کارشناس رسمی ارزیابی شود. بعد از قبولی متقاضی باید دارایی خود را کارشناسی و ارائه کند.

-          مبلغ 2میلیون دلار کانادا در یک برنامه سرمایه گذاری (بدون گارانتی) برای مدت 15 سال سرمایه گذاری کند. این مبلغ در یکی از کسب و کارهای کانادایی با پایه نوآورانه و سود ده سرمایه گذاری خواهد شد.

-          دارا بودن دانش زبان انگلیسی یا فرانسه.

-          انجام ارزیابی مدرک تحصیلی دانشگاهی خود توسط یکی از موسسات کانادایی.

 

اداره مهاجرت و شهروندی کانادا CIC فقط 500 پرونده را در تاریخی که در اواخر ژانویه 2015 برابر بهمن ماه 1393 را برای بررسی اولیه قبول می کند. سپس به صورت رندوم شروع به بررسی پرونده ها خواهد نمود تا ظرفیت 50 پرونده مورد نظر امسال تکمیل گردد. بقیه پرونده ها برگشت داده خواهد شد.

زمان تصمیم گیری و قطعی نمودن این 50 پرونده شش ماه بعد از بررسی اولیه خواهد بود.

 برای شروع اقدام در این برنامه فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

ما را در اینستاگرام دنبال کنیدورود سریع کانادا Express Entryکاریابی در کانادا Job in Canadaتماس با ما Contact Usویزای دانشجویی Student Visaارزیابی رایگان مهاجرت کانادا FREE Assessment forms Canadaمدرک زبان انگلیسی IELTSمدرک زبان فرانسه French Lesson ویزای توریستی Tourist Visaسرمایه گذاری & کارآفرینی Investor & EntrepreneurSkilled worker Federal نیروی متخصص فدرال skilled worker Quebec نیروی متخصص کبک