فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

قوانین جدید مهاجرت به کانادا از طریق شغلی و حرفه ای

بازگشت
بازدیدکنندگان : 13014 نفر 1391/05/28
قوانین جدید مهاجرت به کانادا از طریق شغلی و حرفه ای

قوانین جدید مهاجرت به کانادا از طریق شغلی و حرفه ای Revised Federal Skilled Worker Program Unveiled

Ottawa, August 17, 2012

بزرگترین برنامه انتخاب مهاجر در کانادا تغییر کرد. آقای جیسون کنی، وزیر مهاجرت کانادا دیروز با اعلام این خبر افزود: طبق مدارک و گزارشات جمع آوری شده ما طی سالیان گذشته از مهاجران دارای مدرک تخصصی، تغییرات زیر را در نحوه انتخاب این دسته از مهاجران اعلام نمودیم.


بر این اساس نحوه امتیاز یندی ها تغییر کرده. به این صورت که:

 
1)توانایی های زیان تیدیل به مهم ترین شاخص برای امتیاز بندی شده است و سقف امتیاز ان به عدد 24 برای زیان تخصصی اول و 4 یرای زیان دوم رسیده

 
2)تاکید از این به بعد بر روی متخصصین با سن کمتر است. بعنی افرادی که سن انها بین 18 تا 35 سال است 12 امتیاز میگیرند و نهایتا افراد تا سن 46 سال مستوانند از امتیاز سن استفاده کنند

 
3)افزایش امتیاز برای تجریه کار کانادایی نسیت یه تجریه کار کسب شده خارج از کانادا تا سقف 15 امتیاز

 
4)ساده کردن پروسه دریافت job offer


5)اختصاص امتیاز زبان همسر متقاضی و حذف امتیاز مدرک همسر


6) و از همه مهمتر معرقی سیستمی برای ارزیابی مدارک تحصیلی متفاضیانی که مدرک آنها خارج ار کانادا کسب شده. این عمل فرار است توسط سازمانهایی مخصوص به این کار که مورد تایید اداره مهاجرات کانادا هستند انجام شود.

 

skill

 

اصل خبر را ابنجا بخوانید.

 

جدول مقایسه ای نحوه امتیاز بندی سیستم جدید و قدیم :

skill

skill2

skill3

برچسب ها :
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • آیلین
  • 12:00 -1393/03/22
باسلام و خسته نباشید. می خواستم ببینم کانادا ویزای نامزدی دارد؟ و اینکه مدت زمانی که طول می کشد که برای همسر اقدام کرد و به کانادا برد چه مدت می باشد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 6:18 -1393/03/22

بله، ولی شرایط ویزای اسپانسرشیپ به علت حساسیت های آن کمی سخت است. بهتر است شما عقد رسمی انجام دهید. مدت زمان هم بین 6 تا 9 ماه نسبت به ویزاآفیس دارد.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما