فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه کارآفرینی صد هزار دلاری منیتوبا بسته شد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 1790 نفر 1396/08/25 13:26
برنامه کارآفرینی صد هزار دلاری منیتوبا بسته شد

برنامه کارآفرینی صد هزار دلاری منیتوبا بسته شد!
امروز اداره مهاجرت منتوبا در مورد بسته شدن برنامه کارافرینی این استان اطلاعیه اعلام کرد. در این اطلاعیه آمده است که برنامهMPNP Business Investor Stream Manitoba بسته شد و برنامه جدید با شرایط جدیدتر از سال 2018 بازگشایی خواهد شد.
زمان دقیقی در مورد بازگشایی این برنامه در سال 2018 اعلام نشده است.
برنامه جدید به نام BIS جایگزین برنامه فعلی PNP-B خواهد شد. این برنامه جدید به افراد کارآفرینی و سرمایه گذاران اجازه می دهد که با ویزای کار 24 ماهه در این استان شروع به راه اندازی کسب و کار خود را نمایند و هیچ گونه نیازی به ودیعه گذاری 100 هزار دلاری نمی باشد البته مانند قبل از ابتدا اقامت دائم داده نخواهد شد.
این برنامه دو راه اجرایی را در پیش رو خواهد داشت:
الف- کارآفرینی : برای افراد متقاضی ایجاد بیزینس در منیتوبا، این افراد بعد از تاسیس بیزینس توسط دولت نامه قبولی دریافت خواهند کرد.
ب- کشاورزی: برای افراد متقاضی مدیریت یک مزرعه در منیتوبا، این افراد بعد از راه اندازی مزرعه در اطراف شهرها در استان منیتوبا نامه قبو لی دریافت می کنند.
هدف هر دو این برنامه اطمینان دولت منیتوبا برای راه اندازی بیزینس و استخدام کارگر می باشد تا افراد این استان را به عنوان مقصد نهایی برگزینند. دولت برای افرادی که در محدود خارج از شهر ها اقدام به تاسیس بیزینس نمایند امتیاز بیشتری را تخصیص خواهد داد.
 
الف- برنامه کارآفرینی : Business Investor Stream- Entrepreneur Pathway
متقاضیان این برنامه باید شرایط زیر را دارا باشند:
1) در 5 سال گذشته دارای 3 سال سابقه مدیریت فوق تایم را داشته باشند. این سابقه می تواند شامل مدیریت کسب و کار خود یا مدیریت ارشد یک کسب و کار باشد.
2) امتیاز افرادی که مدیر کسب و کار خود هستند بیش از مدیران دیگر است.
3) افرادی که مدیر کسب و کار خود باشند می بایست حداقل 33درصد سهام شرکت را مالک باشند.
4) متقاضیان باید مدرک زبان CLB 5 را دارا باشند.
5) حداقل مدرک تحصیلی دیپلم اجباری است.
6) بیشترین امتیاز به افراد بین 25 تا 49 سال تعلق می گیرد.
7) حداقل مبلغ سرمایه گذاری در شهرهای اصلی منیتوبا 250 هزار دلار کانادا است.
8) حداقل مبلغ سرمایه گذاری در شهرهای کوچک منیتوبا 150 هزار دلار کانادا است.
9) بیزینس ها می بایست توسط دولت تایید شود.
10)بیزینس ایجاد شده باید حداقل یک کانادایی را مشغول به کار کند این فرد خود متقاضی یا فامیل درجه یک او نمی تواند باشد.
11) متقاضی باید بیزینس پلن ارائه دهد.
12) متقاضی بهتر است از استان بازدید داشته باشد و یکسال قبل از ارائه مدارک این بازدید انجام شود.
علاوه بر موارد فوق متقاضی باید دارایی تا 500 هزار دلار کانادا را اثبات نماید. این دارایی باید توسط سازمان های مورد تایید دولت منیتوبا مجددا گزارش تایید گرفته و همراه پرونده ارائه شود.
 
همچنین موارد زیر می تواند امتیاز اضافه ارائه دهد:
1)همسر متقاضی آیلتس CLB 5 به بالا داشته باشد.
2) متقاضی یا همسر دارای مدرک زبان دوم CLB 5 نیز باشند.
3)متقاضی فامیل درجه یک در منیتوبا داشته باشد به شرطی که بیش از یکسال در استان زندگی کرده باشد.
4) فرزند متقاضی حداقل شش ماه قبل از ارائه پرونده در استان به صورت فول تایم مشغول به تحصیل باشد.
5)متقاضی یا همسر در استان تحصیلات آکادمیک داشته باشند.
6) متقاضی یا همسر در استان یکسال کار کرده باشد.
 
بعد از قبولی پرونده متقاضی باید قرارداد Business Performance Agreement- BPA  را امضا نماید تا بتواند ویزای کار دو ساله را برای راه اندازی بیزینس خود دریافت نماید.
 
 
الف- برنامه کشاورزی : Farm Investor Pathway
افرادی که بتوانند سوابق مدیریت کشاورزی گذشته خود را به اثبات برسانند و دارایی کافی وتمایل به سرمایه گذاری در منیتوبا داشته باشند می توانند برای این برنامه اقدام کنند.
این افراد با توجه به نیاز استان باید محصولات کشاورزی تولید نمایند.
متقاضیان این برنامه باید شرایط زیر را دارا باشند:
1) دارای 3 سال سابقه مدیریت فوق تایم در بخش کشاورزی داشته باشند.
2) باید توانایی صحبت به یکی از زبان های فرانسه یا انگلیسی را در مصاحبه داشته باشد.
3) توانایی سرمایه گذاری 150 هزار دلاری را داشته باشد.
4) بیزینس باید مورد تایید دولت منیتوبا باشد.
5) بیزنس پلن باید ارائه شود.
6) متقاضی باید از استان بازدید داشته باشد.
7) بیزینس کشاورزی باید متناسب با شرایط استان و متقاضی در مزرعه زندگی کند.
8) تولیدات باید در راستای نیاز اولیه منیتوبا باشد.
9) متقاضی باید اثبات نماید که تجربه و مهارت کافی در این زمینه دارد.
 
علاوه بر موارد فوق متقاضی باید دارایی تا 350 هزار دلار کانادا را اثبات نماید. این دارایی باید توسط سازمان های مورد تایید دولت منیتوبا مجددا گزارش تایید گرفته و همراه پرونده ارائه شود.
بعد از قبولی پرونده متقاضی باید قرارداد Business Performance Agreement- BPA  را امضا نماید تا بتواند ویزای کار را برای راه اندازی بیزینس خود دریافت نماید.
 

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مسعود
  • 14:10-1396/08/25
سلام
آیا کسانی که مرحله EOI رو ثبت نام کردن هم شامل قانون جدید میشن؟
  • گنجی
  • 17:17-1396/08/26
بله
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما