فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه مهاجرتی جدید برای مناطق روستایی و شمالی کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 4372 نفر 1397/11/17 12:47
برنامه مهاجرتی جدید برای مناطق روستایی و شمالی کانادا
برنامه مهاجرتی جدید برای مناطق روستایی و شمالی کانادا
اداره مهاجرت کانادا شرایط ویزای کانادا 2019 را در بسیاری از استانها اعلام نمود. با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش مهاجر به کانادا طی سه سال آینده پیش بینی میشود راه های جدیدی برای کسب اقامت کانادا برای افراد دارای مدرک زبان از طریق اسکیل ورکر 2019 و سرمایه گذاری 2019 باز شود. برنامه های قبلی ویزای کار استانی که اغلب با صد هزار دلار شروع میشود نیز همچنان با ویزای کار پابرجا است. سعی بر این است که آخرین برنامه های مهاجرت کانادا در 2019 پیش از بازگشایی در کانال تلگرام و وب سایت اطلاع رسانی شود. در هفته گذشته دولت کانادا برنامه جدید مهاجرتی برای بعضی مناطق شمالی کانادا را اعلام نمود ، این برنامه آزمایشی راه اقامت را برای نیروی کار خارجی با مهارت های متفاوت اما سودمند برای بازار کار کانادا تسهیل خواهد کرد.
 
طبق نظر احمد حسن وزیر مهاجرت کانادا: "دولت کانادا از برنامه مهاجرتی اقتصادی پنج ساله جدیدی پرده برداری کرد که هدف آن کمک به جذب نیروی ماهر خارجی  به مناطق روستایی و شمالی انتاریو ، غرب  کانادا و قلمرو سه گانه کانادا است."
این برنامه بر پایه برنامه آزمایشی مهاجرتی اقیانوس اطلس است که در سال 2017 راه اندازی شده و اقامت دائم را برای اسکیل ورکر در سطوح مختلف مهارتی در جوامع واجد شرایطی که در زیر آمده تسهیل می کند:
- انتاریو (تورنتو)
- مانیتوبا (وینیپگ)
- ساسکاچوان (رجینا)
- آلبرتا (کلگری)
- بریتیش کلمبیا (ونکوور)
- یوکون (وایت هورس)
- سرزمینهای شمال غربی (یلونایف)
- نوناووت (ایکالوئیت)
 
اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (IRCC) اعلام کرد افراد واجد شرایط می تواند یک شهر 50000 نفری یا کمتر و در 75 کیلومتری از مرکز یک منطقه شهری 100000 نفری باشد و یا شهری با 200000 نفر جمعیت باشد.
مانند برنامه آزمایشی مهاجرت اقیانوس اطلس (AIPP)، برنامه آزمایشی مهاجرتی مناطق روستایی و شمالی در کنار برنامه های استانی کانادا در سال 2019 کار خواهد کرد.
این برنامه در ارتباط با کار فرماهای کسب و کارهای استان های نوآسکوشیا، نیوبرانزویک، پرنس ادوارد و نیو فاندلد و لابرادور است که نیروی کار محلی برای فرصت های شغلی شان ندارند.
در سال 2018، AIPP به چهار استان زیر شرکت کننده اجازه داد تا 2500 نیروی کار خارجی و دانشجویان بین المللی را برای اقامت دائم بپذیرد:
- نوا اسکوشیا (هلیفاکس)
- نیوبرانزویک (فردریکتون)
- جزیره پرنس ادوارد (شارلوت‌تاون)
- نیوفاندلند و لابرادور (سنت جانز)
 
احمد حسن، وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا در افتتاحیه برنامه در 24 ژانویه افزود: " با ایجاد این برنامه ما تلاش داریم مزایای مهاجرتی را در سر تا سر کشور پخش کنیم" . برنادت اردن، وزیر توسعه اقتصادی روستایی کانادا نیز تایید کرد این برنامه برای جوامع روستایی و شمالی بسیار ضروری است. در نتیجه این برنامه آزمایشی به توسعه اقتصادی جوامع کوچکتربا توجه به نیازهای مختلف بازار کار آنها کمک خواهد کرد.
 
مناطقی که مایل به شرکت در این برنامه آزمایشی هستند می بایست تا 1 مارس 2019 آمادگی خود را اعلام کنند و ثابت کنند دارای فرصت های شغلی آزاد هستند و در بهار از مناطقی که نهایی شده اند پرده برداری می شود. لذا اگر تمایل به حضور در این برنامه ها دارید باید در بهار 1398 با در دست داشتن مدرک آیلتس جنرال حداقل 6.5 و تحصیلات لیسانس به بالا و سه سال سابقه کار با بیمه به وب سایت موسسه گنجی مراجعه و فرم ارزیابی را تکمیل فرمایید. اطلاعات تکمیلی این برنامه به زودی در کانال تلگرام و وب سایت اعلام می شود. 

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • موسوی
  • 09:50-1397/11/22
سلام، به جای مدرک آیلتس ، آیا B2 فرانسه قابل قبول هست؟
  • گنجی
  • 12:47-1397/11/23
بله هر دو مدرک زبان انگلیسی و فرانسه برای مهاجرت قابل قبول است.
  • آتنا
  • 22:31-1397/11/22
بنده لیسانس مهندسی فضای سبز هستم و ۳۲ ساله هستم و ۸ سال سابقه کار مرتبط . همسرم هم ۳۱ ساله هستن و ارشد معدن هستند و ۵ سال سابقه کار در شرکت کاترپیلار به عنوان کارشناس فروش قطعات ماشین آلات معدنی دارند. چه روشی برای مهاجرت به کانادا برای ما هست؟
  • گنجی
  • 12:45-1397/11/23
ایلتس بگیرید برای برنامه فدرال و استانی ساسکاچوان میتوان اقدام نمود.
  • موسی
  • 22:13-1397/11/22
بنده دانشجوی دکترای آموز بهداشت و ارتقاء سلامت هستم و ۴۱ ساله هستم و ۵ سابقه تدریس در دانشگاه را دارم و خانم هم ۴۰ ساله دانشجوی دکترای اموزش بهداشت و ارتقاء سلامت است.بنده آیلتس ۵ جنرال دارم امکان گرفتن ویزا وجود دارد؟
  • گنجی
  • 12:45-1397/11/23
خیر امتیاز سن را از دست داده اید.
  • ساناز پ.
  • 01:41-1397/11/18
سلام .ما ویزای ویزیتوری داریم (من و همسرم )دنبال کارهای اقامت هستیم .همسرم ۴۱ساله هست .۱۵سال سابقه کار شرکتی داره .(البته شرکت برا خودش هست )تحصیلات هر دومون لیسانس هست و یه دختر ۲ساله داریم .با توجه به شرایطشون امکان اخذ ویزا برا اقامت آیا برامون فراهم هست ؟اطلاعات بیشتر هم خواستید میتونم بگم.با تشکر از شما
  • گنجی
  • 13:53-1397/11/21
ویزای ویزیتوری مزیتی ندارد در بعضی برنامه ها اگر سفر به استان دیگر هم داشته باشید امتیاز منفی دارد.
درصد سهام و میزان بیمه و مالیات ایشان و دارایی و آیلتس خودتان را بفرمایید(از طریق فرم ارزیابی یا ایسنتاگرام)
  • سارا م.
  • 17:43-1397/11/17
باسلام و احترام
اگر ممکنه شرایط مهاجرت سرمایه گذاری توی این طرح را به من اطلاع بدهید. ممنون
  • گنجی
  • 13:50-1397/11/21
این برنامه اسکیل ورکر یا همان تخصصی است.
  • سیده ف.
  • 17:36-1397/11/17
سلام آیا بدون آیلتس و با آشنایی با زبان انگلیسی امکان مهاجرت وجود دارد؟
  • گنجی
  • 13:48-1397/11/21
خیر نمیتوان.
  • منصور س.
  • 15:16-1397/11/17
سلام من برق کار ساختمان هستم 8سال بیمه تامین اجتماعی دارم درحال ادامه است بیمه ام و زبان درحد گفتگو بلدم ایا میتونم مهاجرت کنم ب کشور کانادا
  • گنجی
  • 13:46-1397/11/21
حداقل لیسانس الزامی است.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما