فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

افزایش تعداد دعوت نامه های اسپانسرشیپ والدین به17هزار مورد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3416 نفر 1397/05/11 14:36
افزایش تعداد دعوت نامه های اسپانسرشیپ والدین به17هزار مورد

افزایش تعداد دعوت نامه های اسپانسرشیپ والدین به17هزار مورد:
دولت کانادا اعلام کرده به زودی دعوت نامه هایی را به اسپانسرهای واجدشرایط اسپانسر والدین و پدربزرگ مادربزرگ که درخواست خود را از اوایل امسال ارسال کرده اند فرستاده میشود. این دعوتنامه های جدید در ادامه دعوت نامه های دوره اول که در ماه مارس ارسال شد فرستاده میشوند. سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا (IRCC) نیز اعلام کرده که قصد دارند در سال 2018 به جای 10.000 پرونده بیش از 17000 پرونده اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ مادربزرگ را بپذیرد.
اسپانسرهایی که در دور اول دعوت نامه برایشان ارسال شده بود تا  25 ام ماه می امسال فرصت داشتند که مدارک کامل خود برای اسپانسرشیپ را ارسال کنند. دعوت نامه هایی که اقدام به تکمیل و ارسال پرونده نکنند لغو خواهند شد. اداره مهاجرت اعلام کرده که از همان روش رندوم یا تصادفی که برای دوره اول دعوت نامه ها برگزیده این مرتبه نیز بهره می برد.
اسپانسرهایی که این هفته دعوت نامه دریافت میکنند 60 روز فرصت دارند تا برای ارسال پرونده کامل والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود اقدام کنند.
همچنین دعوت نامه هایی که این هفته صادر می شوند در چند روز آینده به اسپانسرها ارسال میشود.
تمامی کسانی که بین 2 ژانویه  تا 1 فوریه 2018 فرم علاقه مندی به اسپانسرشیپ را ارسال کرده اند و یا کسانیکه هنوز دعوت نامه برایشان ارسال نشده است ایمیل خود را هر روز با دقت بررسی کنند.
سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا همچنین اعلام کرد اسپانسرها می توانند با مراجعه به کدUCI  خود و مقایسه آن با کد های انتخاب شده دریابند آیا درخواست آنان قبول شده است یا خیر.
همچنین می توانید فرم آنلاین انتخاب شدگان را پر کنید تا به محض تایید به شما اطلاع داده شود. سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرد این روند حداکثر 10 روز به طول می انجامد.


حداقل میزان درآمد برای اسپانسرشیپ خانواده
برای اسپانسر نمودن یکی از اعضا خانواده، شما (فرد مقیم کانادا یا همسرتان یا هردو نفر) باید بیش از حداقل میزان مشخص شده درآمد داشته باشید. این میزان وابسته به تعداد نفرات خانواده شما و تعداد نفراتی که می خواهید اسپانسر نمایید دارد. همچنین در مورد هر استان کانادا متفاوت است.
برای اسپانسر نمودن باید شما این مقدار درآمد را در 3 سال گذشته داشته باشید. این بدان دلیل است که اسپانسر بتواند بعد از ورود پدر و مادر خود به کانادا، بتواند هزینه های آنها و خانواده خود را تامین نماید.
در جدول زیر حداقل میزان درآمد به علاوه 30% برای تمام استانهای کانادا بجز کبک مشخص شده است:

حداقل درآمد 2013 حداقل درآمد 2014 حداقل درآمد 2015 حداقل درآمد 2016 حداقل درآمد 2017 تعداد افراد خانواده اسپانسر به علاوه پدر و مادر
$37705 $38272 $38618 $39371 $39813 2 نفر
$46354 $47051 $47476 $48404 $48945 3 نفر
$56280 $57125 $57642 $58768 $59426 4 نفر
$63833 $64791 $65377 $66654 $67400 5 نفر
$69950 $73072 $73733 $75174 $76015 6 نفر
$77879 $81355 $82091 $83695 $84631 7 نفر
$7929 $8271 $8358 $8522 $8616 هر فرد اضافه
 
 
در جدول زیر حداقل میزان درآمد برای اسپانسر خانواده برای افراد مقیم کبک مشخص شده است:
 
حداقل درآمد  تعداد افراد خانواده اسپانسر به علاوه پدر و مادر
23113$ 1 نفر
31200$ 2 نفر
38521$ 3 نفر
44303$ 4 نفر
49307$ 5 نفر
5004$ هر فرد اضافه بیشتر از 5 نفر در خانواده
 

 
البته نکته مهم این است که این برنامه کمی زمان بر است، در حال حاضر این برنامه در 3 مرحله صورت میگیرد: در مرحله اول تمامی افراد در سایت اداره مهاجرت ثبت نام می کنند سپس دولت به صورت رندوم برای 5تا10هزار نفر دعوتنامه ارسال می کند در مرحله دوم وضعیت مالی اسپانسر در کمتر از دو ماه در اداره Mississauga بررسی می شود و در مرحله بعد  به ویزا آفیس مربوطه ارسال می شود

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مهسا
  • 19:30-1397/07/05
سلام
من و همسرم دانشجو هستیم ،برای اسپانسری پدر و مادر درامد از طریق fond ای که از استاد میگیریم قابل قبول است?
ممنون
  • گنجی
  • 10:55-1397/07/05
آیا به عنوان درآمد ان را به دولت طی 3 سال گذشته اعلام و مالیات پرداخت کرده اید؟
  • نگین
  • 21:1-1397/06/12
سؤال من در مورد مهاجرت به روش H&C هست، من و برادرانم و همینطور پدر و مادرم هیچ کدام ایران نیستیم، و خاله مجردم تنها ایران هستن، سنشون ٦٢ سال هست و فرزند ندارن،ویزای ٥ ساله کانادا هم دارن، میخواستم بدونم از این طریق می تونم براشون اقدام کنم؟ در آمد سالیانه من ٨٠.٠٠٠دلار هست، کلگری زندگی میکنم همراه همسر و دخترم،
مادر و پدرو برادر بزرگتر مقیم آمریکا هستن و من و خواهرم کانادا، خواهرم تورونتو زندگی میکنند،
ممنون میشم راهنمایی کنید،
با سپاس
  • گنجی
  • 13:27-1397/06/13
برای این روش قبلا درخواست رد شده نباید داشته باشید و دولت کانادا هر پرونده را جداگانه بررسی می کند و احتمال اینکه قبول بشود یا خیر کاملا به آفیسر و نظر او برمیگردد
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما