فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

آمار و نتایج صدمین دوره اکسپرس اینتری کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 2578 نفر 1397/07/13 17:48
آمار و نتایج صدمین دوره اکسپرس اینتری کانادا
آمار و نتایج صدمین دوره اکسپرس اینتری کانادا:
از ابتدای سال 2015 جذب نیروی متخصص فدرال کانادا از طریق اکسپرس اینتری انجام شده است و بسیار موفق عمل کرده است چه از لحاظ سرعت بررسی چه از لحاظ حذف مصاحبه و هزینه.
این برنامه برای دارندگان مدرک فوق لیسانس با آیلتس جنرال 7.5 و سن زیر 35 سال (بقیه افراد نیازمند امتیازبندی هستند تا امکان اعلام نظر مشخص شود) مناسب می باشد. طی 100 دوره گذشته بیش از 213000 پرونده در زیر گروه های زیر نامه قبولی از طرف دولت کانادا کسب نموده اند:
  • Federal Skilled Worker Class
  • Federal Skilled Trades Class
  • Canadian Experience Class
برنامه اکسپرس اینتری به افرادی که دارای بالاترین امتیاز (در حال حاضر 445 از 1200 امتیاز) در بانک اطلاعاتی کانادا می باشند، دعوتنامه قبولی و اقامت دائم کانادا را اعطا می کند این روند انچنان مورد قبول بوده که سیستم جذب نیروی متخصص کبک و ساساکاچوان و ... به این روش کار خواهد کرد.
جهت امتیازبندی خود اپلیکیشن "Ganji" را در اپ استور جستجو و دانلود نمایید.
این برنامه بعد از دریافت قبولی به شما 60 روز فرصت ارسال مدرک ارائه می دهد که معمولا 80% افراد بعد از 6 ماه از ارسال مدارک نامه مدیکال را دریافت می نمایند.
در حال حاضر اصلی ترین منبع جذب مهاجر در کانادا سیستم Express Entry است. در سال 2015 حدود 9800 پرونده، سال2016 حدود 33145 پرونده و سال 2017 حدود 65420 پرونده قبول شده اند. اداره مهاجرت کانادا اعلام کرد از ابتدای 2018 حدود 61710 پرونده تاکنون قبولی خود را دریافت نموده اند.
برنامه اداره مهاجرت کانادا براین است که در سال 2018 در سه گروه مهاجرتی بالا حدود 74900پرونده و در سال 2019 حدود 81400 پرونده  و در سال 2020 حدود 85800 پرونده قبول کند.

طی سال های 2015 تا 2017 مشاغل زیر از پرمخاطب ترین موارد بوده اند:
 
2017 2016 2015 سال/رتبه
Information systems analysts and consultants Information Systems Analysts and Consultants Food service supervisors 1
Software engineers Software Engineers Cooks 2
Computer programmers and interactive media developers Computer Programmers and Interactive Media Developers Information Systems Analysts and Consultants 3
Financial auditors and accountants Cooks Software Engineers 4
Administrative assistants Food Service Supervisors; Computer Programmers and Interactive Media Developers 5
 
 
در دو سال اول (2015 و 2016) مشاغل مرتبط با اشپزی و صنایع غذایی بیشترین قبولی را داشته اند در حالیکه در سال 2017 به رتبه 14 ام رسیده اند. که بدلیل کاهش امتیاز جاب افر از 600 به 50 امتیاز در 2016بود. زیرا جاب افر برای برنامه اکسپرس اینتری اجباری نیست.
5 شغل با بالاترین قبولی در سال 2017 برابر است با: مشاوره بانک های اطلاعاتی،مهندسی کامپیوتر،برنامه ریزی کامپیوتر، مدیر و تحلیلگر مالی و حسابدار.
بیشتر قبولی های امتیازی بالاتر از 440 داشته اند اما طبق قولی که اداره مهاجرت دولت کانادا داده است برای جذب نخبه ها و افراد مفید برای اقتصاد کانادا تا پایان سال امکان جذب افراد با امتیاز بالاتر از 400 نیز وجود دارد همانطور که قبلا با 413 امتیاز نیز بسیاری از افراد قبول شدند.
 
همچنین 9 استان کانادا نیز با جذب مهاجر از داخل اکسپرس اینتری و دادن 600 امتیاز به فرد مهاجر قبول می کنند. بیشترین تعداد از آلبرتا، منیتوبا، نوااسکوشیا، پرینس ادوارد بوده است.
پرینس ادوارد: این استان نیازی به جاب آفر یا فامیل  تحصل در این استان ندارد.
نوااسکوشیا: باید رشته شما در لیست مشاغل استان باشد.
آلبرتا: کسانیکه دارای تحصیلات یا فامیل در این استان هستند و برای اقتصاد استان مفیدندمی توانند اقدام نمایند.
منیتوبا: باید در لیست مشاغل استان رشته شما باشد و دوست یا فامیل نزدیک در ایتان داشته باشید.
انتاریو: باید مدرک زبان انگلیسی –فرانسه را با هم داشته و امتیاز لازم را از فاکتورهای موجود کسب کنید. در حال حضار با امتیاز 400 امکان قبولی هست.
برای شروع باید فرم ارزیابی را تکمیل یا اطلاعات "سن و شغل و تحصیلات و مدرک زبان" خود را برای ما در پیج اینستاگرام دایرکت نمایید.
 
 

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مجتبی
  • 09:9-1397/08/23
درود بر شما
اینجانب ٣٦ ساله،متاهل و دارای یک فرزند،فوق لیسانس برق کنترل،نزدیک به ٧سال سابقه کاری مرتبط با بیمه،٦دروه تخصصی فنی،مدرک آیلتس٥،دو تا مقاله isi،دارای شرکت فنی مهندسی در زمینه سیستم های حفاظتی و امنیتی (تاسیس اواخر سال ٩٥)،ممنون میشم شرایط بنده رو در خصوص اکسپرس اینتری اعلام بفرمایید.
  • گنجی
  • 15:15-1397/08/24
ایلتس شما بسیار کم است و شانسی ندارید.
  • علیرضا
  • 20:35-1397/08/18
سلام من ٢٨ ساله مهندس عمران با ٥ سال سابقه کاری در شرکت مهندسی و در حال طی کردن دوره های لازم برای کسب نمره خوب در آیلتس هستم.. تمام کار های فنی را شخصا توانایی اجرایی انجام دادن دارم مثل نحاری جوشکاری کاشی و سنگ کاری لوله کشی و ... توانایی های کامل اجرایی مهندسی ساختمان را نیز دارم .. همسرم هم مهندس کامپیوتر ٢٨ ساله و در حال زبان خوندن هستن ... خواهر همسر من نیز شهروند کانادا هستن در ونکوور زندگی میکنند.. در حال حاضر نظرتون چیه برای گام های موثر مهاجرت به کانادا برای ما؟ ((( آیا ویزای مولتی کانادارو میشه بعد از ورود به اون کشور به ویزای کاری تبدیل کرد)))
با تشکر فراواااان
  • گنجی
  • 14:38-1397/08/24
اصلا با ویزای مولتی اقدام نکنید (قبلا راجع به دلیل آن در خبرها گفتیم ولی محض اطلاع اینکه با ویزای مولتی به هیچ وجه به اقامت نمیرسید)
بهتر است یکی از شما ایلتس جنرال هفت و نیم و نفر بعد شش بگیرد و از روش اکسپرس اقامت سریع بگیرید.
  • هانیه ش.
  • 13:40-1397/08/15
با سلام متخصص جراحی ۳۴ ساله هستم ، سابقه کار ما از کجا باید گرفته بشه ؟ با توجه به اینکه دوران طرح تخصصی رو در شهرهای کوچیک و محرومی بودیم اونها قطعا اداره منابع نیروی انسانیشون اونقدر وارد نیستند که نامه حاوی گواهی سابقه کار به ما خطاب به سفارت کانادا یا هر جای دیگه بدن .آیا گرفتن سوابق بیمه ایی کافی هست؟
  • گنجی
  • 15:52-1397/08/23
باید از سازمانی که شما را به طرح فرستاده دریافت کنید.
  • صنم
  • 11:22-1397/08/07
سلام وقت بخیر من 24سالمه لیسانس پرستاری دارم البته طرح نرفتم که میشه مدرک رو با وثیقه ازاد کرد من میخواستم برای تحصیل پزشکی در کانادا اول ازطریق اقامت کبک اقدام کنم کلاس زبان فرانسه و انگلیسی رو به طور فشرده دارم میرم میخواستم ببینم فردی با شرایط من نمره ایلتس و فرانسه حداقل چند باشه واینکه این پروسه گرفتن اقامت چه قدر زمان میبره وایا من میتونم وقتی اونجا رسیدم در رشته مورد نظرم تحصیل کنم و کار پرستاری انجام ندم چون من نمیخوام با این مدرک کار کنم و فقط برای گرفتن اقامت میخوام ازش استفاده کنم . باتشکر
  • گنجی
  • 13:2-1397/08/15
برای اقامت ایلتس 7.5 یا فرانسه بی2 نیاز دارید./ بعد از کسب اقامت در هررشته ای میتوانید کار یا تحصیل کنید./بخش پزشکی در کانادا را در آرشیو اخبار بخوانید.
  • نوید
  • 19:36-1397/07/29
باسلام 28 ساله هستم .فوق لیسانس مکانیک و 5 سال سابقه کار دارم ولی هنوز مدرک آیلتس ندارم برای مهاجرت به کانادا کدام گزینه را پیشنهاد میفرمایید؟
  • گنجی
  • 13:15-1397/08/05
الان واجد شرایط نمیباشید مگر ایلتس 7 بگیرید.
  • دکتر ص. الف
  • 15:12-1397/07/22
برای سرمایه گذاری کبک 350 هزار دلاری مجوز داروخانه قبول است. البته سنم 55 سال است.
قبلا برنامه بریتیش کلمبیا اقدام کردم و ریجکت شدم
  • گنجی
  • 12:35-1397/07/23
بله مجوز داروخانه را تایید می کنند و قبول شده مثل شما داشته ایم./ سن تان مشکلی ندارد/ مدارک ریجکتی را بیاورید تا بررسی کنیم(مهم است)
  • ضحی
  • 13:21-1397/07/21
با سلام
من 27 ساله مجرد. ارشد پرستاری . سابقه کار 2 سال. برای زبان در حال خوندن هستم. هنوز نمره ایلتس ندارم. برای رفتن به کانادا و سپس اقاما گرفتن بهتر است ابتدا از طریق تحصیلی (ادامه تحصیل) اقدام کنم یا از طریق کاری؟
قبلا از راهنمایی شما سپاسگذارم
  • گنجی
  • 12:29-1397/07/23
هردو خوب است
تحصلی باید خودتان هزینه دانشگاه را بدهید، اقامتی دانشگاه هزینه ندارد
  • محمد
  • 23:5-1397/07/17
من ۳۳ساله .یک پسر ۷ساله دارم .مهندس مکانیکم .بیزینس شخصی دارم ۱۰ سال سابقه کار .تراشکاری دارم .آیلتس ۵ دارم .خانمم لیسانس گرافیک دارد .سرتیفیکیت جوش ولیفتراک دارم ...خواهرم تورنتو زندگی می کند .می خواهم اقامت بگیرم .بادعوتنامه خواهرم ریجکت شدم .راهنماییم کنید .
  • گنجی
  • 11:39-1397/07/21
بهترین روش اکسپرس اینتری است که باید ایلتس بالاتر هر دوی شما داشته باشید.
  • مجید
  • 09:55-1397/07/15
سلام
من ۴۵ ساله و متاهل هستم. دارای دو فرزند ۱۲ و ۱۴ ساله. در حال حاضر ویزای مالتیپل دارم. یکبار سابقه مسافرت به کانادا را نیز دارم. خواهرم ۲۵ سال است که در تورنتو زندگی می کند. تحصیلاتم دکتری کامپیوتر است ولی مدرک زبان ندارم. می خواهم به هر شیوه ممکن اقامت کانادا را بکیرم. لطفا راهنمایی فرمایید.
  • گنجی
  • 10:0-1397/07/15
فقط از روش های سرمایه گذاری350هزار دلاری کبک و کارآفرینی 800هزار دلاری انتاریو میتوانید
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما