فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

زمان بازگشایی برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی کبک 2018 اعلام شد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 5457 نفر 1397/04/27 00:59
زمان بازگشایی برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی کبک 2018 اعلام شد

زمان بازگشایی برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی کبک 2018 اعلام شد:
اداره مهاجرت کانادا MIDI بعد از وقفه طولانی زمان بازگشایی برنامه محبوب سرمایه گذاری کبک را اعلام نمود. همانطور که در خبر های ماه گذشته ("کلیک کنید"جزئیات برنامه کبک...) و در خبر دیگری در فروردین 97 ("کلیک کنید" شرایط برنامه کبک ...) اعلام کردیم سهمیه کبک، مبلغ دارایی ومبلغ سرمایه گذاری افزایش پیدا کرده است.
در حال حاضر تنها برنامه مهاجرتی که می توان بدون مدرک زبان و حتی بدون راه اندازی کار و استخدام پرسنل کانادایی، اقامت دائم کانادا را برای خود و همسر وفرزندان زیر 22 سال دریافت کرد، برنامه سرمایه گذاری کبک است. محبوبیت این برنامه باعث ایجاد سهمیه برای وکلا علی الخصوص وکلای مستقر در استان کبک همانند موسسه گنجی گردیده است. امسال نیز خوشبختانه باتوجه به آمار بالای قبولی در سال گذشته توانسته ایم سهمیه خوبی را برای موکلین خودمان اختصاص دهیم و شما نیز اگر شرایط مورد نظر ما را داشته باشید میتوانید جزو این سهمیه ها قرار گیرید. جزئیات این شرایط در کانال تلگرام، اینستاگرام و جلسه های توجیهی در دفتر تهران اعلام شده است.

شرایط برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کبک:
-    دارا بودن دارایی به مبلغ 2 میلیون دلار کانادا
-    سپرده گذاری مبلغ 1.2 میلیون دلار کانادا یا پرداخت 350هزار دلار
-    داشتن سابقه مدیریت حداقل 2 ساله یک بیزینس طی 5سال گذشته

تاریخ بازگشایی برنامه:
اداره مهاجرت کبک از تاریخ September 10, 2018    (برابر 19شهریور 1397) تا  ( March 15,2019  اسفند 1397) تعداد 1900 پرونده دریافت میکند. افراد دارای مدرک زبان فرانسه عالی جدای از سهمیه میتوانند اقدام کنند.

شرایط برنامه کارآفرینی کبک:
این برنامه که از سال 2016 بسته شده بود مجددا بازگشایی خواهد شد. اما هنوز تعداد سهمیه مشخص نشده است.
-    توانایی مدیریت 25 درصد یک بیزینس جدید به تنهایی وبه همراه همسر یا 51 درصد یک بیزینس موجود
-    سپرده گذاری مبلغ300 هزار دلار(اگر بیزینس داخل مونترال باشد) و 200 هزار دلار کانادا(اگر بیزینس خارج از مونترال باشد) در یک موسسه مالی برای ضمانت راه اندازی بیزینس
-    حصور مستمر روزانه در مدیریت یا راه اندازی یک بیزینس
-    دارا بودن حداقل 900 هزار دلار دارایی ثابت قابل اثبات
-    کسب امتیاز لازم از برنامه کارآفرینی کبک

به نظر آقای گنجی – وکیل رسمی مهاجرت کانادا- شرایط برنامه کبک نسبت به سال گذشته افزایش قیمت داشته که در طی ده سال گذشته بدین صورت بوده وهمیشه شیب افزایشی را طی نموده است. لذا اقدام سریعتر را می طلبد. البته خوشبختانه سهمیه امسال چینی ها کاهش یافته و میزان بیشتری برای ایرانی ها درنظر گرفته خواهد شد. همچنین سرعت برگزاری مصاحبه با توجه به شروع مصاحبه ها در مونترال و آنکارا(ترکیه) بیشتر شده است. از سوی دیگر عزم به تجدید نظر نسبت به زمان بررسی پرونده ها در فدرال در حال پیگیری است وامیدواریم زمان کمتری را شاهد باشیم.
اگر شما نیزبه دلیل سن بالا ونداشتن مدرک زبان نمیتوانید مقیم کانادا شوید حتما برنامه سرمایه گذاری کبک را مطالعه کنید.

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سعید
  • 11:36-1397/05/09
سلام با شرایط زیر بهترین روش برای بنده چیست؟
پروانه کسب معتبر 5سال-دارایی ملکی تا 2 میلیون دلار -سه فرزند پسرزیر 21 سال-سن خودم 50 سال-همسرم دیپلم
فقط دوبارآژانس مسافرتی ....برام ویزای مولتی کانادا زد و ریجکت شدم. بعدا که دلیل ردی بار دوم را از سفارت دریافت کردم اطلاعات ناقص درج شده توسط آژانس بود و گفته بودند شما نمیتوانید آژانس را وکیل خود کنید.(خواهشا راهنمایی فرمایید)
  • گنجی
  • 17:24-1397/05/10
بهترین روش سرمایه گذاری 350هزار دلار کبک می باشد که الان بدون مدرک زبان باز است.
مدارک آژانس کار شما را کمی سخت کرده ولی به دفتر تهران نشان دهید تا بررسی کنیم/
  • مهران
  • 05:5-1397/04/31
با درود
من به عنوان سرمایه گذار کبک اقدام و الان CSQدارم وبا ویزای توریستی ٥ ساله وارد مونترال شدم و پرونده در فدرال در مرحلهprocess هست آیا من قادر به اقدام برای گواهینامه رانندگی و خرید ملک هستم و آیا دخترم برای رفتن به کالج نیاز به study permission داردو اگر دارد چه زمان طول میکشد؟ فرقش با کسی که دانشجوی اینتر نشنال هست چیست؟وآیا ما قادر به شرکت در کلاس زبان فرانسه هستیم؟
  • گنجی
  • 21:54-1397/05/05
بله میتوانید برای گواهینامه و خرید ملک-
برای دخترتان باید ویزای دانشجویی بگیریم
از نظر هزینه ها خیلی تفاوت دارد
بله دولت کلاس زبان رایگان برای شما فراهم کرده است
  • امیر
  • 22:39-1397/04/31
سلام.شغلم نجاری با سابقه کار هفت نسل پی در پی میتونم برای کانادا اقدام کنم در ضمن 53 سال سن دارم
  • گنجی
  • 21:58-1397/05/05
اگر پروانه کسب نجاری و مالیات داشته باشید میتوانید با احتساب دارایی ذکرشده اقدام کنید.
پروانه کسب در برنامه سرمایه گذاری کبک امتیاز خوبی دارد.
  • امیر
  • 18:22-1397/04/31
سلام من شغلم طلافروش با سابقه چندین سال پروانه کسب جدید گرفتم ولی ثابغه بالا ١٦ سال دارم مدرک ٥ ایلس میخوام با خرید یک بزینس در شغل خودم شنیدم میشود خرید ضمنا سابقه بیمه هم دارم میخواهم با خرید یک بزینس أقامت کانادا را بدست بیارم
  • گنجی
  • 21:22-1397/04/31
با خرید بیزینس بالاتر از 350 هزار دلار و سود ده نگهداشتن و استخدام یک کانادایی میتوانید ویزای کار بگیرید .
  • مریم
  • 02:18-1397/04/27
سلام من با مدرک فوق لیسانی و ایلتس ٧.٣٠با دو فرزند زیر ٢١سال و همسرم داری سابقه ٢٠سال بیمه و کارفرما و موسس میتونانیم اقامت کانادا را بدون سرمایه گذاری بگیریم؟؟
  • گنجی
  • 06:28-1397/04/28
اگر تا 33 سال باشید میتوانید در غیر اینصورت باید روش سرمایه گذاری را انتخاب کنید چون امتیاز سن مهم است.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما