فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ویزای کار کانادا برای رشته های خاص در 2هفته صادر می شود

بازگشت
بازدیدکنندگان : 8925 نفر 1396/03/24 14:33
ویزای کار کانادا برای رشته های خاص در 2هفته صادر می شود

ویزای کار کانادا برای رشته های خاص در 2هفته صادر می شود
برنامه جدید دولت کانادا به نام " جریان استعداد های جهانی   Global Talent Stream – GTS روشی فوق العاده سریع به منظور صدور دو هفته ای ویزای کار برای نیروهای متخصص خارجی
در پی برنامه آزمایشی جدیدی که به تازگی راه اندازی شده است، مدت زمان پردازش پرونده  برای برخی از نیروهای متخصص بسیار ماهر خارجی دو هفته در نظر گرفته شده است. این جریان استعداد های جهانی GTS که بخشی از استراتژی نیروی متخصص دولت کانادا است، برای تسهیل دسترسی به نیروی کار خارجی منحصر به فرد به منظور رشد اقتصادی و ایجاد فضای کاری طراحی شده است. این برنامه همچنین بخشی از برنامه نیروی کار خارجی موقت در کانادا است.
برنامه GTS شامل دو بخش است. رده A سازمان هایی که به رشد بالا شناخته شده اند، و به توسط یک واسطه کانادایی نیروی کار را استخدام میکنند و رده B شامل کارفرمایانیست که نیروهای متخصص خارجی با مهارت بالا را در 10 شغل زیر که در لیست مشاغل ملی است را استخدام می کنند. (NOC).
رده  :
شرکت هایی با رشد اقتصادی بالا که نیازمند نیروی کار ماهر هستند و به کمک واسطه های زیر نیروی کار را جذب میکنند:

  • Atlantic Canada Opportunities Agency
  • BC Tech Association
  • Business Development Bank of Canada
  • Communitech Corporation
  • Council of Canadian Innovators
  • Federal Economic Development Agency for Southern Ontario
  • Global Affairs Canada’s Trade Commissioner Service
  • ICT Manitoba (ICTAM)
  • Innovation, Science and Economic Development Canada - Accelerated Growth Service
  • MaRS Discovery District
  • National Research Council - Industrial Research Assistance Program
  • Ontario Ministry of Citizenship and Immigration
  • Ontario Ministry of Economic Growth and Development
  • VENN Innovation
 
شغل (لیست مشاغل برای دسته B)
 
NOC  
 
Computer and information systems managers
 مدیران کامپیوتر و سیستم های اطلاعاتی
0213
 
(except software engineers and designers)Computer engineers  
مهندسین کامپیوتر به جز مهندس نرم افزار و طراحان
2147
 
Information systems analysts and consultants
تحلیل گران و مشاوران سیستم های اطلاعاتی
2171
 
Database analysts and data administrators
مدیران و تحلیلگران داده های اطلاعاتی
 
2172
 
Software engineers and designers
مهندسین نرم افزار و طراحان
2173
 
Computer programmers and interactive media developers
برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان گرافیک
 
2174
 
Web designers and developers
طراحان وب و بانک اطلاعاتی
2175
 
Electrical and electronics engineering technologists and technicians
مهندسین برق و تکنسین ها
2241
Information systems testing technicians
تکنسین های بررسی سیستم های اطلاعاتی
 
2283
 
Digital Media and Design (positions requiring a minimum of five years' industry experience and specific skills only)
 
طراحی رسانه های دیجیتال (نیازمند حداقل پنج سال تجربه در صنعت و مهارت های خاص)
 
5241
 

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • یوردی
  • 22:36-1396/06/04
با سلام و احترام، با حدود 20 سال سابقه در مدیریت IT ، و مدرک IELTS 6 امیدی به استفاده از این امکان صدور ویزای دو هفته ای وجود دارد؟ (سن 42 سال )
  • گنجی
  • 00:2-1396/06/25
بستگی به رزومه شما دارد.
  • حیدر زیرک
  • 02:49-1396/06/01
سلام من 35ساله و متاهل با لیسانس کامپیوتر هستم و 9 سال سابقه کار مرتبط دارم . رشتم جزو مشاغل بالا هست . اگه ممکنه مراحل کارو بهم بگین . متشکرم
  • گنجی
  • 19:50-1396/06/31
رزومه خود را برای شرکت های بالا ایمیل کنید .
  • رها راد
  • 20:52-1396/05/29
با عرض سلام و وقت بخیر.بنده 32 ساله دارای مدرک مهندسی تاسیسات که از گرایشهای مهندسی مکانیکه بیش از 15 سال در زمینه جوشکاری ,لوله کشی صنعتی و ساختمانی و همچنین تکنسینی تاسیسات سرمایشی و گرمایشی تجربه دارم.زبان انگلیسی در حد متوسط هستم ولی هنوز مدرک ندارم.سریع ترین راهی که بتوانم به کانادا مهاجرت کنم چیست؟لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم
  • گنجی
  • 19:58-1396/06/31
سریع ترین روش اکسپرس اینتری که نیاز به ایلتس 7.5 دارد.
  • داود زاهد مها جرانی
  • 22:8-1396/04/21
سلام من ۴۶ساله هستم موقیم انگلیس دارای همسر و یک فرزند ۱۶ ساله حدود ۸ سال بیزینس داشتم و ۳ ماه پیش فروختم ایا متونم از طریق سرمایه گذاری اقامت کانادا را دریافت نمایلطفا راهنمایی فرماید
با تشکر
  • گنجی
  • 20:43-1396/05/28
بله میتوانید باید دارایی ثابت کافی و مدارک ثبت بیزینس در 5 سال گذشته را ارائه دهید.
  • فرهاد
  • 15:43-1396/04/19
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 23 ساله هستم و کارشناسی مکانیک رو دارم و آیلتس 7.5 والبته قصد ادامه تحصیل در مقطع ارشد زبان انگلیسی را نیز دارم. میخواستم بدونم که مدارک موسسات فنی حرفه ای مورد قبول هست برای اینکه رزومه پربار تری داشته باشم ؟ (مثلا مدرک فنی و حرفه ای کامپیوتر)
و اینکه سابقه کاری تا چه حد مهمه ؟
  • گنجی
  • 20:40-1396/05/28
نیازی به فنی و حرفه ای نیست اگر دوسال سابقه کار داشته باشید می توانید برای اقامت اقدام کنید
  • علی اکبرزاده شیشوان
  • 06:6-1396/04/10
سلام من یک مخترع وایده پرداز در رشته های خاص هستم چطور می توانم مقیم کانادا گردم؟
  • گنجی
  • 18:43-1396/05/17
باید طح خودتان را به عنوان شروع یک استارت اپ با شرکت های ذکر شده در بالا مطرح کنید
  • زینب
  • 16:0-1396/04/03
با سلام و خسته نباشید من رشته م مترجمی زبان بوده ولی سابقه کار بیمه ندارممیخواستم ببینم سریعترین راه برای ورود به کانادا واسم چیه؟متاهل هستم و یه پسر ٦ساله دارم، اگه بخوام تحصیلی اقدام کنم آیا زودتر کارم انجام میشه؟
  • گنجی
  • 16:38-1396/05/03
بدون سابقه کار رسمی امکانپذیر نیست./تحصیلی سریعتر است ولی امکان ویزا به فرزند کمتر است.
  • حامد
  • 10:53-1396/03/28
آیا ویزای کار که فرمودید دوهفته ای است به همه داده می شود یا جاب آفر است؟
  • گنجی
  • 00:44-1396/05/02
به بعضی رشته های مندرج در بالا با شرایط خاص داده می شود
  • سپیده
  • 01:8-1396/03/27
سلام من فوق لیسانس مدیریت ای تی _مدیریتًسیستمًهایًاطلاعاتی دارم. ایا شامل این طرح میشم?
  • گنجی
  • 00:27-1396/05/02
رشته تان خوب است و جزو مشاغل می باشد. با یکی از شرکت های درج شده مکاتبه ورزومه بفرستید.
  • Elham Narangifard
  • 22:4-1396/03/24
من الان با ویزای دانشجویی کانادا هستم و مهندس برق هستم امکانش هست که از طریق کار ویزام رو عوض کنم؟
  • گنجی
  • 20:13-1396/04/26
بله اگر کارفرمای کانادایی شما را دعوت بکار کند می توانید ویزای کار یکساله بگیرید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما