فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا 2019

بازگشت
بازدیدکنندگان : 7203 نفر 1397/10/30 19:41
بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا 2019
بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا 2019
مدارک اثبات تمکن مالی برای مهاجرت به کانادا از روش های سرمایه گذاری کبک، نیروی متخصص فدرال اکسپرس اینتری، برنامه های کارآفرینی کانادا مانند کارآفرینی بریتیش کلمبیا، کارآفرینی منیتوبا و ... هر ساله توسط دولت کانادا تغییر می کند که فرد مهاجر به نسبت خانواده خود باید در هنگام ورود به کانادا (فرودگاه) این مبلغ را نشان دهد.

این مبلغ افزایش ناچیز نسبت به سال قبل از ابتدای سال 2019 اجرایی شده، مثلا برای سال 2018 برابر 12474دلار کانادا و برای 2019 مبلغ 12669 دلار کانادا بوده.

تمام مهاجران بخش نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker  و کارکنان ماهر فدرال Federal Skilled Trades  باید تمکن مالی در ابتدای ورود داشته باشند فقط افراد بخش تجربه کانادایی Canadian Experience Class که با ویزای کار معتبر در کانادا مشغول به کار می باشند از ارائه این بودجه معاف می باشند.
اما اگر افراد بخش تجربه کانادایی Canadian Experience Class بخواهند برای مهاجرت دائم کانادا اقدام  نمایند نیاز به ارائه این مدارک مالی دارند.

دولت کانادا این مقدار پول را برای تامین هزینه های اولیه تازه واردان در بخش مسکن، خوراک و ... نیازمند است و حداقل هزینه ای است که تا 3الی 6 ماه اول و قبل از پیدا کردن کار به آن نیاز دارند.

جدول بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا سال 2019:
تعداد افراد خانواده بودجه مورد نیاز کانادا هنگام ورود
1 12699 دلار کانادا
2 15772 دلار کانادا
3 19390 دلار کانادا
4 23542 دلار کانادا
5 26701 دلار کانادا
6 30114 دلار کانادا
7 33528 دلار کانادا
هر فرد اضافه بر این 3414 دلار کانادا
 
 
تعداد افراد خانواده شامل همسر قانونی، فرزندان وابسته فامیل یا به فرزند خواندگی قبول شده که سن آن کمتراز 22 سال تمام باشد.
اعضا خانواده که فامیل یا فرد اصلی را برای ورود به کانادا همراهی نمی کنند نیز باید شمارش شوند.
 
توجه کنید اگر پروفایل اکسپرس اینتری شما در سال 2018 ساخته شده است باید با ارقام جدول بالا آپدیت شود تا بتوانید امتیاز مربوطه را در اکسپرس اینتری کسب کنید. متقاضیان برنامه های استانی نیز بهتر است در بخش پروفایل انلاین این موارد را رعایت کنند.

نکته:
این بودجه اولیه در ابتدای اقدام برای مهاجرت کانادا و در هنگام صدور ویزای کانادا باید مهیا باشد و شما به صورت نقد یا چک بانکی کانادایی همراه خود در فرودگاه داشته باشید. زیرا آفیسر بخش مهاجرت در فرودگاه یا هر مرز زمینی و هوایی این مبلغ را از شما سوال یا ان را شمارش می کند.
این مبلغ را شما نمی توانید قرض کنید یا به صورت ملک نشان دهید و باید نقدی باشد.
اگر در حساب مشترک شما یا همسرتان باشد قابل قبول است. اگر این پول در حساب همسر متقاضی اصلی باشد و همسر Main Applicant بتواند به آن دسترسی داشته باشد نیز میتواند قابل قبول باشد.
نامه تمکن مالی باید به صورت برگه بانکی باشد. فرمت قابل قبول ان در موسسه گنجی موجود می باشد.
 
تمکن مالی برای استان کبک:
بودجه اولیه برای استان کبک با فدرال کمی تفاوت دارد و برای برنامه های زیر در هنگام ثبت نام پروفایل آریما و ورود به کانادا مورد نیاز است:
- نیروی متخصص کبک
- کارآفرینی کبک
- سرمایه گذاری کبک
این جدول برای سال 2018 به بعد قابل قبول است:
تعداد افراد خانواده بودجه مورد نیاز کانادا هنگام ورود
ا فرد بزرگسال 3135 دلار کانادا
2فرد بزرگسال (متقاضی اصلی و همسر) 4597 دلار کانادا
 
1 فرد بزرگسال با 1 فرزند زیر 18 سال 4212 دلار کانادا
1 فرد بزرگسال با 2 فرزند زیر 18 سال 4755 دلار کانادا
1 فرد بزرگسال با 3 فرزند زیر 18 سال 5297 دلار کانادا
1 فرد بزرگسال با بیش از 3فرزند زیر 18 سال(هرکدام) 543 دلار کانادا
1 فرد بزرگسال با بیش از 1 فرزند بالای 18 سال(هرکدام) 1462 دلار کانادا
 
2 فرد بزرگسال با 1 فرزند زیر 18 سال 5150 دلار کانادا
2 فرد بزرگسال با 1 فرزند زیر 18 سال 5558 دلار کانادا
2 فرد بزرگسال با 1 فرزند زیر 18 سال 5966 دلار کانادا
2 فرد بزرگسال با بیش از 3فرزند زیر 18 سال(هرکدام) 409 دلار کانادا
2 فرد بزرگسال با بیش از 1 فرزند بالای 18 سال(هرکدام) 1462 دلار کانادا
 
مثال  
ا فرد بزرگسال و 1 فرزند زیر 18 سال(4212دلار) و 1فرزند بالای 18 سال(1462دلار) 5674 دلار کانادا
ا فرد بزرگسال با 4 فرزند زیر 18 سال(5297+543دلار) 5840 دلار کانادا
2 فرد بزرگسال و 3 فرزند زیر 18 سال 5966 دلار کانادا
2 فرد بزرگسال با 2 فرزند زیر18 سال (1462*2  + 4597 دلار) 7521 دلار کانادا
 
  
(اگر سوالی در این زمینه داشتید میتوانید از طریق پیج اینستاگرام و کانال تلگرام ما جویا شوید.)


telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • علیرضا م.
  • 23:31-1397/11/15
سلام بعد از دریا فت مولتی ۵ساله اگر بخواهیم درخواست اقامت دا عم بکنیم ایا میتوانیم یانه ممکن نیست
  • گنجی
  • 13:24-1397/11/21
خیر با ویزای مولتی نمی توان اقامت گرفت. لینک زیر را دقیق مطالعه کنید:
http://www.ganjico.com/news/13356
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما