فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

جزئیات برنامه نیروی متخصص کبک 2018 اعلام شد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 16830 نفر 1397/04/27 08:44
جزئیات برنامه نیروی متخصص کبک 2018 اعلام شد
جزئیات برنامه نیروی متخصص کبک 2018 اعلام شد:
اداره مهاجرت ایالت کبک جهت تسریع در روند برنامه اسکیل ورکر کبک Quebec Skilled Worker Program -QSWP  سیستم شبیه به اکسپرس اینتری فدرال EOI را اجرایی کرد تا زمان بررسی در استان کبک را به 12 ماه کاهش دهد.
این سیستم به نام Expression of Interest (EOI) System می باشد و جایگزین روش فعلی سابمیت(که اولویت با افرادی که زودنر ثبت نام کنند بود!) و سیستم مون پروژکت می شود .
این برنامه از تاریخ 11 مرداد 1397 برابر August2, 2018 اجرایی می شود. تمام افراد متقاضی اقامت از کبک ، ابتدا باید درخواست آنلاین خود را طبق این سیستم در اداره مهاجرت کبک  MIDI  ثبت کنند.
شرایط برنامه نیروی متخصص کبک
تمام متقاضیان بالای 18 سال سن میتوانند در این برنامه پروفایل ثبت کنند. در این بانک اطلاعاتی متقاضی طبق تجربه، تحصیلات، شغل، دانش زبان فرانسه و انگلیسی و... امتیاز کسب می کند. حداقل هر متقاضی باید 2 امتیاز از مدرک تحصیلی (دیپلم به بالا) و 1 امتیاز از تمکن مالی کسب کند.
امتیازات تقریبا شبیه امتیاز بندی سال های گذشته است، بجز بخش جاب آفر که حداکثر 14 امتیاز شده و بخش فامیل در کبک که به 8 امتیاز ارتقا پیدا کرده است.

جزئیات امتیازبندی نیروی متخصص کبک 2018:
-    تحصیلات (حداقل 2 و حداکثر 14 امتیاز)
-    رشته تحصیلی (حداکثر 12 امتیاز)
-    تجربه کاری (حداکثر 8 امتیاز)
-    سن (حداکثر 16 امتیاز)
-    دانش زبان (حداکثر 22 امتیاز)
-    فامیل در کبک (حداکثر 8 امتیاز)
-    امتیاز همسر(حداکثر 17 امتیاز)
-    جاب آفر (حداکثر 14 امتیاز)
-    فرزند (حداکثر 8 امتیاز)
-    تمکن مالی (حداکثر 1 امتیاز)
جزئیات امتیاز بندی دقیق این برنامه را در منوی بالا بخش مهاجرت به کانادا-کبک مطالعه فرمایید.

مراحل پذیرش و کسب امتیاز متقاضی کبک:
 حداقل هر متقاضی باید 2 امتیاز از مدرک تحصیلی (دیپلم به بالا) و 1 امتیاز از تمکن مالی کسب کند.
سپس باید 43 امتیاز از تحصیلات ، رشته تحصیلی ، سابقه کار، سن، دانش زبان، مدت زمان حضور در کبک یا فامیل در کبک و جاب آفر کسب کند. داشتن امتیاز جاب آفر اجباری نیست.
این امتیاز برای افراد متاهل 52 امتیاز است. که همسر متقاضی باید از تحصیلات و رشته و سابقه کار و دانش زبان خود کسب کند.
در مرحله سوم متقاضی باید 50 امتیاز برای مجرد و 59 امتیاز برای متاهل را کسب کند تا قبول شود. که امتیاز فرزند و تمکن مالی و تحصیلات و رشته وسابقه کار و دانش زبان همسر تاثیر گذار است. هرچند تمام کسانیکه این 59 امتیاز را کسب کرده اند لزوما قبول نمی شوند ونمی توانند CSQ دریافت کنند.
قبولی به افرادی که بالاترین امتیاز را در بانک اطلاعاتی (استخر مجازی) دارند اعطا می شود. معمولا رشته های دارای بازار کار در کبک در صف اول قبولی ها قرار خواهند گرفت.
تمام افراد قبول شده 90 روز برای ارسال مدارک فرصت خواهند داشت. لذا زمان کلی بررسی از 32 ماه فعلی به 12 ماه کاهش پیدا خواهد کرد.

 

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • محمد
  • 19:19-1397/05/27
سلام میشه درمورد پیشنهاد شغلی توضیح بدین وضعیت پیشنهاد شغلی برای پرستاران در کانادا چطور است؟بعدم اینکه آیا با مراجعه و ثبت نام در موسسه شما همه ی کارهای مهاجرتی انجام میشود از جمله گرفتن پیشنهاد شغلی؟ خواهش میکنم جواب بدین
  • گنجی
  • 11:14-1397/05/31
پیشنهاد شغلی مناسب نیست.
  • رضا
  • 03:26-1397/05/24
سلام،۳۷ساله،لیسانس برق-قدرت،۷سال سابقه بیمه،متاهل
همسرم ۳۳ساله،لیسانس الکترونیک،بدون سابقه بیمه
هردو بدون مدرک زبان انگلیسی و فرانسه اما در حال یادگیری هستیم
شانسمون واسه skilled worker کبک چقد هست؟
مرسی
  • گنجی
  • 18:46-1397/05/27
بدون مدرک زبان فرانسه بی2 امتیاز قبولی را در بانک اطلاعاتی جدید کبک نمی گیرید.
  • فرهاد مصدق
  • 01:38-1397/05/11
سلام 59 سال سن دارم 30 سال سابقه مدیریت در داروخانه داشتم دوفرزند 30 و16 دارم به همراه همسرم میخواستم اقدام کنم. وتمام دوره های تکنسین تگمیلی را گذرانده ام لطفا راهنمایی بفرمایید
  • گنجی
  • 16:49-1397/05/11
از طریق برنامه سرمایه گذاری 350 هزار دلاری کبک میتوانیید اقدام کنید
  • گلاله
  • 00:51-1397/05/11
سلام .چهل و دو ساله .مجرد .مهندس عمران با ۱۶ سال سابقه کار و بیمه . دو ماهه شروع کردم به خواندن زبان . شانسم چقدر هست ؟ برای skill worker کبک ؟
  • گنجی
  • 09:45-1397/05/14
امتیاز سن را نمی گیرید.
  • ارش
  • 00:30-1397/05/11
سلام من میخوام درخواست آنلاین و انجام بدم کدوم سایت و کجا اینکار و انجام بدم؟ لطفا راهنمایی کنین
  • گنجی
  • 09:45-1397/05/14
در منوهای بالا بخش مون پروژت یا ایسنتاگرام را ببینید.
  • الهام
  • 00:15-1397/05/11
سلام ،بنده فقط دفاع از پایان نامه فوق لیسانسم مونده دانشگاه آزاد و حدود ۱۳ سال سابقه کار همراه با بیمه در ارگان دولتی دارم ،زبان رو تازه شروع کردم ، با همسرم قصد مهاجرت داریم ، امکان پذیره ؟
  • گنجی
  • 09:46-1397/05/14
حتما باید اصل مدرک فوق با ریزنمرات و قابلیت ترجمه داشته باشد-فرانسه بی2 هم لازم دارید.
  • آریا
  • 23:41-1397/05/11
من ۳۷ ساله مهندس معماری، کارشناسی ارشد مدیریت ساخت و همچنین مهندس کامپیوتر. خانمم فوق کامپیوتر ، یک فرزند ۲ ساله، دو خواهرم در مونترال زندگی میکنند، ویزای مولتیپل ۵ ساله داریم و در مونترال هستیم( با ویزای توریستی). ایلتس نداریم و از فرانسه هم سر در نمیارم. سابقه کاری دارم اما در ایران بیمه نکردم.چه راهی پیشنهاد میکنین
  • گنجی
  • 09:47-1397/05/14
ابتدا باید مدارک توریستی تان را دید چون بسیار دیده شده به دلیل اطلاعات نادرست در توریستی پرونده فدرال سریع ریجکت میشود.
حتما باید بیمه و مدرک زبان باشد.
  • عادل
  • 17:16-1397/05/10
سلام
من ۳۰ ساله هستم
لیسانس برق،،۲سال سابقه بیمه،برادرم کبک زندگی میکنه ، آیلتس ۵.۵ جنرال دارم میخواستم بدونم آیا شانسی دارم برای اقدام ؟
  • گنجی
  • 10:1-1397/05/14
فامیل درجه یک در کبک امتیاز خوبی دارد و میتوانید اقدام کنید.
  • گلی
  • 10:52-1397/05/05
سلام من لیسانس نرم افزار ارشد روان شناسی با ۷ سال سابقه بیمه متولد ۶۸ مجرد
می تونم برای skill worker کبک اقدام کنم و بعد مدرک زبان بگیرم
۷ ماهه مشغول زبان هستم .
  • گنجی
  • 10:20-1397/05/08
ابتدا برای زبان اقدام کنید. ابمیت هم میتوانید انجام دهید.
  • محمد
  • 23:43-1397/05/02
سلام و خسته نباشین. برنامه جدید از تاریخ دوم آگست اجرایی میشه . حالا سوال من اینه که اگه الان که یک هفته مانده به دوم اگست هست اپلای کنم با مورد من مثل قبل برخورد میشه؟ سوال دیگه من اینه که من هنوز امتحان ایلتس ندادم اما میدونم بالای هفت میشم بر اساس نمره ی تافلم، آیا من میتونم موقع اپلای همینجوری نمره زبانم رو شش یا هفت بزنم اما یه ماه بعد نمره زبانم رو اپدیت کنم؟
  • گنجی
  • 21:39-1397/05/05
صبر کنید از دو اگوست اقدام کنید
اگر ایلتس هفت میتوانید بگیرید برنامه اکسپرس اینتری سریعتر، بدون مصاحبه و ارزانتر است.
در اینستاگرام جزئیات ان را بخوانید.
  • پاشا
  • 16:25-1397/05/01
سلام
با اطلاعت من چقدر امکانش هست که قبول شم تو این برنامه؟
۳۲ ساله متأهل با یه پسر ۴ ساله
فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزار(آیا کامپیوتر جز مشاغل مورد نیاز هست؟)
۷ سال سابقه بیمه
ایلتس ۶.۵
در مونترال کانادا فامیل ندارم اما چند تا از دوستان نزدیکم اونجا زندگی می کنند.
چند درصد شانس برای قبولی دارم؟
  • گنجی
  • 21:42-1397/05/05
اگر مدرک زبان بگیرید شانستون خوب است
  • عارف
  • 12:37-1397/05/01
با سلام بنده و خانومم هر دو پرستار هستیم و در حال گذروندن دوره آیلتس میخواستم ببینم شانس قبولیمون چقدر هست تو این روش ????
  • گنجی
  • 21:46-1397/05/05
باید مدرک فرانسه بی2 را کسب کنید.
  • ارمین
  • 23:25-1397/04/31
باسلام.
بنده ۲۸ساله. فوق لیسانس عمران .مجرد سابقه کار ۳سال و دارای پروانه اشتغال بکار نظارت و اجرا دارم.
آیلتسم ۸ دارم.
میخاستم بدونم برا پیدا کردن کار خودم‌ باید اونجا کار پیدا کنم ؟
  • گنجی
  • 21:57-1397/05/05
در بخش کاریابی سایت ما رایگان هست
لینک های پایین را مطالعه فرمایید
  • هیراد
  • 16:21-1397/04/31
سلام، آیا در زمان درخواست آنلاین باید تمامی مدارک را داشت؟ اگر خیر پس تا چه زمان میتوان مدارک را تهیه و ارائه نمود؟ مثلا مدرک زبان
  • گنجی
  • 21:23-1397/04/31
آپدیت مدارک تا قبل از قبولی و بعد از سابمیت امکانپذیر است.
  • ندا
  • 14:2-1397/04/31
با سلام، لطفا رشته های مورد پذیرش رو هم میتونید لیست کنید؟ متشکرم
  • گنجی
  • 21:24-1397/04/31
بخش نیروی متخصص کبک در منوهای بالا(مهاجرت کانادا--کبک--نیروی متخصص) لیست رشته های اسکیل ورکر کبک درج شده است.
  • هادی سوری
  • 04:58-1397/04/31
سلام من مهندس اویونیک هواپیمام با 15سال سابقه متاهل دارای سه فرزند زبان انگلیسی و کمی فرانسه میدونم به نظرتون میشه job offer گرفت
  • گنجی
  • 05:17-1397/04/31
خیر سخت شده ولی شانستون را در بخش کاریابی سایت ما امتحان کنید(رایگان است)
  • حمیدرضا
  • 04:17-1397/04/31
سلام. مهاجرت از طریقه نیروی متخصص بدون داشتن مدرک زبان میشه ممکنه؟زبان انگلیسی بلدم اندازه نرمال اما ای التس ندارم.
  • گنجی
  • 05:19-1397/04/31
خیر فقط روش سرمایه گذاری 350 هزار دلاری کبک بدون مدرک زبان امکانپذیر است که باید موارد زیر را داشته باشید:
- دارا بودن دارایی به مبلغ 2 میلیون دلار کانادا ملک یا پول در ایران
- سپرده گذاری مبلغ 1.2 میلیون دلار کانادا یا پرداخت 350هزار دلار بعد از قبولی در مصاحبه
- داشتن سابقه مدیریت حداقل 2 ساله یک بیزینس طی 5سال گذشته مانند:پزشک، داروساز،پروانه کسب یا مدیر شرکت
- پرداخت مالیات شغلی
  • علیرضا یکتا
  • 17:58-1397/04/30
سلام . آیا آشپز درجه یک جزء نیروهای متخصص به حساب می آید؟
  • گنجی
  • 05:32-1397/04/31
خیر.
  • اسیه
  • 17:39-1397/04/30
با سلام
بنده سال 2013 مدارکم رو به صورت کاغذی پست کردم و شرایط یه دفعه تغییر کرد و رشته من 12 امتیازی بود که 6 امتیازی شد، فایل نامبر رو دریافت کردم اما دیگه خبری نشد که پرونده ام رو بتونم آپدیت کنم.
به نظر شما این پرونده هنوز در جریان هست یا کلا باید از ابتدا مراحل تکمیل فرم ها رو به صورت اینترنتی انجام بدم؟
  • گنجی
  • 05:33-1397/04/31
حتما اداره مهاجرت تاکنون برای شما آپدیت فرستاده. در غیر اینصورت تماس بگیرید ودرخواست آخرین وضعیتتنون را بکنید.- مدرک زبان فرانسه دارید؟
  • مهدی
  • 00:2-1397/04/28
سلام من سال ٢٠١٤ رفتم کانادا skill worker و pr گرفتم ، شش ماه موندم و برگشتم ایران. الان ده ماه از کارت prم زمان مونده و میخوام دوباره برگردم. تو این مدت ازدواج کردم(سه ساله)، میخوام رسیدم اونجا اسپانسر خانم بشم، حالا با توجه به اینکه دو سال از پنج سال رو کانادا نبودم اولا ایا موقع ورود خودم بهم گیر میدن یا نه و دوما ایا به اسپانسر شدن من گیر میدن یا همون زمان معمول طول میکشه،. خیلی ممنون میشم پایم بدید و یک وقت هم بدید که پرونده رو با شما ببریم جلو. سپاس فراوان
  • گنجی
  • 05:59-1397/04/28
باید در زمان بررسی تا آخردریافت ویزا جهت اسپانسر همسرتان کانادا باشید. هنگام ورود از شما ممکن است درمورد برنامه آینده تان جهت جبران زمان های عقب مانده تان سوال شود.
  • کیاوش خاتمیان
  • 20:36-1397/04/28
باسلام تینجانب دارای شرایط زیر میباشم
میخواستم ببینم آیا برای یکی از برنامه های مهجراتی در کبک یا هر جای دیگری از کانادا واجد شرایط هستم؟
۲۵ ساله
مجرد
لیسانس مهندسی مدیریت پروژه
فوق لیسانس مدیریت بازرگانی گرایش مالی
دارای آیلتس ۶ اکسپایر شده
دارای ۴ سال سابقه کار بدون ببمه
  • گنجی
  • 06:0-1397/04/28
اگر آیلتس 7.5 داشته باشید امکانپذیر است.
  • عمران
  • 18:3-1397/04/28
سلام خسته نباشید ایا مدرک زبان الزامیست مچکرم
  • گنجی
  • 06:1-1397/04/28
بدون مدرک زبان فرانسه شانس نخواهید داشت.
  • مهسا پاشایی
  • 18:1-1397/04/28
سلام خسته نباشین میشه وقت مشاوره بگیرم ازتون ممنون می شم
  • گنجی
  • 06:2-1397/04/28
فرم ارزیابی در سایت پر کنید یا از طریق اینستاگرام پیام بفرستید.
  • امین
  • 14:3-1397/04/28
با سلام؛
طبق نوشته شما از ۱۱ مرداد از سیستم EOI استفاده می شود برای اسکیل ورکر کبک.خواستم بدونم کسانی که ۲ سال پیش در سیستم monprojet ثبت نام کردند و منتظر جواب هستند؛هنوز جوابی نگرفتند؛آیا باید دوباره در این سیستم ثبت نام کنن؟آیا می دانید چرا تا الان هیچ جوابی ندادن؟
  • گنجی
  • 06:25-1397/04/28
افرادی که سابمیت کرده اند مشکلی برایشان پیش نمیآید و باید منتظر جواب درخواست مدارک و یا مصاحبه باشند و فعلا روی مدرک زبان فرانسه تمرکز کنند.
افرادی که فقط فایل مون پروژکت ساخته اند ولی سابمیت نکرده اند باید طی هفته آینده تامل کنند تا اداره مهاجرت کبک نظر نهایی راجع به پرونده این دسته افراد و برنامه جذب 5000 پرونده جدید را بدهد.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما