فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

تاثیر CETA برای ورود آسان تر تجار اروپایی به کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 889 نفر 1396/07/24 12:34
تاثیر CETA برای ورود آسان تر تجار اروپایی به کانادا

تاثیر CETA برای ورود آسان تر بازدیدکنندگان کسب و کار به کانادا :
تجارت آزاد بین کانادا و اتحادیه اروپا 21 سپتامبر آغاز شد, و با آن فرصت های بیشتری برای حضور کسب و کارها و پرسنل کلیدی آنان، برای کار در کانادا فراهم می شود.
توافق جامع اقتصادی و تجاری (CETA) برای تجارت آزاد بین کانادا، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن بسته شد که 98 درصد تعرفه های بین کانادا و اتحادیه اروپا را از بین می برد. درخواست استانی برای " CETA" در 21 سپتامبر اجرا شد، هرچند بسیاری از کشورهای عضو هنوز موافقت نامه را تصویب نکرده اند ولی دولت کانادا تخمین می زند که تجارت دو جانبه در نتیجه توافقاتCETA   20درصد افزایش می یابد.
با توجه به مسائل مربوط به مهاجرت، CETA ورود افراد خاصی را که شهروند کانادا و یا کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند، قبل از اینکه بتواند کار قانونی در کانادا انجام دهند را معاف از (LMIA) می نماید . فرایند LMIA تضمین می کند که متقاضیان کار در شرکت ها در کانادا در صورتی استخدام می شوند که مشخص شود هیچ یک از شهروندان یا ساکنان دائمی کانادا آماده و قادر به انجام کار نیستند. فرایند LMIA همچنین شامل آگهی نمودن شغل مورد نظر در کانادا است.
در نتیجه، به دست آوردن معافیت از ملزومات LMIA می تواند روند را بسیار ساده تر کند.
فصل 10 از CETA, سه دسته از بازدید کنندگان را برای اهداف تجاری پوشش می دهد:
* پرسنل کلیدی: از جمله شرکت های سرمایه گذاران، بیزینس من هایی که به قصد توسعه کسب و کار به کانادا می آیند
* تامین کنندگان خدمات و متخصصان مستقل
* بازدید کنندگان کسب و کار کوتاه مدت
برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد بازدیدکنندگان کسب و کار از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کدهای معافیت LMIA جدیدی ایجاد شده است. این معافیت ها تحت برنامه (IMP), برنامه ای که از طریق آن دولت به دنبال مزایای رقابتی اقتصادی، فرهنگی یا دیگرموضوعات برای کانادا می باشد, قرار می گیرد.
اطلاعات متقاضیان در بدو ورود به کانادا پردازش می شود،یا آنها باید شرایط مندرج در بخش 199 مقررات مهاجرت (IRPR) را رعایت کنند، که این مراحل را در داخل خاک کانادا از طریق سفارت های کانادا در دیگر کشورها انجام دهند.
ویزای بازدید برای تجار:
حداکثر مدت اقامت برای بازدیدکنندگان کسب و کار کوتاه مدت و بازدید کنندگان کسب و کار برای اهداف سرمایه گذاری 90 روز در هر دوره شش ماهه است، مگر اینکه در موارد دیگر واجد شرایط دیگر مدتها باشند.
لیست فعالیت های واجد شرایط برای بازدیدکنندگان کسب و کار در CETA متفاوت از قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA) است. به عنوان مثال، شامل دسته هایی برای جلسات و مشاوره، و همچنین سمینارهای آموزشی می شود.
درون شرکتی (انترا کمپانی)
توافق CETA شرایطی را مطرح می کند که به موجب آن افراد ممکن است به شعبه دیگر شرکتی که در محل اقمتشان در آن کار می کردند, در کانادا فرستاده شوند. همچنین افرادی مانند استادان تحصیلات تکمیلی, پرسنل و متخصصان ارشد ممکن است بدون LMIA به کانادا بیایند.
بر اساس CETA، همه متقاضیان داخل شرکتی باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • متقاضی برای مدت حداقل یک سال، توسط یک شرکت سرمایه گذار یا شرکتی تجاری در یک کشور عضو اتحادیه اروپا استخدام شده باشد.
  • متقاضی به طور موقت به شرکتی در کانادا (که ممکن است یک شرکت تابعه، شاخه یا مستقل باشد) منتقل شده باشد.
متقاضیان تحصیلات تکمیلی باید:
  • برای دریافت مدرک دانشگاهی اقدام کنند.
  • به طور موقت برای اهداف شغلی به شرکتی در کانادا منتقل شده باشند یا برای آموزش در اصول و روش های کسب و کار به کار گرفته شوند.
سرمایه گذاران:
تحت توافق CETA، در صورتی که متقاضی بتواند مستنداتی را ارائه دهد که مسئولین اداره مهاجرت قانع شوند، سرمایه گذار واجد شرایط ممکن است در کانادا برای یک سال دیگر ویزای خود را تمدید نماید.
مفاد توافق CETA برای متقاضیانی مورد استفاده قرار می گیرد که:
  • در کانادا یک بیزینس را تاسیس یا مدیریت در سطح بالا نمایند
  • سرمایه گذار باشند
  • توسط شرکتی که در حال انجام مقدار قابل توجهی سرمایه گذاری است یا اینکه در سابقه خود سرمایه گذاری قابل توجهی را دارا باشد ، استخدام شوند.
تامین کنندگان خدمات و متخصصان مستقل:
در CETA، متقاضیان هر دو دسته ممکن است در کانادا برای دوره ای کمتر از 12 ماه در هر دوره ی 24 ماهه و یا به اندازه مدت قراردادشان ، هر کدام که کمتر باشد، اقامت کنند.
متقاضیان هر دو گروه حرفه ای باید:
  • شهروندان یک کشورعضو اتحادیه اروپا باشند
  • مشغول ارائه موقت خدمات در دوره ای که بیش از 12 ماه نیست باشند (اگر بیش از 12 ماه باشد، تعهدات در CETA تنها برای 12 ماه اول قرارداد اعمال می شود)
  • برای ارائه خدمات مطابق ضمیمه جدول سازگاری 10-E قرارداد بسته باشند.
آنها همچنین باید:
  • یک مدرک دانشگاهی و یا یک مدرک تحصیلی که نشان دهد معلومات لازم برای کار در شغل کنونی اش را دارد, را دارا باشند.
  • به همراه داشتن مدارک حرفه ای در صورت نیاز به انجام فعالیت در استانی که خدمات در آن ارائه شده است.

بعضی از دسته های تکنسین مهندسی وعلمی به عنوان مهارت بدون مدرک دانشگاهی واجد شرایط ورود به کانادا می باشند.

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما