فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

چگونه امتیاز خود را در برنامه اکسپرس اینتری افزایش دهیم

بازگشت
بازدیدکنندگان : 6797 نفر 1397/04/09 07:48
چگونه امتیاز خود را در برنامه اکسپرس اینتری افزایش دهیم

چگونه امتیاز خود را در اکسپرس اینتری افزایش دهیم:
یکی از بهترین روشهای مهاجرت کانادا که بسیار سریع و بی قید و شرط اقامت دائم کانادا را از سال 2015 به متقاضیان ارائه می دهد روش نیروی متخصص فدرال زیر مجموعه اکسپرس اینتری است.
اداره مهاجرت نیز تغییراتی را در این روش اعمال می کند تا سرعت بررسی مدارک بیشتر شود. اگر بعد از تاریخ June 26, 2018 دعوتنامه اکسپرس اینتری جهت اقامت کانادا را دریافت کرده اید می بایست طی 60 روز مدارک خود را به اداره مهاجرت ارسال نمایید قبلا این زمان برابر 90 روز بود.
اکسپرس اینتری سیستمی است که مدیریت متقاضیان واجد شرایط که در استخر مجازی هستند را جهت 3 برنامه زیر انجام می دهد:

  • نیروی متخصص فدرال (برنامه محبوب ایرانیان)
  • برنامه تجربه کانادایی
  • برنامه فنی و حرفه ای کانادا
اگر شما هم تمایل به این برنامه دارید ابتدا باید پروفایل خود را در Express Entry ثبت کنید و طبق سیستم امتیاز بندی بین 1تا1200 امتیاز کسب کنید. در لینک زیر با نصب اپلیکیشن کانادا به راحتی روی گوشی اپل خود این کار را انجام دهید. توجه داشته باشید الان امتیاز قبولی برابر 440 می باشد.
https://itunes.apple.com/ca/app/ganji/id1392634336?mt=8
بعد از دریافت امتیاز هر دوهفته یکبار(تقریبا) اداره مهاجرت افراد دارای بالاترین امتیاز را تایید و دعوتنامه ITA ارسال می کند.
بعد از دریافت دعوتنامه شما شصت روز فرصت دارید که مدارک کامل را به صورت آنلاین یا e-APR بفرستید.
طبق آمار قبل از سال 2016 حدود 41% افراد بین 61 تا 90 روز و 59% بین 1 تا 60 روز مدارک خود را ارسال می کنند، اما از سال 2016 به بعد 90% افراد طی 60 روز مدارک کامل خود را ارسال می کنند.
 
راه های افزایش امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری:
ایجاد یک پروفایل خوب هم میتواند امتیاز شما را  بالا ببرد و هم به دلیل ارائه اطلاعات غلط شما را مشمول جریمه نمی کند. لذا دقت کنید وروشهای زیر را برای افزایش امتیاز انجام دهید:
1- دانش زبان:
مهمترین بخش دانش زبان انگلیسی   یا   فرانسه می باشد و میتواند تا 290 امتیاز برای شما کسب کند. برای ورود شما با آیلتس 6 برابر CLB7 مشکلی نخواهید داشت اما برای قبولی حتما باید نمره 7 برابر CLB9 را کسب کنید. CLB9 یعنی تمام اسکیل های آیلتس برابر 7 و لیسنینگ 8. اطلاعات بیشتر را در لینک زیر یا اپلیکیشن کانادا ببینید.
با مدرک زبان CLB9 شما از 3 بخش زیر امتیاز اضافه کسب می کنید:
  • فاکتور مدرک تحصیلی تا 25 امتیاز بیشتر و حداکثر 50 امتیاز
  • فاکتور سابقه کار در ایران تا 25 امتیاز بیشتر و حداکثر 50 امتیاز
  • فاکتور سابقه کار در کانادا تا 25 امتیاز بیشتر و حداکثر 50 امتیاز

توجه کنید در هر 4 اسکیل باید CLB9 را کسب کنید.
 
2- مدرک تحصیلی:
تا 230امتیاز می توانید کسب کنید مثلا اگر دیپلم دارید با گرفتن لیسانس امتیاز قابل توجهی کسب می کنید(توجه کنید که مدرک شما در کانادا باید ارزیابی شود)
برای نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker یک ارزیابی مدرک تحصیلی کافی است، به مثال زیر توجه کنید:
"آوا" 35 ساله ودارای 2 مدرک لیسانس زبان و لیسانس کشاورزی است و همسر او لیسانس معماری دارد.آوا با ارزیابی یک مدرک لیسانس زبان و CLB9 توانسته 405 امتیاز کسب کند. با ارزیابی مدرک همسرش 413 امتیاز و با ارزیابی لیسانس دوم خود 445 امتیاز کسب نمود وماه گذشته قبول شد.
 
3- همسر:
همسر شما می تواند امتیاز قبولی خوبی بدهد. در بعضی مواقع که امتیاز شما بدلیل سن بالای 35 سال کم است، پیشنهاد ما اینست که همسرتان با سن کمتر میتواند نمره بهتری کسب کند، به مثال زیر توجه کنید:
"آریانا" و "امیرحسین" ازدواج کرده اند و هر دو لیسانس برق و مکانیک وهر دو LCB9 را دارند، امیرحسین سابقه کار ده ساله در شرکت برق داردو 39 ساله است، آریانا فقط 3 سال سابقه کار مکانیک در شرکت تولید خودرو دارد و 29 ساله است. اما هیچ کدام توجه ندارند که امتیازی که از سابقه کار هر دو می گیرند برابر است، چون سیستم اکسپرس اینتری به سابقه کار بالای 3 سال یک امتیاز یکسان می دهد.
طبق اپلیکیشن ما اگر آریانا به جای امیرحسین وارد سیستم اکسپرس اینتری شود به جای 393امتیاز میتواند 443 امتیاز کسب کند و قبول شود.
 
4-تجربه کار:
داشتن سابقه کار خوب وکافی یا اضافه نمودن سابقه کار میتواند امتیاز خوبی به شما بدهد. شما شاید ندانید که مهارت یا نوع سابقه کاری که الان انجام می دهید امتیاز آور است یا خیر؟ ولی طبق سیستم کد دهی مشاغل کانادا  NOC  شغل هر شخصی میتواندامتیاز آور باشد.
همچنین شرح وظایفی که شما به عنوان کارمند انجام می دهید میتواند نشاندهنده نوع شغل یا همچنین کار تمام وقت یا پاره وقت نیر تاثیرگذار است. شما باید حداقل یکسال سابقه کار تمام وقت و پشت سرهم یا با وقفه داشته باشید(زمان خالص کار تمام وقت مهم است نه وقفه بین آن) به مثال زیر توجه کنید:
"آوا" 35سال دارد بعد از گرفتن فوق لیسانس یکسال تمام وقت با عنوان مهندس کامپیوتر مشغول به کاربوده و CLB9 دارد ودر کانادا هم کارنکرده.
آوا قبل از فوق لیسانس، 4 سال پاره وقت به عنوان فروشنده نرم افزار کار کرده است.آوا فقط یک سال بعد از فوق لیسانس را در نظر گرفته ووارد سیستم اکسپرس اینتری شده و 423 امتیاز کسب کرده اما آوا با ارائه مدارک خوب میتواند 2 سال دیگر از سابقه 4 سال پاره وقت خود با NOC 6221 کسب کند و به امتیاز 448 برسد و قبول شود.
 
5- انتخاب استانی:
تهیه وعنوان نمودن سابقه کار خوب ومورد قبول میتواند باعث کسب انتخاب توسط استانها در سیستم اکسپرس شود و شما را با 600امتیاز اضافه قبول کند.
توجه کنید که استانها بعضی مواقع به دنبال مشاغل خاصی هستند که عنوان شغلی شما میتواند برای آنها جالب باشد به مثال زیر توجه کنید:
"آریانا" 35 سال دارد و لیسانس و مدرک زبان CLB9 گرفته است. دارای 3 سال سابقه کار IT است و 408 امیتاز کسب نموده است. آریانا 2 سال سابقه کار هم در برنامه ریزی موبایل Java داشته است اما چون فکر کرده 3 سال سابقه کار کافی است دنبال 2 سال سابقه کار از کارفرمای قبلی نرفته است و در سیستم اعلام نکرده است اما او نمی داند که استان نوااسکوشیا در لیست مشاغل خود سابقه کار برنامه ریزی موبایل را میخواهد و با 600 امتیاز اضافه می تواند 1008 امتیاز کسب کند.
 
6- اکسپرس اینتری استانی:
بسیاری از برنامه های استانی کانادا از طریق اکسپرس اینتری متقاضی جذب می کنند اما به سرعت تکمیل ظرفیت میشود و افرادی که سریع اقدام کنند خوش شانس هستند. مانند استان ساسکاچوان (بدون اعلام قبلی) و نوااسکوشیا (با اعلام قبلی ) که در چند ماه گذشته بازشد.
هر کدام از این استانها دارای لیست مشاغل مختص خود هستند.
اگر برای این برنامه های مدرک تهیه و ترجمه کنید ضرری نخواهید کرد زیرا با اکسپرس اینتری مشابه است.
 
7- برنامه انتاریو:
این برنامه ناگهانی باز نمیشود و به جای آن از بین افراد دارای 400 امتیاز به بالا داخل اکسپرس اینتری با سابقه کار موردنظر خودمانند IT متقاضی جذب می نماید.
افراد بهد از انتخاب 45 روز وقت دارند تا مدارک ارسال نمایند. این استان با مرکزیت تورنتو شانس بالایی را ایجاد کرده است لذا با چشمانی باز و ذره بین مانند منتظر اعلام باشید.
 
8- منیتوبا، پرنس ادوارد، نیوبرانزویک:
این سه استان گاها افراد ار طبق سیستمخود برمی گزینند. طبق آمار طی سال 2019 تا 2020 حدود 11% افزایش در جذب توسط این استانها خواهیم بود.
 
آقای گنجی-وکیل رسمی مهاجرت کانادا- معتقد است متقاضیان برنامه نیروی متخصص اگرسن زیر 35 سال و ایلتس 7.5 برابر CLB9 را دارند میتوانند به راحتی و با کم ترین هزینه قبولی خود را تضمین نمایند اما با سن بالاتر بهتر است برای برنامه های سرمایه گذاری مانند کبک(اقامت دائم) و بریتیش کلمبیا (ویزای کار) اقدام نمایند..اگر سوالی در این مورد دارید از طریق اینستاگرام یا فیس بوک یا ایمیل یا با دفتر تهران و مونترال تماس بگیرید. نصب اپلیکیشن کانادا نیز اطلاعات دقیقی برای شما در بر خواهد داشت.

 

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • احترام
  • 23:48-1397/04/30
سلام، وقت بخیر
من 30 ساله هستم ، لیسانس صنایع و ارشد مدیریت صنعتی، همسرم هم با همین مدارک اما 33 ساله
ایلتس جنرال 7.5 دارم با لیسنینگ 8
و همسرم ایلتس 6
3 سال هم سابقه کار دارم
میتونم اقدام کنم برای نیروی کار ماهر یا ویزای تحصیلی کانادا برای ارشد؟
و اینکه میتونم مدرک زبان فرانسه رو هم بگیرم
  • 05:24-1397/04/31
بری روش اکسپرس اینتری واجد شرایط هستید.
  • ابوالفضل
  • 12:50-1397/04/28
سلام من ۳۴ ساله، مهندس مکانیک دارای ۸ سال سابقه کار در زمینه نفت و گاز و نیروگاه هستم. آیلتس ۵.۵ جنرال دارم همسرم هم ۳۴ ساله و ۸ سال سابقه کار بدون مدرک زبان. لطفا پیشنهاد بدید. ضمناً خواهرم ۲۰ سال هست که مقیم کاناداست
  • گنجی
  • 06:27-1397/04/28
فعلا واجد شرایط نیستید مگر نمره ایلتس خوبی بگیرید. امتیاز فامیل در قبولی شما بسیار تاثیر خواهد داشت.
  • مریم
  • 09:20-1397/04/25
سلام، وقت شما بخیر
من ۳۹ سالمه و لیسانس برق دارم .سه سال بیمه نظام مهندسی برای من رد شده ، تا چند وقت دیگه پروانه پایه ۲ میگیرم ، آیا این موارد در امتیاز تاثیر گذار هست ؟ و آیا مدارک بین المللی تاثیر در امتیاز دارند ؟
در صورتی که از طریق اکسپرس اینتری نتونم اقدام کنم ، سن برای دانشجویی تاثیری داره یا خیر ؟
ممنون از توجه شما🍀
  • گنجی
  • 06:51-1397/04/28
فقط مدرک زبان مثل آیلتس امتیاز آور است و مدارک دانشگاهی مانند فوق لیسانس.
دانشجویی تا 29 سال خوب است.
  • نوشین
  • 19:39-1397/04/20
سلام من پرستار٤٩ ساله هستم و دارای ١٦سال سابقه می باشم در ضمن لیسانس زبان انگلیسی و فوق لیسانس مدیریت خدمات بهداشت درمان دارم بفرمائید که میتونم اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 20:41-1397/04/20
برای برنامه های نیروی متخصص امتیاز سن را از دست داده اید فقط از روش دانشجویی یا کارآفرینی.
  • مهلا
  • 11:27-1397/04/20
سلام , من ارشد فیزیک دارم , نمره آیلتس 8, نمره فرانسه بی دو, 40 ساله, دارای 12 سال سابقه تدریس فیزیک با بیمه, همسرم دیپلم, تعمیرکار وسایل سرمایشی و گرمایشی, برا دکترا کانادا پذیرش دارم , میخواستم بدونم بعد از چهار سال با وجود سنم که 44 میشه آیا اقامت دائم شاملم میشه؟ با تشکر
  • گنجی
  • 20:50-1397/04/20
بله بعد از دو سال تحصیل در مقطع دکتری در کانادا میتوانید برای اقامت دائم اقدام کنید.
البته پیشنهاد ما به شما برنامه اکسپرس از ابتدا هست که در لینک پایین صفحه نرم افزار از اپل استور هست. یا اینکه به جای دانشجویی برای ورک پرمیت از دانشگاه کانادایی اقدام نمایید.
  • ماری
  • 11:17-1397/04/20
با سلام واحترام
من 33 سال سن دارم ارشد مهندسی صنایع با داشتن 6 سال سابقه کار ولی متاسفانه زبانم در حد مبتدی هستش ازاونجای که با بالا رفتن سن امتیاز کم میشه آیا راهی هست بتونیم بدون مدرک زبان مهاجرت کنم ممنون میشم راهنمای بفرمایید
  • گنجی
  • 20:50-1397/04/20
تا سال آینده وقت دارید که امتیاز کامل سن را بگیرید
بدون مدرک زبان فقط روش سرمایه گذاری 350 هزار دلاری کبک هست.
  • امیر
  • 10:43-1397/04/20
سلام ایا میتوان با ازمون سلپیپ ۹ هم شرکت کرد ؟
منظورم اینه clb 9 فرقی نداره که ایلتس باشه یا سلپیپ ؟
  • گنجی
  • 20:53-1397/04/20
تفاوتی ندارد.
  • علیرضا
  • 10:30-1397/04/20
عرض ادب و احترام , وقت بخیر
یه سوال داشتم, برای سابقه کاری صرفا ارائه سابقه بیمه هم لازم هستش یا نامه از محل کار کفایت میکنه؟
  • گنجی
  • 20:53-1397/04/20
باید برای اصالت بیمه هم باشد.
  • عزیزه
  • 09:51-1397/04/20
سلام من ۳۶سالمه و دو تا فرزند دارم متاسفانه هیچ تایمی برای خوندن زبان ندارم ۱۵ سال سابقه کار مدیریت فروش دارم و مدرکم فوق دیپلم کنترل هستش همسرم ۱۰ سال سابقه کار تکنسین تعمیرات لکوموتیو و دارای مدارک فنی زیادی هست ایشون هم هیچ زمانی برای خوندن زبان نداره به نظر شما بدون مدرک زبان و با امتیازات دیگه میشه اقامت ساسکاچوان گرفت؟
  • گنجی
  • 20:57-1397/04/20
خیر در حال حاضر بدون مدرک زبان نمیتوان اقامت گرفت(فقط سرمایه گذاری 350 هزار دلاری کبک بدون مدرک زبان هست)
  • عبدرالرحیم
  • 09:37-1397/04/20
ویزای کار بریتیش کلمبیا را میخاستم خودم مهندس مکانیک با مکالمه انگلیسی در حد متوسط و۷سال سابقه در پالایشگاه و خانم بنده پرستار رسمی با۹سال سابقه مستمر اما انگلیسی ضعیف.ممنون میشم راهنمایی کنید.
  • گنجی
  • 20:58-1397/04/20
باید ایلتس 6 اکادمیک برای تحصیل در دانشگاه بی سی یا ایلتس 7.5 برای اقامت اکسپرس اینتری بی سی بگیرید
  • روزبه
  • 08:50-1397/04/20
سلام و تشکر از سایت خوبتون
من مدرک کارشناسی مکانیک گرایش ساخت و تولید دارم که الان ۳ سال سابقه کار پروژه ای تو زمینه نفت و گاز دارم
خانمم رشته برق و یک سال سابقه داره
کدوم اقدام کنیم بهتر جواب می گیریم؟
ممنون از توجهتون
  • گنجی
  • 21:23-1397/04/20
هر دو روش خوب است ولی اگر سن زیر 35 سال و ایلتس 7دارید میتوان اقدام کرد.
  • المیرا
  • 08:42-1397/04/20
سلام من ۳۷ ساله و همسرم ۳۴ ساله هستیم.من ارشد زبان دارم و مترجم هم هستم.همسرم فوق مدیریت و لیسانس برق داره.چطور امتیازم رو بالا ببرم؟؟؟
  • گنجی
  • 21:23-1397/04/20
برای افزایش امتیاز باید مدرک فرانسه بگیرید یا دانشجویی اینجا فوق لیسانس بخوانید.
  • آذر مهد
  • 08:6-1397/04/20
با سلام و خسته نباشید، آیا سابقه کار و رد بیمه باید حتما در ارتباط با مدرک گرفته شده دانشگاهی شما باشد یا اینکه شما قبل از دانشگاه کار کرده باشید و بیمه براتون رد شده باشه ، به عنوان سابقه کاری قابل قبول خواهد
بود
ممنون از راهنماییتون
  • گنجی
  • 21:24-1397/04/20
باید رزومه وتاریخ های دقیق تان برای سابقه کار را ببینم
لذا رزومه تان را ایمیل یا اینستاگرام بفرستید.
  • سالومه
  • 07:15-1397/04/12
سلام .. با عرض خسته نباشید و تشکر از اطلاعات مفیدتون .. اگر در هر اسکیل نتونیم معادل clb 9 رو بگیریم اما امتیاز به بالای ٤٤٠ برسه .. مشکلی هستش؟ امکان انتخاب هستش؟ تا جایی که تو سایت ها خوندم clb 9 الزام برای قبولی نیست .. راهی برای کسب امتیاز بیشتر هستش ..
ممنون از توجهتون
  • گنجی
  • 02:26-1397/04/17
نه مشکلی نیست. باید کلا440 امتیاز فعلا از هر بخش بگیرید و لی حتما ابلتی باید تمام اسکیلها بالای 6 باشد مگر پذیرش استانی و 600 امتیاز یا جاب آفر تایید شده از وزرات کار با LMIA داشته باشید.
در اینستاگرام و خبر های سایت ما روشهای کسب امتیاز بیشتر درج شده
  • امیر
  • 21:25-1397/04/12
من دانشجوی دکتری سال سوم و ۲۹ سال دارم. سابقه کار ۱.۵ سال و مسلط به زبان های انگلیسی و فرانسه هستم. ار کجا شروع کنم. البته تا ۱۵ ماه دیگه دفاع میکنم
  • گنجی
  • 02:9-1397/04/16
نرم افزار زیر(سمت راست پایین) را از اپ استور دانلود و نصب کنید.
  • شیما
  • 11:52-1397/04/12
من شیما ٣٣ ساله ،مجرد، دانشجوی دکتری مدیریت پروژه و ساخت، دارای ٥ سال سابقه مار مرتبط هستم
به نظرتون به روش اکسپرس اینتری شانسی دارم؟
  • گنجی
  • 02:8-1397/04/16
بله با مدرک دکتری امتیاز خوبی میگیرید.
  • افشین
  • 10:27-1397/04/11
سلام من افشین ۳۰ ساله ارشد داخلی پرستاری ۵ سال سابقه کار زبانم ایلتس ۷ و خانومم ۳۰ ساله کارشناسی پرستاری و زبانش ایلتس ۷/۵ هستش ایشونم مثل من حدود ۵ سال سابقه کار داره،شرایط ما برای مهاجرت چجوریه؟
  • گنجی
  • 02:0-1397/04/16
خوب و واجد شرایط هستید اگر 440 امتیاز کسب کنید.نرم افزار زیر را نصب کنید.
  • میلاد
  • 03:14-1397/04/11
سلام من ٢٥ سالمه لیسانس علوم کامپیوتر هستم و ایلتس ٧.٥ دارم از طرفی مدارک بین المللی شبکه cisco را دارم
هنوز خدمت سربازی نرفتم و سابقه کار هم ندارم
میخواستم برای اکسپرس اینتری اقدام کنم
ایا شانسی دارم ؟
اولویتم با اکسپرس اینتری هست تا تحصیلی
  • گنجی
  • 02:0-1397/04/16
باید پاسپورت و ایلتس داشته باشید.
  • خانی
  • 02:45-1397/04/11
با سلام
من الان 35 سال دارم و در حال اتمام درس خود در مدرک دکتری مدیریت آی تی هستم.10 سال سابقه کار در رشته آی تی دارم.بنا به دلایلی قصد دارم چند سال دیگر به کانادا مهاجرت کنم.به نظر شما از چه زمانی برای گرفتن اقامت اقدام کنم؟در این مدت چه کارهایی انجام دهم تا امتیازم بیشتر شود با توجه به اینکه سنم هم زیاد میشود.
ممنون از پاسخگویی اتان
  • گنجی
  • 01:59-1397/04/16
از حالا چون بعد از 35 امتیاز سن تان کم خواهد شد.
شما به اصل مدرک دکتری و ایلتس 7 نیاز دارید.
  • مریم
  • 23:56-1397/04/09
سلام من میتونم برای دو تا پسرهام که یکی دانشجو و دیکری دهم است اقامت بگیرم با مدرک زبان ایلتس ٧.٥
  • گنجی
  • 01:58-1397/04/16
اگر زیر 22 سال باشند.
  • سهیلا
  • 23:0-1397/04/09
سلام وقتتون بخیر
من ٣٠ساله،فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسى،٨ماه سابقه کار و همسرم ٣٤ساله،فوق لیسانس مکانیک،١٠سال سابقه کار و مدرک b2زبان فرانسه هستیم
به نظرتون با روش اکسپرس اینترى شانسى داریم؟
  • گنجی
  • 00:27-1397/04/09
بله الان برای انتاریو می توانید . پیشنهاد می کنم همسرتان ایلتس 7 بگیرد .
  • سامان
  • 09:37-1397/04/09
سلام
ایا یه نفر متاهل میتونه تنها برای اکسپرس اینتری اقدام کنه؟؟در صورت اقدام امتیاز دهیش همانند یک نفر مجرد محاسبه میشه؟؟
سوال دومم :
ایا داشتن ویزای مولتی برای اقامت امتیازی محاسب میشه یا با داشتن ویزای مولتی در کانادا میشه برای اقامت کاری کرد؟؟
ممنون از جواباتون
  • گنجی
  • 01:51-1397/04/16
متاهل باید امتیاز همسرش هم باشد ونمی تواند تنهایی اقدام کند
خیر اتفاقا ویزای مولتی بسیار بد است
این بیشتر به خاطر تبلیغ غلط آژانس های مسافری برای جلب نظر افراد جهت اقدام ویزای توریستی کانادا وتبدیل به اقامت است و چون این آژانس ها از قوانین مهاحرت اطلاعی ندارند راهنمایی درستی را به افراد نمیدهند. در ویزای توریستی شما باید ثابت کنید بعد از سفر یک ماهه به کشور تان برمیگردید ولی در ویزای مهاجرتی شما باید ثابت کنید که در کانادا با تخصص خود میتوانید شغل پیدا کنید و ماندگار شوید. لذا توریستی مولتی بسیار پرونده را دچار ریسک ریجکتی می کند .
همچنین هیچ امتیازی برای کسی که با ویزای توریستی به کانادا آمده با افراد دیگر که بدون ویزای توریستی(مولتی) اقدام می کنند نیست.
  • هاجر
  • 08:44-1397/04/09
برای ورود شما با آیلتس 6 برابر CLB7 مشکلی نخواهید داشت اما برای قبولی حتما باید نمره 7 برابر CLB9 را کسب کنید. میشه واضحتر بگین.من به راحتی میتونم ایلتس ۶ بگیرم . مدرک لیسانس میکروبیولوژی دارم و با ۷ سال سابقه کار. سنم هم ۳۰ هست.الان باید برای clb 9 بخونم؟ یا میتونم با این امتیاز شرکت کنم؟
  • گنجی
  • 01:43-1397/04/16
سیستم اکسپرس اینتری دارای امتیاز شناور است،همه با ایلتس 6 وارد این سیستم میشوند ولی فقط افرادی که امتیاز بالاتر دارند را دولت قبول می کنند الان با توجه به افزایش دانش زبان عموم، کسانیکه ایلتس 7.5 (سی ال بی9) گرفته اند در حال قبولی اند. در نرم افزار (لینک پایین سمت راست صفحه) کامل هست.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما