فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

تغییرات قوانین شهروندی کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 8807 نفر 1396/03/29 13:0
تغییرات قوانین شهروندی کانادا

تغییرات قوانین شهروندی کانادا 

لایحه معروف به Bill C-6 که به منظور ایجاد اصلاحاتی در قانون شهروندی کانادا ماه گذشته به تصویب مجلس سنای کانادا رسید دیروز 19 ماه ژوئن 2017 موافقت سلطنتی را دریافت کرد. احمد حسین ، وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا در این باره می گوید :
" هویت کانادا همواره بر اساس اقتصاد، فرهنگ و روابط اجتماعی مهاجران تحت تاثیر قرار گرفته است. ایجاد تغییر در قانون شهروندی کانادا یکپارچگی و انعطاف پذیری این برنامه را برای متقاضیان واجد شرایط شهروندی افزایش میدهد تا بتوانند هرچه سریع تربه ساخت زندگی موفق خود در کانادا ادامه دهند. "
به منظور سهولت در درک تغییرات ایجاد شده در قانون شهروندی کانادا در جدول زیر به مقایسه این قانون قبل و بعد از تغییرات اخیر می پردازیم:
تغییراتی که بلافاصله پس از موافقت سلطنتی با این لایحه در 19 ماه ژوئن 2017 اتفاق افتاد و از این تاریخ اجرایی می شوند:

 
شرایط قانون شهروندی سابق
 
شرایط قانون شهروندی فعلی ( اصلاحیه Bill C-6 )
 
شهروندی کانادا از فردی که متهم به خیانت ، جاسوسی و عملیات تروریستی  بوده و یا در ارتش کشور دیگری عضو بوده که با کشورکانادا مشکل داشت به طور کامل گرفته می شد.
 
این ماده به طور کامل لغو شد. در قانون جدید افراد دو تابعیتی که مجرم شناخته میشوند به دادگاه کانادا رجوع داده میشوند دقیقا مانند دیگر شهروندان کانادا که قانون شکنی می کنند.
 
متقاضیان اگر شهروندی کانادا به آنها اعطا می شد می بایست در خاک کانادا زندگی می کردند.
 
 
این ماده به طور کامل لغو شد. در قانون جدید متقاضیان دیگر لازم نیست پس از دریافت شهروندی در خاک کانادا زندگی کنند این ماده جدید انعطاف پذیری بیشتری به شهروندان کانادایی می دهد که می خواهند برای کار، درس یا مسائل شخصی از کانادا خارج شوند.
 
اداره مهاجرت این اختیار را داشت که حق دریافت شهروندی کانادا را از افراد زیر سن قانونی که والدین آنها موفق به دریافت شهروندی نشده اند را بگیرد.
 
 
افراد زیر سن قانونی اکنون به تنهایی وبدون داشتن والدین کانادایی می توانند برای شهروندی اقدام کنند.
 
در قانون قبل هیچ محدودیتی برای دادن شهروندی به افرادی که مرتکب جرمی شده بودند وجود نداشت.
 
 
شهروندی کانادا به افرادی که مرتکب جرمی شده اند داده نمی شود و آنها نمی توانند سوگند شهروندی بخورند وحضور فیزیکی آنها در مدت زمانی که در زندان بوده اند محاسبه نمی شود.
 
اداره مهاجرت این اختیار را داشت که به منظور کاهش موارد خاص شهروندی را به فردی بدهد که دارای شرایط سخت غیر معقول نباشد.
 
 
بی تفاوتی نسبت به شرایط متقاضی به عنوان اصلی برای اعطای شهروندی کانادا در نظر گرفته شده است.
 
اداره مهاجرت دارای تمهیدات معقول برای تطبیق با نیازهای متقاضیان شهروندی بود. با این حال، هیچ مرجع مشخصی برای پذیرش افراد دارای ناتوانی در قانون شهروندی وجود نداشت.
 
 
هم اکنون شرایطی منطقی برای پاسخگویی به نیازهای متقاضیان شهروندی که دارای ناتوانی می باشند در قانون شهروندی اضافه شده است.
 
شرایط لازم برای متقاضیان برای حفظ شرایط لازم برای شهروندی از زمانی که برای شهروندی درخواست می کنند تا زمانی که سوگند یاد میکنند فقط برای درخواست های که از 11 ژوئن 2015 به بعد از آن بود اعمال می شد.
 
شرایط لازم بر تمامی پرونده ها اعمال می شود حتی آنهایی که قبل از 11 ژوئن 2015 دریافت شده اند.
 
 
تغییراتی که پیش بینی میشود در پاییز 2017 اتفاق بیفتد:
شرایط قانون شهروندی سابق
 
شرایط قانون شهروندی فعلی ( اصلاحیه Bill C-6 )
 
متقاضیان می بایست در 6 سال اخیر 4 سال در خاک کانادا زندگی کنند تا بتوانند برای شهروندی اقدام کنند.
 
متقاضیان می بایست در 5 سال اخیر 3 سال در خاک کانادا زندگی کنند تا بتوانند برای شهروندی اقدام کنند.
 
متقاضیان باید مالیات بر درآمد خود را در 4 سال از 6 سال اخیر حضور خود در خاک کانادا ، پرداخت کرده باشند و مدارک آن را ارایه نمایند.
 
 
متقاضیان باید مالیات بر درآمد خود را در 3 سال از 5 سال اخیر حضور خود در خاک کانادا، پرداخت کرده باشند و مدارک آن را ارایه نمایند.
 
 
متقاضی می بایست حداقل 183 روز از هر سال در چهار سال قبل از اقدام به درخواست شهروندی در خاک کانادا می بود.
 
این قانون کاملا برداشته شده است.
 
مدت زمان حضور در کانادا قبل از دریافت اقامت دائم محاسبه نمی شد.
 
 
متقاضی تک تک روزهایی که  تحت عنوان "اقامت موقت " قبل از دریافت اقامت دائم خود در خاک کانادا بوده (نصف روز در ازای یک روز) را تا سقف 365 روز می توانند حساب کند.
 
متقاضیان بین 14 تا 64 سال می بایست دارای دانش زبان می بودند.
 
متقاضیان بین 18 تا 54 سال می نیازمند دانش زبان برای دریافت شهروندی هستند.
 
 
تغییراتی که پیش بینی میشود در اوایل سال 2018 اتفاق بیفتد:
 
شرایط قانون شهروندی سابق
 
 
شرایط قانون شهروندی فعلی ( اصلاحیه Bill C-6 )
 
ادراه مهاجرت تصمیم گیرنده اصلی برای پس گرفتن  شهروندی از اکثر پرونده هایی که بود که تقلب کرده یا مدارک جعلی ارائه داده بودند یا آگاهانه مدارکی را پنهان کرده بودند  و دادگاه فدرال فقط پرونده هایی با مسائل امنیتی و بین المللی را بررسی می کرد.
 
دادگاه فدرال تصمیم گیرنده اصلی در تمامی پرونده هایی که شهروندی آنها لغو شده است خواهد شد مگر اینکه فرد تقاضا کند پرونده او را اداره مهاجرت بررسی کند.
 
 
در قانون قبلی به طور واضح اختیاری به افسر پرونده برای ضبط مدارک جعلی داده نشده بود.
 
از سال آینده اختیار ضبط مدارک جعلی به افسران پرونده داده می شود.
 

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • حامد خطیبی
  • 23:14-1396/07/13
با سلام و عرض ادب
بنده ۳۲ ساله با 15سال سابقه ی کار آبکاری و پرداخت مالیات
دارای همسر و دو فرزند با دارایی یک ونیم میلیارد تومان . زیر دیپلم . از چه روشی میتوانم برای اخذ اقامت کانادا اقدام کنم . با تشکر از شما
  • گنجی
  • 19:46-1396/08/09
روش منیتوبا خوب است.
  • mojtaba mirsalami
  • 19:3-1396/07/12
من 61سال دارم وقصد مهاجرت دارم . من بازنشسته هستم. لطفا راهنمایی کنید
  • گنجی
  • 19:0-1396/08/09
فقط روش سرمایه گذاری کبک مناسب شما است.
  • محمود
  • 18:45-1396/07/12
من ٣٣سال سن دارم و شغلم دیزاینر بالغ بر ١٥ سال در این شغل تجربه دارم و در سطح حرفه اى کار میکنم چه راهى به من پیشنهاد میکنید در امر مهاجرت به کانادا
  • گنجی
  • 18:59-1396/08/09
اگر مجوز مثل پروانه کسب یا شرکت برای کارتان دارید و مالیات پرداخت کرده اید روش کارآفرینی منیتوبا خوب است.
  • رویا
  • 23:30-1396/04/06
سلام و خسته نباشید . برای مهاجرت سرمایه گذاری برای تورنتو هم میتوان اقدام کرد؟ برای مهاجرت سرمایه گذاری چقدر زمان بر است؟ در مهاجرت سرمایه گذاری اقامت دائم داده میشه؟
من دو پسر 14 و 8 ساله دارم سریعترین راه برای مهاجرت برای اینکه بچه ها تحصیلاتشونو در تورنتو یا بگذرونن چه راهیه؟ ویزای تحصیلی میتوانن برای بچه ها بگیرم والدین به عنوان همراه باشن؟ به طور کلی به دنبال سریعترین راه برای مهاجرت به تورنتو هستم که بچه ادامه تحصیلشون اونجا باشه. ضمنا عموی بنده 4 ساله در تورنتو ساکن هست .
  • گنجی
  • 13:19-1396/05/04
تورنتو برنامه سرمایه گذاری ندارد، کارافرینی دارد. بهترین روش سرمایه گذاری کبک است. / صد در صد به والدین ویزا نمی دهند.
  • علی
  • 00:15-1396/03/30
سلام من حدود ۶۰ سال دارم دو فرزندش ساله پسر لیسانس برق الکترونیک ودختر ۲۳ ساله فوق دیپلم حسابداری می‌خواهم اقامت دایم بگیرم وآنجا بمانم چه کنم
  • گنجی
  • 01:4-1396/05/02
فرزندتان باید ار زوش دانشجویی و شما از روش سرمایه گذاری کبک اقدام کنید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما