فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

​شرایط اخذ شهروندی کانادا تغییر کرد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3863 نفر 1396/02/13 15:4
​شرایط اخذ شهروندی کانادا تغییر کرد
شرایط اخذ شهروندی کانادا تغییر کرد
لایحه ای برای تغییر قانون شهروندی کانادا در نهایت توسط مجلس سنا با اصلاحاتی به تصویب رسید. به موجب این لایحه مهاجران زودتر و راحت تر از قبل می توانند برای شهروندی و دریافت پاسپورت کانادا اقدام کنند.
لایحه C-6  حدود ساعت 4 عصرروز 13اردیبهشت 1396 برابر 3 می 2017 با 45 رای موافق 29 رای مخالف و صفر رای ممتنع به تصویب رسید. این لایحه که ژوئن سالل گذشته در مجلس عوام مورد قبول واقع شده بود ،در مجلس سنا نیز با تغییراتی قبول شد سپس مجلس سنا از همکاران خود در مجلس عوام خواستند که بار دیگرر لایحه را با تغییرات جدید بررسی کنند و در مرحله آخر با تایید سلطنتی لایحه تبدیل به قانون خواهد شد.
لایحه C-6 مدت زمانی را که افرادی با اقامت دائم باید در کانادا میگذرانند تا بتوانند شهروندی خود را دریافت کنند را از 4 سال در 6 سال به 3 سال در 5 سال کاهشش داد. علاوه بر این ، متقاضیانی که از طریق ویزای موقت مانند: ویزای کار یا تحصیلی زمانی را در کانادا گذرانده اند هنگام ارائه درخواست شهروندی کانادا، آن مدتت موقت حضور در کانادا نیز با 3 سال زمان لازم برای دریافت شهروندی حساب میگردد.
یکی از مفاد این لایحه که سال گذشته توسط مجلس عوام ارائه شد گذراندن آزمون زبان برای افراد 18 تا 54 سال بود که پس از تغییراتی که در مجلس سنا بر روی آن انجام شد افراد از 18 سال تا 60 سال موظف به گذراندن آزمون زبان برای دریافت شهروندی خود هستند.
یکی دیگر از تغییرات ایجاد شده بر روی این لایحه دادن امکان درخواست تجدید نظر در دادگاه فدرال برای افرادیست که شهروندی آنها به دلیل ارائه اطلاعات غلط یا تقلب لغو شده بوده است.
همچنین دادن امکان به افراد کم سن خانواده برای درخواست شهروندی خودشان به صورت مجزا از پدرو مادر است . قانون فعلی به این صورت است که اگر پدر و مادر در دریافت شهروندی خود رد شوند فرزندان آنها نمی توانند شهروندی خود را دریافت کنند و باید تا 18 سالگی صبر کنند تا پرونده جدید باز کنند اما با تغییرات حاصل شده این شرط نیز برداشته شد.
هم اکنون یک مرحله دیگر تا تصویب نهایی این قانون باقی مانده است تا متقاضیان بتوانند با سپری نمودن 3 سال (به صورت ممتد یا منقطع) حضور فیزیکی در یک دوره 5 ساله در کانادا، پاسپورت کانادا را کسب کنند.
 
telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • پ خ
  • 12:22-1396/03/26
با سلام و وقت بخیر
همسرم و من هر دو دارای مدرک دکترای حرفه ای هستیم. توسط یک وکیل ابتدا به روش skill worker برای همسرم (با ٧ سال سابقه کار) اقدام کردیم که دو بار ریجکت شدند، و بعد به گفته وکیل با روش PEQ (با پذیرش کالج) (با نمره آیلتس ٦، و نیز ارائه مدرک دکترا ومقالات اینجانب) برای بنده اقدام شد، که طی دو بار انگشت نگاری جواب ریفیوز گرفتم. دلایل رد شدن، عدم قانع شدن برای ترک خاک کانادا پس از اتمام ویزا و عدم موجودی کافی حساب بانکی (با وجود حدودا ٢٠٠ میلیون موجودی) اعلام شد. میخواستم بدانم با وجود دو بار رد شدن آیا در اقدام مجدد شانسی برای پذیرش کانادا خواهم داشت؟
  • گنجی
  • 20:25-1396/04/26
بعید می دونم بهتر است روش اکسپرس اینتری را انتخاب کنید.
  • غلامرضا سخراوی
  • 02:54-1396/03/11
با سلام وعرض ادب من 55 سال سن ودارای 5 فرزند وهمسر هستم وشغل من کارشناس منالوررڑ هستش آیا میتوانم به کانادا به همراه خانواده مهاجرت کنم وآیا می توانم آنجا کار مرتبت داشته باش ؟ ممنون از راهنماییتون .
  • گنجی
  • 19:32-1396/03/28
فقط از روش سرمایه گذاری کبک.
  • طاهره
  • 21:4-1396/03/07
با سلام. میتونم بپرسم اگر زن خانواده اقامت خودش رو بگیره اما همسر به دلیل مشغله فقط تونسته باشه کمتر از دوسال کانادا بمونه و پی آرشو لغو کرده باشن. در قوانین تصویب شده ی جدید آیا راه حلی برای ایشان وجود دارد یا خیر؟چون در حال حاضر سفارت نه ویزا به آقا میدهد و نه اجازه ی تمدید پی آر میدهد. در چنین شرایطی توصیه ی شما چیست؟
  • گنجی
  • 19:9-1396/03/28
خیر راهی وجود ندارد. / ویزای توریستی بگیرد/
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما