فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

طبق قانون جدید فرزندان تا 22 سال در پرونده مهاجرتی والدین قرار می گیرند

بازگشت
بازدیدکنندگان : 1853 نفر 1396/02/13 12:17
طبق قانون جدید فرزندان تا 22 سال در پرونده مهاجرتی والدین قرار می گیرند

طبق قانون جدید، فرزندان تا 22 سال در پرونده مهاجرتی والدین قرار می گیرند

دولت جدید کانادا به ریاست آقای "جاستین ترودو" یکی دیگر از وعده های انتخاباتی خود را عملی کرد، که می تواند نوید بخش روزهای بهتری برای متقاضیان مهاجرت به کانادا باشد.
دیروز 13 اردیبهشت 1396 برابر May 3, 2017 قانون سن برای فرزندان همراه پدر و مادر از 18 سال به 22 سال افزایش یافت، که به خانواده های بیشتری این امکان را میدهد که در کنار یگدیگر مهاجرت کنند این تغییر نشان دهنده تمایل این دولت به مستحکم بودن روابط در خانواده هاست این قانون با کنار هم  نگه داشتن خانواده ها تاثیر بسیار زیادی در بهبود شرایط اجتماعی فرهنگی دارد همچنین دولت کانادا با در نظر گرفتن اینکه وقتی خانواده ها در کنار هم هستند راحت تر میتوانند خود را با محیط جدید زندگی و کار وفق دهند این تغییر را ایجادکرد.
قانون سن از 28 ژوئن 2002 تا 31 جولای 2014 تا 22 سال بود پس از آن از 1 آگوست 2014 تا 23 اکتبر 2017 به زیر 19 سال کاهش یافت و تا 5 ماه آینده دوباره به زیر 22 سال افزایش خواهد یافت.
قانون جدید سن از پاییز امسال 2 آبان 1396 برابر 24 اکتبر 2017،  اجرا خواهد شد که به موجب آن هر خانواده ای که فرزندی مجرد و زیر 22 سال دارند میتوانند با هم اقدام کنند، این تغییر بر روی پرونده های جدیدی که بعد از 24 اکتبر امسال فرستاده شوند  اجرا خواهد شد. لازم به ذکر است فرزندانی که بیش از 22 سال دارند و از مشکلات روحی یا جسمی رنج میبرند همواره در پرونده والدین قرار خواهند گرفت.
دولت کانادا معتقد است که بهبود شرایط مهاجرت برای خانواده ها (نه افراد به تنهایی) بسیار مهم است ، لذا در طی ماه های گذشته چندین تغییر را ایجاد نمود، به عنوان مثال : 
1-    حذف شرط دوسال زندگی اجباری فرد اسپانسر شده در برنامه اسپانسر شیپ همسر 
2-     افزایش ظرفیت پذیرش اسپانسرشیپ والدین از 5هزار نفر به 10 هزار نفر 
3-    کوتاه تر نمودن زمان بررسی پرونده های اسپانسر شیپ همسر به کمتر از 12 ماه
همچنین بر طبق آمار سرشماری سال 2011 کانادا، مشخص شد که بیش از 50درصد نوجوانان بین 20 تا 24 سال با والدین خود زندگی می کنند، که میانگین سن فارغ التحصیلی این افراد 24.8 سال است. که نشان می دهد فرزندان تا سن بالاتر از 19 هنوز با والدین خود هستند و این قانون برای آنها بسیار سودمند بوده .

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • فرشاد
  • 11:21-1396/02/24
باسلام آیاراهی برای اعتراض به این قانون وجوددارد؟آیاازطریق قانون ترحم میتوانم تنهافرزندم راکه اکنون ظ۲۱ساله وداتنشجوست به کاناتدابیباورم؟توضیح اینکه پرونده من وهمسرم اکنون درمرحله پاس ریکویست است
  • گنجی
  • 12:23-1396/03/03
خیر اعتراض ندارد،/ این قانون از اکتبر 2017 اجرایی می شود/ بهتر است برای فرزندتان ویزای دانشجویی بگیرید
  • مهرداد
  • 15:19-1396/02/13
باسلام.پرونده هایی که ٢ماه پیش ارسال شده باشد وفرزند ٢١ساله دران قرارنگرفته است آیابااین قانون جدید میشه فرزند٢١ساله رابه پرونده اضافه کرد. ممنون میشم پاسخ بفرمایید
  • گنجی
  • 18:51-1396/02/13
خیر، فقط پرونده های ارسالی بعد از اکتبر2017 جزو این قانون خواهند بود
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما