فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

مواردی مهم در مورد مهاجرت به کانادا از طریق استان نوااسکوشیا Nova Scotia Immigration Program

بازگشت
بازدیدکنندگان : 19807 نفر 1393/03/26
مواردی مهم در مورد مهاجرت به کانادا از طریق استان نوااسکوشیا  Nova Scotia Immigration Program

Nova scotia immigration

نکاتی در مورد مهاجرت به کانادا از طریق استان نوااسکوشیا Nova Scotia 

24 اسفند ماه 1392

همانطور که در خبر های گذشته در مورد مهاجرت نواسکاشیا  اعلام کردیم، پذیرش استان نوااسکوشیا از 6مارچ2014 آغاز شده است و متقاضیان با دارا بودن مدرک آیلتس 5 و داشتن رشته مورد نظر استان نواسکاشیا می توانند برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند. با توجه به حجم زیاد ایمیل و تلفن ها در مورد این استان موارد زیر قابل ذکر است:

الف- این برنامه سقف پذیرش ندارد، ولی به علت حجم بالای تقاضا به زودی (کمتر از یک ماه)بسته خواهد شد.

ب- داشتن آیلتس 5 جنرال (نه آکادمیک) یا مدرک TEF   که از اعتبار آن بیش از 2 سال نگذشته باشد در ابتدای کار الزامی است.

ج- مهمترین بخش اقامت از طریق نوااسکوشیا، ارائه Employment and Settlement Plan Nova Scotia می باشد که شانس پذیرفته شدن شما را تعیین می کند. موسسه مهاجرتی گنجی تهیه این مورد را با فرمت مورد قبول سفارت انجام می دهد.

د- محدوده سنی مورد قبول 21 تا 55 سال است.

هـ- این برنامه شرط اقامتی در آن استان را ندارد ولی ورود شما باید به این استان باشد.

و- در این برنامه طی دو مرحله فرد انتخاب می شود: 1-انتخاب استانی نوااسکوشیا 2-انتخاب فدرال که برای هرکدام پرونده ای کامل در ابتدا باید ارسال گردد.

ز- احتمال داشتن مصاحبه وجود دارد، که موسسه مهاجرتی گنجی در این زمینه به صورت تخصصی به شما کمک خواهد نمود.

ح- داشتن فامیل درجه یک در یکی از استانهای کانادا(بجز نواسکاشیا) باعث عدم قبولی شما می شود.

ط- داشتن Job Offer و یا دانشجوی مشغول به تحصیل در کانادا، باعث عدم قبولی شما می شود.

ی- لیست رشته های این استان با توجه به ایرادات لیست قبلی به شرح زیر تغییر کرد:

مدیر بخش بهداشت و درمان

مدیر فروشگاه زنجیره ای یا عمده فروشی

مدیر رستوران یا تهیه غذا

حسابرس ، حسابدار خبره، حسابدار

دیگر امور مالی

مهندس عمران

مهندس مکانیک

مهندس برق و الکترونیک

مهندس کامپیوتر (بجز مهندس نرم افزار و طراح)

تحلیل گر سیستم و مشاوره اطلاعات

تحلیلگر پایگاه داده و سایت

مهندس نرم افزار و طراح

مهندس کامپیوتر(برنامه نویسی )

تکنسین مکانیک

تکنسین برق و الکترونیک

تکنسین سیستم های اطلاعاتی

پزشک متخصص

پزشک عمومی

دندانپزشک

داروساز

شنوایی سنجی

فیزیوتراپ

متخصص کاردرمانی

پرستار

تکنسین لابراتوار پزشکی

درمانگر تنفسی و قلبی

متخصص رادیولوژی

سونوگرافی

پرستار

سایر تکنسینهای کاردرمانی

روانشناس

مربی مهد کودک

خرده فروشی

سر آشپز

پیمانکار ماشین آلات صنعتی

بازرس ماشین سازی و قالب سازی

برقکار صنعتی

جوشکار

تراشکار ماشین آلات سنگین

تعمیرکار ماشین آلات سنگین

راننده تاور کرین

تولید کننده مصنوعات فلزی

 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زندگی در نوااسکوشیا کلیک کنید.

برای بررسی شرایط خود در مورد اقامت نوااسکوشیا فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید. یکی از کارشناسان دفتر کانادا سریعا پاسخگوی شما با ایمیل و تلفن خواهند بود.


دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • امير
  • 9:36 -1395/07/12
سلام.جناب گنجى آيا احتمال داره همچين برنامه ى باز شود دوباره؟
  • گنجی
  • 4:51 -1395/07/15

بله، از طریق ایسنتاگرام و تلگرام اطلاع رسانی می کنیم.لینک عضویت در بخش " تماس با ما "است.

  • ehsan
  • 1:40 -1394/08/06
با سلامدانشجوی فوق لیسانس در ایتالیا هستم رشته مهندسی مخابرات با مدرک ایلتس اکادمیک 2تا سوال داشتم:1) از ایتالیا می تونم اقدام کنم واسه برنامه نیروی کار نوااسکوشیا؟2)چون مدرکم اکادمیک هست باید دوباره امتحان بدم؟یا اینکه از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرم ترمم انگلیسی هست کفایت میکنه؟ممنون
  • گنجی
  • 1:53 -1394/08/06

بله، باید امتیاز کافی داشته باشید. / باید جنرال باشد. / خیر.

  • Amir
  • 8:05 -1393/09/28
این موضوع که آیلتس آکادمیک و قبول ندارن خیلی عجیبه.استرالیا و نیوزلند قبول دارن.
  • گنجی
  • 2:52 -1393/09/30

کانادا براساس آیلتس جنرال امتیاز می دهد.

  • علی
  • 1:30 -1393/06/19
سلام من مدرک ایلس با نمره ی 7 دارم و مهندسی شبکه و دیتا خوندم مدرکم هم از ITDکاناداس میتونم اقدام کنم؟واینکه من داییام خاله و پدربزرگم تورنتو هستن اونو چیکار کنم؟
  • گنجی
  • 1:50 -1393/06/19

واجد شرایط هستید. برای عقد قرارداد با دفتر تهران تماس بگیرید./ در مورد فامیل کانادا: نیازبه مدارک اقامتی، سوابق دیگر آنها داریم.

  • علی
  • 12:07 -1393/03/22
با سلام،من دانشجوی ترم آخر فوق هستم و رشته دیمند و امتیاز بالا دارم. ولی...مشمول خدمت سربازی هستم. 1- با پاسپورت قدیمی خود می توانم مدارکم را بفرستم؟2- اگر به بهانه سفر زیارتی پاسپورت بگیرم چطور؟
  • گنجی
  • 6:23 -1393/03/22

پاسپورت قدیمی شما باید مجوز خروج از کشور داشته باشد و دارای اعتبار کافی باشد. با بخش مشولین وزارت علوم یا اداره گذرنامه هماهنگ نمایید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما