فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

دولت کبک شرایط جدید برنامه محبوب سرمایه گذاری کبک 2018 را اعلام کرد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 13448 نفر 1397/01/09 16:13
دولت کبک شرایط جدید برنامه محبوب سرمایه گذاری کبک 2018 را اعلام کرد

دولت کبک شرایط جدید برنامه محبوب سرمایه گذاری کبک 2018 را اعلام کرد:
استان کبک دارای برنامه های متنوعی جهت جذب مهاجر است که فقط "برنامه سرمایه گذاری کبک" یا " QIIP" به فرد و خانواده او، از ابتدای ورود به خاک کانادا اقامت دایم اعطا می کند.
بر اساس دستورالعمل اعلامی 28مارچ 2018 برابر 8فروردین 1397، اداره مهاجرت کبک تغییرات برنامه سرمایه گذاری کبک 2018 که در طی سال های گذشته محبوبیت خاصی در بین افراد علاقه مند به مهاجرت به کانادا داشت رااعلام نمود.
بر اساس این دستور العمل اعلامی جدید حداقل میزان دارایی خالص متقاضی از یک میلیون و ششصد هزار دلار به دو میلیون دلار افزایش یافته است. علاوه بر این مبلغ سرمایه گذاری نزد دولت کبک نیز از هشتصد هزار دلار به یک میلیون و دویست هزار دلار افزایش یافته است.
برنامه مذکور در ماه آگوست سال جاری میلادی (اواسط مرداد ماه 1397) شروع به پذیرش پرونده خواهد کرد. لازم به ذکر است در دستورالعمل اعلامی جدید دولت کبک اشاره ای به تعداد پرونده های قابل پذیرش امسال و زمان دقیق بازگشایی برنامه نشده، انتظار می رود در آینده ای نزدیک جزییات بیشتری در این زمینه منتشر گردد.
برنامه سرمایه گذاری کبک در حال حاضر به عنوان محبوب ترین برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کانادا شناخته می شود که تعداد پذیرش پرونده آن بصورت سالیانه و محدود و بر مبنای یک سیستم سهمیه بندی است، (سال گذشته 1900 سهیمه  بود) که طبق تجربه سال های گذشته سهیمه های اختصاص یافته برای اقدام افراد به سرعت تکمیل می شوند.
در این برنامه فرد متقاضی پس از قبولی توسط دولت کبک می بایست مبلغ یک میلیون و دویست هزار دلار (این عدد در برنامه سال گذشته هشتصد هزار دلار بود) را به مدت پنج سال نزد دولت کبک سپرده گذاری کند و پس از آن این مبلغ بدون سود به وی باز خواهد گشت، لازم به ذکر است امکان استفاده از تسهیلات مالی برای سرمایه گذاری یک میلیون و دویست هزار دلاری طبق روال گذشته همچنان وجود دارد که البته با توجه به افزایش 50 درصدی مبلغ سرمایه گذاری نسبت به سال قبل مبلغ تسهیلات نیز افزایش خواهد یافت.
با روال جدید این برنامه پیش بینی می شود میزان رقابت برای ورود به این برنامه کمتر شده و متقاضیانی با شرایط بهتر و قوی تر امکان ورود و اقدام را خواهند داشت. همچنین دولت کبک شرایط جدید را نیز برای برنامه کارآفرینی خود اعلام کرده است که ممکن است افرادی که امکان اقدام از طریق برنامه سرمایه گذاری را ندارند واجد شرایط آن شوند.
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک 2018 Quebec Investor Program 2018
طبق قانون بند 3 پاراگراف 36 بولتن اداره مهاجرت کبک شرایط بدین نحو می باشد:

  1. متقاضی با ملیت خارجی و دارای 19 سال سن به بالا و تمایل به زندگی یا سرمایه گذاری در کبک باشد.
  2. دارای سابقه مدیریت حداقل دو سال در 5 سال گذشته یک بیزینس مانند: پروانه کسب، داروخانه، شرکت، دندانپزشک و...
  3. متقاضی یا همسر وی دارای 2.000.000$ کانادا دارایی ملکی یا پول باشند وآن را با سند یا مدارک بانکی نشان دهند.
  4. بتوانند در کبک توسط یک موسسه مالی 5سال مبلغ  1.200.000$کانادا سرمایه گذاری کنند و این پول بدون سود بعد از 5سال با تضمین دولت کبک عودت داده میشود.
  5. متقاضی امتیاز لازم از سن و مدرک تحصیلی خود کسب کند.
  6. اگر بخشی از دارایی دومیلیون دلار از ارث یا هدیه باشد، باید 6 ماه از تاریخ آن گذشته باشد.
  7. شرکت سرمایه گذار یا نماینده آن دارای دفتر مرکزی در کبک باشد.
  8. متقاضی بتواند درامد خود را به صورت قانونی طبق فرمت مورد نظر دولت کبک نشان دهد.
تمامی موارد بالا خبر های خوب و امیدوار کننده ای برای متقاضیان روش سرمایه گذاری کبک Quebec Investor Program 2018   که با ما عقد قرارداد نموده اند می باشد. همچنین برای کسانیکه دارای دارایی ثابت 2 میلیون دلار کانادا و سابقه مدیریت یک بیزینس طی 5 سال گذشته مانند موارد زیر را دارا میباشند، امکان شروع و اخذ اقامت دائم کانادا وجود دارد:
 
- سهامدار یا مدیرعامل یا رئیس هیات مدیره یک شرکت خصوصی یا دولتی
 
- پزشک عمومی یا متخصص دارای پروانه مطب مانند چشم پزشک
 
- جراح یا متخصص مشغول به کار در بیمارستان یا مطب
 
- دندانپزشک دارای پروانه مطب یا مشغول به کار در درمانگاه یا کلینیک
 
- دکتر داروساز دارای پروانه تاسیس داروخانه یا مدیر بخش دارویی
 
- صاحب مغازه دارای پروانه کسب معتبر
 
- وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت یا موسسه حقوقی
 
- تولید کننده دارای پروانه وزارت صنایع
 
- وارد کننده یا صادرکننده دارای کارت بازرگانی، مقیم ایران یا خارج از کشور
 
- مهندسین عمران و معمار دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی
 
- مدیر رده بالا در شرکت های خصوصی
 
و مشاغلی از این دست.

طبق تجربه سال های گذشته و با توجه به وضعیت موجود و عدم وجود برنامه های جایگزین برای مهاجرت به کانادا انتظار می رود سهمیه های برنامه امسال نیز به سرعت تکمیل شود، لذا لازم است افراد علاقه مندی که واجد شرایط جدید می شوند نسبت به آماده سازی پرونده خود در مدت زمان باقیمانده تا بازگشایی برنامه اقدام نمایند.
موسسه مهاجرتی گنجی با آمار درخشان در قبولی پرونده های موکلین خود و به عنوان معتبرترین موسسه مهاجرتی در زمینه برنامه سرمایه گذاری کبک و داشتن دفتر مرکزی در شهر مونتریال در استان کبک و به عنوان نماینده رسمی چندین موسسه مالی طرف قرارداد دولت کبک طبق روال سال های گذشته دارای سهمیه  قطعی و البته محدود برای این برنامه می باشد. بر این اساس آمادگی داریم تا با بررسی دقیق شرایط افراد متقاضی نسبت به عقد قرارداد با افراد واجد شرایط روند آماده سازی پرونده های موکلین خود را برای برنامه پیش رو آغاز کنیم.
برای اطلاعات بیشتر و بررسی شرایط خودتان جهت اقدام در این برنامه با ما تماس بگیرید.

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سجاد
  • 22:33-1397/04/18
سلام.خسته نباشید
ببخشید برای اینکه اقامت داعم کبک رو با سرمایه گذاری بگیریم لازمه که حتما همونجا(کبک)زندگی کنیم یا میتونیم تو ایران بمونیم؟ سوال بعدم اینه که اقامت برای تمام فرزندان صادر میشه؟( چه مجرد چه متاهل)
  • گنجی
  • 21:34-1397/04/20
هرکجا ی کانادا می توانید زندگی و کار و تحصیل نمایید و از خدمات دولت مانند بیمه رایگان و تحصیلات رایگان استفاده کنید.
دولت کانادا |به تمام فرزندان زیر 22 سال بلافاصله اقامت دائم می دهد.
  • شیرین
  • 12:45-1397/03/27
سلام روزتون بخیر
چند تا سوال داشتم
1- آیا برنامه سرمایه گذاری در فدرال بسته شده ؟
2- از زمانی که وکیل انتخاب کنیم و مدارک لازم رو ارسال کنیم و برنامه سرمایه گذاری کبک باز شود تا زمان ورودمون به کانادا چقدر زمان می برد ؟
3- اگز شرایط لازم و مطلوب را دارا باشیم جهت سرمایه گذاری کدام استان بهتر و سریعتر خواهد بود ؟ کبک یا پرنس ادوارد ؟
  • گنجی
  • 20:14-1397/03/28
1-بله
2-بخش سرمایه گذاری کبک به تفکیک هست یا پیام اینستاگرام بدهید
3-کبک قطعا بهتر است. همان برای سرمایه گذاری هم تحصیل فرزندان
در لینک زیر می توانید جزئیات سرمایه گذاری کبک وفیلم توضیحی چند ایرانی که از این روش با خانواده رفته اند را ببینید.، لینک زیر را در گوشی خود کلیککنید یا با جستجوی کلمه Ganji در اپل استور، داخل گوشی اپل خود، برنامه را که دارای لوگوی قرمز رنگ می باشد را بیابید:
https://itunes.apple.com/ca/app/ganji/id1392634336?mt=8
  • marjan jalili
  • 22:4-1397/03/23
مدت زمان انتظار برای دریافت PR چقدر خواهد بود؟
  • گنجی
  • 19:46-1397/03/28
بستگی به زمان اقدام دارد، پروسه تقریبی در بخش سرمایه گذاری کبک به تفکیک درج شده مطالعه فرمایید یا از طریق اینستاگرام وتلگرام درخواست کنید.
  • حمید
  • 02:5-1397/03/19
سلام.
من حدود ۱۲سالی کارگاه طلاسازی دارم اما پروانه کسب ندارم...جهت مهاجرت بعد از فراهم کردن سرمایه ذکر شده آیا از لحاظ کاری مشگلی پیدا نمیکنم.ممنون
  • گنجی
  • 07:28-1397/03/23
سعی کنید پروانه کسب از اتحادیه بگیرید. و بعدا اقدام کنید یا اگر شرکت ثبت شده دارید اقدام کنید.
  • حسین
  • 18:39-1397/03/18
سلام پروانه کسب برای 3 مغازه در تهران را دارا میباشم و سنم 48 سال با دوفرزند زیر20 سال. دومغازه با ملکیت و یکی با سرقفلی است. کارشناسی چگونه است؟ همکارم دوسال پیش برای سرمایه گذاری کبک قبول شده ایا من الان میتوانم اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 07:16-1397/03/23
املاک دارای سند رسمی متعلق به شما یا همسر قابل ارزیابی است. ماشین، طلا، موجودی انبار قابل ارزیابی نیست. (مگر موارد خاص) موجودی حساب ارزی یا ریالی نیز قابل استفاده خواهد بود. / در حال حاضر میتوانید برای اقامت پرونده باز کنید مخصوصا چون پروانه کسب دارید وخوب است.
  • دکترگلزار
  • 13:34-1397/03/07
برای روش سرمایه گزاری ۲۲۰۰۰۰دلاری ازبین متقاضیان واجدشرایط،باتوجه به ظرفیت کم سالانه، ملاک انتخاب دولت کبک دقیقاچیست؟
تاریخ سابمیت پرونده به بانک یادولت کبک که ملاک نیست.اشاره ای نکرده اید
ممنون
  • گنجی
  • 19:44-1397/03/08
ملاک فقط سهمیه ای است که دولت کبک به وکلا (براساس قبولی سال گذشته) میدهد. ولی شما باید اول امتیازبندی و بررسی شوید تا دقیق بتوان نظر داد.
  • الهام موسوی نژاد
  • 10:21-1397/03/05
سلام
برای برنامه سرمایه گذاری کبک ، چقدر پول باید به دولت بدهیم تا اقامت را بگیریم؟ به جای یک میلیون و دویست سپرده. مرسی
  • گنجی
  • 19:25-1397/03/08
در حال حاضر پرداخت 350 هزار دلار می باشد.
  • دکتر تولایی رها
  • 07:39-1397/03/05
سلام بنده دارای دارایی ملکی و پول نقد تا 2میلیون دلار کانادا و داروخانه فعال در شیراز به مدت 5 سال هستم. یکی از دوستان در کرمان شما را معرفی نموده، سوال بنده این است اگر از این روش اقدام کنم مانند فرزندان دوستم در کرمان امکان ادامه تحصیل دوفرزند پسرم در رشته پزشکی در کانادا هست.چون انها دوسال پیش قبول و مقیم شدند و الان در رشته ژنتیک و داروسازی در مونترال مشغول به تحصیل اند.
  • گنجی
  • 19:24-1397/03/08
بله در روش سرمایه گذاری کبک شما وخانواده تان بدون هیچ شرطی از ابتدا مقیم کانادا می شوید. چون دارای سی اس کیو از استان کبک هستید برای تحصیل در هیچ رشته ای(حتی پزشکی و دندانپزشکی و دارو سازی) محدودیت ندارید در ضمن دولت به فرزندان شما نیز بابت درس خواندن ماهانه پول میدهد.
  • کاترین
  • 14:14-1397/01/13
سلام برای اقامت کانادا برای من که ۴۶ سالمه و فوق تخصص دارم بهترین راه چیه؟
  • 09:51-1397/06/21
سرمایه گذاری کبک خوب است ولی باید شرایطتون بررسی شود.
  • سولماز
  • 19:36-1397/01/09
درخصوص وکلا میخواستم سوال کنم که شامل همین برنامه سرمایه گذاری و پرداخت مبلغ 1,200,000 $ میشود؟
  • گنجی
  • 10:52-1397/01/13
بله
  • اسماعیل احمدی
  • 18:53-1397/01/09
از طریق سرمایه گذاری میخواهم اقدام کنم مدت زمان آن چقدر طول میکشد و چقدر هزینه تمام شده آن خواهد بود
  • گنجی
  • 10:51-1397/01/13
ریز مراحل اقدام در وب سایت بخش سرمایهگذاری کبک درج شده است. یا با ما تماس بگیرید.
  • احمد طاهری
  • 18:39-1397/01/09
سلام من کارشناس گفتار درمانی هستم مدت ۲۳ سال مدیر و موسس مرکز توانبخشی معلولین ذهنی هستم سرمایه ملکی من حدود ۲ میلیون دلار و مبلغ یک میلیون و دویست هزار دلار را میتوانم پر نمایم سنم خم ۵۱ سال میباشد.
لطفا اطهار نظر فرمایید
  • گنجی
  • 10:49-1397/01/13
بله میتوانید. باید امتیاز بندی دقیق شوید با ما تماس بگیرید یا از طریق اینستاگرام
  • حمداله کیانفرد
  • 18:25-1397/01/09
سلام در سرمایه گذاری گیک از زمان تشکیل پرونده تا ورود به کانادا چقدر طول میکشه؟ ممنون
  • گنجی
  • 10:47-1397/01/13
بخش سرمایه گذاری کبک را در سایت ما بخوانید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما