فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

سوپر ویزا کانادا برای والدین و پدر بزرگ مادر بزرگ ها

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3129 نفر 1397/11/16 11:37
 سوپر ویزا کانادا برای والدین و پدر بزرگ مادر بزرگ ها
 سوپرویزا کانادا برای والدین و پدر بزرگ مادر بزرگ ها
سوپر ویزاها 10 ساله در نظر گرفته شده اند و به هر یک از والدین و پدر بزرگ مادر بزرگ های واجد شرایط این اجازه را می دهد که در هر ورود تا 2 سال در خاک کانادا باشند.
در دوره اخیر برنامه اسپانسرشیپ والدین و پدر بزرگ-مادر بزرگ ها که 28 ژانویه 2019 صورت گرفت 100000 نفر تلاش کردند که به فرم آنلاین قرعه کشی اسپانسرشیپ والدین در سال 2019 دسترسی پیدا کرده و ثبت نام نمایند، که تنها 27000 نفر موفق به اینکار شدند و ایمیل تاییدیه دریافت نمودند که طی یک ماه آینده جزئیات و لیست برنامه برای شان ایمیل خواهد شد، خوشبختانه 80درصد موکلین ما در برنامه اسپانسرشیپ 2019 ثبت نام شدند و ایمیل تاییدیه را از دفتر مونترال ما دریافت نمودند.
 
اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در پاسخ به نقدهایی که در اعتراض به این برنامه صورت گرفته بود و برنامه را ناعادلانه خوانده بود گفت که متقاضیان واجد شرایط که قادر به دسترسی به فرم اسپانسرشیپ در تاریخ 28  ژانویه نشده اند هنوز می توانند از طریق برنامه موقت سوپر ویزا والدین و پدر بزرگ-مادر بزرگ های خود را به کانادا بیاورند.
سوپر ویزا Parents and Grandparents sponsorship: The Super Visa ویزایی است که تا 10 سال اعتبار دارد و هر فرد از طریق آن می تواند چندین بار وارد کانادا شود و به والدین و پدربزرگ مادربزرگ های واجد شرایط این امکان را می دهد تا برای بازدید از خانواده خود در هر ورود دو سال در خاک کانادا باشند.
 
سوپر ویزا برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ هایی است که در کشورهایی اقامت دارند که برای ورود به کانادا نیاز به یک ویزای اقامت موقت یا همان ویزای توریستی (TRV) دارند، بسیار ایده آل است و دیگر نیاز نیست برای رفت و آمد بین کشور مبدا و کانادا پس از 6 ماه دوباره برای ویزای توریستی اقدام کنند.
سوپر ویزا به دلیل مدت آن و اینکه هزینه کمتری نسبت به اسپانسرشیپ دارد گزینه ای ایده آل است. اداره مهاجرت کانادا نیز اعلام کرد که تقاضاهای سوپرویزا صرف چند هفته بررسی می شوند.
 
برای درخواست سوپر ویزا، والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ باید:
1. دعوت نامه امضا شده از فرزند یا نوه خود با درج موارد زیر را داشته باشند:
- پشتیبانی مالی برای مدت حضور والدین و پدر بزرگ-مادر بزرگ ها را داشته باشند و مدرک ارائه کنند
- لیست و تعداد افرادی که در خانه آنها در کانادا زندگی می کنند
- یک کپی از پاسپورت یا کارت اقامت فرزندان یا نوه ها
 
2. داشتن بیمه پزشکی از یک شرکت بیمه کانادایی که:
- حداقل یک سال از تاریخ ورود معتبر باشد
- حداقل مبلغ 100000 دلار برای حداقل پوشش ها فراهم کنند
- مدارکی ارائه دهند که بیمه پزشکی آنها پرداخته شده
 
3. گیرنده باید:
- مجاز به ورود به خاک کانادا باشد – سابقه سوپیشینه و مشکل مدیکال چک نداشته باشد
- آزمایش پزشکی مهاجرتی کسب کرده باشد
- شرایط مورد نظر طبق لیست مدارک را رعایت کند

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • طاهره ر.
  • 12:0-1397/11/16
باسلام خدمت شما من وهمسرم ویزاى ملتى ٥ساله داریم که تقریبا یک سال از آن باقى مانده لطفا بفرمایید اگر از طریق شما بخواهیم سوپر ویزا بگیریم چه کارهایی باید انجام دهیم وچقدر هزینه دارد ممنون از پاسخگوىى تان
  • گنجی
  • 13:31-1397/11/21
هزینه ها در بخش بودجه کانادا
اگر مدارک ساپورت مالی از کانادا را دارید با دفتر تهران یا مونترال تماس بگیرید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما