فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

زمان برنامه سرمایه گذاری کبک تمدید شد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 5293 نفر 1397/10/28 16:36
زمان برنامه سرمایه گذاری کبک تمدید شد
زمان برنامه سرمایه گذاری کبک 2019 تمدید شد
خوشبختانه از دفتر مونترال موسسه گنجی مطلع شدیم که برنامه سرمایه گذاری کبک کانادا که از 19 شهریور ماه برای مدت کمتر از 6ماه بازگشایی شده بود که با توافق دولت کبک تا شهریور سال 1398 تمدید شد. این بدان معناست که سهمیه خوبی از طرف موسسه ما برای علاقمندان به اخذ اقامت کانادا (بدون قید و شرط کارآفرینی) تا مدت کمتر از شش ماه دیگر مهیا می باشد، هرچند اولویت با افرادی است که زودتر مدارک کامل خود را به دفترتهران ارائه دهند.

این برنامه Immigrant Investor Program (QIIP)  از جمله محبوب ترین برنامه های مهاجرت کانادا است که در حال حاضر به عنوان تنها برنامه اخذ اقامت دایم کانادا بدون پیش شرط (مانند: اجبار به زندگی در کبک،داشتن مدرک زبان، ایجاد کارآفرینی و ...) معرفی می شود و متقاضیان با این برنامه شرایط زیر را دارا خواهند بود:
- بدون مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه اقامت کانادا را دریافت می کنید
- به راحتی میتوانید در کانادا به عنوان شهروند دائم زندگی کنید
- هیچ گونه قید و شرط کارآفرینی مانند برنامه های دیگر کانادا ندارد
- پروسه آسان و مدارک بیشماری لازم ندارد
- اقامت را به شما و همسر و تمام فرزندان تا 22سال اعطا می کند
- شرط اقامت در استان کبک را ندارد
- سرمایه گذاری بعد از دریافت نامه قبولی خواهد بود
- نیاز به تحصیلات دانشگاهی برای متقاضی ندارد
- محدودیت سنی برای اقدام ندارد
- امکان حذف مصاحبه وجود دارد
- فرزندان بعد از اخذ اقامت رایگان می توانند در دانشگاه تحصیل و بورس دریافت کنند
- هیچ نیازی به پرداخت هزینه های اضافی مانند بیزینس پلن یا سفر اکتشافی از کانادا ندارد
- هدیه و ارث به عنوان دارایی متقاضی قابل احتساب است اگر شش ماه از تاریخ آن سپری شده باشد
- دارایی همسر به عنوان دارایی متقاضی اصلی محسوب می شود
- بررسی پرونده در بخش کبک در کمتر از 12 ماه صورت می پذیرد
 
این برنامه مزایای بیشماری نسبت به برنامه های ویزای کار یا ویزای تحصیلی با توجه به افزایش زیاد هزینه تحصیل در کانادا برای خانواده ها دارد که در مجموع توانسته تنها راه کسب اقامت دائم کانادا باشد.
همچنین برای افرادی که از این طریق مدرک CSQ دریافت می کنند امکان تحصیل، خرید ملک، هزینه زندگی کمتر در کبک را تسهیل می نماید.
 
شرایط مورد نیاز برای مهاجرت سرمایه گذاری کبک:
 1- داشتن حداقل دارایی خالص برابر 2.000.000 دلار کانادا (مانند سند املاک به نام متقاضی یا همسر، سهام، پول نقد، اوراق مشارکت یا سپرده، دارایی شرکت در هر کجای دنیا(
2- سرمایه گذار باید به مدت حداقل 2 سال تجربۀ مدیریّت ارشد و مسئولیّت کاری خود را درامور اجرایی، برنامه ریزی، کنترل منابع مالی و نیروی انسانی در یک فعالیت قانونی را نشان دهد، مانند :
-مالک شرکت ثبت شده در ایران ، دبی و ...
-پزشکان، داروساز، جراح دارای مطب یا مدیر و سهامدار بیمارستان
-کاسب دارای پروانه کسب معتبر از اتحادیه یا صنف مربوطه
-وکیل دادگستری دارای دفتر وکالت
-سهامدار ارشد یا عضو هیات مدیره  شرکت تولیدی، خدماتی، پیمانکاری، واردات-صادرات و ...
-مالک  هتل، مجموعه ورزشی، آژانس مسافرتی
-مدیر ارشد  شرکت دولتی یا خصوصی
-کشاورز یا مزرعه دار
 
 
شما می بایست حداقل 2 سال از پنج سال گذشته در حرفه های ذکر شده در بالا فعالیت داشته باشید. در مواردی نیز باید دو نفر یا بیشتر کارمند رسمی بیمه شده و حسابرسی مورد تایید داشته باشید. (سازمان مهاجرتی گنجی دارای کارشناس املاک آشنا به سیستم مهاجرت کانادا - حسابرس مورد تایید - مترجم حرفه ای و معتبر با سابقه قبولی پرونده های قبلی می باشد که ضمن عقد قرارداد با آنها آشنا خواهید شد و تا لحظه دریافت اقامت کانادا، همراه شما بوده .)
 
شما می بایست مبلغ 1.200.000دلار کانادا سپرده در طی 5 سال یا سود بانکی آن برابر 350هزار دلار کانادا (طبق نرخ بهره روز کانادا) را به دولت کانادا پرداخت کنید.
 
(برای کسب اطلاعات بیشتر با دفتر تهران یا مونترال تماس حاصل فرمایید یا فرم ارزیابی را تکمیل کنید. همکاران ما در بخش IT از طریق تلگرام و پیج اینستاگرام نیز 24 ساعته پاسخگوی شما خواهند بود.)
 
 
telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مسعود
  • 07:18-1397/11/23
سلام آقاى دکتر سوالم اینه که ١٢٠٠سرمایه بر حسب دلار دولتى محاسبه میشه یا دلار آزاد کانادا
  • گنجی
  • 11:34-1397/12/07
با دلار دولتی محاسبه می شود.
  • ملورین
  • 18:10-1397/11/17
هزینه ویزای تحصیلی برای دبیرستان کانادا جهت دو فرزندم بیشتر است یا اخذ اقامت ؟ چون شنیدم رایگان شده؟
  • گنجی
  • 13:37-1397/11/21
هزینه تحصیل سالی18 هزار دلار+هزینه خوابگاه و بیمه و کتاب سالی 12هزار دلار=سالانه 30هزار دلار کانادا که برای 4 سال دبیرستان زیاد تر از مهاجرتی برای دو فرزند است.
در روش مهاجرتی هزینه ها رایگان است. در ضمن در کبک کمک هزینه هم دریافت می کنید.
  • سعید م.
  • 12:45-1397/10/29
تفاوت این برنامه با کارآفرینی بریتیش کلمبیا چیست. چون من نیاز به اقامت برای خانم و فرزندانم دارم.
  • گنجی
  • 15:16-1397/11/12
برنامه سرمایه گذاری کبک از ابتدا اقامت دائم کانادا را به فرد و خانواده اش می دهد ولی در بریتیش کلمبیا باید بین 200تا400 هزار دلار کارایجاد کنید تا فقط ویزای کار بگیرید.
  • سهیل ح.
  • 07:1-1397/10/28
سلام، میخواستم بدونم ریال رو با چه نرخی به دلار کانادا تبدیل میکنن بعبارتی معادل ریالی دو میلیون دلار دارایی چقدره چون من گواهی سپرده بانکی به انگلیسی گرفتم نرخ برابری دلار به ریال با نرخ روز تفاوت داره اینو قبول میکنن؟؟
  • گنجی
  • 12:40-1397/10/29
نرخ ارز دولتی ایران
  • علیرضا خ.
  • 23:55-1397/10/28
سلام املاک قولنامه ای رو میشه جزو املاک ودارایی حساب کردو ارزیابی ارزش دارایی چگونه است
  • گنجی
  • 12:39-1397/10/29
خیر باید سن رسمی تک برگ یا دفترچه ای داشته باشید. به هرحال بررسی و مشاوره در دفتر تهران دقیق است.
  • سید رضا ت.
  • 21:42-1397/10/28
سلام
ما نگران نبود وقت کافی بودیم
باجناق من پروندشونو سه ماه پیش از طریق دفتر شما به کلبک ارسال کردند و فایل نامبر هم گرفتن، حالا با این شرایط امکان اینکه دکتر کنجی پرونده ما رو هم در برنامه امسال قرار دهند وجود دارد؟
  • گنجی
  • 12:38-1397/10/29
باید شرایط شما در دفتر تهران برای سهمیه و شانس قبولی بررسی شود.
اگر شغل معتبر مانند موارد بالا دارید با دفتر تماس بگیرید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما