فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

کسب اقامت دائم و پاسپورت کانادا بسیار آسان خواهد بود اگر

بازگشت
بازدیدکنندگان : 9922 نفر 1397/12/02 18:50
کسب اقامت دائم و پاسپورت کانادا بسیار آسان خواهد بود اگر
کسب اقامت دائم و پاسپورت کانادا بسیار آسان خواهد بود اگر شما شرایط زیر را داشته باشید:

الف) شغل معتبر مانند:
-پزشک، داروساز، جراح دارای مطب یا مدیر و سهامدار بیمارستان
-کاسب دارای پروانه کسب معتبر از اتحادیه یا صنف مربوطه
-وکیل دادگستری دارای دفتر وکالت
-مالک شرکت ثبت شده در ایران ، امارات، ترکیه و ...
-سهامدار ارشد یا عضو هیات مدیره  شرکت تولیدی، خدماتی، پیمانکاری، واردات-صادرات و ...
-مالک  هتل، مجموعه ورزشی، آژانس مسافرتی
-مدیر ارشد  شرکت دولتی یا خصوصی
-کشاورز یا مزرعه دار
 
ب) دارا بودن تمکن مالی:
-دارایی ملکی یا نقد برابر 2 میلیون دلار کانادا برحسب دلار دولتی ایران
 
ج) سپرده گذاری در موسسات بانکی کانادا برابر (یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا ) یا پرداخت سود پنج سال آن برابر سیصد و پنجاه هزار دلار
محاسن برنامه سرمایه گذاری کبک:
- بدون نیاز به داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه  
-در هرکجای کانادا میتوانید زندگی کنید
- مبلغ سرمایه گذاری را بعد از قبولی پرداخت کنید
-نیاز به تحصیلات دانشگاهی ندارد
- محدودیت سنی برای اقدام ندارد
- فرزندان بعد از قبولی می توانند رایگان در دانشگاه تحصیل کنند
- بررسی پرونده در بخش کبک در کمتر از 12 ماه صورت می پذیرد
 
خدمات موسسه مهاجرتی گنجی:
- ارائه مشاوره رایگان برای انتخاب بهترین روش اخذ اقامت کانادا
- همراهی شما از ابتدا تا مصاحبه و بعد از قبولی شما
- اخذ ویزای توریستی 5ساله مولتی کانادا
- ترجمه مدارک، کارشناسی املاک و حسابرسی توسط تیم اختصاصی ما
- ارائه راهنمایی لازم برای ایجاد شغل و کار بعد از ورود به کانادا تا 6 ماه
- برگزاری جلسه اماده سازی مصاحبه در دفتر تهران و مونترال کانادا
- مشاوره اختصاصی دائمی با شخص جناب آقای گنجی -وکیل رسمی کانادا- در تهران
 
 
برای جزئیات بیشتر و مشاهده فیلم موکلین قبلی روی لینک زیر کلیک کنید:
برنامه اقامت کانادا از طریق کبک

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سهیل
  • 20:7-1398/03/20
سلام.خداقوت. من 25سالمه و درشرف اخذ مدرک آیلتس وکارشناسی HSE هستم.کارت پایان خدمتم دارم. آیامیتونم پس از اخذ مدارک فوق ازطریق کوآپ به کانادا مهاجرت کنم؟ اصلأ تحصیل وکار از طریق برنامه کوآپ به کسب اقامت دائم کانادا منتج میشه یا خیر؟
سپاس از توجهتون.
  • گنجی
  • 21:15-1398/03/22
برای ویزای دانشجویی در مقطع فوق با ایلتس شش اقدام کنید. Co-op یا Co-operative Education را بعدا انشاله.
  • بهروز
  • 17:29-1398/02/08
با سلام من و همسرم ۵ سال هست که استودیو عکاسی داریم و پروانه کسب داریم و مطابق با مقررات مالیات هم پرداخت میکنیم خواستم بدونم میتونیم از طریق برنامه خود اشتغالی هنرمندان اقدام کنیم
  • گنجی
  • 12:13-1398/02/14
شرایط خوداشتغالی فدرال سخت شده، میتوانید با این مدارک فایل نامیر کسب کنید ولی قبولی خیر. بخش خوداشتغالی هنرمندان را در اینستاگرام و تلگرام ما مطالعه کنید.
  • نوید
  • 07:4-1398/01/13
درود فراوان
من 33 ساله دیپلم کامپوتر و مدرک جوشکاری برق از فنی و حرفه ای ایران دارم و در حال گذروندن دوره های آیلتس هستم.
سابقه کار هم به صورت آزاد و شخصی در زمینه های فنی زیاد دارم ولی بیمه حدود بیست ماه در بازه یازده تا نه سال پیش توی یه شرکت پیمانکاری در زمینه ساختمانی دارم. حدود چهار سال هم در سِمَت رئیس هیات مدیره یک شرکت ثبت شده که کارمون در زمینه الکترونیک بوده هم هستم البته بدون بیمه.
میخوام بدونم امکان اقدام برای ویزای کار(به عنوان جوشکار) که البته خانوادم (همسر و یک پسر کمتر از پنج سال) همراه هم بریم یا اینکه بعد از دو سه ماه بتونن بهم ملحق شن و بعد از اون بتونیم از اونجا تقاضای اقامت دائم بدیم برای شهر ونکوور وجود دارد؟
تشکر فراوان
  • گنجی
  • 18:44-1398/01/14
با مدرک فنی نمیتوانید اگرهمسرتان ایلتس و تحصیلات فوق لیسانس دارد از طریق ایشان در غیر اینصورت برای پذیرش تحصیلی کالج و دانشگاه باید اقدام کنید.
  • حسین ت
  • 17:13-1398/01/13
من همه شرایط کبک دارم لطفا راهنمایی فرمایید
  • گنجی
  • 18:49-1398/01/14
از دفتر تهران وقت مشاوره حضوری کسب کنید.
  • بهاره
  • 22:52-1398/01/06
با سلام و خسته نباشید.من کارشناس بهداشت عمومی با سابقه ۵ سال در بداشت و درمان و اکنون شاغل و همسرم مهندس معمار و مربی بدنسازی.زبان هم در حال خوندن هستیم.بودجه ی زیادی نداریم چطوری مهاجرت کنیم ممنون از راهنماییتون
  • گنجی
  • 20:0-1398/01/14
بخش نیروی متخصص فدرال با کسب ایلتس را بخوانید
  • محید
  • 08:32-1398/01/02
سلام. بنده مدرک تحصیلی دکتری کشاورزی دانشگاه آزاد دارم .مدرک زبان eptدارم .چطوری می تونم برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 20:49-1398/01/14
بعد از کسب IELTS General میتوانید اقدام کنید در اینستاگرام روش اکسپرس را بخوانید.
  • محمد
  • 12:59-1397/12/28
با سلام چه جوز میتونم از طریق سپرده گذاری اقدام به اقامت کنم
  • گنجی
  • 21:10-1398/01/14
برای برنامه کبک میتوانید با دفتر تماس بگیرید
  • مجتبی ک
  • 19:39-1397/12/26
سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم کسی که از طریق دانشجویی اقامت دریافت میکند میتواند مشغول به کار هم شود یا خیر ؟
  • گنجی
  • 21:16-1398/01/14
بله بعد از کسب اقامت کانادا(PR) اجازه کار و تحصیل دارید.
  • حسام.ج
  • 12:9-1397/12/24
سلام.وقت بخیر.کارشناسی ادبیات انگلیسی و کارشناسی ارشد اموزش زبان انگلیسی و همچنین کاردانی فنی ماشین ابزار دارم نه سال سابقه تدریس زبان دارم.ایا میتونم از طریق جستجوی کار برای اقامت خودم و خانواده ام در کانادااقدام کنم.ممنون
  • گنجی
  • 15:35-1397/12/26
بله بخش کاریابی سایت ما شغل تان را درج کنید و سپس از بین نتایج حاصله رزومه خودتان را ایمیل کنید.
  • مینا
  • 17:40-1397/12/22
داشتن پروانه اشتغال به کار سازمان نظام مهندسی یا پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در راه و ساختمان می تواند در بند اول لحاظ شود ؟
  • گنجی
  • 15:39-1397/12/26
بله به شرط ثبت بودن و پرداخت مالیات.
  • پویا
  • 13:26-1397/12/22
سلام ببخشید من مهندس مکانیک هستم مدرک کارشناسی دارم و دو ثبت اختراع دارم من چه طور میتونم اقامت بگیرم؟
  • گنجی
  • 15:43-1397/12/26
ایلتس 7+سه سال سابقه کار با بیمه+فوق لیسانس+سن زیر 34 سال برای روش اکسپرس اینتری باید در ابتدا باشد در غیر اینصورت باید سرمایه گذاری یا دانشجویی با هزینه 15هزار دلار سالانه +ماهانه 1200 دلار هزینه زندگی تا پایان فوق یا دوسال درمقطع دکتری.
  • مهدی
  • 20:46-1397/12/19
سلام من مهندس عمران هستم و 15 سال سابقه کاری در شهرداری دارم آیا میتونم با مدرک و سابقه کاری که دارم برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 16:38-1397/12/26
نیاز به مدرک زبان دارید.
  • zahra
  • 12:57-1397/12/14
سلام و خسته نباشید آیا شرایط جاب افر جدیدا تغییراتی کرده و نمره ایلتس چند لازم هست برای ونکوور بی سی
ممنون
  • گنجی
  • 18:0-1397/12/26
جاب آفر فعالیت نمی کنیم
  • آناهیتا
  • 15:21-1397/12/10
سلام وقتتون بخیر
ما خانواده ی 6 نفره هستیم.پدرم مهندس راه و ساختمان و بازنشسته صنعت نفت هستن و الان تو مزرعه شخصیشون مشغولن، مادرم خانه دار و دیپلم کودک یاری دارن، 4تا بچه : دکتری محیط زیست (درحال تحصیل)،فوق لیسانس هوش مصنوعی و مشغول تحصیل در فوق لیسانس بازی سازی، فوق لیسانس هوافضا - سازه و لایسنس دیسپچری، لیسانس عمران .
لطفا در مورد بهترین روش مهاجرت راهنمایی بفرمایید
باتشکر
  • گنجی
  • 18:6-1397/12/26
در مورد سن و دارایی و مدرک زبان اطلاعات نداده اید. در هر صورت برای والیدن و فرزندان زیر22 سال روش کارآفرینی و فرزندان بالای 22 سال با دانشجوئی میتوانیم اقدام کنیم. با تلگرام و اینستاگرام شرایط را ارسال فرمایید.
  • محمدحسین
  • 14:53-1397/12/07
سلام من یک تولیدکننده پوشاک هستم،میخوام شرایط اقامت کانادا رو بدونم که آیا میتوانم اقامت بگیرم یا نه لطفا راهنمایی کنید.
  • گنجی
  • 11:23-1397/12/13
اگر پروانه کسب معتبر و مالیات و بیمه شده داشته باشید میتوانید از روش کارآفرینی یا سرمایه گذاری اقدام کنید.
  • مردانی 1
  • 17:37-1397/12/05
برای برنامه سرمایه گذاری کبک 2019 قصد اقدام داریم، کارشناسی ملک و میزان ارزش ان به چه صورت است. آیا پول نقد و ماشین الات کارخانه محاسبه می شود؟ مدرک زبان نیاز دارد؟
  • گنجی
  • 11:17-1397/12/13
ارزیابی براساس نرخ ارز دولتی است. پول موجود در بانک به صورت مورد تایید کانادا قابل قبول است. برنامه سرمایه گذاری کبک نیاز به آیلتس ندارد.
  • زیرک
  • 18:7-1397/12/04
سلام. همسرم پزشک متخصص و جراح زنان و زایمان و دارای مطب هستند در ایران. خودم عضو هیات علمی دانشگاه آزاد در رشته مدیریت آموزشی هستم. خواستم ببینم شرایط مهاجرت از طریق همسرم امکان پذیر است؟ در ونکوور 2 خواهر درام که مقیم هستند. شرایط و هزینه ها چگونه است؟ 2 فرزند محصل نیز داریم. با تشکر
  • گنجی
  • 11:56-1397/12/07
بهترین روش سرمایه گذاری کبک است که هزینه تحصیل فرزندان هم رایگان می شود. مطب ایشان هم امتیاز دارد.
www.GanjiCo.co/سرمایه-گذاری-کبک
  • پونه ج
  • 16:59-1397/12/04
با سلام و احترام
من و همسرم دندانپزشک هستیم ،آیا می توانیم به عنوان نیروی متخصص کبک اقدام کنیم؟یا فقط پزشک و داروساز مورد نیاز است؟
متشکر
  • گنجی
  • 11:47-1397/12/07
خیر برای نیروی متخصص امتیاز کافی ندارید برای سرمایه گذاری کبک می توانید اگر شرایط اولیه مثل دارایی ملکی را داشته باشید.
http://www.ganjico.com/سرمایه-گذاری-کبک
  • Maryam
  • 13:33-1397/12/04
سلام
برای تجدید کارت پی آر کانادا چه شرایطی باید داشته باشیم
چه مدت را در پنج سال باید در کانادا بوده باشیم.
ممنون
  • گنجی
  • 11:45-1397/12/07
باید طی 5 سال گذشته از ارسال پرونده حداقل 2سال کامل در کانادا حضور فیزیکی داشته باشید.
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما