فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ساسکاچوان از 926 شغل مورد نیاز برای این استان دعوت به عمل آورد.

بازگشت
بازدیدکنندگان : 7928 نفر 1397/08/22 17:54
ساسکاچوان از 926 شغل مورد نیاز برای این استان دعوت به عمل آورد.
استان ساسکاچوان از 926 شغل مورد نیاز برای این استان دعوت به عمل آورد.
 
در پی امتیازبندی جدید برنامه اکسپرس اینتری استان ساسکاچوان در روز اول نوامبر، 926 دعوت نامه برای متقاضیان اقامت دائم ارسال شد. این دعوت نامه های ترکیبی بیشترین تعداد را در تمام دوره های انتخابی از طریق سیستم بین المللی نیروی ماهر ساسکاچوان از آن خود کرده اند که در ماه جولای به استخر مجازی نامزدهای سیستم اکسپرس اینتری و مشاغل مورد نیاز اضافه شد.
از میان دعوت نامه ها تعداد 671 دعوت نامه برای مشاغل مورد نیاز استان بود  که کمترین آنها 61 امتیاز داشت. از این رو بیشترین تعداد دعوت و کمترین نمره انتخابی در این مرحله رخ داد.
آخرین تعداد دعوت نامه های صادر شده برای برنامه اکسپرس اینتری 255 دعوت نامه و کمترین امتیاز 60 بوده است.
کاندیداهای اکسپرس اینتری برای برنامه استانی ساسکاچوان میبایست حداقل 60 امتیاز و سابقه کاری در میان مشاغل مورد نیاز استان داشته باشند. داشتن پیشنهاد شغلی از استان ساسکاچوان لازم نیست.
کاندیداهایی که از استان ساسکاچوان دعوت نامه دریافت میکنند 600 امتیاز به امتیازاتشان در استخر مجازی اضافه میشود.
مشاغل مورد نیاز این استان برای افرادی است که در سیستم اکسپرس اینتری نباشند و حداقل 60 امتیاز داشته باشند و همچنین حداقل 1 سال در 10 سال گذشته در شغل انتخابی استان سابقه کار داشته باشند. 
- سیستم EOI چگونه کار می کند
نخست باید یک پروفایل ایجاد کنید و اطلاعات لازم را در مورد تحصیلات، تجربه کاری، توانایی های زبان خارجی و سایر عوامل برای واجد شرایط بودن ارائه دهید.سپس نامزد های واجد شرایط بر اساس سیستم امتیازبندی استان ساسکاچوان رتبه بندی میشوند.
افرادی که  بالاترین امتیاز را به دست بیاورند می توانند برای انتخاب استانی تقاضا صادر کنند.
اگر افرادی با امتیاز مشابه باشند و یکی دارای رابطه خانوادگی نزدیک یا سابقه کاری و یا تحصیلی در گذشته در استان ساسکاچوان داشته باشد ارجح واقع میشود.
نامزدهایی که دعوت نامه دریافت میکنند 60 روز مهلت دارند تمامی مدارک خود را ارسال کنند.

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • لمیا
  • 14:51-1397/09/09
سلام
بنده 38 سالمه فوق لیسانس مهندسی کشاورزی شاخه اقتصاد کشاورزی و همسرم 39 سال فوق لیسانس حسابداری، دارای2 فرزند-میخواستم بدونم برای چه استانی اقدام کنم و نیاز به چه نمره زبانی دارم
با تشکر فراوان
  • گنجی
  • 15:44-1397/09/13
ساسکاچوان با ایلتس 6.5
  • علیرضا
  • 08:43-1397/09/09
سلام.
من 43 ساله و کارشناس ارشد مهندسی برق هستم با 19 سال سابقه کار.
سطح زبانم آیلتس 6.5 است. همسرم 39 ساله و آیتلس 6.5 دارد.
آیا در برنامه ساسکاچوان شانسی داریم؟
ممنون
  • گنجی
  • 15:42-1397/09/13
امتیاز سن را ندارید رشته تان در لیست نیست. امکان بازگشایی رشته تان هست ولی باید صبر کنید یا از روش کارافرینی اقدام کنید
  • لیلی
  • 02:2-1397/09/08
با سلام.من ٣٣ ساله و همسرم ٣٤ ساله.دخترم ١ سالشه.خودم کارشناس رادیولوژی و ام ار ای هستم.با سابقه کار ٨ ساله همراه با بیمه.همسرم کارشناس طراحی صفحات وب.و سابقه کار مدیریت مراکز پزشکی به مدت ٥ سالل دارند.در حال گذراندن دوره های زبان هستم.ایا امکان مهاجرت به کانادا برای ما هست؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
  • گنجی
  • 15:29-1397/09/09
هر کدام مدرک زبان عالی بگیرید میتوان از روش فدرال اقدام کرد
  • سحر
  • 00:26-1397/09/05
۳۳ ساله و مجرد. کارشناس ارشد کشاورزی. مدرس زبان انگلیسی و منشی شرکت خصوصی با ۱سال سابق کار از شرکت واجد شرایط برای مهاجرت هستم؟ (ایلتس۷ )
  • گنجی
  • 11:50-1397/09/05
برای ساساکاچوان میتوانید اقدام کنید
  • شیدا
  • 15:49-1397/09/04
سلام من Medical laboratory technologists هستم اما شنیدم که برای این شغل لازم هست که یه ازمون PLA باید داد و همینطوری قابل قبول نیست، درسته؟ ( 27 سال سن، 4 سال سابقه، فوق لیسانس بیوشیمی ،IELTS در حد 6- 6.5 )
  • گنجی
  • 11:46-1397/09/05
بستگی به استان مورد نظر شما برای کار در کانادا دارد.
  • سپیده
  • 14:32-1397/09/03
با سلام
من 36 ساله هستم مجرد و مهندس برنامه نویس کامپیوتر هستم با 10 سال سابقه کار
ایا واجد شرایط هستم؟
  • گنجی
  • 13:12-1397/09/04
برای برنامه نیروی متخصص کبک اقدام کنید.
  • محمدعلی
  • 23:16-1397/09/02
با سلام
بنده ۳۵ سال سن,۹ سال سابقه ی کار (تدریس در دانشگاه,آموزگار کودکان استثنایی,کار در کلینیک های مشاوره,مربی ویژه ی کودکان استثنایی)و کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی(دانشگاه آزاد) دارم.
خانمم ۲۹ سال سن,نزدیک به ۶ سال سابقه ی کار در آزمایشگاه بالینی,کارشناسی علوم آزمایشگاهی(دانشگاه دولتی) دارند.
و هردو در حال گذراندن کلاس زبان فرانسه و زبان انگلیسی هستیم و قصد مهاجرت به کانادا را داریم,با توجه به مدارک تحصیلی,سن,سابقه ی کار و مدرک زبان آیا میتوانیم امتیاز لازم را کسب کنیم؟آیا امکان مهاجرت به ساسکاچوان برای ما وجود دارد؟باتوجه به اینکه بعضی از رشته ها نیاز به تاییدیه از طرف ساسکاچوان دارند.
با سپاس فراوان
  • 13:9-1397/09/04
بله میتوانید اقدام کنید
  • محمد
  • 19:10-1397/09/01
با سلام
داروساز ۳۱ساله با سابقه کار ۴ سال و آیلتس اکادمیک ۶ و همسرم ۲۷ ساله پزشک با سطح متوسط زبان
آیا امکان مهاجرت به کانادا به غیر از شیوه سرمایه گزاری وجود دارد ؟
ممنونم
  • گنجی
  • 13:6-1397/09/04
از روش اکسپرس اینتری با کسب ایلتس سی ال بی9
  • عادل
  • 12:51-1397/08/30
با سلام
پزشک هستم و دوسال سابقه کار با بیمه و یک سال با گواهی از کلینیک و ایلتس آکادمیک ۶.۵ شش و نیم. سن ۳۱ واجد شرایط هستم؟
  • گنجی
  • 14:47-1397/09/01
نیروی متخصص فدرال
  • علیرضا..
  • 21:33-1397/08/30
سلام و خسته نباشید
بنده 42 ساله ام کارشناس ارشد عمران هستم با 15 سال سابقه کار سطح زبانم آیلتس ۵ است آیا در برنامه ساسکاچوان شانسی دارم؟
ممنون
  • گنجی
  • 14:43-1397/09/01
خیر امتیاز سن و نمره زبان را ندارید رشته شما فعلا حذف شده
  • وحید
  • 21:8-1397/08/30
با سلام
وقت بخیر.خسته نباشید.
من 37 ساله هستم و لیسانس مهندسی معدن دارم و در حال حاضر 9 سال سابقه بیمه و آیلتس 6.5 دارم، متاهل و دارای دو فرزند هستم.
آیا شرایط جدید استان ساسکاچوان را دارم؟
ممنون
  • گنجی
  • 14:42-1397/09/01
خیر واجد شرایط نمی باشید.
  • حسین
  • 15:19-1397/08/30
درود
من یک مرد37 ساله با 6 سال سابقه کار صنعتی مرتبط .لیسانس الکترونیک دانشگاه غیر انتفاعی با معدل زیر 14 هستم.آیلتس 7 جنرال دارم.حدود 1 میلیارد سرمایه که نقد نیست.
همسرم آیلتس 6جنرال . فوق لیسانس زمین شناسی دانشگاه سراسری بدون سابقه کار.
ممنون میشم امکان سنجی بفرمایید

  • گنجی
  • 14:41-1397/09/01
اگر سن همسرتان تا 33 است ایشان باید اقدام کنند.
  • مونا
  • 11:13-1397/08/29
من پرستار هستم ۳۶ سالمه یک فرزند دارم و ۱۰ سال سابقه ی کار .همسرم کشاورزی خونده میخواستم بپرسم برای شرایط ما با چه نمره ایی و در کدام ایالت کبک یا ساسکاچوان بهتره که اقدام کنیم....متشکرم...
  • گنجی
  • 14:38-1397/09/01
ساسکاچوان برای رشته کشاورزی با ایلتس شش توسط هر دو مناسب است
  • وحیده
  • 10:56-1397/08/29
سلام . من خانمی متاهل و 36 ساله دانشجوی فوق لیسانس حسابرسی دانشگاه تهرانم . لیسانسم برای 10 سال قبل هست . آیا با ادامه تحصیل و اخذ مدرکم و نیز رساندن زبانم به 7 یا 7.5
( که حتما تا دو سال دیگه طول میکشه و سنم 38 میرسه ) آیا
1-میشه برای رفتن به کانادا از طریق اکسپرس امیدوار بود ؟ ( بشکل جداگانه هر استان که بشود یا جداگانه یا کلا همه کانادا استخری ) ( قابل بیان است که سه ساله خانه دارم قبلش 6 سال بانک بودم قراردادی و الان هم خودم بیمه خودم رو میریزم )
2-میشه شوهرم در امتیاز بندی نباشه چون کارمنده و زبانش خوب نیست و 10 سال بزرگتر از منه - پسرم 6 سالشه
ممنون میشم جواب بفرمایید
  • گنجی
  • 14:37-1397/09/01
خیر اکسپرس اینتری تا 34 سال خوب است، روش های استانی شاید باز شود لذا همسرتان هم باید مدرک زبان داشته باشد.
  • آزاده
  • 10:1-1397/08/29
سلام من 33 سالمه .ارشد حسابداری و 3 سال سابقه کار دارم .البته فوق دیپلم بهداشت عمومی هم دارم و چند مدتی هم تو زمینه واکسیناسیون نوزادان کار کردم .شرایط کار برای رشته من هست ؟و اینکه نمره آیلتس باید چقدر باشه ؟
  • گنجی
  • 14:36-1397/09/01
رشته کاریتان خوب است
برای اقامت باید اول آیلتس بگیرید
در اینستاگرام دایرکت سن و شغل و تحصیلات و فامیل در کانادا و سابقه کار و نمره زبان(تقریبی) را بفرستید تا امتیازبندی شوید.
  • الناز
  • 09:41-1397/08/29
سلام، این دعوتنامه هرسال صادر میشه؟ یعنی تو این یک سال رزومه رو درست کنم، میشه برا سال بعد اقدام کرد؟
  • گنجی
  • 14:35-1397/09/01
سالی چند بار اعلام میشود
  • نرگس
  • 13:35-1397/08/28
سلام من 14 سال سابقه کار دارم، ارشد مدیریت مالی دارم و 42 سالمه، میخواستم بدونم آیا شرایط گرفتن اقامت را دارم؟ یا برای گرفتن اقامت باید آیلتس چند داشته باشم؟
  • گنجی
  • 14:27-1397/09/01
امتیاز سن را ندارید
  • سعید
  • 10:6-1397/08/28
سلام
44 سالمه مدرک مهندسی عمران دارم با 18 سال سابقه کار
همسرم لیسانس مترجمی زبان-2 فرزند 10 ساله-مادر و برادرم شهروند کانادا هستن.آیلتس 5 دارم و همسرم هم 5.5
امیدی هست؟
ممنون میشم پاسخ بدین
در ضمن ویزای شینگن هم بدلیل اقدام قبلی واسه کانادا دارم تو پاسم.
  • گنجی
  • 14:26-1397/09/01
اگر ویزای قبلی شما ریجکت شده کار سخت است. با سن شما روشهای کارافرینی و سرمایه گذاری مناسب است
  • علیرضا
  • 08:56-1397/08/28
با سلام،
من 7 سال سابقه بیمه ،لیسانس IT گرایش Developer(برنامه نویس وب) و 28 ساله هستم
چه نمره ای برای آیلتس نیاز دارم؟
با سپاس از شما
  • گنجی
  • 14:7-1397/09/01
برای کبک فرانسه بی2
برای فدرال ایلتس 7
بخش اکسپرس اینتری را بخوانید
  • سیاوش
  • 07:50-1397/08/28
سلام من مدرک لیسانس مهندسی صنایع از ایران و فوق مدیرت پروژه از استرالیا ( دانشگاه سیدنی) دارم 1 سال سابقه کار در استرالیا و 2 سال در ایران (بدون بیمه) دارم. متاهلم و همسرم هم مهندس صنایع هست و در حال تحصیل فوق لیسانس معلمی دبستان در استرالیا و هر دو 27 ساله ایم. ممنون میشم بفرمایید که ما چطور میتونیم برای کانادا امتیاز کافی رو کسب کنیم
  • گنجی
  • 14:4-1397/09/01
شما ایلتس 7.5 و همسرتان 6 بگیرید قبول میشوید.
  • حسام
  • 01:33-1397/08/28
سلام
لیسانس کشاورزی علوم باغبانی دارم ٣٣ سال دارم سابقه کارم دارم از چه طریق میتونم اقدام کنم و بهتر هست
  • گنجی
  • 14:1-1397/09/01
با آیلتس شش میتوانید
  • محمد
  • 23:4-1397/08/26
سلام.
من راننده تریلی هستم و ۳۴ سالمه.شرایطش هست؟واگر هست آیلتس چند نیازه؟
  • گنجی
  • 14:1-1397/09/01
خیر واجد شرایط نمی باشید
  • آیناز
  • 20:41-1397/08/26
سلام ، مهندسی مکانیک و ارشد صنایع دارم با بیش از ۱۱ سال سابقه کار رسمی در شرکت ملی نفت ایران. ۳۴ سالمه و مجردم . زبانم در حد ایلتس شش هست اما دارم میخونم که آزمون میدم حداقل ۷ بشه ایلتسم و با امتیاز بالاتری وارد استخر متقاضیها بشم.به نظرتون راهم درسته یا اینکه با همین سطح (۶ ایلتس) آزمون بدم و وارد استخر متقاضیا بشم و مابقی داستان؟
  • گنجی
  • 13:59-1397/09/01
ورود به استخر اکسپرس اینتری امکانپذیر است ولی برای قبولی نمره بالاتر نیاز دارید.
برای ساسکاچوان امسال نمیتوانید چون رشته های مهندسی حذف شده
  • محمد
  • 19:12-1397/08/26
سلام و خسته نباشید من در ایران سه ساله که نانوایی دارم و مهارت لازم هم دارم آیا می تونم برم کانادا و اونجا هم نانوایی بازکنم و در ضمن لیسانس ریاضی هم هستم ایا بهتره با مدرک فنی حرفه ام اقدام کنم یا با مدرک تحصیلیم ?در ضمن ٣٧ سال دارم و متاهل و یه بچه ٥ ساله هم دارم و همسرم هم لیسانس ریاضی و ١٣ سال سابقه کار داره در بانک و نمره زبان آی التس باید چند باشه?
  • گنجی
  • 13:56-1397/09/01
بهتر است اگر همسرتانآیلتس معتبر دارد با مدارک ایشان اقدام شود ولی هر دو نمره زبان کسب کنید
  • فرزانه
  • 12:46-1397/08/26
من 37 سالمه لیسانس کامپیوتر با ده سال سابقه کار و بدون مدرک زبان هستم . چه نمره زبانی لازم دارم و آیا کلا واجد شرایط هستم ؟
  • گنجی
  • 13:46-1397/09/01
واجد شرایط ساسکاچوان نیستید
برای کبک و فدرال اقدام کنید
  • آرزو
  • 08:33-1397/08/26
با سلام و احترام
من 35 ساله ارشد کشاورزی و سابقه کار مرتبط 7 ساله هستم و همسرم فوق دیپلم عکاسی و 10 سال سابقه کاری مرتبط هستند، آیا باید برای ساسکاچوان اقدام کنم ؟ آیلتس چند مورد نیازه و آیا شانسی داریم؟متشکرم
  • گنجی
  • 13:42-1397/09/01
با رشته کشاورزی برای ساسکاچوان ایلتس شش کافی است
  • شکوه
  • 21:15-1397/08/26
سلام. من 33 سالم هست فوق لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و حدود 5 سال سابقه با بیمه. مدرک آیلتس با نمره 7 دارم. آیا شرایط اقامت برای استان ساسکاچوان را دارم؟ و اگر جواب مثبت است از چه طریق میتونم اقدام کنم؟ آیا همان اکسپرس اینتری هست یا جداست؟
با تشکر
  • گنجی
  • 13:41-1397/09/01
برای اکسپرس اینتری اقدام کنید نمرات ایلتس تمام اسکیل ها هفت و لیسنینگ هشت باید باشد
  • افشین
  • 20:34-1397/08/26
سابقه کار حین تحصیل آیا کار پاره وقت حساب میشه؟ شنیدم که ارزش کار پاره وقت دقیقا نصف کار تمام وقت هست درسته؟
سوال بعدی من اینه که چون کار من دقیقا در موضوع رشته ای که تحصیل کردم بوده، راهی وجود دارد که بتوان بصورت کار تمام وقت حساب شود؟
سوال آخرم هم اینه که آیا نامه بیمه حین کار هم نیاز هست یا صرفا یک نامه از شرکتی که در آن کار می کردم کافی هست؟
  • گنجی
  • 13:40-1397/09/01
سابقه کار حیل تحصیل نکات فراوانی دارد ولی اصولا پارت تایم است
باید تمام وقت طبق قانون کار کار و حقوق دریافت کرده باشید و بیمه شده باشید.
  • سیمین
  • 19:36-1397/08/25
سلام
کارشناس ارشد تغذیه 29 ساله هستم. مدت 2 ساله بیمه برام رد میشه مابقی مدت کارم رو سابقه کتبی ندارم. ایلتس 6 دارم که مجددا میخوام امتحان بدم. ایا برای من هم شانسی وجود داره؟ مقالات isi تاثیری ندارن؟ حتی اگر با همکاری مجلاتو دانشکده های کانادا باشن؟
  • گنجی
  • 13:39-1397/09/01
مقاله برای ویزای دانشجویی موثر است نه اقامتی
الان میتوانید ثبت نام کنید ولی برای قبولی باید ایلتس بالاتر کسب کنید.
  • علیرضا
  • 12:8-1397/08/25
با عرض سلام و خسته نباشید
من 28 ساله ،لیسانس IT با گرایش Developer دارم همچنین 7 سال سابقه بیمه دارم
نمره آیلتس چند باید داشته باشم تا برای ساسکاچوان اقدام کنم
با سپاس فراوان
  • گنجی
  • 15:34-1397/08/30
نمره 6 ولی فعلا رشته شما بسته است
  • الناز
  • 11:30-1397/08/25
سلام ..خسته نباشید ...لیست شغل های مورد نیاز این استان چه مواردی هستند؟
  • گنجی
  • 15:33-1397/08/30
در منوهای بالا بخش ساسکاچوان درج شده
  • آرش
  • 09:5-1397/08/25
سلام
من 9 سال سابقه کار نفت و گاز دارم 32 سالمه آیلتس band score مهمه یا CLB ؟
و چه نمره ای نیازه؟
  • 17:56-1397/08/25
CLB مهم است.
  • افسانه
  • 08:24-1397/08/25
با سلام من فوق لیسانس محیط زیست دارم و در حوزه کشاورزی 13 سال سابقه کار دارم آیا امکان اقدام از این طریق دارم و چه نمره آیلتسی لازم است
  • گنجی
  • 17:56-1397/08/25
بله فقط سن را بفرمایید. حداقل ایلتس شش
  • مهرداد
  • 22:23-1397/08/25
من دانشجوی فوق لیسانس هستم و 6 سال سابقه کار تمام وقت دارم، آیلتس آکادمیک اورال 6، رشته مکانیک، حتما باید آیلتس جنرال داشته باشم
  • گنجی
  • 17:55-1397/08/25
برای اقامت ایلتس جنرال لازم است،
برای دانشجویی ایلتس آکادمیک نیاز است.
  • مرادی
  • 14:8-1397/08/24
سلام ،مهندسی کشاورزی دارم و ارشد مدیریت ٥سال سابقه کاری شرایط دارم؟
  • گنجی
  • 17:54-1397/08/25
با ایلتس واجد شرایط هستید/
  • رضا
  • 13:2-1397/08/24
سلام من 24 سالمه و لیسانس مهندسی برق قدرت دارم بدون سابقه کاری. مدرک زبان تافل 101 دارم. میتونم برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 16:57-1397/08/25
خیلی باید مدرک زبان داشته باشید.
  • ستاره
  • 08:35-1397/08/24
سلام
وقت بخیر؛ من ۳۶ ساله هستم و مجرد. ارشد بیوتکنولوزی کشاورزی دارم و حدود ۷ سال سابقه کار مدیریی و تخصصی در ازمایشگاه زنتیک پزشکی. چه نمره ای برای ایلتس لازم دارم. کلا ایا امیدی هست؟
  • گنجی
  • 16:54-1397/08/25
برای فدرال امتیزتون کم است ولی ایلتس 7.5 نیاز دارید.
  • افشین
  • 16:26-1397/08/24
سلام، آیا به فرض همین امروز با شیوه استانی من وارد استان ساسکاچوان شدم و طبعتا از لحظه ورود به فاصله یکی دو ماه کارت PR دریافت میکنم. سه سال هم اونجا موندم بعد سه سال که پاسپورت کانادایی میخوام بگیرم باید پاسپورت ایرانیم اعتبار زمانی داشته باشه؟ اگر اعتبار پاسپورت ایرانیم تموم بشه بازم میتونم اقدام کنم؟ یا باید اول از طریق ایران اقدام به تمدید پاسپورت ایرانی کنم بعد اقدام کنم؟
جواب این سوال شدیدا برام حیاتی هست ممنون میشم جوابم رو بدید. مرسی
  • گنجی
  • 16:53-1397/08/25
اخذ شهروندی کانادا به اعتبار پاسپورت ایرانی مربوط نیست . فقط برای زمان هایی که پاس معتبر ندارید باید در فرم های سیتی زن شیپی توضیح ارائه دهید.
  • بهار
  • 15:53-1397/08/24
سلام پرستارم ٣١ سالمه ومجرد ٨ سال سابقه کار دارم نمره زبانم چند باید باشه
  • گنجی
  • 16:48-1397/08/25
ایلتس 7.5
  • مهرآور
  • 22:5-1397/08/23
سلام من ٢٣سالم هست
لیسانس معمارى دارم
و مجرد هستم
در حوزه ى انیمیشن فعالیت دارم چه نمره اى نیاز دارم واسه انگلیسى و فرانسه ؟
  • گنجی
  • 15:12-1397/08/24
7.5 ایلتس
بی2 فرانسه
  • داور
  • 21:16-1397/08/22
سلام :من لیسانس کشاورزی با 40 سال سن و سال سابق هستم نمره آیلتس چند باید داشته باشم تا برای ساسکاچوان اقدام کنم
  • گنجی
  • 17:17-1397/08/23
در حال از دست دادن امتیاز سن برای این استان هستید. ایلتس 6.5 نیاز دارید
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما