فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

فرمت جدید برنامه نیروی متخصص کبک تحت عنوان Arrima آریما

بازگشت
بازدیدکنندگان : 7662 نفر 1397/05/30 11:55
فرمت جدید برنامه نیروی متخصص کبک تحت عنوان Arrima آریما
فرمت جدید برنامه نیروی متخصص کبک تحت عنوان Arrima آریما:
دولت کبک در روز 17 آگوست اعلام کرد که برنامه نیروی متخصص این استان تحت پورتال جدیدی به نام Arrima، از سپتامبر 2018 آغاز به کار خواهد کرد. از این طریق  وزارت مهاجرت کبک (MIDI) قصد دارد فرایند مهاجرت نیروی متخصص این برنامه را تسهیل کند. ویژگی اصلی این برنامه تغییر سیستم اتخاب متقاضیان است که همانند برنامه اکسپرس اینتری فدرال شده است.
سیستم جدید Arrima  در وهله اول زمان پردازش درخواست های اقامت دائم را کاهش می دهد و همچنین پذیرش نیروی متخصص کبک را تسریع می بخشد.
Arrima=Votre accès d'immigration en ligne
کسانی که علاقه مند به برنامه نیروی متخصص کبک Quebec Skilled Worker هستند می بایست با ساختن یک پروفایل به بانک متتقاضیان وارد شوند و به محض اینکه وارد بانک شدند، به نسبت امتیازات شان رتبه بندی می شوند. سپس افراد دارای بالاترین امتیاز انتخاب می شوند و دیگر افراد باید امتیاز خود را بهبود ببخشند تا قبول شوند.
شایان ذکر است که پرونده های پیشین که زیر شاخه برنامه Mon projet  "پروژه من" بودند تحت همان برنامه باقی می مانند و زمان بررسی آنها تغییر نمیکند و برنامه جدید آریما برای متقاضیان جدید نیروی متخصص استان کبک است.

جدول زیر مدل سابق و مدل پیش روی این برنامه را مقایسه میکند:
برنامه پیش رو در ماه سپتامبر Arrima برنامه سابق Mon Projet
انتخاب متقاضی بر حسب سیستم امتیاز بندی انتخاب متقاضی بر حسب سیستم ثبت نام اولیه
ورود به بانک متقاضیان کبک با ثبت پرونده آن لاین اقدام از طریق برنامه پروژه کبک من
متقاضیان بر حسب فاکتور های مختلف امتیاز بندی می شوند متقاضی مجرد حداقل دارای 50 امتیاز
متقاضی متاهل حداقل 59 امتیاز
به محض انتخاب از بانک متقاضیان  وارسال مدارک برای فرد CSQ ارسال می شود متقاضیان برای مدت نامعلوم در انتظار می ماندند
هیچ محدودیتی برای تعداد پذیرش پرونده ها وجود ندارد محدودیت ظرفیت و انتخاب پرونده وجود داشت
 
 
به نظر آقای گنجی – وکیل رسمی مهاجرت کانادا- برنامه نیروی متخصص کبک 2018 که با وقفه طولانی قرار است باز شود، تمام تمرکز را روی نمره زبان فرانسه و در بعضی موارد انگلیسی دارد. لذا شرط موفقیت در این برنامه داشتن مدرک زبان در ابتدای شروع کار است. پیش بینی ما بر این است که این برنامه همانند اکسپرس اینتری فدرال دارای بالاترین شانس قبولی برای افراد دارای مدرک زبان فرانسه TEFمی باشد و آماری که در سایت مان از سال 2015 درج کردیم مؤید بر آن است.  

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مهرناز
  • 11:54-1397/08/02
سلام وقت بخیر
سیستم جدید اریما وقتی پروفایل بسازیم باید همه مدارک رو تکمیل داشته باشیم؟ یا میشه پروفایل ساخت و به مرور مدارک زبان و تحصیل رو اضافه کرد؟
بنده هنوز دانشجو هستم اما ترم اخرم هست و همچنین حداقل مدارک هر دو زبان فرانسه و انگلیسی را تا شش ماه اینده میتونم بگیرم.
میتونم الان پروفایل بسازم بعد هر زمانی میخوام ویرایش کنم؟
  • گنجی
  • 13:17-1397/08/05
میتوانید پروفایل بسازی و بعدا آپدیت کنید
  • شبی
  • 13:16-1397/07/29
سلام وقت بخیرمن 42سالمه فوق لیسانس جامعه شناسی 23سال سابقه کاری در دانشگاه آزاد دارم دارای 2فرزند پسر همسرم 45ساله با مدرک حسابداری اما مدرک زبان نداریم خواهرم در تورنتو زندگی میکنه آیا راهی برای امدن من هست
سپاس از راهنماییتون
  • گنجی
  • 12:1-1397/08/02
فقط از روش کارآفرینی یا سرمایهگذاری
  • فریبا
  • 10:40-1397/07/27
باسلام وخسته نباشید.کارشناس پرستاری با 15سال سابقه ام و40سالمه 2 فرزند زیر18 سال دارم.درحال یاد گیری فرانسه هستم. شوهرم کارشناس عمران 13سال سابقه داره و فرانسه یادمیگیره.لطفا راهنمایی کنید.تشکر
  • گنجی
  • 11:46-1397/08/02
امتیاز سن را از دست داده اید مگر ایلتس عالی بگیرید
  • رهاورد
  • 10:12-1397/07/11
حداقل امتیاز برای این سیستم چه امتیازیه؟؟
با برآورد چه امتیازی میتونیم پروفایل رو ایجاد کنیم؟
  • گنجی
  • 18:34-1397/07/13
جزئیات هنوز توسط دولت کبک اعلام نشده است
  • الهام
  • 11:57-1397/07/09
سلام
یک خانواده ۴ نفره هستیم
خودم ۳۷ ساله و کارمند مالی ورشته تحصیلی مهندسی مدیریت پروژه و زبان معمولی
همسرم ۴۲ ساله مهندسی عمران و فوق ام بی ای و زبان انگلیسی خوب با سابقه بیمه ای ۱۷ ساله هر دومون و یک شرکت مهندسی داریم که ۱۵ سال سابقه کار داره و دختر و پسرم هم زبانشون خوب هست و خواهر همسرم هم در کانادا زندگی میکنند ده سال هست ما از چه طریقی میتونیم برای اقامت کانادا اقدام کنیم به نظرتون
  • گنجی
  • 19:5-1397/07/13
اگر دارایی ملکی بیش از 2میلیون دلار کانادا دارید برای روش سرمیاه گذاری 350 هزار دلاری کبک
  • محمد
  • 00:32-1397/06/30
سلام
کارشناسی ارشد سازه
۸ سال سابقه با بیمه
۳۱ سال
دارای دوفرزند
و زیان در سطح ایلتس ۶ تا ۶.۵
امتیازم بدون زبان ۶۲ شده بدون مدرک فرانسه شانسی خواهم داشتم برای پذیرفته شدن؟
  • گنجی
  • 10:18-1397/06/30
ما بدون داشتن مدرک زبان فرانسه امکان شروع کار نداریم.
  • اشرف
  • 18:0-1397/06/29
من کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات هستم ، مدرک کارشناسیم نرم افزار کامپیوتر هست و کاردانی فناوری اطلاعات و ارتباطات هستم ، 33 ساله ، متاهل و دارای دو فرزند هستم .رشته همسرم ساخت و تولید گرایش ماشین ابزار هست و سابقه بالایی داره.خودم حدود 2 سال بیمه دارم .مدرک زبان ندارم .برای مهاجرت به کانادا شرایطم مناسب هست؟ برای ثبت نام در برنامه اریما ، از نظر امتیاز مشاغل و تحصیلات من جز ای تی میشوم یا کامپیوتر ؟؟ در لیست مشاغل مورد نیاز من جز کدام رشته یا ناک محسوب میشم

  • گنجی
  • 10:28-1397/06/30
پاسخ در اینستا که قبلا سوال فرمودید درج شد، ولی ابتدا روی مدرک زبان اقدام کنیدو الان هم میتوانید پروفایل بسازید
  • گلنوش
  • 11:17-1397/06/29
سلام
من کارشناسی معماری دارم و حدودا ۳ سال سابقه کار ۲۵ سالمه و مدرک زبان نگرفتم اما میتونم b2 رو تا ۴ ماه دیگه بگیرم مدرک زبان رو هم همینطور شانسی در هیچکدوم از راه ها دارم؟و اینکه در ابتدا ثبت نام تحویل مدارک الزامیه؟ مممنونم از راهنمایی هاتون
  • گنجی
  • 10:29-1397/06/30
میتوانید برای کبک اقدام کنید.
  • زهرا
  • 18:58-1397/06/26
سلام وقت بخیر،من و همسرم ارشد معماری داریم با ۳۴ سال سن و یک دختر ۲ساله،همسرم ۸ سال سابقه کار داره ولی بدون بیمه چون شرکت ساختمانی خودش کار میکنه و
مجری و ناظر ساختمان هست و من هم ۴ سال سابقه از نظام مهندسی پروانه طراحی و نظارت دارم .ایلتس نداریم ولی در حال خواندن زبان هستیم و فرانسه نمی دانیم.شرایطمون برای مهاجرت چگونه هست؟ممنون میشم راهنمایی فرمائید
  • گنجی
  • 19:0-1397/06/26
باید بیمه باشد. مدرک زبان الزامی است.
  • اشوان
  • 09:59-1397/06/17
سلام آقای گنجی خسته نباشید من در دانشکده فنی(روزانه) درس خواندم معدل کاردانیم 14.22و معدل کارشناسی 16و گارشناسی ارشدم در دانشگاه علامه طباطبایی(شبانه) با معدل 17تموم کردم و مدرک آیلتس هم دارم با یک سال سابقه کاری تو موسسه حسابرسی تهران به نظرتون بااین شرایط میتونم نسبت به مهاجرت به کانادا اقدام کنم و اشتغال داشته باشم؟؟ واینکه رشته حسابداری تو کانادا آینده خوبی داره؟؟
  • گنجی
  • 11:14-1397/06/18
رشته حسابداری خوب است اگر سن زیر 33 و ایلتس عالی داشته باشید میتوانید اقدام کنید.
  • مهدی
  • 21:31-1397/06/16
سلام. من 30 ساله لیسلنس مهندسی کامپیوتر (سخت افزار) دارم. بیش از 30 ماه سابقه کار technical sales engineer که رده NOCآن B است دارم. آیلتس : W6.5 L8 S7 R7 دارم. متاهل هستم. خانمم 25 ساله لیسانس روانشناسی بالینی دارد. 21 روز در سال 2017 در مونترال بودم (ویزای مالتی دارم). عموی تنی خانمم بیش از 30 سال است که سیتیزن مونترال و دارای شغل دولتی می باشد. مبلغ تمکن مالی را هم دارم. ملک و ماشین شخصی هم دارم. می دانم با توجه به تغییر نمره رشته های تحصیلی (نمی توانم نمره 59 سیستم قدیم را بدست بیارم)
آیا امتیاز حداقل برای سیستم جدید Arrima را دارم؟ آیا نمره بندی سیستم جدید تغییر می کند یا خیر ؟
  • گنجی
  • 11:27-1397/06/18
سیستم این برنامه تغییر کرده و برای قبولی باید نمره فرانسه بی2 کسب کنید
  • محمدرضا
  • 18:56-1397/06/16
سلام وقت بخیر۳۵ ساله هستم و مهندسی مکانیک دارم و دوره های بازرسی جوش و لوله کشی صنعتی رو بصورت جداگانه گذراندم و الان هم پالایشگاه بعنوان ناظر جوش وفیتاپ مشغولمضمنا همسرم فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی داره و ۷ سال سابقه بیمه داره و خواهر خانمم مونترال ساکن هستند و ۵ سالی هستش که مشغول هستندخواستم راهنمایی کنیداقدام کنیم امیدی هست با این روزمه ?باتشکر
  • گنجی
  • 11:28-1397/06/18
بهترین روش برای شما نیروی متخصص با ایلتس است. امتیاز فامیل را هم کسب می کنید
  • صحرا
  • 15:40-1397/06/16
سلام من لیسانس ادبیات انگلیسی هستم و 30سال دارم آیلتس 6دارم و در حال گرفتن مدرک فرانسه B2. دو فرزند 6ساله و 3ساله دارم . همسرم 34ساله ست و فوق دیپلم ادبیات انگلیسی دارد. هنوز آیلتس امتحان نداده ولی فکر میکنم حدوده 7بتونه بگیره همچنین در حال خواندن زبان فرانسه ست . با توجه به تمام موارد به نظر شما ما شرایط درخواست اقامت کیک رو داریم؟
ممنون
  • گنجی
  • 11:41-1397/06/18
با تف بی2 شانس دارید
  • اکرم
  • 10:57-1397/06/14
با سلام ٤٠ ساله و مجرد هستم . ارشد محیط زیست گرایش آب و فاضلاب دارم و ده سال سابقه کار در دانشگاه علوم پزشکی رو با مقطع کارشناسی بهداشت محیط دارم مدرک زبان ندارم اما کلاس زبان میرم آیا با توجه به سن و رشته شانسی دارم که زبان را بصورت هدفمند دنبال کنم ؟
  • گنجی
  • 11:31-1397/06/20
فقط روش کارآفرینی استانی با دارایی ششصد هزار دلارکانادا/
  • مرتضی
  • 17:32-1397/05/31
با سلام من دارای مدرک صنایع چوب هستم پ در زمینه چوب و ام دی اف تخصص کامل را دارم و تقرییا 12 سال سابقه کاری دارم .مدرک زبان ندارم ،لطف میکنید کمکم کنید
  • گنجی
  • 10:49-1397/05/31
واجد شرایط نمی باشید
  • بهین
  • 17:29-1397/05/31
با سلام ،من فوق لیسانس فیزیولوژی ورزش هستم و دبیر رسمی تربیت بدنی میباشم با سابقه 10 سال سابقه .دارای کارت داوری درجه 2 بسکتبال و فعال در زمینه داوری میباشم ،زبان انگلیسی بلدم ولی مدرک ندارم ،متاهل میباشم ،لطف میکنید راهنماییم کنید ک چطور میتونم با توجه ب شرایطم بیام کانادا،ممنونم
  • گنجی
  • 10:50-1397/05/31
اگر تا 35 سال هستید با مدرک زبان آیلتس 7 واجد شرایط خواهید بود.
  • مهدی
  • 18:57-1397/05/30
لطفا زمان دقیق اعلام جزئیات امتیازبندی را اعلام بفرمائید. ممنون
  • گنجی
  • 10:57-1397/05/31
در منوهای بالا بخش نیروی متخصص کبک میتوانید امتیاز بندی را مشاهده کنید.
  • علی
  • 16:20-1397/05/30
با سلام و خسته نباشید
مدرک کارشناسی آی تی دارم ۳۰ ساله متاهل نمره آیلتس ۵ شانسی برا اقامت خودم و همسرم در کبک یا ساسکاچوان دارم؟ ممنونم از شما بابت راهنماییتون
  • گنجی
  • 10:59-1397/05/31
مشاغل زیردر شهریور97 از ساسکاچوان حذف شد:
مدیر مهندسی، عمران، کامپیوتر، طراح وب، اقتصاد،صنایع،مکانیک، الکترونیک
برای کبک هم فرانسه بی2نیاز دارید.
  • زهرا
  • 15:11-1397/05/30
سلام،،وقت بخیر،من کارشناس رادیولوژی هستم،زبان فرانسه هم دارم میخونم،ایا شرایط اقدام دارم؟5سال سابقه کار دارم،
  • گنجی
  • 11:0-1397/05/31
بعد از اخذ مدرک زبان میتوانید
  • نیما
  • 13:50-1397/05/30
سلام من 35 ساله
کارشناس ارشد میکروبیولژی
متاهل یک فرزند
همسر لیسانس
همسرم آیلتس 6
خودم CLB 9
سابقه کارم کامل
در EE امتیازم حدود 435 هستش
و فدرال ها همه بالای 400 بوده
چه کاری میتونم انجام بدم ؟
  • 11:0-1397/05/31
برای اکسپرس حتما اقدام کنید و قبول خواهید شد.
  • امیر
  • 12:53-1397/05/30
با سلام خدمت آقای دکتر گنجی،
من سابمیت ۲۰۱۶ هستم و اسم دانشگاهم را از لیست انتخاب کردم، بعد از مدتی دانشگاه تغییر نام داد و در سال ۲۰۱۷ اسم دانشگاه در پروفایل مون پروژه به صورت اتوماتیک و توسط سیستم تغییر کرد و مطابق با اسم جدید شد. بنابراین حالا اسم دانشگاه مندرج روی مدرک با آنچه در پروفایل است مغایرت دارد. آیا در زمان ارسال مدارک نیاز به ارذئه توضیح هست؟ یا با توجه به اینکه سیستم مون پروژه خودش اسم جدید را اعمال کرده بنابراین در جریان موضوع هست؟ با تشکر
  • گنجی
  • 11:1-1397/05/31
مشکلی نخواهد بود.
  • لیلی
  • 12:10-1397/05/30
سلام ودرود من فوق دیپلم کامپیوترنرم افزار دارم با۱۵ سال سابقه سوپروایزری و مدیریتی و نرس و پذیرش دندانپزشکی ۳۵سالمه ودارم اماده میشم برای ازمون ایلتس میخواستم بزرگواری کنید بفرمایید از طریق اسکیل ورکر کدوم قسمت کانادا میتونم اقدام کنم و نمره ایلتس ام چند باید باشه چون بعداز ازمون میخام دوره اسپکینگ و لیسنیگ تاb2 فرانسه را بخونم. ممنونم میشم راهنمابیم کنید و بگید امتیازم الان چنده و چقدر کم دارم من مجرد هستم. سپاس از لطف شما
  • گنجی
  • 12:37-1397/05/30
اگر دارای مدرک فرانسه بی2 و ایلتس 5 باشید برای برنامه انتاریو می توانید/ اما با شرایط فعلی که مدرک فوق دیپلم دارید از طریق فدرال امتیاز کم دارید لذا برنامه های استانی را انتخاب کنید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما