فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

پرینس ادوراد برای برنامه های اکسپرس اینتری و ویزای کار تجاری دعوت نامه صادر کرد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3355 نفر 1397/10/05 13:4
پرینس ادوراد برای برنامه های اکسپرس اینتری و ویزای کار تجاری دعوت نامه صادر کرد
- جزیره پرینس ادوراد برای برنامه های اکسپرس اینتری، نیروی کار و ویزای کار تجاری دعوت نامه صادر کرد.
 
استان پرینس ادوارد Prince Edward تا کنون 1240 دعوتنامه از طریق برنامه های اکسپرس اینتری و بازار کار در سال 2018 صادر کرده است.
جزیره پرینس ادوارد دعوتنامه های جدیدی را برای کاندیداهای برنامه استانی از طریق برنامه اکسپرس اینتری، نیروی کار و ویزای کار تجاری در تاریخ 20 دسامبر صادر کرد. در مجموع 65 دعوت نامه برای برنامه اکسپرس اینتری کانادا و نیروی کار و 9 دعوت نامه دیگر برای ویزای کار تجاری ارسال شده است.
این استان اطلاع دقیقی از حداقل امتیازها و اینکه چه تعداد از دعوت نامه ها اختصاصا از برنامه اکسپرس اینتری بوده اند منتشر نکرده است.
کاندیداهای اکسپرس اینتری که دعوت نامه از یکی از استانهای کانادا Canada دریافت میکنند 600 امتیاز به امتیازهای آنان اضافه شده که جایگاه آنها را در استخر مجازی ثابت میکند. این 600 امتیاز اضافی دریافت اقامت دائم کانادا را برای آنان تضمین میکند.
برای درخواست برنامه استانی متقاضی می بایست نخست یک پروفایل اکسپرس اینتری برای خود تشکیل دهد و درخواست و تمایل خود را از طریق EOI برای استان پرنس ادوارد اعلام کند.
پروفایل ها براساس نمره هایی که براساس میزان تحصیلات، تجربه کار و مهارت در زبان انگلیسی آیلتس یا فرانسوی تف اعطا شده رتبه بندی می شوند. 
EOI ها نیز بر اساس همین معیارها یعنی سن، زبان ، تحصیلات، سابقه کاری، شغل و تطابق با استان ارسال شده لازم است بدانید حداقل امتیاز این استان نیز 100 امتیاز است.  کسانی که دارای بالاترین امتیاز هستند دعوت نامه دریافت میکنند.
کاندیداهای اکسپرس اینتری با داشتن پیشنهاد شغل یا بدون آن می توانند واجد شرایط برنامه شوند حتی کسانی که EOI برای استان نفرستاده اند اگر با معیارهای استان تطبیق داشته باشند دعوت نامه دریافت میکنند.
در بخش نیروی کار استان نیز سه برنامه وجود دارد : نیروی ماهر، نیروی کار با اولویت و فارغ التحصیل بین المللی.
حداقل امتیاز برای کاندیداهای برنامه ویزای کار تجاری کانادا نیز در آخرین انتخاب 130 امتیاز بوده است.
این برنامه ها به کارآفرینان منتخب ویزای کار موقت کانادا را میدهد تا یک کسب و کار در استان پرنس ادوارد کانادا راه اندازی کنند و اگر کار آنها موفق شد می توانند برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند. در برنامه های کارآفرینی کانادا متقاضی می بایست مدرک زبان ایلتس جنرال 5 بعلاوه دارایی ملکی ارزیابی شده در ایران حداقل ششصد هزار دلار و توانایی خرید بیزینس بین 150 تا 250 هزار دلار را داشته باشد تا بتواند ویزای کار کانادا دریافت کند و یا در برنامه سرمایه گذاری کبک بدون نیاز به مدرک زبان مبلغ 350 هزار دلار بلاعوض پرداخت کند و به جای ویزای کار مستقیما اقامت دائم کانادا را در بدو ورود کسب کند.

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • بابک
  • 02:2-1397/10/27
ضمن عرض سلام و خسته نباشید، و آرزوی سالی پر از نشاط و شادی برای شما بزرگواران و عزیزان.
معروض میدارم.
با توجه به اینکه بنده دارای PhD و سابقه حدود 8 ساله تدریس در دانشگاه را دارم و در حال حاضر دارای شرکت صادرات واردات می باشم.
بهترین و سریعترین گزینه بجز سرمایه گذاری برای اینجانب چیست، و چه میزان وجه نقد نیاز دارم.
البته بنده دارای ملک مسکونی بنام خودم دارم.
پاینده و سلامت باشید
  • گنجی
  • 12:33-1397/10/29
نیاز به اطلاعات سن و شغل دقیق و نمره زبان و .. شما داریم
فرم ارزیابی پر کنید
  • محمود عطارزاده
  • 22:44-1397/10/06
سلام
جهت و سرمایه گزاری در کبک و پرداخت ۳۵۰۰۰۰ دلار از شروع و درخواست تا گرفتن و اخذ اقامت چه مدت زمان صرف میشود
اینجانب فعلا بصورت موقت همراه با خانواده در ونکوور ایامت داریم
  • گنجی
  • 19:59-1397/10/17
اگر با ویزای توریستی هستید که باید شرایطتون بررسی شود
زمانبندی سریعتر از سالهای قبل شده که ریز آن در بخش کبک نوشته شده.
برای جزئیات روی اینستاگرام، تلگرام یا ایمیل پیام دهید یا از دفتر تهران و مونترال وقت بگیرد.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما