فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

تحصیل در مدرسه کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 4460 نفر 1397/04/26 00:35
تحصیل در مدرسه کانادا

تحصیل در مدرسه کانادا:
تحصیل در مدارس کانادایی برای دانش آموزان ابتدایی و دبیرستان همه ساله توسط موسسه گنجی انجام می گیرد. فراگیری آموزش برای همه افراد در هر کشوری متفاوت است و هر کدام مزایا ومعایب خاص خود را دارد که در صورت اخذ اقامت دائم میتوان بسیاری از این شرایط را سهل تر نمود .
اما اگر مقیم کانادا نیستید یا پرونده مهاجرتی ندارید، برای ثبت نام فرزندتان در مدرسه کانادایی باید سه مرحله را انجام دهید:

  1. تهیه مدارک مورد نیاز وپرداخت هزینه ها
  2. اخذ پذیرش از مدرسه یا دبیرستان
  3. اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای فرزند
محاسن و معایب تحصیل فرزند:
مزیت تحصیل فرزند در کانادا عبارت است از:
  • یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه
  • یادگیری فرهنگ روزمره کانادایی
  • ورود سریع و راحت تر به دانشگاه
  • مستقل زندگی کردن ومحاسبه دخل و خرج
معایب تحصیل فرزند در کانادا عبارت است از:
  • دور بودن از پدر ومادر و تربیت خاص مورد نظر هر دوی آنها
  • فراگیری فرهنگ باز تر نسبت به ایران
  • پرداخت هزینه تحصیل زیاد(برای افراد مقیم رایگان )
  • عدم امکان دریافت ویزا برای هر دو والد

 
شرایط  مدرسه های کانادا:
از سن 7سالگی تا آخر دکتری فرزندتان با هزینه شما می تواند در تمام مدرسه های دولتی یا خصوصی یا شبانه روزی و در کالج و دانشگاه بعد از اخذ ویزا اقدام به تحصیل کند. در تمام مقاطع تحصیلی دانش آموز یا دانشجو زبان فرانسه وانگلیسی را فرا خواهد گرفت. لذا توصیه میشود در ابتدا دانش زبان را در کشور خود فراگیرد و سپس برای ویزا اقدام کند هرچند بدون مدرک زبان میتوانید برای کلاس زبان قبل از مدرسه اقدام کرد. معمولا مدارس خوب کانادا، دولتی هستند و امکانات فراوانی دارند. ولی اولویت والدین می بایست بر انتخاب معلم باشد تا مدرسه. در اداره آموزش و پرورش هر منطقه شهری کانادا رنکینگ هر مدرسه درج شده است و می توان انتخاب درستی داشت. در مورد دانش آموزان هم رده وکلاس فرزندتان نیز باید تحقیق کنید که شرایط مطلوبی را هم کلاسی ها داشته باشند . معمولا فقط مدارس کاتولیک و مذهبی سختگیری بیشتری روی دانش اموزان دارند ولی دانش آموز ملزم به فراگیری مسایل مذهبی نیز هست. سپس محل تحصیل دانش آموز بسیار مهم است. معمولا مدارس طبق کدپستی ودور ونزدیکی محل سکونت شما به مدرسه، فرزندتان را ثبت نام می کنند و لذا مدارس خوب ممکن است به آدرس سکونت شما نخورد.
هزینه های تحصیل برای پذیرش باید به مدرسه پرداخت شود و باید شما قیم برای سرپرستی فرزندتان مشخص کنید. بهترین سن برای تحصیل زیر 22 سال است. هرچند اگر پرونده مهاجرتی کانادا داشته باشید فرزندتان تا زیر 22 سال زیرمجموعه شما خواهد بود و میتواند از مزایای اقامت و هزنیه رایگان استفاده کند این مورد برای مهاجرین سرمایه گذاری کبک که دارای CSQ میباشند بسیار سهل تر خواهد بود. زیرا میتوانند قبل از اخذ اقامت دائم برای این مورد برنامه ریزی تحصیلی  در مونترال داشته باشند.
بعد از اتمام دبیرستان اگر دوسال در کانادا تحصیل کرده باشید میتوانید برای دانشگاه بدون مدرک زبان اقدام کنید و همچنین ویزای کار بگیرید. تا با کار فول تایم زیر نظر کارفرمای کانادایی شرایط اقامتی بهتری را کسب کنید.
 
برای ثبت نام فرزندتان در مدرسه کانادایی باید سه مرحله را انجام دهید:
1- تهیه مدارک مورد نیاز و پرداخت هزینه ها:
بعد از عقد قرارداد مدارک توسط موسسه گنجی ترجمه وشرایط پرداخت انجام خواهد شد. اگرپرونده سرمایه گذاری یا مهاجرتی داشته باشید مشکلی در این بخش نخواهید داشت.
2- اخذ پذیرش از مدرسه یا دبیرستان:
بعد از انتخاب شهر مورد نظر برای زندگی ، ثبت نام و اخذ پذیرش توسط ما انجام خواهد شد
3- اخذ ویزای تحصیلی :
باید مدارک مالی، معدل خوب، رزومه قوی، قیم یا سرپرست، نمره زبان و سابقه ویزای قبلی خوب و... را ارائه دهید.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر عضو تلگرام یا اینستاگرام موسسه گنجی شوید.
 

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • آتنا
  • 09:25-1397/08/25
سلام
من ویزای توریستی ٥ساله دارم اگر پسرم که ٦ساله هست را در مدرسه ثبت نام کنم میتونم ویزای خودمو تمدید کنم و میتونم امیدوار باشم که به من اقامت بدن؟
  • گنجی
  • 17:57-1397/08/25
خیر امکان تمدید نیست./ به واسطه تحصیل فرزند اقامت نمی دهند.
  • رضا
  • 14:16-1397/05/27
سلام جناب گنجی من دو تا سوال دارم اگر ممکنه پاسخ بدهید.
اگر پسرم(9 ساله) را در مدارس مونترال ثبت نام کنم،
1- آیا خودم نیز میتوانم تحصیل کنم و در نهایت اقامت دایم بگیرم؟( 44 ساله و مهندس صنایع و آیلتس جنرال 6.5)
2- آیا میتوانم کار پیدا کنم که در نهایت منجر به اقامت دایم شود؟
با سپاس
  • گنجی
  • 11:15-1397/05/31
خیر خودتان باید جدا برای تحصیل اقدام کنید که با سن 44 بعید است ویزا بگیرید.
به واسطه تحصیل فرزند به شما ویزای کار یا ویزای همراه یا .... نمی دهند.
  • محمدی
  • 00:29-1397/04/31
سلام اگر csq داشته باشیم ولی هنوز pr نداشته باشیم آیا تحصیلمان رایگان است ؟متشکرم
  • گنجی
  • 21:55-1397/05/05
شرایطتون بهتر است بستگی به بعضی دانشگاه ها دارد. لیست انها در اینستاگرام هست
  • مریم
  • 19:7-1397/04/30
در مورد مهاجرین که فرزند7تا12سال دارن هم توضیح میدید
  • گنجی
  • 05:29-1397/04/31
معمولا بعد از لندینگ نسبت به محل زندگی باید برای انتخاب مدرسه اقدام کنید که هزنیه ای ندارد. اگر سوال خاصی دارید در اینستاگرام(لینک های بالا) بفرماییدو
  • نگین دلفراز
  • 01:6-1397/04/27
نوشته اید پس از اتمام دبیرستان میشه ویزای کار گرفتدایا بدون رفتن به دانشگاه می تونم پس از اتمام دبیرستان ویزای کار بگیرم ضمنا من فقط سال اخر دبیرستان تورنتو بودم وا ویزای تحصیلیم تا دو ماه دیگه تموم میشه
  • گنجی
  • 06:46-1397/04/28
اگر کار پیدا کنید امکان ویزا هست.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما