فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ویزای کار کارآفرینان

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3238 نفر 1396/07/01 11:4
ویزای کار کارآفرینان
دولت تایید می کند که چه کارآفرینانی می توانند برای مجوز کار درخواست دهند
دولت کانادا تایید کرد, کارآفرینان و افرادی با مشاغل آزاد (خود اشتغال) ممکن است قبل از اینکه ساکنان دائمی کانادا شوند، اجازه کار را دریافت کنند.
در مواردی که متقاضی دعوت نامه ای تحت دسته بندی کارآفرینی دریافت کرده باشد و یا خود اشتغال باشد و درخواست اقامت دائم هنوز انجام نشده باشد, یک مجوز کار C11 به عنوان یک مجوز اولیه یا مجوز تمدید شده به وی ارائه گردد, به این ترتیب میتواند کار خود را زودتر در بازار کار کانادا ایجاد کند.
این نوع ویزای کار به افراد زیر تعلق می گیرد:
  1. متقاضیان بالقوه یا واقعی استانی که در حال حاضر فعالیت های تجاری دارند؛
  2. کارآفرینان کبکی یا افراد خود اشتغالی که گواهینامه انتخابی کبک را دریافت کرده اند.
دولت کانادا اعلام کرد که در هر دوگروه بالا، متقاضیان تا قبل از انجام مراحل اقامت در فدرال و مدیکال چک می توانند با ویزای کار، بیزینس خود را سریعتر راه اندازی کنند.

متقاضیان استانی
نامه اجازه کار برای متقاضیان اقامت صادر خواهد شد. زیرا استان موردنظر خواستار متقاضی بالقوه برای اجرای طرح کسب و کار خود می باشد و می خواهد اطمینان حاصل کند که متقاضی قادر است موفقیت تجاری را پیش از آنکه کارت پی ار خود را دریافت کند، داشته باشد.
متقاضایان غیر کانادایی واجد شرایط باید :
- نامه تاییدیه استانی را دارا باشند. این نامه تاییدیه باید شواهدی مبنی بر اینکه ورود آنها به کانادا برای اداره یک کسب و کار ممکن است سود اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی قابل توجهی را برای کانادا به ارمغان می آورد، به شمار می رود؛ ممکن است مدارک دیگری مانند طرح کسب و کار درخواست شود.
- یکی از موارد زیر را دارا باشند :
* نامه پیشنهاد شغل و یا شماره استخدام
* مجوز از اداره راهنمایی برنامه مهاجرت (IPG) برای ارائه " فرم پیشنهاد استخدام به یک کشور خارجی از وزارت بازار کار (LMIA)" ؛
- هزینه انطباق کارفرما را پرداخت کرده باشد (اشخاص خود اشتغال, کارفرمای خود در نظر گرفته می شوند و باید هزینه بیزینس را پرداخت کنند)
- درخواستی برای اجازه کار ارائه داده باشند

کبک
مجوز کار به به افرادی که برای کارآفرینی و خوداشتغالی کبک اقدام کرده اند و CSQ دریافت کرده اند ولی هنوز وارد کانادا نشده اند تعلق می گیرد.
متقاضیان برای اینکه واجد شرایط در نظر گرفته شوند باید :
- دارای CSQ معتبربه عنوان یک کارآفرین یا فرد خود اشتغال باشند.
- درخواستی از وزارت مهاجرت کبک (MIDI) مبنی بر ورود زودهنگام داشته باشند؛
- یکی از موارد زیر را دارا باشند:
* نامه پیشنهاد شغل و یا شماره استخدام
* مجوز از اداره راهنمایی برنامه مهاجرت (IPG) برای ارائه " فرم پیشنهاد استخدام به یک کشور خارجی که از وزارت بازار کار (LMIA)" باشد؛
- هزینه انطباق کارفرما را پرداخت کرده باشد (اشخاص خود اشتغال, کارفرمای خود در نظر گرفته می شوند و باید هزینه بیزینس را پرداخت کنند)
- درخواستی برای اجازه کار ارائه داده باشند
 

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • امیر طالبی
  • 12:23-1396/07/07
سلام . من طراح مبلمان هستم که طرحای خاص و جذابی برای تولید دارم میخوام تو کانادا این طرحها رو تولید کنم و میتونم تا پانصد نفر ایجاد اشتغال کنم و این طرحهای من سود بالای دارد و ایجاد عرض آوری خیلی خوبی دارد من چطور میتونم با یه تولید کننده مبلمان تو کانادا ارتباط برقرار کنم برای تولید طرحهای خودم . ممنون میشم راهنمایی کنید
  • گنجی
  • 23:43-1396/07/26
رزومه خود را ایمیل کنید یا از طریق اینستا در ارتباط باشید./
  • داوود
  • 03:19-1396/07/07
سلام میخواستم شرایط مهاجرت رو بدونم من کارم در زمینه مواد غذایی بوده میخواستم مهاجرت کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
  • 23:38-1396/07/26
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما