فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه نیروی متخصص و برنامه پزشکان نوااسکوشیا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 6960 نفر 1397/10/19 11:14
برنامه نیروی متخصص و برنامه پزشکان نوااسکوشیا
- برنامه نیروی متخصص و برنامه پزشکان نوااسکوشیا
دولت نواسکوشیا اعلام کرد که در سال جاری قصد پذیرش تعداد بیشتری مهاجر دارد. آنان همچنین به طور دقیق اعلام کردند که در سال 2018 ، 2272 را پذیرفته اند که این عدد در سال 2017 ، 1651 بوده است. به این صورت در سال 2019 پذیرش ها بیشتر خواهد شد. طبق آمار ها افراد بیشتری این استان را به عنوان خانه خود در سال 2018 برگزیده اند. 
در مجموع 1400 پرونده از برنامه استانی نواسکوشیا (NSNP) پذیرفته شده و 872 پرونده باقی مانده از طریق برنامه آزمایشی مهاجرتی این استان انتخاب شده اند.
برنامه استانی نواسکوشیا این امکان را میدهد تا شمار زیادی از کاندیداهای مهاجرت اقتصادی اقامت دائم کانادا هر ساله از طریق برنامه های مختلف خصوصا سه برنامه وابسته به سیستم اکسپرس اینتری فدرال - برنامه نیروی متخصص فدرال The Federal Skilled Worker Program    برنامه نیروی فنی و حرفه ای کانادا  The Federal Skilled Trades Program  و برنامه تجربه کانادایی The Canadian Experience Class Program را انتخاب کنند. 
 
سیستم اکسپرس اینتری استخر مجازی کاندیداهای سه برنامه نیروی متخصص اقتصادی فدرال کانادا را مدیریت میکند. سه برنامه استان نواسکوشیا که وابسته به اکسپرس اینتری هستند این امکان را به استان میدهند که کاندیداهای واجد شرایط را برگزینند و به آنان دعوت نامه استانی دهند تا آنان برای اقامت دائم خود اقدام کنند.  
برنامه های استانی نواسکوشیا از این قرارند: 1. تقاضای نوا اسکوشیا 2. تجربه نوا اسکوشیا 3. اولویتهای بازار کار نواسکوشیا .
برنامه آزمایشی مهاجرتی این استان نیز که از مشارکت دولت فدرال کانادا و دولت های استان نوا اسکوشیا، جزیره پرنس ادوارد، نیوبرانزویک و نیوفاندلند و لابرادور تشکیل شده است  به  کارفرمایان خاصی این اجازه را میدهد تا نیروی کار خارجی واجد شرایط را برای مشاغلی که نیروی کار محلی ندارند برگزینند.
اداره مهاجرت نواسکوشیا همچنین گزارش داد که این استان در سال جاری رکورد جدیدی از مقیمان دائم ساکن این استان را خواهد زد. 
این گزارشات حاکی از این است که این استان تلاش زیادی در جهت جذب استعدادهای بین المللی به نواسکوشیا میکند. به گفته لنا متلگ دیاب ،وزیر مهاجرت این استان ، این موفقیتی که شاهد هستیم به رشد دسترسی به امکانات مهم ، رشد جمعیت و قوی شدن اقتصاد نواسکوشیا کمک خواهد کرد. 
او دو برنامه جدید مهاجرتی را 1. برنامه اولویت های بازار کار مربوط به برنامه اکسپرس اینتری و 2. برنامه جذب پزشکان به این استان. که توسط دولت استانی در سال 2018 معرفی شد را برجسته کرد. 
برنامه اولویت بازار کار به استان این امکان را میدهد که در استخر مجازی جستجو کنند و کاندیداهای داری سابقه کار در مشاغلی که کمبود نیروی کار دارند پیدا کنند. در اولین دوره اولویت با معلم ها و مربیان دبستان بوده است.
 
برنامه جذب پزشکان این استان نیز به استخدام پزشکان و متخصصان مراقبت های اولیه خارجی در این استان اختصاص داده شده است و از ماه فوریه سال گذشته تاکنون 18 دعوت نامه از طریق این برنامه صادر کرده است.
پزشکان و متخصصین آموزش دیده بین المللی با مهارت های لازم امکان دریافت موقعیت های مراقبت های بهداشتی در نواسکوشیا را خواهند داشت و سپس می توانند برای اقامت دائم این استان اقدام کنند. 
این برنامه برای حمایت از اداره سلامت و بهداشت نوا اسکوشیا NSHA و مرکز بهداشت IWK راه اندازی شده است. از این رو از پزشکان عمومی، پزشکان خانواده و پزشکان متخصص برای کار در استان و به منظور کم کردن کمبود کار درمانی استقبال میشود.  
این برنامه به دو مرکز فوق این امکان را میدهد تا برای پر کردن موقعیت های کاری خود که قادر به پر کردن آن با مقیمان دائم و یا شهروندان کانادا نیستند به بیان دیگر نیروی کار محلی برای آن وجود ندارد، از پزشکان خارجی استفاده کنند.

- شرایط لازم برای برنامه پزشکان نواسکوشیا
این برنامه تنها برای پزشکان عمومی و پزشکان خانواده (NOC 3112) و پزشکان متخصص (NOC 3111) است که دارای نامه تایید شده از مرکز بهداشت NSHA یا IWK باشند.
اگر متقاضی در حال حاضر در کانادا زندگی می کند، باید دارای ویزای کار یا ویزای موقت کانادا باشد و اگر متقاضی از خارج از کشور اقدام کند باید مدرکی دال بر وضعیت قانونی در کشور خود را ارائه دهد.
- شرایط تحصیلی و دانش زبان
برای اقدام برای این برنامه پزشکان و متخصصان مراقبت های اولیه آموزش دیده بین المللی باید یک کپی از ارزیاب مدرک تحصیلی خود Educational Credential Assessment (ECA) ارائه دهند یا مدارک تحصیلی و آموزش پزشکی که در این استان دیده اند را ارائه دهند. 
متقاضی همچنین باید به یکی از زبان های رسمی کانادا ، انگلیسی یا فرانسوی مسلط باشد.
- چه کسانی واجد شرایط این برنامه نیستند:
1. کسی که در طی 12 ماه گذشته از طریق برنامه استانی نواسکوشیا دعوت نامه دریافت کرده است.
2. متقاضیان برنامه های بشردوستانه که پرونده آنها رد شده است.
3. فردی که در کشور فعلی اقامت خود حضور قانونی ندارد.
4. کسی که به صورت غیر قانونی در کانادا است.
5. دانشجویان بین المللی که در حال تحصیل در کانادا هستند 
6. فارغ التحصیلان بین المللی که در کانادا تحصیل کرده اند اما از طرف کشور خود برای تحصیل کمک هزینه دریافت کرده اند و ملزم به بازگشت به کشور خود هستند.
7. فردی که حضانت فرزندی به عهده او است.
8. دارای تاییدیه باشد. (برای کسب این مورد در سایت فرم ارزیابی را تکمیل نمایید و در قسمت توضیحات "متقاضی برنامه پزشکان نوااسکوشیا" را درج کنید.
 

telegram_Canada_Ganji
 
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • زامیاد س.
  • 21:34-1398/01/03
سلام
من ٤٥ ساله متخصص وجراح ارتوپدی با ٧ سال سابقه کار وخانمم مهندس مکانیک ٤١ ساله و یک دختر ٧ ساله دارم
ایلتس ٦ دارم
ایا شرایط مهاجرت در این طرح رو دارم؟
  • گتجی
  • 20:44-1398/01/14
بله میتوانید رزومه تان را ایمیل کنید
  • وحید
  • 15:33-1397/11/28
با سلام من خودم داروساز هستم 32 سال سن 8 سال سابقه کاری و همسرم جراح مغز و اعصاب 10 سال ساقه کاری 39 سال سن و دارای ایلتس 7 اکادمیک
ایا برای برنامه مهاجرت پزشکان به نواسکوشیا واجد شرایط هستیم؟
  • گنجی
  • 17:43-1397/12/05
بله رزومه انگلیسی خود را ایمیل کنید یا فرم ارزیابی در سایت ما تکمیل نمایید.
  • علیرضا
  • 12:34-1397/11/26
من فوق لیسانس مهندسی شیمی و مهندسی ایمنی ، ایلتس 7.5 و 3 سال سابقه کار دارم. راهی برای مهاجرت به کانادا برای من وجود داره؟
  • گنجی
  • 18:16-1397/12/05
فقط اگر زیر 33سال و امتیاز 440 در اکسپرس اینتری دارید می توانید.
  • افشین م.
  • 14:28-1397/11/17
سلام من و همسرم هر دو دندانپزشک هستیم من ۵۰ ساله و همسرم ۴۷ ساله.باسابقه کار ۱۶ سال و همسرم ۱۲ سال.ایا شرایط اقدام برای نوااسکوشیا را دارا می باشیم؟در ضمن ما ویزای توریستی کانادا رو داریم.
  • گنجی
  • 13:45-1397/11/21
بله شرایط اولیه را دارید. آیلتس دارید؟
  • لیلا ج.
  • 14:7-1397/11/17
سلام من دندانپزشک هستم ۴۷ ساله و همسرم ۵۰ ساله ، قبلا ایلتس ۵/۵ داشتم و الان مجدا در حال امادگی برای امتحان مجدد هستم.ایا شرایط نوااسکوشیا شامل شرایط ما می شه؟
  • گنجی
  • 13:44-1397/11/21
در وب سایت فرم ارزیابی تکمیل نمایید(درقسمت نکته ای برای وکیل دارید تخصص خود را درج کنید) یا رزومه خود را برای ما ایمیل کنید. در حال بررسی فرم ها برای برنامه ویزای نوااسکوشیا هستیم. اگر رزومه شما (که بیشتر مبتنی بر تخصص است) را استان قبول کند با شما تماس می گیریم در غیر اینصورت خیر.
داشتن تخصص و عدم اقدام برای ویزای مهاجرتی قبلی و نداشتن فامیل در استانهای دیگر کانادا شانس شما رابالا خواهد برد.
  • وحید
  • 18:5-1397/11/11
من پزشک متخصص مغز و اعصاب هستم و همسرم هم داروساز هست شرایط کار در استان فوق الذکر برای ما چگونه است؟(من ویزا دارم).
ضمنا منظور از تسلط به زبان نمره چند IELTS هست؟
  • گنجی
  • 13:8-1397/11/12
رزومه خود و همسر را ایمیل یا در تلگرام و اینستاگرام دایرکت کنید
به نوبت در حال بررسی فرم ها هستیم
ایلتس 6تا7
  • رضا ا.
  • 10:37-1397/11/07
سلام من ٣٩ سال دارم و مهندس برنامه نویس کامپیوتر دارای شغل آزاد هستم و همسرم ٣٢ ساله پزشک عمومی در حال گذرادن طرح هست ودارای یک فرزند ١٠ ماهه هستیم آیا این طرح شامل حال ما میشود
  • گنجی
  • 13:43-1397/11/12
رزومه همسرتان را با شرح کامل سابقه کار و ایلتس در تلگرام، اینستاگرام، ایمیل بفرستید
  • ابراهیم
  • 21:33-1397/11/03
منظور ازiwk وNSHAچیه
این طرح شامل چه تخصص هایی میشود
  • گنجی
  • 06:30-1397/11/07
مراکزتایید و اعلام ارزیابی مدرک تحصیلی. فرم ارزیابی در سایت پر کنید
  • پریسا
  • 20:27-1397/11/01
آیا این برنامه صرفا برای پزشکان است یا برای تخصص های دیگر مانند برنامه نویسان هم کاربرد دارد؟
  • گنجی
  • 06:42-1397/11/07
فقط پزشکان.
  • افشین
  • 18:57-1397/11/01
سلام.
شرایط من با قوانین مهاجرتی به چه صورت است؟
9 سال سابقه هیئت علمی و تدریس در دانشگاه با مدرک دکترای حقوق بین الملل را دارم
20 سال هم سابقه مدیر و موسس و مربی مجتمع آموزشی زیر نظر سازمان آموزش فنی و حرفه ای وزارت کار
سن 47 سال
همسر: 45 سال
سه فرزند:
17 ساله، 13 ساله و 1 ماهه
مدرک رسمی آیلتس ندارم اما در حد 5 تا 5.5 هستم
  • گنجی
  • 06:42-1397/11/07
برای روش های کارآفرینی و سرمایه گذاری باید اقدام کنید.
آیلتس دارید؟
  • نسیم ط.
  • 16:53-1397/11/01
پزشک عمومی 38 ساله دارای یک فرزند 8 ساله همسرم مهندس عمران 45 ساله
بهترین و سریعترین روش اخذ اقامت دایم کانادا چیست .
  • 06:45-1397/11/07
روش سرمایه گذاری کبک الان باز است.روش نوااسکوشیا فعلا باید رزومه بفرستید به نوبت درحال بررسی هستیم.
  • سید کاظم ص.
  • 09:48-1397/11/01
سلام
بنده متستر در انجنیری سول از اکادمی ادیسه کشور اکراین هستم آیا امید اقامت است
  • گنجی
  • 13:49-1397/11/12
برای اکسپرس اینتری اگر سن تا 33 و ایلتس 7.5 با 3سال سابقه کار داشته باشید میتوانید. در غیر اینصورت فرم ارزیابی را تکمیل کنید.
  • مریم ت.
  • 08:47-1397/11/01
با سلام پزشک عمومی هستم وسابقه 18ماه کار پزشک خانواده دارم،شرایط رو برامون لطفا ارزیابی بفرمایید.باتشکر
  • گنجی
  • 14:39-1397/11/12
نیاز به اطلاعات کامل تر شما داریم. سن و سابقه کار و تاهل و نمره زبان. بهتر است رزومه شما را داشته باشیم.
  • سحر
  • 16:10-1397/10/29
سلام من 48 ساله فوق لیسانس روان شناسی و 25 سال سابقه اموزشی و تدریس ابتدایی و دبیرستان و مشاوره در آموزش و پرورش و همسرم 53 ساله مربی شنا و کارشناس تربیت بدنی و بیش از ده سال سابقه مدیریتی در کارخانه و... دارد و دو فرزند داریم ایا این طرح نواسکوشیا شامل ما میشود؟

  • گنجی
  • 14:59-1397/11/12
باید روانپزشک یا مطب روانشاسی داشته باشید.
  • محمد
  • 20:14-1397/10/29
سلام من پزشک هستم فرم ارزیابی هم پر کردم ، تخصص را از اروپا گرفتم،این برنامه شامل من میشود
  • گنجی
  • 15:1-1397/11/12
بله، رزومه خود را ایمیل کنید. تخصص و ایلتس دارید؟
  • حسین ن.
  • 19:48-1397/10/29
سلام من رزیدنت رشته داخلی ودارای ۲۰سال تجربه به عنوان پزشک عمومی 49 ساله و همسرم ۴۰ ساله دندانپزشک ودارای ایتلس۶/۵،ایا ما شرایط مهاجرت به نوا اسکاشیا را داریم؟
  • گنجی
  • 15:3-1397/11/12
طرح و سابقه کار دقیق خود را بفرمایید. همسرتان اگر مطب فعال دارد برای ما رزومه ایشان را هم بفرستید. مدرک زبان تان خوب است.
  • اسماعیل
  • 16:36-1397/10/29
سلام
ایا شرایط سنی دارد واین برنامه چه مدت زمان میبردایا مدرک B2زبان فرانسه هم قابل قبول است
  • گنجی
  • 15:14-1397/11/12
بله مدرک فرانسه هم قابل قبول است. شما برای کبک و انتاریو هم میتوانید اگر شرط سنی را داشته باشید. رزومه خود را ایمیل کنید.
  • فریبا
  • 08:54-1397/10/28
باسلام آیا این طرح شامل پرستاران ارشد یا لیسانس می شود یا فقط پزشکان
  • گنجی
  • 12:43-1397/10/29
پزشک، دندانپزشک، جراح، داروساز، تخصص و فوق تخصص، فلوشیپ،
  • مریم
  • 11:6-1397/10/27
سلام .من پزشک و دارای مدرک طب سوزنی از اکادمی چین 44 ساله و همسرم دندانپزشک و 48 ساله دارای سابقه کاری خوب هستیم آیا این برنامه نواسکوشیا شامل حال ما می شود متشکرم
  • گنجی
  • 12:32-1397/10/29
سن و شغل دقیق و تحصیلات را در اینستاگرام یا تلگرام(منوهای بالا سمت چپ) بفرستید یا فرم ارزیابی در سایت تکمیل کنید ، به نوبت در حال بررسی هستیم.
  • محمد
  • 12:12-1397/10/24
با سلام
من دارای مدرک دکترای تخصصی علوم تربیتی هستم و همسرم هم لیسانس زبان انگلیسی و دبیر زبان می باشد من 45 ساله و همسرم 43 ساله ایا امکان پذیرش از طریق شغل و مدرک برای ما وجود دارد قبلا هم ایمیل زدیم و فرم پر کردیم ولی متاسفانه جوابی برای ما ارسال نشد .
  • گنجی
  • 12:24-1397/10/29
ایمیل تان مهرماه پاسخ داده شده.
باید از روش کارآفرینی و سرمایه گذاری اقدام کنید.
  • مریم
  • 20:49-1397/10/23
سلام. همسر بنده معلم ابتدایی و راهنمایی هست آیا برای اقامت نواسکوشیا میتونه اقدام کنه و اگر جواب مثبت هست از کجا باید اقدام کنیم.
  • گنجی
  • 12:17-1397/10/29
خیر واجد شرایط نمی باشید.
  • شادان
  • 20:28-1397/10/22
سلام

ایا تین برنامه شامل پزشکان عمومی اکه در ایران فارغ التحصیل و مشغول به کار شده اند هم میشود ؟
  • گنجی
  • 12:13-1397/10/29
بله شامل است
  • لیلا ج.
  • 14:3-1397/10/19
سلام من وهمسرم هر دو دندانپزشک هستیم.۴۷ و ۵۱ ساله.ایا در نواسکوشیا برنامه ایی مثل برنامه مخصوص پزشکان برای دندانپزشکان هم وجود داره؟ با تشکر
  • گنجی
  • 15:40-1397/10/19
فرم ارزیابی پر کنید به ترتیب در حال بررسی فرم ها و اعلام شرایط هستیم.
در تلگرام و اینستاگرام لینک فرم ارزیابی رایگان وجود دارد.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما