فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

کانادا درهای خود را برای پذیرش پرستاران باز نموده است Canada has opened its doors to welcome Nurses

بازگشت
بازدیدکنندگان : 280300 نفر 1393/03/26
کانادا درهای خود را برای پذیرش پرستاران باز نموده است Canada has opened its doors to welcome Nurses

nurse in canada

کانادا درهای خود را برای پذیرش پرستاران باز نموده است Canada has opened its doors to welcome Nurses

 

این متن برگرفته از مقاله آقای گنجی -وکیل رسمی مهاجرت کانادا- در مورد نحوه ورود پرستاران به کانادا می باشد.(مشروح این مطلب را در صفحه فیس بوک مطالعه نمایید)

در حال حاضر تقاضای زیادی برای ورود پرستاران به کانادا وجود دارد. با توجه به تغییرات قوانین کبک و فدرال، هنوز هم می توان به راحتی با رشته پرستاری وارد کانادا شد. این قوانین باعث شد که امتیاز این رشته در کبک از 12 به 16 افزایش پیدا کند.

اگر شما در رشته پرستاری تحصیل کرده اید و مدرک خود را گرفته و طرح تان نیز به پایان رسیده، بهتر است شانس دریافت اقامت کانادا را از دست ندهید. کانادا در حال حاضر حقوق بالا، تقاضای شغلی بالا و ... برای رشته پرستاری دارد. از طریق نیروی متخصص کبک می توانید کار PR خود را در یافت کنید و به راحتی در کبک یا هر استان دیگری اقامت کنید.

پرستاری در کبک:

با توجه به ساخت دو بیمارستان تخصصی بزرگ در کبک که در سال 2015 و 2016 تکمیل می شوند، پیش بینی می شود که تقاضا برای استخدام پرستار در کبک بالا برود. این مطلب تاییدی است بر تمایل دولت کبک به افزایش تعداد پرستاران و تصویب قانون ماه آگوست 2013 در نحوه افزایش امتیاز رشته پرستاری از 12 به 16 امتیاز.

همانطور که در خبرهای قبلی به تفصیل توضیح داده شد، کبک تاکید زیادی بر دانستن زبان فرانسه برای متقاضیان مهاجرت Skilledworker Quebec دارد، اما با توجه به 16 امتیازی که پرستاران از رشته خود بدست می آورند نیازی به دانستن زبان فرانسه قوی و کسب امتیاز آن، ندارند. بلکه میتوانند این کمبود را از رشته و سابقه خود بدست آورند.

حقوق پرستاران در کبک بین 50.000 تا 60.000 دلار در سال می باشد. و با توجه به تعداد کم پرستار در کبک میتوان در آمد بیشتری را نیز دریافت نمود. در مقاله ای می خواندم که یک پرستار با اضافه کار و مزایا تا 315.000دلار دریافت کرده است.

پرستاری در کانادا:

سازمان پرستاری کانادا Canadian Nurses Association  پیش بینی نموده است که بازار کار پرستاری در کانادا حدود 60.000 پرستار تا سال 2022 نیاز مند است.

پرستاران دارای مدرک ثبت شده در کانادا، می توانند در رشته های زیر در کانادا مشغول به فعالیت شوند:

1-     Nurse practitioners

2-     Nurse researchers

3-     Specialized nurses: burn patient, dialysis, cardiology, nephrology

4-     Nurse instructors

5-     Psychiatric nurses

6-     Nurse technicians

میانگین حقوق (بجز کبک) پرستاران برابر 51.000 تا 80.000دلار و در بخش مدیریتی پرستاری تا 105.000دلار در سال براساس آمار Ontario Nurse s Association می باشد.

اگر شرایط اولیه زیر را دارید فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نموده و یا برای مشاوره با دفتر ما در تهران تماس حاصل نمایید و شانس دریافت اقامت را برای خود و خانواده تان بدست آورید:

1-     مدرک پرستاری

2-     سن زیر 35 سال یا دارا بودن فرزند

3-     آشنایی به زبان فرانسه/انگلیسی

 

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • فرانک
  • 18:4-1397/03/19
سلام؛یه سوال داشتم؛آیا میشه از طریق آرایشگری رفت کانادا؟؟؟یعنی آرایشگری جزو نیروی کار ماهر محسوب میشه؟؟؟
  • گنجی
  • 07:24-1397/03/23
خیر امکانپذیر نیست .
  • یوردی
  • 22:36-1396/06/04
با سلام و احترام، با حدود 20 سال سابقه در مدیریت IT ، و مدرک IELTS 6 امیدی به استفاده از این امکان صدور ویزای دو هفته ای وجود دارد؟ (سن 42 سال )
  • گنجی
  • 00:2-1396/06/25
بستگی به رزومه شما دارد.
  • حیدر زیرک
  • 02:49-1396/06/01
سلام من 35ساله و متاهل با لیسانس کامپیوتر هستم و 9 سال سابقه کار مرتبط دارم . رشتم جزو مشاغل بالا هست . اگه ممکنه مراحل کارو بهم بگین . متشکرم
  • گنجی
  • 19:50-1396/06/31
رزومه خود را برای شرکت های بالا ایمیل کنید .
  • رها راد
  • 20:52-1396/05/29
با عرض سلام و وقت بخیر.بنده 32 ساله دارای مدرک مهندسی تاسیسات که از گرایشهای مهندسی مکانیکه بیش از 15 سال در زمینه جوشکاری ,لوله کشی صنعتی و ساختمانی و همچنین تکنسینی تاسیسات سرمایشی و گرمایشی تجربه دارم.زبان انگلیسی در حد متوسط هستم ولی هنوز مدرک ندارم.سریع ترین راهی که بتوانم به کانادا مهاجرت کنم چیست؟لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم
  • گنجی
  • 19:58-1396/06/31
سریع ترین روش اکسپرس اینتری که نیاز به ایلتس 7.5 دارد.
  • داود زاهد مها جرانی
  • 22:8-1396/04/21
سلام من ۴۶ساله هستم موقیم انگلیس دارای همسر و یک فرزند ۱۶ ساله حدود ۸ سال بیزینس داشتم و ۳ ماه پیش فروختم ایا متونم از طریق سرمایه گذاری اقامت کانادا را دریافت نمایلطفا راهنمایی فرماید
با تشکر
  • گنجی
  • 20:43-1396/05/28
بله میتوانید باید دارایی ثابت کافی و مدارک ثبت بیزینس در 5 سال گذشته را ارائه دهید.
  • فرهاد
  • 15:43-1396/04/19
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 23 ساله هستم و کارشناسی مکانیک رو دارم و آیلتس 7.5 والبته قصد ادامه تحصیل در مقطع ارشد زبان انگلیسی را نیز دارم. میخواستم بدونم که مدارک موسسات فنی حرفه ای مورد قبول هست برای اینکه رزومه پربار تری داشته باشم ؟ (مثلا مدرک فنی و حرفه ای کامپیوتر)
و اینکه سابقه کاری تا چه حد مهمه ؟
  • گنجی
  • 20:40-1396/05/28
نیازی به فنی و حرفه ای نیست اگر دوسال سابقه کار داشته باشید می توانید برای اقامت اقدام کنید
  • علی اکبرزاده شیشوان
  • 06:6-1396/04/10
سلام من یک مخترع وایده پرداز در رشته های خاص هستم چطور می توانم مقیم کانادا گردم؟
  • گنجی
  • 18:43-1396/05/17
باید طح خودتان را به عنوان شروع یک استارت اپ با شرکت های ذکر شده در بالا مطرح کنید
  • زینب
  • 16:0-1396/04/03
با سلام و خسته نباشید من رشته م مترجمی زبان بوده ولی سابقه کار بیمه ندارممیخواستم ببینم سریعترین راه برای ورود به کانادا واسم چیه؟متاهل هستم و یه پسر ٦ساله دارم، اگه بخوام تحصیلی اقدام کنم آیا زودتر کارم انجام میشه؟
  • گنجی
  • 16:38-1396/05/03
بدون سابقه کار رسمی امکانپذیر نیست./تحصیلی سریعتر است ولی امکان ویزا به فرزند کمتر است.
  • حامد
  • 10:53-1396/03/28
آیا ویزای کار که فرمودید دوهفته ای است به همه داده می شود یا جاب آفر است؟
  • گنجی
  • 00:44-1396/05/02
به بعضی رشته های مندرج در بالا با شرایط خاص داده می شود
  • سپیده
  • 01:8-1396/03/27
سلام من فوق لیسانس مدیریت ای تی _مدیریتًسیستمًهایًاطلاعاتی دارم. ایا شامل این طرح میشم?
  • گنجی
  • 00:27-1396/05/02
رشته تان خوب است و جزو مشاغل می باشد. با یکی از شرکت های درج شده مکاتبه ورزومه بفرستید.
  • Elham Narangifard
  • 22:4-1396/03/24
من الان با ویزای دانشجویی کانادا هستم و مهندس برق هستم امکانش هست که از طریق کار ویزام رو عوض کنم؟
  • گنجی
  • 20:13-1396/04/26
بله اگر کارفرمای کانادایی شما را دعوت بکار کند می توانید ویزای کار یکساله بگیرید.
عضو کانال تلگرام گنجی کانادا شوید مهاجرت سرمایه گذاری کبک 2018 Quebec Investor مهاجرت کارآفرینی منیتوبا Manitoba گنجی وکیل رسمی مهاجرت کانادا نیروی متخصص اکسپرس اینتری 2018 کارآفرینی بریتیش کلمبیا - ونکوور اسپانسرشیپ همسر و ازدواج کانادا ویزای توریستی کانادا کمک به برنامه جهانی غذا سازمان ملل
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما