فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ده تا از بهترین مراکز خرید کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 194474 نفر 1392/07/15
ده تا از بهترین مراکز خرید کانادا

ده تا از بهترین مراکز خرید کانادا

در کانادا سیاحت کنید فقط یادتون باشه یه کم پول همراه داشته باشید زیرا که ما در اینجا می خواهیم ده تا از بهترین مراکز خرید را معرفی کنیم.

همانطور که میدانید خرید کردن نه تنها شامل خرید وچانه زدن است, بلکه میتواند یک تجربه بزرگی هم باشد؛از فروشگاههای محلی گرفته تا یکی از بزرگترین فروشگاههای جهان،کانادا دارای بهترین وبزرگترین مراکز خرید میباشد.

1-Yorkville,Toronto,Ont.

این مرکز خرید مکانی آرام در مجاورت خیابانهای کوچک میباشد که از سروصداوهیاهوی مرکز شهر تورنتو بدور است.یورکویل شیکترین مرکز خرید کانادا محسوب میشود,بطوریکه اجاره مغازه هر فوت مربع در آن تا سقف 300$ در هر فوت مربع است.خیابانهای کوچک اطراف یورکویل محل بزرگترین صاحبان مد و طراحی روز دنیا همانند باربری,پرادا,هوگو بس,لویی ویتون وتیفانی میباشد.

2-.West Edmonton Mall,Edmonton,Alta.

هرچند وست ادمونتون تا قبل از2004 بزگترین مرکز خرید جهان بود,اکنون نیز یکی از مکانهای پر بازدید خریداران میباشد.این فرشگاه حاوی 800 مغازه و امکانات رفاهی در زمینی به مساحت 6 میلیون فیت مربع میباشد.این مرکز خرید همچنین مکان وسیع ومناسبی برای مهمانی گرفتن میباشد که دارای شهربازی مجهز به طولانیترین و بلندترین ترن هوایی سرپوشیده,پارک آبی سرپوشیده به مساحت 20235 متر مربع , قلعه یخی,زمین گلف کوچک و سایر جذابیتهای تفریحی میباشد.

.West Edmonton Mall,Edmonton,Alta

3-.ByWard  Market,Ottawa,Ont.

تنها در چند قدمی ساختمان مجلس شوراها در پایتخت کانادا,بای وارد یکی از بزرگترین و قدیمیترین مراکز خرید محصولات کشاورزی کانادا قرار گرفته است.اما این تنها چیزی نیست که میتوان در مورد آن گفت؛این فروشگاه میزبان 50000 خریدار در آخر هفته های تابستان میباشد.فروشندههای خیابانهای اطراف از گل گرفته تا جواهر و دم راسو را به فروش می گذارند.این منطقه مکانی مناسب هم برای آسایش است هم سپری کردن وقت در قدیمیترین میخانه ها.قدیمیترین کلیسای اتاوا,بیش از 100 رستوران وموزه ملی کانادا نیز در این منطقه واقع شده اند.

ByWard Market, Ottawa, Ont

4-The Forks.Winnipeg,Man.

این منطقه در محل تلاقی دو رود خانه سرخ و اسینی بوین قرار گرفته که منطقه بازرگانی و تجاری بومیان کانادا با قدمت 6 هزار سال میباشد.در سالهای استعمار کانادا این منطقه محل تجمع شکارچیان,تجار و بازرگانان بود و اکنون میزبان میلیونها توریست از سراسر جهان میباشد.این محل اقامتگاهی برای تفریح ,قدم زدن در کنار رود خانه,دیدار از موزه و رستوران های مجلل میباشد.شما میتوانید از فروشگاههای جذاب این محل دیدن کنید.

5-Pacific Mall,Markham,Ont.

اگر به دنبال اصل جنس هستید,منظورم غذاهای خوشمزه آسیای شرقی و صنایع دستی آنجاست,ولی نمیخواهید 12 ساعت پرواز داشته باشید,محلی بهتر از پسیفیک مال را پیدا نخواهید کرد,که در حومه شهر تورنتو در مارخام واقع شده است.بزرگترین فروشگاه سرپوشیده آسیایی در آمریکای شمالی,جایگاه 450 فروشنده میباشد که علف های دارویی گرفته تا گل و جدیدترین مد آسیا را در یک محوطه بزرگ سنتی عرضه میکنند.

Pacific Mall,Markham,Ont

6-Old Quebec City,Quebec City,Que.

شما مکانی بهتر از شهر کهن کبک را نخواهید یافت,وقتی شما از میان دروازه های باستانی کبک عبور می کنید و از دیوارهای یکی از قدیمیترین شهرهای آمریکای شمالی بازدید می کنید,واقعا انگار وارد دنیا وزمان دیگری شده اید.اینجا به اروپا معروف است ,کبک باستانی,یکی از مکانهای به جا مانده در جهان که به ثبت یونسکو رسیده,به شما مدهای روز آمریکا,هنر اسکیموها,نقاشی زیبایی از مناظر شهری توسط هنرمندان محلی ,خیابانهای پر از سرگرمی و مغازه و فروشگاه سیمون عرضه میکند.

7-St.Jacobs Farmers Market

در جنوب شهر خوش منظره انتاریو واقع شده است که بخاطر اسبها ودرشکه هایش معروف است.این منطقه از یک طرف کشاورزی غنی داشته و از طرف دیگر فروشندگانی که این محصولات را در طول سال می فروشند.در بساط آنها همه چیز به چشم میخورد ,گوشت,پنیر,مبلمان ,غذاهای خانگی,صنایع دستی.

St.Jacobs Farmers Market

8-Yaletown,Vancouver,B.C.

موجی از پیشرفت را که همراه بود با برگزاری نمایشگاه Expo 86 ,باعث تبدیل یک انبار متروکه و خط راه آهن قدیمی,به یکی از بهترین ومشهورترین مکانهای زندگی کار و خرید در ونکوور شد.دیگر قطاری از اینجا نمیگذردواین منطقه میزبان مراکز هنری میباشد.خیابانهای اطراف با بوتیکهای مخصوص طراحان مد ومغازه های جواهر فروشی آراسته شده است.

9-Granville Island,B.C.

این مرکز خرید در شبه جزیره ای درستدر مقابل مرکز شهر ونکوور قرار گرفته است.گرانویل از یک کارخانه شن وماسه در منطقه به مرکز پر هیاهویی برای خریداران از سراسر جهان تبدیل شده است.شما حین خرید در آنجا میتوانید از صداهای دهها هنر پیشه دوره گرد لذت ببرید وهمچنین از فروشندههایی که غذاهای محلی و صنایع دستی میفروشند خرید کنید.

10-Halifax Waterfront,Halifax,N.S.

این مرکز خرید حاوی 3 کیلومتراسکله تفریحی میباشدکه در بندرگاه مشهور هالیفکس واقع شده است.این منطقه دارای بهترین سرگرمیهاوجاذبه ها همچون Pier21 میباشد که مشهورترین موزه مهاجرتی کاناداست وهمچنین کشتی این موزه و گالریها وکارگاههای هنری را میتوان نام برد.در اینجا هالیفکس فارمرز مارکت و پیازا هم قرار گرفته که میتوانید از شکلات گرفته تا جواهرات اصل و شراب را در آنها پیدا کنید.

 

برای بازدید از کانادا در تعطیلات با ویزای توریستی اینجا را کلیک کنید.

برای ارزیابی شرایط خود برای کسب اقامت کانادا اینجا را کلیک کنید.

برچسب ها :
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • منا شجاتی
  • 02:38-1397/03/26
سلام ما برای خوداشتغالی کانادا اقدام کردیم 21/12/96اما الان 98روز گذشته وما فایل نمبر اولمون نگرفتیم به نظرتون این طبیعیه
  • گنجی
  • 20:5-1397/03/28
خیر دیر شده
  • سارا
  • 10:54-1396/10/01
با سلام و احترام
من 38 ساله , متاهل و دارای 2 فرزند هستم . و در رشته کتابداری تحصیل و کار می کنم. خواهرم ساکن کانادا و دارای یک رستوران هستند. آیا من می توانم از طریق یکی از روش های خوداشتغالی, پرستار خانگی یا پیشنهاد شغل از طرف خواهرم اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 06:46-1396/10/05
خیر. بهترین روش دریافت پیشنهاد شغلی از طرف خواهرتان است
  • محمد علی میرصانع
  • 16:33-1396/09/25
با سلام
قصد سرمایه گذاری کبک دارم ایا با توجه به زمان کوتاه باقی مانده جهت دریافت پرونده ها در سال 2017 میتوانم اقدام کنم
ممنون
  • گنجی
  • 07:4-1396/10/05
با دفتر تماس بگیرید.
  • مری
  • 19:26-1396/09/11
با سلام . سوال اول برای اخد اپلای دکتری از کانادا آیا دانشگاهاشون محدودیت سنی در نظر میگیرن ؟ مثلا من که در 36 سالگی ارشد تموم میکنم (نمراتم خیلی خوبن- تو ایران) بخام دکتری برم کانادا نمیگن که سنتون بالاس ؟ سوال دوم آیا بعد از دکتری اقامت فوری میدن ( و همسر و بچه همراه ) یا شرایطی داره و شاید ندهند ؟ سوال سوم شنیدم که آفیسر شاید ریجکت کنه تو سفارت موقع مصاحبه حتی اگر دانشگاه اپلای بدهد چه مواردی را باید مراقب باشیم موقع مصاحبه با آفیسر و چه سوالهایی برای آفیسر مهمه که مدارک ببریم تا ریجکت نشیم ؟
متشکرم
  • گنجی
  • 16:49-1396/09/12
خیر سن مهم نیست ، فاصله بین مقاطع تحصیلی که چه کار می کردید مهم است./ بعد از دو سال اقامت در مقطع دکتری می توان برای اقامت درخواست داد./امکان مصاحبه و قبولی یا عدم قبولی هست/در اینستاگرام ما مشاوره دانشجویی هست/
  • محبوبه
  • 12:19-1396/09/09
با سلام واحترام
جناب آقای گنجی
من فوق لیسانس شیمی آلی میباشم و ده سال از فارق التحصیلی ام گذشته و دارای پنج سال سابقه بیمه می باشم. سنم سی وشش .دارای آیلتس 6.5 می باشم . دو تا مقاله هم دارم.همسرم 37 سال دارد و لیسانس مهندسی پزشکی می باشد. دارای آیلتس 7.5 و یازده سال سابقه کار. هردو ما ویزا شنگن داریم. دارای یک فرزند شش ماه هستیم. امکان ویزای تحصیلی برای من وجود دارد .به صورتی که همه خانواده بتوانیم برویم. در مورد اقامت چه طور آیا از طریق همسرم می توانیم برای ویزا اکسپرس انتری اقدام کنیم . یا ویزا کار
با سپاس
  • گنجی
  • 17:4-1396/09/12
با سن 36 میتوانید اقدام برای اکسپرس انجام دهید بهتر است نمره تان را کمی بالا ببرید تا بتوانید ویزای اقامتی بگیرید.
  • مژگان
  • 13:35-1396/08/24

با تشکر از راهنماییهای جنابعالی
ما در حال حاضر pr داریم و به روش pnp برای اونتاریو اقدام کرده ایم. دو تا سوال داشتم
1_ اگر ما آخرین سال از 5 سال اول pr مون به کانادا بیاییم و از آن زمان به مدت 3 سال در کانادا بمانیم (یعنی یک سال در 5 سال اول و دو سال در 5 سال دوم) ، این زمان برای ما سه سال برای درخواست شهروندی حساب می شود؟
2- آیا ما باید این مدت را فقط در اونتاریو باشیم یا به علت مخارج بالا در اونتاریو مثلا می توانیم در آلبرتا اقامت کنیم؟
  • گنجی
  • 13:31-1396/08/25
پیشنهاد می کنم ورود به کانادا را برای برای حداقل سال آخر پی آر نگذراید.ماه آخر که خیلی ریسک دارد
بستگی به نوع بیزینس که در این برنامه شروع کرده اید دارد.
  • محبوبه
  • 00:10-1396/07/12
سلام.من ٣٢ ساله و کارشناس ارشد کاردرمانی هستم و ٧ سال سابقه کار در این زمینه را دارم.در حال خواندن زبان انگلیسی برای اخذ مدرک ایلتس هستم و یک پسر ١ ساله دارم و شغل همسرم آزاد است و سرمایه ای حدود ٥٠٠ میلیون تومان داریم.با توجه به شغلم امکان اخذ اقامت از طریق کار برای من چقدر است
  • گنجی
  • 19:41-1396/08/09
فقط روش نیروی متخصص را دنبال کنید.مدرک زبان شما و همسر دارید؟
  • فرهاد
  • 14:8-1396/07/11
با عرض درود و احترام
من 24 سالمه و مجرد هستم . کارشناسی مکانیک دارم و میخوام ارشد زبان بخونم . مدرک آیلتس هم میتونم بگیرم. خواستم بدونم معدل های دوره کارشناسی و ارشد مهم هست یا نه فقط داشتن مدرک کافی است؟
البته بطور حرفه ای طراح انیمیشن هستم و از این راه فعلا تو ایران کسب درآمد دارم ولی مدرک فنی حرفه ای ندارم.
میخواستم بدونم چقدر برای نیروی فدرال شانس دارم ؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید . مرسی
  • گنجی
  • 00:33-1396/08/04
برای نیروی متخصص فدرال و کسب اقامت معدل مهم نیست ولی برای دانشجویی بسیار مهم است.
  • صدف
  • 16:50-1396/07/09
با سلام وخسته نباشید
من پی ار کانادا دارم و پایان سال 2020 منقضی میشود . تا کنون 6 ماه در خاک کانادا بوده ام . برای تمدید کارت پی ار مدت زمان حضورم چند روز باید باشه ؟ پیوسته یا نا پیوسته ؟
الان 3 ماه هست ازدواج کرده ام . بعد از ورود من به خاک کانادا برای اسپانسر شیپ همسر چقدر زمان میبرد تا کار ایشون انجام بشه ؟؟ آیا همزمان با پروسه اسپانسر شیپی ایشون میشه توریستی م اقدام کرد ؟؟ چه راهی وجود داره به غیر از توریستی که اینهمه از هم جدا نباشیم ؟؟

ممنونم از مشاوره شما
  • گنجی
  • 00:22-1396/08/04
دوسال از 5 سال باید در خاک کانادا باشید./ پیوسته یا ناپیوسته مهم نیست./حدود یکسال/خیر/.
  • معینی
  • 17:49-1396/07/08
سلام.من دکتری شیمی هستم و شوهرم هییت علمی دانشگاه و درارای مدرک دامپزشکی تخصص پاتولوژی هست .تصمیم به مهاجرت به کانادا داریم .از کدام طریق اقدام کنیم که ازنظر شغلی بتوانیم کاری در سطح تحصیلاتمان و مرتبط باآن در کانادا داشته باشیم. سپاس فراوان
  • گنجی
  • 12:50-1396/08/03
اگر تا سی سال هستید اکسپرس اینتری گزینه خوبی است. باید مدرک ایلتس داشته باشید
  • لاله
  • 15:3-1396/07/06
با سلام با داشتن مبلغی معادل صد هزار دلار از چه طریقی برای مهاجرت میشود اقدام کرد، و آیا باید حتما مدرک زبان فرانسه هم داشت بغیر از آیلتس
  • گنجی
  • 23:22-1396/07/26
روش منیتوبا-فرانسه نیاز ندارد، فقط شغل شما مهم است که باید صاحب شرکت یا پروانه کسب باشید.
  • علیرضا
  • 18:22-1396/07/01
با عرض سلام و درود . بنده تکنسین مکانیک خودرو با مدرک فوق دیپلم و با مدرک فنی و حرفه 18 ماهه با دو سال سابقه کار بدون رد شدن بیمه هستم 27 ساله و در حال گذراندن ایلتس . میخواستم بدونم میتونم ویزای کار 5 ساله بگیرم ؟ آیا ویزای کار امتیاز بندی دارد ؟ متشکرم.
  • گنجی
  • 20:24-1396/07/04
ویزای کار 5 ساله نداریم. برای نیروی متخصص هم شانس زیادی ندارید
  • محمدرضا
  • 16:18-1396/07/01
با سلام و احترام
من بعد از گرفتن ITA مدارک فرستادم و بعد از گذشت دو ماه بهم اعلام شد که باید RCMP Criminal Record Check بفرستم. این در حالیه که من قبلا به کانادا یا آمریکا هیچ سفری نداشتم ولی سال گذشته دوبار درخواستم برای ویزای دانشجویی رد شده. درصورت امکان راهنمایی بفرمایید که من باید چه کار کنم؟
با سپاس
  • گنجی
  • 20:24-1396/07/04
باید حتما بررسی شود ، لذا صبر کنید/
  • بهار
  • 14:20-1396/07/01
سلام مجدد وخسته نباشید, من از طریق ازدواج اقدام کردم شوهرم اقامت کاناداروداره, پارسال مصاحبه دادم که ریجکت شدم ,همسرم شش ماه پیش درخواست (اپیل ) کرد اما هنوز جوابی نگرفتیم و وقت دادگاه برای دفاع ازخودمون تا به امروز به ما ندادن, بنظر شما چه مدت زمان میبره و ورسیدگی میکنند ؟سپاس اززحمات ولطف شما بزرگوار
  • گنجی
  • 20:23-1396/07/04
یکسال تقریبا ولی بستگی به پرونده دارد.
  • علی فرخ نیا
  • 14:34-1396/06/28
سلام من مهندس کشاورزی در مقطع لیسانس و mba در مدرک فوق هستم ٣٦ سال سن دارم و متاهل و دارای دو فرزند ١٠ و ٦ ساله هستم از نظر شما من از چه راهی می تونم اقدام کنم ایا می تونم یا خیر ؟
  • گنجی
  • 20:3-1396/07/04
اگر دانش زبان عالی خودتان و همسرتان داشته باشید از روش نیروی متخصص فدرال.
  • هنگامه
  • 14:26-1396/06/26
من و همسرم هر دو فوق لیسانس هستیم . من محیط زیست و همسرم توریسم . البته همسرم راهنمای تور آلمانی زبان هستند . یک دختر ۳ ساله داریم خودم ۸ سال سابقه کار دارم ولی مرتبط با رشته ام نیست درحال حاضر مشغول خواندن زبان هستم میشه بفرمایید از چه طریق سریعتر میشه برای اقامت کانادا اقدام کرد ؟
  • گنجی
  • 22:51-1396/06/31
روش نیروی متخصص فدرال با داشتن ایلتس نمره خوب مناسب است.
  • کمال
  • 15:41-1396/06/25
سلام . آیا میشود با ویزای مولتی پل وارد کانادا شد و در کانادا صاحب فرزندی شد و بواسطه داشتن فرزند متولد شده اقدام به اقامت کرد ؟
  • گنجی
  • 22:5-1396/06/31
خیر امکانپذیر نیست.
  • سمانه
  • 15:23-1396/06/25
با سلام
خانمی ۳۷ ساله و مجردهستم ۰ اگر از طریق ویزای تحصیلی به کبک بروم میتوانم بعد از ورودم به کانادا با نامزدم که در آنجا زندگی می کند و دارای پی آر میباشد در کانادا ازدواج کنم ?
  • گنجی
  • 22:4-1396/06/31
بله.
  • مژده
  • 12:25-1396/06/25
با سلام و عرض ادب؛
من اقامت دائم کانادا را داشتم بنا به دلایل و مشکلات خانوادگی فقط 4.5 ماه در کانادا بودم و مجبور به بازگشت به ایران شدم، 1.5سال پیش(فروردین 95) اقامت دائم من منقضی شد آیا راهی برای ورود مجدد(با ارائه مدارک و مشکلات) وجود دارد تا دوباره بتوانم به کانادا برگردم؟
آیا می توان در خواست Appeal داد و یا One Arrival داشت .اگر راهی وجود دارد چگونه می توانم با شما اقدام کنم.
با سپاس
  • گنجی
  • 22:4-1396/06/31
معمولا نمی شود / امکان اپیل دارید.
  • سهیل مولایی
  • 16:15-1396/06/23
سلام
من حدود یکسال است که با همسر خود در کانادا
ازدواج کرده ام و ما فایل باز کردیم در اداره مهاجرت. اما بعد از گذشت ۵ ماه از گرفتن فایل نامبر هر زمان به چک انلاین مهاجرت کانادا رجوع می کنم فقط اعلام می کند application received_medical received و از اینکه فایل ما در جریان است یا خیر خودداری می کند لطفا من را راهنمایی بفرمایید. ممنون از شما
  • گنجی
  • 21:59-1396/06/31
زمانبر است، باید صبر کنید
  • بهار
  • 20:0-1396/06/22
سلام
من اقامت کانادا را داشتم اما به علت اینکه نتونستم دو سال را پر کنم اقامتم را از دست دادم. بعد اپیل کردم و بعد از اپیل در ایران بودم چون دانشجو بودم. هفته پیش اپیلم را کنسل کردم و تا ٣٠ روز وقت دارم که تایید ترک کانادا را بگیرم در غیر این صورت دیپرت محسوب میشم. و من چون اقامتم را از دست دادم و از اخرین باری که کانادا بودم بیشتر از یک سال گذشته نمیتوانم تراول داکیومنت بگیرم و برای اعلام خروجم از کانادا به انجا بیایم. از شما استدعا دارم که راهنماییم کنید که از ایران چطور میتوانم تاییدیه ترک کانادا را بگیرم.
ممنون
  • گنجی
  • 14:27-1396/06/23
چون خارج از کانادا هستید دو ماه وقت دارید. باید شرایط خود را به IAD توضیح دهید انها تصمیم می گیرند
  • محمد
  • 12:56-1396/06/21
سلام.می خواستم بدانم در صورت اقدام برای سرمایه گذاری در مانیتوبا و پرداخت 100 هزار دلاری ودیعه و حضور در مانیتوبا، در صورت عدم تمایل به سرمایه گذاری 150 هزار دلاری و ایجاد کسب و کار چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اقامت لغو می شود ؟ می توان قید 100 هزار دلار را زد اما اقامت را داشته باشیم؟
  • گنجی
  • 15:8-1396/06/23
100 هزار دلار عودت داده نمی شود./شما در هنگام اقدام فرم تعهد اقامت در استان را امضا می کنید.
  • سحر
  • 00:56-1396/06/19
با سلام
من برای أستان ساسکاچوان کانادا میخام اقدام بکنم، برای گرفتن مدرک زبان استعفا دادم و طبق برنامه ام ١سال دیگه ایلتس رو میگیرم
میخواستم بدونم اگر در طول این یک سال از بیمه بیکاری استفاده کنم، بعدا وقتی میخام ثابت کنم تو ٥سال گذشته چقدر سابقه کار دارم این مدت که بیمه بیکاری گرفتم تو سابقه کارم نمیاد
(توضیح: بیمه بیکاری بیمه ای هست که من هم حقوق دریافت میکنم هم بیمه رد میشه )
میخواستم بدونم اگر این یک سال استفاده از بیمه بیکاری تو سالهای تجربه کاری محسوب نمیشه از نظر کانادا، از بیمه بیکاری استفاده نکنم و در عوض از ی شرکت بخوام برام بیمه رد کنن
با تشکر فراوان
  • گنجی
  • 15:15-1396/06/23
خیر بیمه بیکاری محاسبه نمی شود./ خلاف واقع خواهد بود. بهتر است تازمانیکه ویزای کانادا در پاس شما درج نشده از کار خود استعفا ندهید.
  • محسن
  • 22:58-1396/06/19
سلام یه سوال وقفه بین تایید مدیکال تا دریافت ویزا چند روزه؟
ممنون
  • گنجی
  • 15:16-1396/06/23
مشخص نیست بستگی به زمان بررسی در پاریس و سکوریتی چک دارد .
  • لیلا فرهادپور
  • 13:3-1396/06/19
با سلام و احترام
اینجانب لیلا فرهادپور متولد 1350 ،متاهل و دارای دو فرزند دختر 18 و 9 ساله هستم دارای کارت مهارت قالی بافی،دیپلم فنی حرفه ای رشته خیاطی و همچنین کارت مهارت خیاطی هستم .می خواستم در زمینه ی مهاجرت به کانادا من را راهنمایی بفرمایید.آیا با استفاده از مدارک مذکور می توانم اقامت کانادا را داشته باشم ؟
با سپاس از شما
  • گنجی
  • 15:21-1396/06/23
خیر شانسی ندارید
  • نوید
  • 08:37-1396/06/19
سلام
سابمیت واسه کبک چه تاریخی هست
  • گنجی
  • 15:22-1396/06/23
هنوز مشخص نیست ولی تا اخر سال ممکن است آنلاین 5هزار پذیرش داشته باشند. البته اگر قوانین را تعییر ندهند.
  • منیژه
  • 21:12-1396/06/17
سلام درمورد اسپانسر شی پی والدین سوالی داشتم داماد من سیتیزن است ولی بتازگی کار فول تایم با درآمد بالا بدست آورده آیا می‌تواند اسپانسر من و همسرم شود یا باید سه سال دیگر اقدام کند
  • 15:24-1396/06/23
  • شاهرخ
  • 18:30-1396/06/17
سلام
من 14 ژولای 2017 در ارمنستان بایومتریک رو انجام دادم جهت ویزای دانشجویی کانادا.
پذیرشم از کالجی در مونترال هست.
اما هنوز پاسخی بعد از گذشت دو ماه نگرفتم.
7 روز بعد شروع کلاسها هست.
به نظر شما این طبیعی هست؟
من باید چه کار کنم؟
  • گنجی
  • 15:25-1396/06/23
در حال حاضر خیلی زمانبر شده ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در خواست پذیرش جدید بگیرید
  • Reza omidvar
  • 16:58-1396/06/17
سلام آیا دانشجویان کالج بعد از فارغ التحصیل شدن از کالج مانند دانشجویان دانشگاه میتوانند تقاضای اقامت دایم نمایند؟
  • گنجی
  • 15:26-1396/06/23
بعد از دو سال تحصیل در مقطع دکتری یا کسب فوق لیسانس در کانادا می توانید برای اقامت درخواست دهید.
  • محمد پوراقدام
  • 16:5-1396/06/17
شرایط تحصیل در کالج های کانادا برای افراد خارجی چطور است؟
  • گنجی
  • 15:28-1396/06/23
باید هزینه ها را خودشان بدهند البته اگر رزومه قوی و ایلتس دارید در اینستاگرام(لینک پایین صفحه) بورس هم درج کرده ایم.
  • مریم
  • 15:27-1396/06/17
سلام، خیلی ممنون میشم به بنده پاسخ سریع بدید.
من دانشجوی دانشگاه کلگری هستم. از فوریه امثال مشغول به تحصیل میشم در دانشگاه مقطع دکترا.
سوال من اینه که به دلیل شرایط ویژه بدنم حتما باید برای بارداری اقدام کنم.
دراین صورت دقیقا در برج mayصاحب فرزند خواهم شد. من الان ویزای کانادا دارم چهارساله.
فقط سوال من اینه که حالا که دقیقا چهارماه بعداز ورودم بچه دارمیشم، ایا بیمه دانشجویی یا بیمه ایالت البرتا وکامل هزینه های زایمان و مراقب های دورانبارداری را پوشش میدهد؟ایا من پس از ورود به کانادا مقیم محسوب میشوم؟ یا اینکه باید یکسال حتما بگذره تا بتونم برای اینکه تحت بیمه کامل باشم حتما اونزمان برای بارداری اقدام کنم.
من دقیقا متوجه نمیشم در شرایط دانشجویی چقدر باید بگذره از لحظه ورودم به کانادا تا تحت پوشش باشم.
سپاسگذار میشم بنده رو راهنما یی بفرمایید.
  • گنجی
  • 15:30-1396/06/23
مقیم که نمی شوید. برای بیمه حتما باید از اداره بیمه آن استان بپرسید شرایط سختی را اعمال می کنند مخصوصا که شما پزشک هم ندارید.
  • بهنام
  • 14:28-1396/06/17
با سلام من ٢٦ سالمه و مجرد هستم یک دعوت نامه از پسر داییم دارم که در ونکوور صاحب شرکت هست و معتبر. یک جواز کسب طلا و جواهر دارم می خواستم ببینم برای ویزای مولتی شانس دارم یا نه ممنون میشم پاسخ بدید
  • گنجی
  • 15:31-1396/06/23
خیر. شرایط را سخت کرده اند
  • غلا مرضا عشورى
  • 14:0-1396/06/17
با سلام: من و خانم و پسرم موفق به اخذ موافت از استان کبک و فدرال جهت سرمایگذارى با مبلغ 220/000 دلار شده ایم و در حال حاضر منتظر رسیدن نامه هاى مدیکال هستیم و الان سه ماه از قبولى فدرال میگذره و من میخواستم بدونم که نامه مدیکال چقدر ممکنه طول بکشه تا بدستمون برسه واز اون مهمتر دخترم الان 24 سال سن دارد و موقع تشکیل پرونده ایشان 19 سال داشتن و با ممنوعیت فرزند تحت تکفل به لحاظ سنى مواجه شدند ایا الان که قانون فرزند تحت تکفل از سن 19 به 22 برگشته شامل دختر من میشه یا خیر ? با تشکر از اینکه وقت میگذارید و پذیراى ما هستید
  • گنجی
  • 15:37-1396/06/23
زمان دقیق را از وکیل خودتان بپرسید/خیر شامل فرزند شما نمی شود فقط پرونده ها ی بعد از 2 ابان ماه 96 به بعد.
  • مریم
  • 13:43-1396/06/17
سلام خسته نباشید من پرستار متاهل با پنج سال سابقه کار و سی پنج ساله هستم.آیا بهترین راه برای من و همسرم اقدام تحصیلی هست؟ آیا امکان اقدام تحصیلی ارشد پرستاری رو کانادا می دهد؟
  • گنجی
  • 15:38-1396/06/23
اگر ایلتس یا فرانسه داشته باشید از طریق نیروی متخصص بهتر است.
  • سپیده
  • 13:22-1396/06/17
سلام اگر بدون سابقه کار امتیاز به 52 رسیده باشد برای شخص مجرد میتواند برای کبک اقدام کند یا حتما نیاز به سابقه کار هست ؟
  • گنجی
  • 15:40-1396/06/23
حتما سابقه کار نیاز است.
  • شیرین
  • 13:21-1396/06/17
سلام مدت زمان پروسه اسپانسرشیپ همسر معمولا چقدر است؟من مدارکم را یک ماه است ارسال کردم ولی هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکردمم
  • گنجی
  • 15:41-1396/06/23
یکسال
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما