فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

گول ازدواج صوری برای کسب اقامت دائم کانادا آمریکا را نخورید! Marriage fraud Canada

بازگشت
بازدیدکنندگان : 32388 نفر 1393/03/26
گول ازدواج صوری برای کسب اقامت دائم کانادا آمریکا را نخورید!     Marriage fraud Canada

گول ازدواج صوری برای کسب اقامت دائم کانادا آمریکا را نخورید!

گول ازدواج صوری برای کسب اقامت دائم کانادا آمریکا را نخورید!

برای بسیاری از افراد راحت ترین و مطمئن ترین روش برای رسیدن به کشور آمال و آروزها ازدواج صوری ، ازدواج موقت ، پناهندگی با فرد مقیم کشورهایی مانند کانادا، آمریکا، آلمان ، سوئد ، استرالیا و مالزی است. ولی آیا ازدواج صوری برای کسب اقامت درست است! بارها خبر های مختلفی را در مورد برخورد نامناسب با پناهندگان در استرالیا شنیده ایم. در هر دو این موارد فرد متقاضی ازدواج صوری یا پناهندگی مالباخته اصلی و طبق قانون مجرم است .

هرچند که در کانادا طبق قانون مهاجرت (ماده 12) یکی از روشهای اقامت پناهندگی Refugee  و رسیدن خانواده ها به همدیگر (با اشاره مستقیم به همسر) است. ولی به دلیل تقلب های زیاد، آفیسر کانادایی سخترین بررسی را خواهد داشت. و تعیین واجد شرایط بودن شما برای موارد بالا فقط با نظر وکیل خواهد بود، زیرا پرونده بسیار حساس است.

اما "ازدواج های وارداتی" و مصلحتی تبدیل به راه میان بری شده برای افرادی که می خواهند مهاجرت کنند. در گذشته این نوع ازدواج ها با رد و بدل شدن چند عکس میان دو طرف که همدیگر را فقط از طریق چت دیده اند و چندباری تلفنی با هم صحبت نموده اند پایه ریزی می شد و سپس عروس یا داماد خوش خیال مانند یک بسته "پست" به خارج می رفت. مشکل تازه بعد از ورود به کشور مورد نظر شروع میشد. فردی که تازه آمده با فرهنگ، زبان، مردم آشنایی نداشته و درآن سو فرد مقابل چندین سال در خارج بوده و دوستان متعدد، کار مناسب و زبان خوبی را داشته و چون تفاهم و همفکری با هم قبل از ازدواج به صورت سطحی بوده، مشکلاتشان شروع می شود.

در آن سو اگر ازدواج به قصد دریافت اقامت نباشد، معمولا با بزرگ نمایی و وعده های پوچ و باطل زیادی همراه است، تجربه نشان داده که یکی از طرفین حتی در مورد ازدواج های قبلی و فرزندشان نیز دروغ گفته اند. از آن سو زنان بعد از مهاجرت و آشنایی با قوانین و آزادی ها دیگر نقش زن سنتی را ایفا نمی کنند و به دنبال تجربه جدیدی هستند که باعث تضاد بین طرفین می شود. از سوی دیگر چون زن می داند با جدایی اقامت را از دست داده و مجبور به ترک کشور است، اعتراض نمی کند و بک طلاق خاموش رخ می دهد.

از سوی دیگر مردان خواهان ازدواج های وارداتی بیشتر سنتی اند زیرا به دنبال دختر کمتر آفتاب و مهتاب دیده اند. آنها معتقدند که این نوع دختران قانع ترند و با زندگی کنار می آیند برعکس دختر با تفکر اروپایی که روی پای خود ایستاده، درآمد دارد، خودآگاهی جنسیتی خود را دارد و دلیلی برای ازدواج نمی بیند.

 

سوء استفاده مالی

در ازدواج های صوری ، پول رد و بدل می شود و مبنا مراوده مالی است، فردی که در خارج از کشور نتوانسته به رویاهای مالی و ثروت بیاندیشد ، حال تنها راه را سرکیسه کردن فردی مشتاق مهاجرت به غرب می داند و معمولا دلیل موجهی از نظر خودش دارد. او معتقد است که چون برای فرد مشتاق سریع اقامت می گیرد و تا چند سال زیر نظر اوست تا اقامتش تکمیل شود، هر کاری و هزینه ای فرد مشتاق باید انجام دهد. معمولا فرد مشتاق غرب نیز هزینه های زیادی را متحمل می شود و نمی تواند که در بین راه کنار بکشد و مجبور است با فردی که علاقه ای به او ندارد زندگی کند تا آفیسر پی به ازدواج صوری آنها نبرد.

هم اکنون دولت کانادا و آمریکا از انواع روشها و مدارک برای پی بردن به اصالت یک ازدواج استفاده می کنند تا جلوی این نوع موارد خلاف قانون را بگیرند. جرمی که منجر به زندان ، دیپورت از کشور برای فرد مقیم، جریمه مالی و ... می شود.

 

ازدواج واقعی

البته برای کسانیکه واقعی ازدواج نموده اند و راهی درست را در پیش گرفته اند مانعی نیست و دولت کانادا با بررسی دقیق و سختگیرانه اقامت را فراهم می نماید. لزوم داشتن مدارک کامل در این مرحله کاملا مشخص است.اطلاعات بیشتر را در مورد اسپانسرشیپ همسر کانادا مطالعه کنید.

همیشه بدانید که سریعترین راه ، بهترین راه نمی باشد.

 

Marriage fraud 

Some people think marriage to a Canadian citizen will be their ticket to Canada.

It is a crime for a foreign national to marry a Canadian citizen or permanent resident only to gain entry to Canada. CIC is working to prevent these false marriages.

 

In many cases, sponsors and foreign applicants set up a “marriage of convenience.” This is a marriage or common-law relationship whose sole purpose is to let the sponsored spouse or partner immigrate to Canada.

 

CIC officers are trained to recognize real immigration applications. They know how to detect false marriages. They have many ways to spot marriage fraud, including:

 

document checks,

visits to people’s homes and

interviews with both sponsors and applicants.

Canadian citizens or permanent residents who are in a marriage of convenience for immigration reasons may be charged with a crime.

 

New regulations

Were you sponsored to come to Canada as a spouse or partner on or after October 25, 2012? If so, you must now live with your sponsor in a genuine relationship for two years from the day you get permanent residence status in Canada. This is a new rule.

 

As a spouse or partner being sponsored, this applies to you if:

 

you have been in a relationship with your sponsor for two years or less,

you have no children in common and

Citizenship and Immigration Canada (CIC) got your application on or after October 25, 2012.

Learn more about the new measure for spouses and partners.

 

Don’t become a victim of marriage fraud

Are you a Canadian citizen or permanent resident? Have you met someone from another country on the Internet or while travelling? If so, think carefully before marrying them and sponsoring them to come to Canada.

 

Sponsors must give financial support to their spouse for three years, even if the marriage or relationship fails. If your spouse uses social assistance, you will have to repay the money. Also, you cannot sponsor anyone else until you repay the debt.

 

Sponsorship is a legal contract with the Government of Canada. You must meet its terms.

 

Sponsors: Do not be tempted by offers of money or other rewards to marry a person just so he or she can immigrate to Canada. If you do this, you may face serious criminal charges. You will also still have to meet the terms of the sponsorship.

 

Do not feel you must help somebody by being part of a marriage of convenience, no matter what the reason. It is not worth the risks.

 

Visa applicants: Do not get involved in a false marriage. CIC will refuse your visa and may ban you from travel to Canada for two years. This will stay on your CIC record forever.

 

CIC knows that even genuine marriages can fail. But, if you enter into a marriage of convenience and come to Canada as an immigrant, Canada may:

 

take legal action against you and deport you from Canada.

Contact us for more info about Marriage fraud

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • Mahtab
  • 5:53 -1395/03/12
سلام من ٢١ ساله دانشجوى مهندسى معمارى از دانشگاه آزاد هستم ، به چه طريق ميتونم به آمريكا مهاجرت كنم ، ممنون مى شم راهنماييم كنيد
  • گنجی
  • 11:59 -1395/03/13

برای امریکا نیروی متخصص نمی توان اقدام کرد برای کانادا باید شرایط فدرال را مانند ایلتس 7.5 و سابقه کار با بیمه را داشته باشید.

  • Iman amiri
  • 1:47 -1394/11/15
سلامممنون ميشم راهنماييم كنيدهمسر من سيتيزن كانادا هست ما ١٨ ماه پيش براي اقامت از طرق تورنتوً اقدام كرديم در ابن مدت همسرم به ايران امد و چون تنها لو مجبور شد به منترال پيش مادرش بره ما الان يك هفته است بدليل اينكه در منتوال فرزندم به دنيا امده تغيير جابجايي به منترال فرستاديم و كليه اقدامات را هم اعلام كريم.مخواستم بدون چقدر طول ميكشه تا پرونده مارا مجدداً ببرسي كنندبا تشكر
  • گنجی
  • 3:57 -1394/11/17

برای بررسی سکونت در مونترال سه ماه زمان می برد ولی در حال کلی شما مقمی دائم کانادا هستید.

  • احمد
  • 3:55 -1394/10/04
با سلاميك سال است پرونده باز براي كارآفريني داريم ولي ممكن است تا چند سال ديگر هم موفق به ورود نشويم. دختر هجده ساله من تا چه زماني در پرونده خواهد ماند و بعد از قبولي پرونده ميتواند وارد كانادا شود؟با سپاس
  • گنجی
  • 1:23 -1394/10/06

مهم تاریخ فایل نامبر است. البته امکان افزایش سن فرزند در پرونده پدر و مادر تا 22 سال نیز هست.

  • كيميا
  • 8:41 -1394/09/03
با سلاممن سوم دبيرستان ميخوانم و رشته ي رياضي فيزيك ايا اگر معدل نهايي ام ١٨به بالا باشد با فرستادن معدل و چندين مقاله براي تحصيل در دانشگاه هاي امريكا بورسيه بگيرم امسال يا اگر راه ديگري وجود دارد لطفا بگيد
  • گنجی
  • 5:46 -1394/09/04

باید مدرک زبان انگلیسی ایلتس جنرال 7هم داشته باشید.

  • سارا
  • 1:07 -1394/03/25
از طریق دوستی هم می شود اقامت موقت گرفت؟یا ملزم به ازدواج با هم هستیم؟
  • گنجی
  • 7:36 -1394/03/25

خیر، فقط ازدواج رسمی.

  • ملیحه
  • 4:59 -1393/07/11
سلام از همسرم جدا شده ام و دارای دو دختر هستم که تحت سرپرستی خودم هستند و قصد ازدواج با ایرانی دارم که شهروند آلمان است آیا فرزندانم را هم میتوانم با خودم ببرم و اخذ اقامت ما در آلمان چه مدت طول میکشه با تشکر از شما
  • گنجی
  • 3:03 -1393/07/12

وکیل رسمی کانادا و امریکا هستیم. اطلاعاتی در مورد المان نداریم.

  • امیر کفاش
  • 11:19 -1393/04/22
سلام به چه صورت میتوان با کارفرمای کانادایی ارتباط برقرار کرد؟
  • گنجی
  • 1:20 -1393/04/28

از طریق سایت های کاریابی در کانادا می توانید با کارفرماهای کانادا ارتباط داشته باشید، به بخش کاریابی وبسایت ما مراجعه کنید.

 

  • هومن آقابيگي
  • 5:38 -1393/04/08
جناب آقاي گنجيبا سلام و احترام،اينجانب مدرك كارشناسي حسابداري از دانشگاه علامه طباطبايي دارم و مدرك تحصيلي و نمرات دانشگاه نيز ترجمعه شده است. ميخواستم بدانم براي ارزشيابي مدرك تحصيلي نياز به ارسال ديپلم نيز به مراكز مورد نظر اداره مهاجرت كانادا هست يا اينكه ليسانس(كارشناسي) كفايت ميكند؟ ممنون خواهم بود سريعا پاسخ بدهيد.با تشكرهومن آقابيگي
  • گنجی
  • 12:31 -1393/06/01

خیر نیازی به ارسال دیپلم نیست.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما