فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

چگونه ویزای توریستی کانادا را دریافت کنیم

بازگشت
بازدیدکنندگان : 137345 نفر 1393/11/01
چگونه ویزای توریستی کانادا را دریافت کنیم

Canadian visitor’s visa

چگونه ویزای توریستی کانادا را دریافت کنیم

آیا شما دوستی دارید که می خواهید به کانادا دعوتش کنید؟

آیا شما می خواهید برای شرکت در کنفرانسی در کانادا حضور پیدا کنید؟

آیا شما قصد شرکت در مراسم خانوادگی (مهمانی/عروسی) فامیل خود در کانادا را دارید؟

آیا شما قصد دارید از یکی از شرکت های کانادایی خرید تجاری داشته باشید؟

پس؛ قبل از هر اقدامی مطالب زیر را مطالعه کنید و سپس اقدام کنید. موسسه مهاجرتی گنجی با دریافت صدها ویزای توریستی TRV کانادا در سال شما را راهنمایی خواهد نمود.


افراد مقیم کشورهایی بجز کشورهای زیر باید هنگام ورود برای بازدید توریستی به کانادا یا بازدید از فامیل/دوست خود ویزای ورود دریافت کنند. این ویزا را باید از نزدیکترین ویزاآفیس محل اقامت خود که بیش از شش ماه در آن حضور داشته اید دریافت کنید.

کشورهای معاف از دریافت ویزا:

1-     آمریکا

2-     انگستان

3-     اتحادیه اروپا

4-     ژاپن

5-     کره

6-     هنگ کنگ

7-     تایوان

8-     استرالیا

9-     نیوزلند

10-  . . .

 

اما چه فاکتورهایی را آفیسر کانادایی، برای صدور ویزا در نظر می گیرد. در ادامه آقای گنجی – وکیل رسمی مهاجرت- نکات مهمی را با توجه به تجربه و تخصص و منابع اداره مهاجرت برای شما بیان می کند.

نکات مثبت:

-          داشتن اقامت دائم در کشور محل اقامت فعلی خود

-          مناسب بودن اوضاع سیاسی/اقتصادی کشور محل اقامت فعلی شما

-          مدارک کاری (طبق نمونه)

-          همراهی نکردن فرزند/همسر در مسافرت به کانادا (موارد استثنا وجود دارد)

-          دارا بودن بیزینس شخصی 

-          سوابق مالی 

-          سابقه سفر گذشته به کانادا و بازگشت در زمان مقرر

-          سابقه سفر به یکی از کشورهای مورد نظر کانادا (آمریکا، فرانسه، انگلیس و ...)

-          مدارک مالکیت (طبق نمونه)

-          پاسپورت

-          دعوتنامه معتبر از کانادا (طبق نمونه)

-          مدارک انطباق پذیری کانادا: برای هر فرد متفاوت می باشد و آقای گنجی بعد از بررسی پرونده شما مدارک را از شما خواهد خواست یا توسط موسسه مهاجرتی گنجی تهیه خواهد شد.

 

نکات منفی:

موارد زیر از نظر آفیسر کانادایی در هنگام برررسی پرونده منفی خواهد بود.

-          دعوتنامه از فردی با ویزای نامعتبر 

-          افراد مجرد (علی الخصوص فرد درخواست دهنده جوان و رابطه فامیلی ضعیف در کشور خود داشته باشد)

-          وضعیت مالی ضعیف

-          مدارک استخدامی ضعیف

-          میزبان دوست یا فامیل دور باشد که ارتباط کمی باهم داشته اند.

-          سابقه سفر خارجی به کشورهای مطرح را نداشته باشد

-          سابقه رد شدن ویزای توریستی داشته باشد.

-          نواقص مدارک مالکیت 

-          درخواست دیدار نامزد / همسر قانونی که مقیم کانادا است را داشته باشد.

-          جزو لیست FOSS باشد.( بانک اطلاعات مهاجران که دارای پرونده یا نامه باشد)

-           موارد متفرقه که بعد از بررسی پرونده شما توسط آقای گنجی مشخص خواهد شد.

به صورت کلی ویزای توریستی کانادا دارای قانون مشخصی نمی باشد و آفیسر کانادایی به صورت کلی پرونده شما را بررسی خواهد نمود.

 

نحوه دریافت ویزای توریستی:

ابتدا باید پرونده خود را برای سفارت کانادا با توجه به کشور محل اقامت خود ارسال کنید. پرونده شما باید کامل و بدون هیچ گونه نقصی باشد. با توجه به هر پرونده، شما نیاز به مدارک خاصی دارید که به آفیسر کانادایی که پرونده شما را در زمان کمی بررسی می کند، اطمینان دهید که بعد از سپری شدن مدت زمان ویزا به کشور خود بازمیگردید و قصد ماندن (به هر دلیلی) بیش از زمان مشخص شده در پاسپورت ، در کانادا را ندارید.

شما باید کلیه مدارک  و هزینه های دولت کانادا و هزینه های انگشت نگاری را قبل از ارسال پرونده پرداخت نمایید. تمای این موارد توسط موسسه مهاجرتی گنجی انجام خواهد شد. مدارک شما باید اصل و در صورت لزوم و یا درخواست از سفارت کانادا قابل ارائه باشد. دریافت ویزای توریستی کانادا در بعضی موارد نیاز به مصاحبه دارد! لذا ارائه مدارک مستند بسیار مهم است. انجام انگشت نگاری برای افراد بین 14 تا 80 سال الزامی است. همچنین اگر شما در زمان درخواست ویزای توریستی قبلی نیز انگشت نگاری انجام داده اید،م ممکن است مجددا نیاز به انگشت نگاری و ثبت اطلاعات بایومتریک داشته باشد. این موارد به دلیل آن است که هنگام ورود به کانادا اطلاعات بایومتریک شما با اطلاعات ثبت شده در هنگام درخواست ویزا تطابق داده می شود تا هویت شما تایید گردد.

بعد از آن شما باید منتظر باشید تا در کمتر از 60 روز آینده جواب ویزای (قبول/ریجکت) خود را دریافت کنید.

در صورت قبولی ، سفارت پاسپورت شما را خواهد خواست. اینکار می تواند توسط خود شما یا فرد دیگری به نمایندگی شما (پیکاپ ویزا) انجام گیرد. معمولا در کمتر از دوهفته (بستگی به سفارت دارد) ویزای کانادا روی پاسپورت درج خواهد شد و به شما تحویل خواهند داد.

روی ویزای شما حداکثر مدت زمان اعتبار ویزای شما درج خواهد شد و نحوه ورود Single(فقط یکبار ورود) Multiple (مجوز چندین بار ورود) درج خواهد شد. هنگام ورود به اولین مرز کانادا مدت زمان مشخصی برای ترک خاک کانادا نیز روی پاسپورت شما درج خواهد شد که همیشه کمتر از شش ماه است.

اگر شما ریجکت شوید، نامه ای از سفارت برای شما با اعلام دلایل رد شدن پرونده شما ارسال می شود که میتوانید بلافاصله با برطرف نمودن موارد مشخص شده، مجددا اقدام کنید.انتخاب وکیل که سابقه زیادی در ویزا آفیس محل اقامت شما برای دریافت ویزای توریستی دارد، کمک شایانی در دریافت ویزا خواهد بود.

 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای توریستی و تور کانادا کلیک کنید.

منبع: Citizenship and Immigration Canada

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مژگان
  • 13:35-1396/08/24

با تشکر از راهنماییهای جنابعالی
ما در حال حاضر pr داریم و به روش pnp برای اونتاریو اقدام کرده ایم. دو تا سوال داشتم
1_ اگر ما آخرین سال از 5 سال اول pr مون به کانادا بیاییم و از آن زمان به مدت 3 سال در کانادا بمانیم (یعنی یک سال در 5 سال اول و دو سال در 5 سال دوم) ، این زمان برای ما سه سال برای درخواست شهروندی حساب می شود؟
2- آیا ما باید این مدت را فقط در اونتاریو باشیم یا به علت مخارج بالا در اونتاریو مثلا می توانیم در آلبرتا اقامت کنیم؟
  • گنجی
  • 13:31-1396/08/25
پیشنهاد می کنم ورود به کانادا را برای برای حداقل سال آخر پی آر نگذراید.ماه آخر که خیلی ریسک دارد
بستگی به نوع بیزینس که در این برنامه شروع کرده اید دارد.
  • محبوبه
  • 00:10-1396/07/12
سلام.من ٣٢ ساله و کارشناس ارشد کاردرمانی هستم و ٧ سال سابقه کار در این زمینه را دارم.در حال خواندن زبان انگلیسی برای اخذ مدرک ایلتس هستم و یک پسر ١ ساله دارم و شغل همسرم آزاد است و سرمایه ای حدود ٥٠٠ میلیون تومان داریم.با توجه به شغلم امکان اخذ اقامت از طریق کار برای من چقدر است
  • گنجی
  • 19:41-1396/08/09
فقط روش نیروی متخصص را دنبال کنید.مدرک زبان شما و همسر دارید؟
  • فرهاد
  • 14:8-1396/07/11
با عرض درود و احترام
من 24 سالمه و مجرد هستم . کارشناسی مکانیک دارم و میخوام ارشد زبان بخونم . مدرک آیلتس هم میتونم بگیرم. خواستم بدونم معدل های دوره کارشناسی و ارشد مهم هست یا نه فقط داشتن مدرک کافی است؟
البته بطور حرفه ای طراح انیمیشن هستم و از این راه فعلا تو ایران کسب درآمد دارم ولی مدرک فنی حرفه ای ندارم.
میخواستم بدونم چقدر برای نیروی فدرال شانس دارم ؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید . مرسی
  • گنجی
  • 00:33-1396/08/04
برای نیروی متخصص فدرال و کسب اقامت معدل مهم نیست ولی برای دانشجویی بسیار مهم است.
  • صدف
  • 16:50-1396/07/09
با سلام وخسته نباشید
من پی ار کانادا دارم و پایان سال 2020 منقضی میشود . تا کنون 6 ماه در خاک کانادا بوده ام . برای تمدید کارت پی ار مدت زمان حضورم چند روز باید باشه ؟ پیوسته یا نا پیوسته ؟
الان 3 ماه هست ازدواج کرده ام . بعد از ورود من به خاک کانادا برای اسپانسر شیپ همسر چقدر زمان میبرد تا کار ایشون انجام بشه ؟؟ آیا همزمان با پروسه اسپانسر شیپی ایشون میشه توریستی م اقدام کرد ؟؟ چه راهی وجود داره به غیر از توریستی که اینهمه از هم جدا نباشیم ؟؟

ممنونم از مشاوره شما
  • گنجی
  • 00:22-1396/08/04
دوسال از 5 سال باید در خاک کانادا باشید./ پیوسته یا ناپیوسته مهم نیست./حدود یکسال/خیر/.
  • معینی
  • 17:49-1396/07/08
سلام.من دکتری شیمی هستم و شوهرم هییت علمی دانشگاه و درارای مدرک دامپزشکی تخصص پاتولوژی هست .تصمیم به مهاجرت به کانادا داریم .از کدام طریق اقدام کنیم که ازنظر شغلی بتوانیم کاری در سطح تحصیلاتمان و مرتبط باآن در کانادا داشته باشیم. سپاس فراوان
  • گنجی
  • 12:50-1396/08/03
اگر تا سی سال هستید اکسپرس اینتری گزینه خوبی است. باید مدرک ایلتس داشته باشید
  • لاله
  • 15:3-1396/07/06
با سلام با داشتن مبلغی معادل صد هزار دلار از چه طریقی برای مهاجرت میشود اقدام کرد، و آیا باید حتما مدرک زبان فرانسه هم داشت بغیر از آیلتس
  • گنجی
  • 23:22-1396/07/26
روش منیتوبا-فرانسه نیاز ندارد، فقط شغل شما مهم است که باید صاحب شرکت یا پروانه کسب باشید.
  • علیرضا
  • 18:22-1396/07/01
با عرض سلام و درود . بنده تکنسین مکانیک خودرو با مدرک فوق دیپلم و با مدرک فنی و حرفه 18 ماهه با دو سال سابقه کار بدون رد شدن بیمه هستم 27 ساله و در حال گذراندن ایلتس . میخواستم بدونم میتونم ویزای کار 5 ساله بگیرم ؟ آیا ویزای کار امتیاز بندی دارد ؟ متشکرم.
  • گنجی
  • 20:24-1396/07/04
ویزای کار 5 ساله نداریم. برای نیروی متخصص هم شانس زیادی ندارید
  • محمدرضا
  • 16:18-1396/07/01
با سلام و احترام
من بعد از گرفتن ITA مدارک فرستادم و بعد از گذشت دو ماه بهم اعلام شد که باید RCMP Criminal Record Check بفرستم. این در حالیه که من قبلا به کانادا یا آمریکا هیچ سفری نداشتم ولی سال گذشته دوبار درخواستم برای ویزای دانشجویی رد شده. درصورت امکان راهنمایی بفرمایید که من باید چه کار کنم؟
با سپاس
  • گنجی
  • 20:24-1396/07/04
باید حتما بررسی شود ، لذا صبر کنید/
  • بهار
  • 14:20-1396/07/01
سلام مجدد وخسته نباشید, من از طریق ازدواج اقدام کردم شوهرم اقامت کاناداروداره, پارسال مصاحبه دادم که ریجکت شدم ,همسرم شش ماه پیش درخواست (اپیل ) کرد اما هنوز جوابی نگرفتیم و وقت دادگاه برای دفاع ازخودمون تا به امروز به ما ندادن, بنظر شما چه مدت زمان میبره و ورسیدگی میکنند ؟سپاس اززحمات ولطف شما بزرگوار
  • گنجی
  • 20:23-1396/07/04
یکسال تقریبا ولی بستگی به پرونده دارد.
  • علی فرخ نیا
  • 14:34-1396/06/28
سلام من مهندس کشاورزی در مقطع لیسانس و mba در مدرک فوق هستم ٣٦ سال سن دارم و متاهل و دارای دو فرزند ١٠ و ٦ ساله هستم از نظر شما من از چه راهی می تونم اقدام کنم ایا می تونم یا خیر ؟
  • گنجی
  • 20:3-1396/07/04
اگر دانش زبان عالی خودتان و همسرتان داشته باشید از روش نیروی متخصص فدرال.
  • هنگامه
  • 14:26-1396/06/26
من و همسرم هر دو فوق لیسانس هستیم . من محیط زیست و همسرم توریسم . البته همسرم راهنمای تور آلمانی زبان هستند . یک دختر ۳ ساله داریم خودم ۸ سال سابقه کار دارم ولی مرتبط با رشته ام نیست درحال حاضر مشغول خواندن زبان هستم میشه بفرمایید از چه طریق سریعتر میشه برای اقامت کانادا اقدام کرد ؟
  • گنجی
  • 22:51-1396/06/31
روش نیروی متخصص فدرال با داشتن ایلتس نمره خوب مناسب است.
  • کمال
  • 15:41-1396/06/25
سلام . آیا میشود با ویزای مولتی پل وارد کانادا شد و در کانادا صاحب فرزندی شد و بواسطه داشتن فرزند متولد شده اقدام به اقامت کرد ؟
  • گنجی
  • 22:5-1396/06/31
خیر امکانپذیر نیست.
  • سمانه
  • 15:23-1396/06/25
با سلام
خانمی ۳۷ ساله و مجردهستم ۰ اگر از طریق ویزای تحصیلی به کبک بروم میتوانم بعد از ورودم به کانادا با نامزدم که در آنجا زندگی می کند و دارای پی آر میباشد در کانادا ازدواج کنم ?
  • گنجی
  • 22:4-1396/06/31
بله.
  • مژده
  • 12:25-1396/06/25
با سلام و عرض ادب؛
من اقامت دائم کانادا را داشتم بنا به دلایل و مشکلات خانوادگی فقط 4.5 ماه در کانادا بودم و مجبور به بازگشت به ایران شدم، 1.5سال پیش(فروردین 95) اقامت دائم من منقضی شد آیا راهی برای ورود مجدد(با ارائه مدارک و مشکلات) وجود دارد تا دوباره بتوانم به کانادا برگردم؟
آیا می توان در خواست Appeal داد و یا One Arrival داشت .اگر راهی وجود دارد چگونه می توانم با شما اقدام کنم.
با سپاس
  • گنجی
  • 22:4-1396/06/31
معمولا نمی شود / امکان اپیل دارید.
  • سهیل مولایی
  • 16:15-1396/06/23
سلام
من حدود یکسال است که با همسر خود در کانادا
ازدواج کرده ام و ما فایل باز کردیم در اداره مهاجرت. اما بعد از گذشت ۵ ماه از گرفتن فایل نامبر هر زمان به چک انلاین مهاجرت کانادا رجوع می کنم فقط اعلام می کند application received_medical received و از اینکه فایل ما در جریان است یا خیر خودداری می کند لطفا من را راهنمایی بفرمایید. ممنون از شما
  • گنجی
  • 21:59-1396/06/31
زمانبر است، باید صبر کنید
  • بهار
  • 20:0-1396/06/22
سلام
من اقامت کانادا را داشتم اما به علت اینکه نتونستم دو سال را پر کنم اقامتم را از دست دادم. بعد اپیل کردم و بعد از اپیل در ایران بودم چون دانشجو بودم. هفته پیش اپیلم را کنسل کردم و تا ٣٠ روز وقت دارم که تایید ترک کانادا را بگیرم در غیر این صورت دیپرت محسوب میشم. و من چون اقامتم را از دست دادم و از اخرین باری که کانادا بودم بیشتر از یک سال گذشته نمیتوانم تراول داکیومنت بگیرم و برای اعلام خروجم از کانادا به انجا بیایم. از شما استدعا دارم که راهنماییم کنید که از ایران چطور میتوانم تاییدیه ترک کانادا را بگیرم.
ممنون
  • گنجی
  • 14:27-1396/06/23
چون خارج از کانادا هستید دو ماه وقت دارید. باید شرایط خود را به IAD توضیح دهید انها تصمیم می گیرند
  • محمد
  • 12:56-1396/06/21
سلام.می خواستم بدانم در صورت اقدام برای سرمایه گذاری در مانیتوبا و پرداخت 100 هزار دلاری ودیعه و حضور در مانیتوبا، در صورت عدم تمایل به سرمایه گذاری 150 هزار دلاری و ایجاد کسب و کار چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اقامت لغو می شود ؟ می توان قید 100 هزار دلار را زد اما اقامت را داشته باشیم؟
  • گنجی
  • 15:8-1396/06/23
100 هزار دلار عودت داده نمی شود./شما در هنگام اقدام فرم تعهد اقامت در استان را امضا می کنید.
  • سحر
  • 00:56-1396/06/19
با سلام
من برای أستان ساسکاچوان کانادا میخام اقدام بکنم، برای گرفتن مدرک زبان استعفا دادم و طبق برنامه ام ١سال دیگه ایلتس رو میگیرم
میخواستم بدونم اگر در طول این یک سال از بیمه بیکاری استفاده کنم، بعدا وقتی میخام ثابت کنم تو ٥سال گذشته چقدر سابقه کار دارم این مدت که بیمه بیکاری گرفتم تو سابقه کارم نمیاد
(توضیح: بیمه بیکاری بیمه ای هست که من هم حقوق دریافت میکنم هم بیمه رد میشه )
میخواستم بدونم اگر این یک سال استفاده از بیمه بیکاری تو سالهای تجربه کاری محسوب نمیشه از نظر کانادا، از بیمه بیکاری استفاده نکنم و در عوض از ی شرکت بخوام برام بیمه رد کنن
با تشکر فراوان
  • گنجی
  • 15:15-1396/06/23
خیر بیمه بیکاری محاسبه نمی شود./ خلاف واقع خواهد بود. بهتر است تازمانیکه ویزای کانادا در پاس شما درج نشده از کار خود استعفا ندهید.
  • محسن
  • 22:58-1396/06/19
سلام یه سوال وقفه بین تایید مدیکال تا دریافت ویزا چند روزه؟
ممنون
  • گنجی
  • 15:16-1396/06/23
مشخص نیست بستگی به زمان بررسی در پاریس و سکوریتی چک دارد .
  • لیلا فرهادپور
  • 13:3-1396/06/19
با سلام و احترام
اینجانب لیلا فرهادپور متولد 1350 ،متاهل و دارای دو فرزند دختر 18 و 9 ساله هستم دارای کارت مهارت قالی بافی،دیپلم فنی حرفه ای رشته خیاطی و همچنین کارت مهارت خیاطی هستم .می خواستم در زمینه ی مهاجرت به کانادا من را راهنمایی بفرمایید.آیا با استفاده از مدارک مذکور می توانم اقامت کانادا را داشته باشم ؟
با سپاس از شما
  • گنجی
  • 15:21-1396/06/23
خیر شانسی ندارید
  • نوید
  • 08:37-1396/06/19
سلام
سابمیت واسه کبک چه تاریخی هست
  • گنجی
  • 15:22-1396/06/23
هنوز مشخص نیست ولی تا اخر سال ممکن است آنلاین 5هزار پذیرش داشته باشند. البته اگر قوانین را تعییر ندهند.
  • منیژه
  • 21:12-1396/06/17
سلام درمورد اسپانسر شی پی والدین سوالی داشتم داماد من سیتیزن است ولی بتازگی کار فول تایم با درآمد بالا بدست آورده آیا می‌تواند اسپانسر من و همسرم شود یا باید سه سال دیگر اقدام کند
  • 15:24-1396/06/23
  • شاهرخ
  • 18:30-1396/06/17
سلام
من 14 ژولای 2017 در ارمنستان بایومتریک رو انجام دادم جهت ویزای دانشجویی کانادا.
پذیرشم از کالجی در مونترال هست.
اما هنوز پاسخی بعد از گذشت دو ماه نگرفتم.
7 روز بعد شروع کلاسها هست.
به نظر شما این طبیعی هست؟
من باید چه کار کنم؟
  • گنجی
  • 15:25-1396/06/23
در حال حاضر خیلی زمانبر شده ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در خواست پذیرش جدید بگیرید
  • Reza omidvar
  • 16:58-1396/06/17
سلام آیا دانشجویان کالج بعد از فارغ التحصیل شدن از کالج مانند دانشجویان دانشگاه میتوانند تقاضای اقامت دایم نمایند؟
  • گنجی
  • 15:26-1396/06/23
بعد از دو سال تحصیل در مقطع دکتری یا کسب فوق لیسانس در کانادا می توانید برای اقامت درخواست دهید.
  • محمد پوراقدام
  • 16:5-1396/06/17
شرایط تحصیل در کالج های کانادا برای افراد خارجی چطور است؟
  • گنجی
  • 15:28-1396/06/23
باید هزینه ها را خودشان بدهند البته اگر رزومه قوی و ایلتس دارید در اینستاگرام(لینک پایین صفحه) بورس هم درج کرده ایم.
  • مریم
  • 15:27-1396/06/17
سلام، خیلی ممنون میشم به بنده پاسخ سریع بدید.
من دانشجوی دانشگاه کلگری هستم. از فوریه امثال مشغول به تحصیل میشم در دانشگاه مقطع دکترا.
سوال من اینه که به دلیل شرایط ویژه بدنم حتما باید برای بارداری اقدام کنم.
دراین صورت دقیقا در برج mayصاحب فرزند خواهم شد. من الان ویزای کانادا دارم چهارساله.
فقط سوال من اینه که حالا که دقیقا چهارماه بعداز ورودم بچه دارمیشم، ایا بیمه دانشجویی یا بیمه ایالت البرتا وکامل هزینه های زایمان و مراقب های دورانبارداری را پوشش میدهد؟ایا من پس از ورود به کانادا مقیم محسوب میشوم؟ یا اینکه باید یکسال حتما بگذره تا بتونم برای اینکه تحت بیمه کامل باشم حتما اونزمان برای بارداری اقدام کنم.
من دقیقا متوجه نمیشم در شرایط دانشجویی چقدر باید بگذره از لحظه ورودم به کانادا تا تحت پوشش باشم.
سپاسگذار میشم بنده رو راهنما یی بفرمایید.
  • گنجی
  • 15:30-1396/06/23
مقیم که نمی شوید. برای بیمه حتما باید از اداره بیمه آن استان بپرسید شرایط سختی را اعمال می کنند مخصوصا که شما پزشک هم ندارید.
  • بهنام
  • 14:28-1396/06/17
با سلام من ٢٦ سالمه و مجرد هستم یک دعوت نامه از پسر داییم دارم که در ونکوور صاحب شرکت هست و معتبر. یک جواز کسب طلا و جواهر دارم می خواستم ببینم برای ویزای مولتی شانس دارم یا نه ممنون میشم پاسخ بدید
  • گنجی
  • 15:31-1396/06/23
خیر. شرایط را سخت کرده اند
  • غلا مرضا عشورى
  • 14:0-1396/06/17
با سلام: من و خانم و پسرم موفق به اخذ موافت از استان کبک و فدرال جهت سرمایگذارى با مبلغ 220/000 دلار شده ایم و در حال حاضر منتظر رسیدن نامه هاى مدیکال هستیم و الان سه ماه از قبولى فدرال میگذره و من میخواستم بدونم که نامه مدیکال چقدر ممکنه طول بکشه تا بدستمون برسه واز اون مهمتر دخترم الان 24 سال سن دارد و موقع تشکیل پرونده ایشان 19 سال داشتن و با ممنوعیت فرزند تحت تکفل به لحاظ سنى مواجه شدند ایا الان که قانون فرزند تحت تکفل از سن 19 به 22 برگشته شامل دختر من میشه یا خیر ? با تشکر از اینکه وقت میگذارید و پذیراى ما هستید
  • گنجی
  • 15:37-1396/06/23
زمان دقیق را از وکیل خودتان بپرسید/خیر شامل فرزند شما نمی شود فقط پرونده ها ی بعد از 2 ابان ماه 96 به بعد.
  • مریم
  • 13:43-1396/06/17
سلام خسته نباشید من پرستار متاهل با پنج سال سابقه کار و سی پنج ساله هستم.آیا بهترین راه برای من و همسرم اقدام تحصیلی هست؟ آیا امکان اقدام تحصیلی ارشد پرستاری رو کانادا می دهد؟
  • گنجی
  • 15:38-1396/06/23
اگر ایلتس یا فرانسه داشته باشید از طریق نیروی متخصص بهتر است.
  • سپیده
  • 13:22-1396/06/17
سلام اگر بدون سابقه کار امتیاز به 52 رسیده باشد برای شخص مجرد میتواند برای کبک اقدام کند یا حتما نیاز به سابقه کار هست ؟
  • گنجی
  • 15:40-1396/06/23
حتما سابقه کار نیاز است.
  • شیرین
  • 13:21-1396/06/17
سلام مدت زمان پروسه اسپانسرشیپ همسر معمولا چقدر است؟من مدارکم را یک ماه است ارسال کردم ولی هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکردمم
  • گنجی
  • 15:41-1396/06/23
یکسال
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما