فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

مسیر جدید مهاجرتی برای فارغ التحصیلانی که در منیتوبا تحصیل کرده اند

بازگشت
بازدیدکنندگان : 2650 نفر 1397/09/30 18:50
مسیر جدید مهاجرتی برای فارغ التحصیلانی که در منیتوبا تحصیل کرده اند
- مسیر جدید مهاجرتی برای فارغ التحصیلان بین المللی که در استان منیتوبا تحصیل کرده اند به این استان باز شد.
این برنامه که یکی از 3 راه مهاجرتی فعلی استان منیتوبا است برای فارغ التحصیلان خارجی است که در یکی از مراکز دانشگاهی استان منیتوبا تحصیل کرده اند.
به منظور واجد شرایط بودن برای این برنامه که منتهی به اقامت می شود، متقاضیان باید درگذشته  در یک رشته تمام وقت حداقل یک ساله که شامل دو ترم میشود  تحصیل کرده باشند و در زمان ارسال تقاضای خود EOI  در استان منیتوبا ساکن باشند.
 
شاخصه های دیگری که متقاضیان می بایست داشته باشند به شرح زیر است:
1. داشتن یک پیشنهاد شغلی تمام وقت از کارفرمای واجد شرایط در شغلی که در لیست مشاغل مورد نیاز استان باشد و به تجربه و تحصیلات متقاضی نیز مرتبط باشد.
2. گذراندن یک دوره و یا یک مرحله اولیه که توسط سازمان مربوطه مشخص گردد.
 
دانشجویان بین المللی علاقه مند می توانند بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در حالیکه در استان سکونت دارند برای اقامت خود درخواست دهند.
- ارسال EOI
EOI  مانند یک پروفایل نیست بلکه اظهار نامه ایست برای بیان تمایل فرد برای انتخاب استانی و دریافت اقامت دائم از این طریق.
متقاضیان واجد شرایط به مجموعه ای از سؤالات آنلاین پاسخ می دهند که در ارتباط با تحصیلات، تجربه کاری و دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی آنهاست. به پروفایل ها امتیاز داده می شود و وارد استخر متقاضیان واجد شرایط میشوند.
 
سپس برای متقاضیانی که بالاترین امتیاز را به دست آورده اند، دعوت نامه استانی صادر میشود.
این برنامه که در تاریخ 30 نوامبر باز شد راه مهاجرتی را برای دانشجویان بین المللی در استان منیتوبا باز کرد.
از دو راه دیگر مهاجرتی این استان  تحت عنوان کارآفرینی دانشجویان بین المللی و کارآموزی فارغ التحصیلان در تاریخ 1 نوامبر بازگشایی شد.
 
فراموش نکنید که نکته مهم برای واجد این برنامه شدن تحصیل در دانشگاه های استان منیتوبا است که کلید اصلی راه یابی به این برنامه است.

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • فاطمه نجاریان
  • 20:11-1397/09/30
إیا براى اخذ ویزاى مجدد براى افرادى که یکبار انگشت نگارى انجام دادندلازم است دو باره انجام شود انگشت نگارى
  • گنجی
  • 12:35-1397/10/10
بستگی دارد کی انجام داده باشید. معمولا ده سال اعتبار دارد
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما