فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا با صد هزار دلار

بازگشت
بازدیدکنندگان : 4783 نفر 1397/12/25 16:24
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا با صد هزار دلار
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا با صد هزار دلار 
برنامه ویزای کار دوساله در مناطق کمتر توسعه یافته استان بریتیش کلمبیا کانادا برای بسیاری از کارآفرینان مناسب خواهد بود.
اولین قدم برای شروع این برنامه کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا با مرکزیت ونکوور تهیه نامه موافقت مناطق دور افتاده است.این برنامه که از 14 مارچ آغاز شده برای توسعه و ایجاد شغل در مناطق دور در استان بریتیش کلمبیا است.
کارآفرینان پذیرفته شده در این برنامه ویزای کار موقت دریافت می نمایند تا بتوانند بیزینس مورد نظر را شروع کنند و بعد از قبولی برای اقامت دائم کانادا از زیرمجموعه های استانی اقدام نمایند.
مناطق دورافتاده باید دارای شروط زیر باشند:
- جمعیت کمتر از 75000 نفر باشد
- در فاصله 30 کیلومتری مرکز استان باشد
- برای اقتصاد منطقه سودمند باشد
 
بیش از 30 منطقه (طبق لیست زیر) اعلام امادگی نمودند که در این برنامه به افراد در زیر گروه British Columbia Provincial Nominee Program (BC PNP) ویزای کار ارائه دهند.
 
به گفته وزیر کار بریتیش کلمبیا – آقای Bruce Ralston- با توجه به قدیمی بودن و شرایط زندگی در مناطق کوچک و دور تراز مرکز ، این مناطق کمتر توسعه یافته اند و ما نیازمند کارآفرین های قوی و دارای پتانسیل مالی هستیم که بتوانند برای ما سودمند باشند.
 
نحوه و شرایط اجرای این برنامه به نام Entrepreneur Immigration – Regional Pilot
تمام کارافرینان متقاضی شرکت در برنامه می بایست ابتدا برای بدست آوردن تاییدیه منطقه، از استان سفربازدیدی داشته باشند و منطقه ای که قصد ایجاد بیزینس دارند را بازدید کنند.
در هنگام بازدید باید طرح توجیه اقتصادی که تایید شده است را به همراه داشته و به نماینده محلی ارائه نمایند.این خدمات توسط سازمان مهاجرتی گنجی انجام خواهد شد. سپس توصیه نامه مورد نظر را از منطقه دریافت کرده تا برای مرحله بعد اقدام نمایند.
برای اینکار باید اطلاعات زیر در مورد کارآفرین اماده باشد:
- سوابق کاری
- سوابق بیزینسی در کشور خود
- تحصیلات اکادمیک
- مدرک زبان آیلتس
- دارایی خالص ملکی
- اطلاعات طرح توجیحی
شرایط سرمایه گذاری به نسبت برنامه ونکوور که 400 هزار دلار کانادا است کمتر شده و امکان جذب متقاضی با مبلغ کمتر فراهم می باشد.

شرایط متقاضی:
- دارا بودن حداقل 100.000 دلار کانادا برای ایجاد بیزینس
- دارا بودن دارایی خالص حداقل 300.000 دلار کانادا در کشور خود
- دارا بودن 3 سال تجربه در بیزینس خود یا 4 سال سابقه مدیریتی ارشد یک بیزینس طی 5 سال گذشته
- 51%درصد مالکیت بیزینس
- ایجاد اشتغال برای حداقل یک فرد کانادایی دارای کارت PR یا سیتی زن
- مدرک زبان حداقل سی ال بی 4
 
 
تمام متقاضیان از موارد بالا امتیاز کسب کرده و افرادی که دارای بالاترین امتیاز باشند طی دعوتنامه ای که هر ماه صادر میشود میتوانند مدرک ارسال نمایند. مدارک ارسالی باید طبق چک لیست مصوب استان باشد.
متقاضیان به صورت آزمایشی هر 4ماه یکبار برای مصاحبه حضوری دعوت می شوند تا در مورد طرح در حال اجرا و مواردان با دولت صحبت نمایند.
افراد پذیرش شده با دولت بریتیش کلمبیا BC PNP قرارداد امضا کرده تا بتوانند برای برای اخذ پی آر بعدا اقدام نمایند.
بعد از تایید نهایی تمامی مدارک ارسال و متقاضی ویزای کار موقت 2 ساله دریافت خواهد نمود و بعد از سپری شده زمان دوساله و موفقیت بیزینس میتوانند برای کارت اقامت دائم کانادا درخواست دهند.
 
مشاغل زیر به عنوان طرح مورد نظر قابل قبول نخواهد بود:
- کار ایجاد شده باید جدید باشد
- نباید به هیچ برنامه مهاجرتی دیگر مربوط باشد
- مشاغل خانگی مانند اجاره اتاق و ... 
- مشاغل مرتبط با ارائه وام یا صرافی
- آرایشگاه سولاریوم
- خدمات اجاره دی وی دی
- لباسشویی اتومات
- کارواش اتومات
- بازیافت آهن
- فروش اجناس دست دوم
- مشاور املاک و مشاغل مرتبط
- و مشاغل غیرقانونی طبق نظر دولت بریتیش کلمبیا
 
برای دیدن لیست مراکز منطقه ای مصوب دولت بریتیش کلمبیا جهت برنامه کارآفرینی صد هزار دلاری کلیک کنید

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • بهاره ر
  • 19:1-1398/01/08
با سلام من کارشناس بهداشت عمومی شاغل در بهداشت و درمان با ۵ سال سابقه و همسرم مهندس معمار و مربی بدنسازی هستن.مدرک زبان نداریم و در حال خوندن هستیم.چطور میتونیم اقدام کنیم
  • گنجی
  • 19:50-1398/01/14
از بین مشاغل بالا ببیند کدام بخش را سابقه کار در ایران دارید بعد ایلتس 5 و دارایی اولیه را باید اثبات نمایید.
  • ف.م
  • 00:21-1398/01/06
سلام .من خانومی 35 ساله جدا شده بدون فرزند هستم .و الان پذیرش مستر دوم mba را از دانشگاهی در ونکور گرفتم .
خودم فوق لیسانس مدیریت مالی هستم با 12سال سابقه کار در سازمان بورس که حدود 6سال مدیر شعبه بودم .

سرمایه حدود 150.000 دلار کانادا و املاکی در حدود 700میلیون در ایران دارم .
مدرک آرایشگری و مدرک حسابداری هم دارم .
آیا امکان اقدام برای سرمایه گذاری 100 هزار دلاری دارم؟
  • گنجی
  • 19:59-1398/01/14
سوابق مدیریتی باید قویتر باشد. بیزینس برای خودتان تا به حال داشته اید؟
  • شمیمه
  • 10:14-1398/01/06
من بیش از ۱۰ سال هست که یک شرکت مهندسی برق دارم و میتونم در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی اقدام کنم آیا به درد این برنامه میخوره؟
  • گنجی
  • 20:7-1398/01/14
اگر در لیست بالا باشد بله
  • حسین
  • 01:49-1398/01/06
با عرض سلام ، بنده همه شرایط برنامه 100،000 دلاری رو دارا هستم ، فقط آیلتس ندارم ، آیا شانسی جهت امتحان کردن این برنامه را دارا هستم ؟
  • گنجی
  • 20:7-1398/01/14
نمره ایلتس را میتوانید کسب کنید.
  • وحید ظ .
  • 13:23-1398/01/04
من مهندس ساختمان پنجاه و یک ساله و ده سال است مدیر عامل یک شرکت ساختمانی و مالکیت پنجاه درصد سهام آنرا دارم (49 در صد نیز همسرم از شرکت مذکور سهام داردو مدیر مالی شرکت است) و دارایی ملکی ما حدود دویست هزار دلار کانادامی باشد لطفا بفرمایید از طریق برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا می توانم اقدام نمایم لطفا اگر پشنهاد دیگری دارید راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
  • گنجی
  • 20:10-1398/01/14
شرایط اولیه را دارید. میتوانید دارایی بیشتر و ایلتس کسب کنید؟ امکان راه اندازی بیزینس دارید؟ ویزای کانادا را قبلا گرفته اید؟
  • یونی
  • 14:26-1398/01/03
سلام... ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی پر از دلخوشی برا گروه کاری شما، یه توضیحات کامل برا پروژه سرمایه گذاری بریتیش کلمبیا با صد هزار دلاری و پروسه کاری رو ارائه بفرمایید
  • گنجی
  • 20:20-1398/01/14
در منوهای بالا بخوانید سوالی داشتید در اینستاگرام جویا شوید.
  • Soheil
  • 08:21-1398/01/03
منظور از 51 درصد مالکیت بیزنس ، در ایران است یا در بیزنس آتی در کانادا؟
  • گنجی
  • 20:26-1398/01/14
در ایران
  • ناصر ن.
  • 03:2-1397/12/28
سلام بنده دندانپزشک ۵۲ ساله با ۲۷سال سابقه کار و همسرم هیات علمی دانشگاه و دکتری روانشناسی و لیسانس پرستاری هم دارد و پسرم سال آخر دندانپزشکی هست .آیا با ایجاد یا خرید یک مطب یا درمانگاه و ارائه خدمات پزشکی امکان مهاجرت و گرفتن اقامت هست .تشکر
  • گنجی
  • 21:9-1398/01/14
خیر این برنامه مناسب شما نیست. برنامه سرمایه گذاری 350 هزار دلاری کبک میتوانید اقدام کنید.
  • احمد
  • 20:18-1397/12/28
سلام
برای حود ونکور می شود ثبت نام کرد
  • گنجی
  • 21:10-1398/01/14
خیر درآنجا ارزش سرمایه گذاری 400هزار دلار است.
  • المیرا ق
  • 05:39-1397/12/28
با سلام و وقت بخیر،من و همسرم شرکت تولید یک محصول شبه دارویى رو داریم البته هنوز به مرحله ى بهره بردارى نرسیده ولى مراحل قانونیش طى شده.سوال ما اینه که ما در همین مرحله میتونیم کارگاه یا کارخانه ى تولید سواب رو در یکى از شهرها ى بریتیش کلمبیا دایر کنیم یا باید اول در ایران این محصول رو تولید کنیم و بعد به اونجا منتقل کنیم ؟
  • گنجی
  • 21:12-1398/01/14
نه
اول باید طرح شما مورد تایید مناطق منطقه ای در حومه ونکوور قرار گیرد که شانس شما کم است ولی بعد از تولید حتما میتوانید
  • عیسی ن
  • 11:3-1397/12/25
با سلام و عرض خدا قوت. من دکترای کشاورزی و 50 ساله هستم. در تولید محصولات کشاورزی نظیر کیوی، مرکبات، خرمالو، سیب،.... و گیاهان زینتی بسیار حرفه ای هستم. لطفا بفرمایید از طریق برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا با صد هزار دلار شانسی برای اقامت خواهم داشت؟ سپاسگزارم
  • گنجی
  • 15:23-1397/12/26
چند نکته مهم: باید در زمینه محصولات چوبی و جنگداری تجربه داشته باشید - توانایی سرمایه گذاری بیش از صدهزار دلار را داشته باشید زیرا تجربه نشان داده این رقم صد هزار دلار کم است.- باید یک طرح نو ایجاد کنید با خرید بیزینس امکانپذیر نیست.
ویزای توریستی کانادا ما رادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید مهاجرت سرمایه گذاری کبک 2018 Quebec Investor مهاجرت کارآفرینی منیتوبا Manitoba گنجی وکیل رسمی مهاجرت کانادا نیروی متخصص اکسپرس اینتری 2018 کارآفرینی بریتیش کلمبیا - ونکوور اسپانسرشیپ همسر و ازدواج کانادا آرشیو اخبار مهاجرت به کانادا
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما