فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

استخدام نیروی متخصص توسط کارفرمایان انتاریو

بازگشت
بازدیدکنندگان : 4303 نفر 1396/05/29 15:4
استخدام نیروی متخصص توسط کارفرمایان انتاریو
استخدام نیروی متخصص توسط کارفرمایان انتاریو  
دوره جدید  برنامه مهاجرت از طرف دولت انتاریو Ontario ارائه شده است که این برنامه در 16 اگوست بازشد. برنامه استخدام نیروی متخصص توسط کارفرماها انتاریو, که زیر مجموعه برنامه مهاجرت کارآفرینی تورنتو می باشد, برنامه ای آزمایشی است که از طریق آن نیروی متخصص برای مشاغلی که نیاز به نیرو کار دارد می توانند با پیشنهاد کار یک کارفرما به انتاریو مهاجرت کنند.
این برنامه به انتاریو اجازه ورود نیروی متخصص برای مهاجرت,  با توجه به معیار های استانی را می دهد. لیست فعلی مشاغل مورد نیاز شامل مشاغل مرتبط با کشاورزی و ساخت و ساز می باشد.
تنها واجدین شرایطی که معیار های مورد نیاز را دارا باشند قادربه ثبت نام در این برنامه هستند. واجدین شرایط باید پیشنهاد یک کار ثابت و تمام وقت را از کارفرمای انتاریویی دریافت کرده باشند و فرم درخواست کارفرما را برای آپلود در پرونده, تهیه و امضا کرده باشند.
لیست مشاغل :
پیشنهاد کار باید از یکی از مشاغل موجود در لیست باشد. سطح تخصص طبق کد NOC مشاغل باید در مرحله سی یا دی باشد.
(C or D Skill level)

 

کد NOC

مشاغل

7441

نصاب و تعمیرکار مسکونی و تجاری

7521

اپراتور تجهیزات سنگین (به جز جرثقیل)

8431

کارکنان عمومی مزرعه

8432

کارکنان گلخانه

8611

کارگران برداشت محصول

7611

سازندگان و کارگران معاملات ساختمانی

9462

قصاب صنعتی، برش زن گوشت، تهیه کننده گوشت پرندگان ، کارکنان مرتبط
 

واجدین شرایط باید پیشنهاد کاری خود را ازشغلی واجد شرایط دریافت کرده باشند که باید معیار های زیر را دارا باشند:
* پیشنهاد کار باید از یکی از مشاغل واجد شرایط موجود در لیست, به صورت تمام وقت در یکسال و ثابت باشد.
*دستمزد آن طبق معیار های تعیین شده برای آن شغل در انتاریو باشد.
   * اگرمتقاضی درحال حاضر در هر یک از مشاغل نامبرده مشغول به کار است, کارفرمای او باید حداقل دستمزد تعیین شده برای آن شغل طبق حقوق انتاریورا پرداخت کند.
همچنین متقاضیان برای دریافت  اقامت باید الزامات زیر را دارا باشند:
*تجربه: متقاضی باید حداقل 12 ماه سابقه کار در انتاریو را در 36 ماه گذشته دارا باشد. این 12 ماه سابقه باید قبل از زمان ثبت نام در این برنامه باشد. شغل وی باید کار با حقوق , تمام وقت ( یا معادل زمان کاری یک کار تمام وقت برای مشاغل پاره وقت ) و در یک شغل واجد شرایط در انتاریو باشد (لیست ارائه شده در بالا). مشاغل فصلی مورد قبول این برنامه نمی باشد.
تحصیلات : متقاضی باید تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم)  ویا بالاتر داشته باشد. تحصیلات باید مورد قبول یک سازمان معتبر ارزیابی اعتبار تحصیلات کانادایی WES باشد.
مدرک یا گواهینامه معتبر : متقاضی باید در هنگام ثبت نام مدارک مورد نیاز,اعم از مدرک تحصیلی یا گواهینامه , را همراه داشته باشد.
زبان : متقاضی باید دانش زبانی انگلیسی یا فرانسه داشته باشد. باید حداقل نمره 4 را در سیستم معیار زبان کانادا (CLB4) یا
بالا تر را در همه سطوح زبانی ( خواندن, نوشتن, مهارت های شنیداری و مهارت های گفتاری) دارا باشند.
تمکن مالی: متقاضی باید سرمایه و یا درآمد کافی برای زندگی در انتاریو را داشته باشد.


به علاوه, کارفرمایان باید معیار های زیر را دارا باشند :
* باید حداقل در شغل کنونی دارای 3 سال سابقه کار باشند.
*دارای محلی برای کسب کار باشد تا متقاضی در صورت قبولی در آن محل مشغول به کار شود.
*باید با استانداردهای استانی قوانین کار مطابقت داشته باشد, از جمله قوانین اشتغال , بهداشت و ایمنی و قوانین مرتبط دیگر.
*اگر در محدوده تورنتو باشد کارفرما باید معیار های زیر را نیز دارا باشد :
    * حداقل یک میلیون دلار درآمد ناخالص سالیانه در سال اخیرداشته باشد.
    * در محلی که متقاضی کار خواهد کرد, کارفرما باید به ازای هر سال کاری 5 کارمند تمام وقت و ثابت که شهروند کانادا هستند را دارا باشد.
*اگر از محدوده تورنتو خارج باشد, کارفرما باید معیار های زیر را داشته باشد :
    * حداقل پانصد هزار دلار درآمد ناخالص سالیانه در سال اخیرداشته باشد.
    * در محلی که متقاضی کار خواهد کرد, کارفرما باید به ازای هر سال کاری 3 کارمند تمام وقت و ثابت که شهروند کانادا هستند را داشته باشد.

پیشنهاد کار تمام وقت پیشنهادیست که هیچ تاریخ انقضایی ندارد و شامل حداقل 1560 ساعت کار با حقوق در یک دوره یک ساله و حداقل 30 ساعت کار هفتگی باشد.

برنامه استخدام کارکنان متخصص توسط کارفرمایان انتاریو با سیستم فدرال اکسپرس اینتری فرق دارد. متقاضیانی که در این برنامه قبول شده اند, مجوز اقامت استانی دریافت خواهند کرد, که به آنها اجازه می دهد به همراه اعضای خانواده خود برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند.


telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مسعود بشارت
  • 00:20-1396/07/02
سلام من 38 سالمه و شغلم سازنده راه پله های فلزی برای ساختمانها و جوشکاری و اجرای نرده ومحافظ ساختمان هست من میتونم برای مهاجرت اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید.
سپاس.
  • گنجی
  • 19:5-1396/07/08
اگر پروانه کسب با سابقه پرداخت مالیات و بیمه پرسنل باشید امکانپذیر است.
  • و
  • 19:54-1396/06/28
با سلام.فوق لیسانس برق گرایش قدرت دانشگاه ازاد اسلامی هستم معدل 15.5 سن 31 سال در حال گذراندن کلاس زبان برای گرفتن ایلتس هستم .برای مهاجرت کانادا بهترین روشی ک برای من پیشنهاد میکنید.ممنون
  • گنجی
  • 20:11-1396/07/04
در حال حاضر اکسپرس اینتری خوب است.
  • علیرضا
  • 13:15-1396/06/12
با سلام و تشکر
من 48 سال سن دارم و لیسانس آموزش زبان انگلیسی و 24 سال سابقه کار حرفه ای و مدیریتی دارم. زبان انگلیسی من هم خیلی خوب هست و در طول مدت کار زبان انگلیسی زبان کاری من بوده. از چه طریقی غیر از سرمایه گذاری و یا کارآفرینی میتونم به کانادا مهاجرت کنم؟
  • گنجی
  • 16:10-1396/06/23
متاسفانه روشی نیست.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما