فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ویزای Start-Up کانادا ​

بازگشت
بازدیدکنندگان : 4970 نفر 1396/05/12 12:25
ویزای Start-Up کانادا ​
ویزای Start-Up کانادا

دولت کانادا اعلام کرد برنامه ویزای Start-Up که روشی برای راه اندازی کمپانی توسط کارفرمایان خارجی در کانادا است ، به زودی در سال 2018 به یکی از برنامه های ثابت مهاجرت به کانادا و رسیدن به اقامت دائم کانادا تبدیل میشود.این برنامه که برای اولین بار در سال 2013 آغاز شد 117 متقاضی اقامت دائم را پذیرفت که 68 نفر از آنها توانستند فعالیت خود را در کانادا آغاز کنند، مرحله آزمایشی اولیه این برنامه در تاریخ 31 مارس 2018 به پایان میرسد. سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا ( (IRCCدر نظر دارد در ماه های آتی قوانین این برنامه را برای مرحله جدید آن  که در سال 2018 آغاز میشود نهایی سازد.
این برنامه مشوق کارفرمایانی است که قصد دارند کمپانی خود را در کشور کانادا توسعه ببخشند. متقاضیان موفق به بخش خصوصی سازمان ها در کانادا متصل میشوند که از طریق آنها می توانند در زمینه افتتاح و راه اندازی کار خود سرمایه ، راهنمایی و تجربه  کسب کنند. هم اکنون بیش از 50 صندوق سرمایه گذاری، گروه های سرمایه گذار و انکوباتورهای کسب و کار در این برنامه همکاری میکنند. متقاضیان نیاز به استفاده از اموال شخصی خود برای راه اندازی بیزنس ندارند اما اگر Start-Up آنها ناموفق باشد اقامت دائم از آنها صلب میشود.
لیست شرکتهای کانادایی که حامی این طرح و سرمایه گذار می باشند:
Venture capital funds - صندوق های سرمایه گذاری
  • BDC Venture Capital
  • Blackberry Partners Fund II LP (doing business as Relay Ventures Fund II)
  • Celtic House Venture Partners
    • Celtic House Venture Partners Fund III LP
    • Celtic House Venture Partners Fund IV LP
  • DRI Capital Inc.
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Opportunities Fund Inc.
  • iNovia Capital Inc.
  • Lumira Capital
  • Mobio Technologies Inc.
  • New Brunswick Innovation Foundation Inc.
  • Oak Mason Investments Inc.
  • OMERS Ventures Management Inc.
  • Pangaea Ventures Fund III, LP
  • PRIVEQ Capital Funds
    • PRIVEQ III Limited Partnership
    • PRIVEQ IV Limited Partnership
  • Quorum Group
    • Advantage Growth (No.2) LP
    • Ontario SME Capital Corporation
    • Quorum Investment Pool Limited Partnership
    • Quorum Secured Equity Trust
  • Real Ventures
  • Rho Canada Ventures
  • Rogers Venture Partners, LLC
  • Summerhill Venture Partners Management Inc.
  • Tandem Expansion Management Inc.
  • Top Renergy Inc.
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • Wellington Financial LP
  • Westcap Mgt. Ltd.
    • Canadian Accelerator Fund Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.
 
Angel investor groups - گروه های سرمایه گذار فرشته
  • Angel One Network Inc.
  • First Angel Network Association
  • Golden Triangle Angel Network
  • Oak Mason Investments Inc.
  • TenX Angel Investors Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.
 
Business Incubators - انکوباتورهای کسب و کار
  • Canada Accelerator Co (d/b/a HIGHLINE)
  • Communitech
  • Empowered Startups Ltd.
  • Extreme Innovations
  • INcubes Inc.
  • Innovacorp
  • Innovate Calgary
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • LaunchPad PEI Inc.
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • Ryerson Futures Inc.
  • Toronto Business Development Centre
  • Waterloo Accelerator Centre
 
وزیر مهاجرت کانادا آقای Ahmed Hussen اظهار داشت : " هر کمپانیی که در کانادا به کمک ویزای Start-Up آغاز به کار میکند توانایی این را دارد که  با ایجاد فرصت های شغلی به یک برگ برنده برای کانادایی ها و اقتصاد آنها تبدیل شود. دولت ما به اهمیت برنامه کار آفرینی و شروع  Start-Up  ها برای وضعیت فعلی کانادا و آینده اقتصاد آن پی برده است. این برنامه از سر تا سر دنیا متقاضی واجد شرایط می پذیرد. "
آقای Bains وزیر نوآوری، علم و توسعه اقتصادی افزود برای واجد شرایط این برنامه بودن می بایست متقاضی شرایط زیر را داشته باشد:
  • داشتن حداقل توانایی زبان انگلیسی یا فرانسه  - (CLB 5)
  • داشتن دارایی لازم برای شروع زندگی در کانادا
  • قصد زندگی در هر کجای کشور کانادا به جز استان کبک
  • تایید مدیکال چک و سکوریتی چک کانادا
  • داشتن مدرک تاییدیه از یکی از صندوق های سرمایه گذاری ذکر شده در بالا
  • اثبات مالکیت بیزینس

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • رصا امیرشکاری
  • 08:44-1396/06/15
با درود و احترام،من 41 ساله،متاهل و دارای دو فرزند2و 5ساله هستم.18 سال است که مدیر عامل و سهامدار اصلی یک شرکت ساختمانی و راهسازی موفق هستم .تمایل به مهاجرت از طریق کار آفرینی در ایالت منیتو با (یا چنانچه پیشنهاد بهتری با شرایط زندگی و کاری من وجود داشته باشد)دارم.اما از آنجا که از نظر کاری و مالی شرایط خوبی در ایران دارم لازم است قبل از هر اقدام جدی ویزای توریستی کانادا را اخذ و حداقل چند باری شرایط کار و زندگی در آنجا را بررسی کنم و حداقل یکبار هم به اتفاق خانواده از آنجا بازدید داشته باشیم.آیا امکان اخذ ویزای توریستی مولتی برای بنده و خانواده با مولتی برای خودم و سینگل برای خانواده ام وجود دارد؟
  • گنجی
  • 15:52-1396/06/23
خیر مگر با حداقل فایل نامبر مهاجرتی با ما داشته باشید.
  • حسین باغانی
  • 08:22-1396/05/24
سلام. من صاحب شرکت خدمات کشاورزی با پانزده سال سابقه در زمینه کشت وصنعت هستم ایا امکان اقدام برای ویزای start-up برای من وجود دارد.
ممنون
  • گنجی
  • 20:14-1396/06/31
خیر روشهای سرمایه گذاری را باید اقدام کنید
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما