فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

نیوبرانزویک به دلیل کمبود نیروی کار، مهاجر می پذیرد.

بازگشت
بازدیدکنندگان : 9307 نفر 1397/09/04 19:42
نیوبرانزویک به دلیل کمبود نیروی کار، مهاجر می پذیرد.
- نیوبرانزویک به دلیل کمبود نیروی کار مهاجر می پذیرد.
استان نیوبرانزویک با مرکزیت فردریکتون در شرق کانادا و مابین استان کبک و نوااسکوشیا واقع شده است. آب و هوای مناسب با باد و هوای سرد در زمستان دارد. جمعیت آن کمتر از شهر های بزرگ مانند تورنتو و مونترال و ونکوور است . در حال حاضر در پی افزایش جمعیت و دستیابی به رشد اقتصادی است. هفته گذشته شورای چند فرهنگی استان نیوبرانزویک اعلام کرد تا سال 2026  ،110200 نیروی کار از دست خواهند داد.
 
در پی گزارش های اعلام شده استان نیوبرانزویک برای غلبه بر بحران کمبود نیروی کار باید زین پس سالانه 7500 مهاجر بپذیرد.
در طول این دوره تنها76000 دانش آموز از دبیرستان های نیوبرانزویک فارغ التحصیل میشوند که بسیاری از آنها استان را ترک میکنند. تأثیر اقتصادی کمبود کار در حال حاضر باعث کاهش رشد اقتصادی استان شده و بعضی از کارفرمایان را مجبور به نقل مکان به سایر نقاط کانادا یا ایالات متحده کرده است. علاوه بر این، کاهش جمعیت و نیروی کار منجر به کاهش مالیات میشود که سیستم امکانات عمومی مانند مراکز درمانی را در اوج نیاز فلج خواهد کرد. 
 
- افزایش نرخ مهاجرت به 1٪ 
برای مقابله با این روند، شورای چند فرهنگی استان نیوبرانزویک می گوید دولت فدرال کانادا باید به شرایط این استان توجه کند تا جمعیت نیوبرانزویک را به سالانه یک درصد افزایش دهد. که این کار روند مهاجر پذیری این استان را دو برابر میکند که عددی برابر با 7500 نفر در سال است.   
الکس لوبلان، مدیر اجرایی شورای چند فرهنگی خطاب به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرده است: کاهش بی سابقه جمعیت و بازار در نیوبرانزویک نیازمند افزایش حداقل 1% سالانه مهاجرین است. وی افزود ما باید جمعیت خود را با حفظ جوانان و افزایش تولد افراد مقیم، از خط قرمز عبور دهیم. اما این مسیری نیست که کانادا برای رشدش در پیش گرفته است ، بین سال های 2013 و 2018 اکثریت نیروی کار کانادا را مهاجران تشکیل داده اند. با توجه به این واقعیت، نیوبرانزویک نیاز به یک برنامه برای پذیرش مهاجران دارد که نه تنها نیازهای فعلی را تامین کند بلکه اقتصاد را نیز شکوفا کند. از این رو باید استانداردهای زندگی بالا برود و کسب و کار های محلی گسترش پیدا کند.
 
- برنامه آزمایشی آتلانتیک ، برنامه اصلی استانی
بسیاری از سازمان های معتبر در پی برنامه استانی نیوبرانزویک هستند که به استان این امکان را داده است که تعداد زیادی از نیروهای ماهر کار واجد شرایط ، کارآفرینان و فارغ التحصیلان  خارجی از دانشگاه های نیوبرانزویک به اقامت دائم برساند. 
برنامه استانی نیوبرانزویک همچنین دارای یک بخش در سیستم اکسپرس اینتری فدرال است که شامل نیروی متخصص فدرال، برنامه تجاری حرفه ای فدرال و برنامه تجربه کانادایی میشود. برنامه مهاجرتی آزمایشی آتلانتیک نیز نقش بسیار مهمی در استخدام کارکنان خارجی درجهت پر کردن شکاف نیروی کار ایفا کرده است.
 
این گزارش می گوید دولت فدرال همچنین باید یک برنامه مهاجرتی دیگر به منظور ادغام خانواده های مهاجران نیروی متخصص و افزایش مهاجران فرانسوی زبان که در اقلیت هستند برای این استان ترتیب دهد. 
مدیر اجرایی شورای چند فرهنگی خطاب به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا همچنین گفت : من معتقدم که ما باید جدی تر در مورد مناطق مهاجرپذیر و اسکان مهاجران تصمیم گیری کنیم زیرا این امر به تازه واردین اجازه میدهد تا با اهداف مشخص در مناطق مشخص حضور پیدا کنند و این امر به توزیع برابر مهاجرت در سرتاسر کانادا کمک خواهد کرد.
هدف کلی این سخن این است که دولت فدرال از فوریت کمبود نیروی ماهر در این استان آگاه شود و دست به اقداماتی بزند.
 
- فرصت های خوب کاری در نیوبرانزویک
مدیر اجرایی شورای چند فرهنگی گفت خوش بین است که دولت جدید این استان برای مقابله با کمبود نیروی کار تمهیداتی جدی به خرج دهد. وی اضافه کرد کارآفرینی در این استان فقط نیازمند به برنامه تجاری نیست بلکه برنامه استعدادی نیز نیاز دارد که بسیار باید جدی گرفته شود. 
مهاجران کیفیت فوق العاده زندگی را در این استان تجربه خواهند کرد. آموزش ها در حد جهانی است و فرصت های شغلی فراهم است. فرصت های خوبی برای کار ، رشد خانواده ها و زندگی خوب در استان نیز وجود دارد، و نیوبرانزویک مشتاق است تا از آنها در استان خود استقبال کند.
 
در حال حاضر نیوبرانزویک دارای برنامه کارآفرینی 250 هزار دلاری است که متقاضی باید دارای تحصیلات آکادمیک و مدرک زبان آیلتس و سرمایه حداقل 600 هزار دلاری همراه با بیزینس پلن تایید شده باشد تا بتواند ویزای کار را کسب کند. همچنین افراد متخصص دارای آیلتس جنرال 7.5 از طریق اکسپرس اینتری با انتخاب این استان و افراد دارای سابقه تحصیل یا کار در نیوبرانزویک واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا و زندگی در این استان خواهند شد.

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • حمید راد
  • 21:0-1397/11/30
حمید راد هستم. 32سال و کارشناس ارشد صنایه چوب از دانشگاه تهران. دارای 8 سال سابقه کار مرتبط با رشته در صنعت mdf. ایلتس 7.5 دارم. تقاضای گرفتن ویزای کار برای کانادا دارم. لطفا راهنمایی نمایید
  • گنجی
  • 16:11-1397/12/04
بهترین روش اکسپرس اینتری است.
اپ لیکیشن را ببینید:
www.ganjico.com/ارتباط-با-ما/اپلیکیشن-اپل-استور-گنجی
  • حسن
  • 19:59-1397/10/18
لیسانس عمرانم راهنمایی کنید چطور برم برای کار
  • گنجی
  • 12:1-1397/10/28
ریزسوابق کاری تان را در اینستاگرام دایرکت کنید.
  • مصطفی
  • 15:8-1397/09/28
با سلام،
فوق لیسانس مهندسی نفت از امیر کبیر با 12 سال سابقه در شرکت های بین المللی دارای 38 سال سن و ایلتس 7.5 هستم
آیا میتوانم برای از این فرصت برای مهاجرت به کانادا استفاده کنم؟
  • گنجی
  • 12:18-1397/10/10
امتیاز سن را از دست داده اید مگر آلبرتا برنامه جدید باز کند یا برای فوق مجدد در کلگری اقدام کنید.
  • بیتا
  • 07:50-1397/09/26
سلام 35 سالمه دارای 14 سال سابقه کار و مدرک زبان ندارم در حال خواندن زبان انگلیسی هستم.با توجه به سابقه کار آیا مهاجرت میتونم بگیرم؟
  • گنجی
  • 11:18-1397/10/10
بدون مدرک زبان اصلا نمی توان، مگر دانشجویی با هزینه خودتان.
  • کیوان
  • 08:39-1397/09/24
سلام وقت بخیر. من 29 ساله هستم و 8 سال سابقه کار( تامین اجتماعی ) و مهندسی مکانیک با معدل 17/30 دارم. در حال فراگیری زبان هستم. چندین بار فرم ارزیابی رو پر کردم ولی متاسفانه جوابی نیومده برام. میخواستم بدونم شرایطی برای مهاجرت کاری وجود داره برای من؟
  • گنجی
  • 20:8-1397/09/30
فرم ها برای شما ایمیل می شود
نیاز به ایلنس 7.5 دارید.
  • سمیه
  • 17:58-1397/09/23
سلام.ارشد کامپیوترم.۱۱ سال سابقه ی کار مرتبط و دولتی دارم،۳۵ سالمه،دارم برا آیلتس آماده میشم.یه بچه ۱ساله دارم.همسرم ارشد کامپیوتر و ۱۱ سال سابقه ی مرتبط دولتی دارند ولی زبانشون خوب نیست ولی برنامه نویس هستند و ۳۵ سالشونه.لطفا بگید من چه نمره ای باید کسب کنم؟ که بتونیم برا مهاجرت اقدام کنیم. لطف میکنید اگر حواب بدید.
  • گنجی
  • 20:4-1397/09/30
فقط اگر هر دو ایلتس 7.5 (همه اسکیل ها هفت و لیسنینگ هشت) کسب کردید
  • پریا
  • 00:17-1397/09/22
با سلام
۳۴سال سن دارم متاهل و فوق لیسانس زبان انگلیسی سابقه کار۱۰‌ساله در زمینه زبان ولی بدون بیمه. همسرم دیپلم وـبیمه ۱۰سال دارد وـکار دولتی .من باگرفتن ایلتس هفت و نیم شانسی برای استان نیوبرانزویک دارم.سرمایه زیادی هم مناسفانه نداریم.ممنونم پاسخ بدید
  • گنجی
  • 20:3-1397/09/30
باید منتظر لیست مشاغل این استان بعد از ژانویه باشید.
  • شادى
  • 23:57-1397/09/22
داروساز هستم با ٢٧ سال سن و همسر دانشجوى دکترى مدیریت و مهندس متالورژی.
براى کدوم استان میشه اقدام کنم؟
شانسی هست؟
  • گنجی
  • 20:2-1397/09/30
با ایلتس 7.5 برای اکسپرس اینتری
اپلیکیشن را در لینک های پایین نصب کنید امتیز439 قبول خواهد شد
  • طرلان
  • 16:55-1397/09/21
با سلام
من و همسرم معلم فیزیک هستیم با ۲۴ سال سابقه و بیمه در حال حاضر بدون مدرک ایتلس
و دو پسر یکی دوازدهم ریاضی و یکی چهارم ابتدایی و اقوامی هم در تورنتو داریم
خواستم بدون در چه صورت در حال حاضرامکان مهاجرت خانواده ی ما به کانادا وجود داردیا در آینده برای پسر بزرگ‌تر تا مقدمات رو انجام بدیم
خیلی خیلی سپاسگزارم
  • گنجی
  • 19:55-1397/09/30
شما از طریق روشهای کارآفرینی وسرمایه گذاری
فرزندان از طریق تحصیل
  • فیاضی
  • 16:9-1397/09/21
سلام. بنده ۳۳ ساله هستم و فوق لیسانس مهندسی سیتم های اقتصادی دارم . ۶ سال سابقه کار دارم. همسرم ۳۷ ساله و مدرک کامپیوتر دارند . چه استانی و چگونه می توانیم برای کانادا اقدام کنیم؟
با تشکر
  • گنجی
  • 19:54-1397/09/30
با ایلتس 7.5 از طریق اکسپرس اینتری فدرال
  • مسعود
  • 15:59-1397/09/21
با سلام
مدرک مهندسی صنایع و حدود ١٠ سال سابقه مرتبط دارم . مدرک آیلتس جنرال ٦ دارم .
آیا واجد شرایط برای مهاجرت استان نیوبرانزویک هستم ؟
  • گنجی
  • 19:54-1397/09/30
فعلا کسانیکه در این استان سابقه کار یا تحصیل دارند را انتخاب می کند
ولی بعد از ژانویه امکان ارائه جاب لیست جدید وجود دارد پیگیر در تلگرام یا سایت باشید.
  • تهمینه
  • 10:52-1397/09/20
سلام
من دانشجوی دکترای تخصصی وزارت بهداشت هستم. 20 سال هم سابقه تدریس دارم. 43 سال دارم متاهل هستم و یک فرزند دارم چطور می تونم اقدام کنم
  • گنجی
  • 17:59-1397/09/28
فقط برنامه های کارآفرینی و سرمایه گذاری
  • مهرنوش
  • 09:29-1397/09/20
سلام و خسته نباشید با لیسانس حسابداری و 4.5 سال سابقه بیمه که 2 سال آن قبل از دریافت مدرک بوده و سن 35 سال و آیلتس 6.5 شانسی برای مهاجرت به کانادا دارم؟
  • گنجی
  • 17:58-1397/09/28
برای اکسپرس اینتری خیر ولی استانی ها باید حداقل منتظر جاب لیست باشید.
  • لیدا
  • 07:53-1397/09/19
سلام خانمی مجرد۴۰ساله پرستارباسابقه ۱۸ سال کارو بیمه اگر نمره زبان ۷.۵راکسب کنم میتونم برای مهاجرت اقدام کنم
  • گنجی
  • 13:21-1397/09/24
خیر امتیاز سن را کم دارید.
  • منا
  • 22:56-1397/09/19
سلام
من ارشد روانشناسی بالینی دارم از دانشگاه علوم پزشکی ایران ، با 4 سال سابقه کار با بیمه و مرتبط با رشته م/27 سالمه .هنوز مدرک زبان نگرفتم. شرایط بورسیه تحصیلی شامل من میشه؟
  • گنجی
  • 13:17-1397/09/24
بورس درمقطع فوق نیاز به مدرک زبان و مقاله و رزومه و توصیه نامه دارد
کدام دانشگاه مد نظر دارید؟
  • حسن
  • 16:42-1397/09/19
با سلام
من شرکت کامپیوتری دارم ۵۰ سالمه با ۲۵ سال سابقه بیمه مدرک زبان ندارم ولی زبانم در حد آی الس ۵ است آیا میتوانم برای برنامه کارآفرینی ۲۵۰ هزار دلاری نیوبرانزویک شرکت کنم؟
  • گنجی
  • 13:14-1397/09/24
بله این برنامه ابتدا ویزای کار است و بعد از اجرای کار میتوان تبدیل به اقامتی نمود. همسرتان ایلتس دارد؟ فامیل در کانادا دارید؟
  • مهدی
  • 19:21-1397/09/17
سلام 36 سال سنمه لیسانس مکانیک و مدر فنی و 13 سال سابقه مرتبط با رشته تحصیلی آیا با این شرایط میتونم امیدوار به مهاجرت باشم
  • گنجی
  • 13:6-1397/09/24
برای برنامه های استانی با ایلتس 6.5 میتوانید ولی الان باز نیست
  • فرزاد
  • 10:33-1397/09/17
با سلام و عرض ادب
من کارشناس ارشد ابزاردقیق با مدرک مهندسی الکترونیک و22 سال سابقه کار در وزارت نفت و کارمند رسمی هستم 45 سال سن دارم.و دارای مدرک مربیگری کشتی از فدراسیون .آیا شرایط کاردر نیوبرانزویک را دارم؟ ممنونم.
  • گنجی
  • 13:5-1397/09/24
امتیاز سن را ندارید
  • حسین
  • 20:59-1397/09/16
باسلام
من ۲۸ ساله و مجرد, دارای فوق لیسانس مهندسی صنایع و سابقه بیمه ۳ ساله مرتبط درحوزه خودروسازی هستم. زبان هم آیلتس اکادمیک ۶,۵ هست. ایا شانسی دارم
  • گنجی
  • 13:2-1397/09/24
باید ایلتس جنرال باشد بقیه شرایط اولیه را دارید به محض باز شدن این استان در کانال تلگرام اعلام خواهیم کرد.
  • علی
  • 13:47-1397/09/16
باسلام.
شرایط دریافت ویزای تحصیلی برای دکتری حسابداری در کانادا به همراه خانواده چیست؟واینکه آیا به ایرانیان نیز ویزای مذکور را میدهند؟
ممنون
  • گنجی
  • 11:38-1397/09/20
آیلتس آکادمیک 6-مقاله-معدل بالای16-رزومه قوی-تایید استاد مربوطه در کانادا-و...
  • سپیده
  • 12:49-1397/09/16
سلام با ۴۱ سال سن و ۱۷ سال سابقه در آژانس هواپیمایی و آیلتس ۵۰۵ و لیسانس با توجه به اینکه رشته کاری من جزو ناک نیو برانزویک هم هست میتونم برای مهاجرت به این استان اقدام کنم ؟؟
  • گنجی
  • 11:36-1397/09/20
امتیاز سن را کم دارید. سابقه کاریا تحصیل در این استان را دارید؟
  • جلال
  • 09:31-1397/09/16
درود بر شما،بنده لیسانس It دارم و کاردانی عمران،۳۵ سالمه،خانمم هم لیسانس حسابداری و یک فرزند داریم،ایده آلترین شرایط پیشنهادیتون برای کار و یا ادامه تحصیل چی هستش؟بورس تحصیلی میشه گرفت یا که نه؟در هر صورت کمترین هزینه را داشته باش
تشکر
  • گنجی
  • 11:34-1397/09/20
بورس شرایط سختی دارد و باید از خود دانشگاه سوال کنید
شما باید برای اکسپرس اینتری ایلتس هر دو بگیرید نمره 7.5
  • مری
  • 06:36-1397/09/16
من ۵۹ ساله الان در تورنتو هستم زبان انگلیسی را در سنکا بپایان رساندم و مشغول به تحصیل در رشته مدیریت تکنیک لوازم آرایشی هستم که فوق دیپلم بگیرم و مقیم کشور کویت هستم و ده سال سابقه کار آرایشگری در کویت دارم البته غیری لنسربرای خودم کار کردم. آیا در نیوبرانزویک احتمال کار است که از آن طریق هم پی ار را گرفت یا خیر، در ضمن به سه زبان فارسی و عربی و انگلیسی هم صحبت میکنم. با تشکر از شما
  • گنجی
  • 11:32-1397/09/20
در بخش کاریابی سایت ما رشته خودتان را سرچ کنید. شرایط سنی و میزان حقوق درج شده
  • رضا
  • 18:48-1397/09/16
من فوق لیسانس تربیت بدنی و معادل دکتری دارم و ۴۲ سال سن دارم و ۱۵ سال سابقه کار دارم مربی ورزشی هستم و باشگاه دارم و کلینیک ورزشی می خواستم ببینم می تونم اقدام کنم براکانادا
برادرم هم در کانادا هست
  • گنجی
  • 11:30-1397/09/20
برای برنامه های کارآفرینی استانی 150هزار دلاری نوااسکوشیا میتوانید.
  • مهسا ن
  • 13:5-1397/09/15
سلام من ارشد اموزش زبان انگلیسی دارم هنوز ایلتس نگرفتم اما میتونم ٦ یا ٦/٥ بگیرم . سابقه کار با بیمه دارم اما مرتبط نیست. ٣١ سالمه و یه دختر ٤ ماهه دارم. شوهرم لیسانس اقتصاد و شغل ازاد داره و مدرک زبان هم ندارن ٣٥ ساله هستن البته ایشون مسلط به برقکاری هستن و اگه لازم باشه میتونن مدرک فنی حرفه ای برق بگیرن. ما شرایط مهاجرت داریم؟ اگه بخواییم تحصیلی اقدام کنیم با توجه به اینکه من ٥ سال وقفه تحصیلی دارم میشه؟
  • گنجی
  • 11:18-1397/09/17
تحصیلی شانس کمی دارید. مهاجرتی هم ایلتس هفت هر دو نیاز دارید.
  • ع
  • 07:56-1397/09/11
سلام من فوق لیسانس بهداشت محیط دارم ٣٧ سالمه و ایلتس ٦دارم ١٠ سال هم سابقه کار ایا می تونم اقدام کنم ممنون
  • گنجی
  • 11:8-1397/09/17
خیر امتیازسن را ندارید دانشجویی یا کارافرینی
  • ایسا
  • 00:2-1397/09/11
لیسانس علوم ازمایشگاهی با چه نمره ایلتسی میتونم اقدام کنم
  • گنجی
  • 11:7-1397/09/17
تا33 سال ایلتس 7
  • مرتضى
  • 01:22-1397/09/10
سلام وقت بخیر
بنده ٣٠ ساله لیسانس مهندسى مکانیک تاسیسات با یک سال سابقه کار و مجرد با سطح زبان معمولى رو به خوب اما بدون مدرک هستم.
برادرم هم مقیم مونترال هستن
پیشنهادتون رو میشه بفرمایید در مورد مهاجرت البته با توجه به اینکه برنامه skill worker خیلى طولانى شده و سخت راه دیگه اى هست که بشه زودتر به نتیجه رسید؟
ممنون از وقتتون
  • گنجی
  • 15:49-1397/09/13
ازدانشگاه مک گیل یا کونکوردیا با ایلتس 6 اکادمیک ویزای برای فوق لیسانس بگیرید
  • سهیل
  • 03:35-1397/09/09
من لیسانس کامپیوتر هستم و ٤٠ ساله و حدودا ١٥ سال سابقه کار مرتبط دارم متاهل و دارای یک فرزند بدون نمره زبان
میخواستم بدونم شرایط مهاجرت به این استان را دارم یا نه
و خواهر و برادرم نیز مقیم کانادا هستند
  • گنجی
  • 15:39-1397/09/09
امتیاز سن را کسب نمی کنید. اگر فامیل تان در نیوبرانزویک باشد شانس خواهید داشت درغیر اینصورت خیر.
  • علیرضا
  • 19:3-1397/09/09
سلام
برای مهاجرت به کانادا ملاک آیلتس آکادمیک هست یا جنرال؟
  • گنجی
  • 15:38-1397/09/09
آیلتس جنرال بر طبق سی ال بی
http://www.ganjico.com/ielts-to-clb-conversion/index.htm
  • طیبیان
  • 18:10-1397/09/09
آیا با ارشد زبان انگلیسی با سابقه ۹ سال تدریس به شکل پاره وقت در دانشگاه و لیسانس کامپیوتر برای همسرم با ۳ سال سابقه کار بعد از تحصیل و ۸ سال قبل و حتی تحصیل اما با سابقه بینه و تمام وقت میتوان اقدام نمود؟؟؟
  • گنجی
  • 15:37-1397/09/09
بله میتوان اقدام نمود سابقه کار قبل از مدرک تحصیلی باید بررسی شود. آیلتس یا تف فرانسه دارید؟
  • حسین
  • 08:37-1397/09/08
سلام. وقتتون بخیر. اگه مدرک آکادمیک نداشته باشیم ولی سابقه کار و سابقه بیمه همچنین مهارت فنی داشته باشیم میشه اقدام کرد واسه مهاجرت به نیوبرانزویک؟
  • گنجی
  • 15:30-1397/09/09
خیر
  • امیر
  • 02:10-1397/09/08
سلام مدرک مهندسی کامپیوتر دارم ایلتس ۶ و دو سال سابقه کار مرتبط ، برای اقامت کاری میتونم اقدام کنم ؟
  • گنجی
  • 15:30-1397/09/09
بله میتوانید.
  • سعیده
  • 13:55-1397/09/07
سلام من 40 سالم هست و لیسانس ریاضی دارم و الان 2 سال هست مدیر و موسس مهد هستم از چه راهی میتونم مهاجرت کنم ممنون
  • گنجی
  • 15:23-1397/09/09
روش کارآفرینی ونکوور یا سرمایه گذاری کبک.
  • پریماه
  • 13:27-1397/09/07
سلام من۲۸ سالمه و فوق لیسانس دارم آیا با ۱.۵ سال سابقه کار و آیلتس ۷.۵ میتونم اقدام کنم؟؟
  • گنجی
  • 15:23-1397/09/09
بله واجد شرایط خواهید بود ، لیست دقیق رشته ها ژانویه اعلام می گردد
  • محمد
  • 00:36-1397/09/05
با عرض سلام واحترام
من حدودا 10 سال سابقه کار عمرانی در پروژه های ملی دارم از قبیل سد سازی،پل،مترو،کارخونه فولاد با مدرک لیسانس عمران عمران از دانشگاه ازاد اهواز ولی متاسفانه زبان انگلیسیم ضعیفه سوالی که داشتم از حضور گرامیتون آیا من واحد شرایط میتونم باشم یا خیر؟
پیشاپیش از وقتی که میگذارین برای راهنمایی سپاسگذارم
  • گنجی
  • 14:47-1397/09/09
خیر دانش زبان برای برنامه نیروی متخصص اجباری است.
  • صبا
  • 15:7-1397/09/05
سلام من ارشد کامپیوتر هستم و حدود 17 سال تدریس می کنم و مسلط به نرم افزارهای اداری و تا حدی گرافیکی هستم نمره ایلتس هم ندارم . امکان پذیرش هست ؟
  • گنجی
  • 11:5-1397/09/07
برنامه های همانند نیروی متخصص نیوبرانزویک بدون مدرک زبان امکانپذیر است
  • میلاد
  • 15:3-1397/09/05
سلام. وقت بخیر. دقیقا نمره آیلتس در هر مهارت چه نمره ای هست؟ با مدرک لیسانس و شغل معلمی با 8 سال سابقه بیمه و مدیریت و معاونت میشه اقدام کرد؟
  • گنجی
  • 11:5-1397/09/07
جزئیات برنامه ژانوبه اعلام میشود
  • زندی
  • 14:2-1397/09/05
آیا با داشتن مدرک لیسانس حسابداری و پرستاری برای خودم و همسرم با 15 سال سابقه کار میتوان کار مناسب پیدا کرد
  • گنجی
  • 11:4-1397/09/07
بله فقط باید دانش زبان خوبی داشته باشید
  • فاطمه
  • 09:58-1397/09/05
سلام یعنی ممکنه به زودی شرایط ساده تر بشه؟
  • گنجی
  • 11:52-1397/09/05
سطح نمره زبان تغییر نخواهد کرد
  • مریم
  • 08:29-1397/09/05
سلام روز بخیر. دختر من دانشجوی ترم اول رشته کامپیوتر است، ولی نمره آیلتس 7/5 دارد. آیا شرایط اخذاقامت برای استان نیوبرانزویک شامل او میشود؟
  • گنجی
  • 11:52-1397/09/05
خیر باید سابقه کار و مدرک تحصیلی داشته باشد ، الان اگر مشکل هزینه های دانشگاه را ندارید فقط از طریق دانشجویی
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما