فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ویزای کار پرستاران خانگی

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3479 نفر 1398/01/13 00:42
ویزای کار پرستاران خانگی

ویزای کار پرستاران خانگی

کانادا به پرستاران خانگی ای که از طریق روش پرستاران خانگی موقت پذیرفته شده اند ، ویزای کار  می دهد. (ویزای کار  به اعضای خانواده آن ها که در کانادا زندگی می کنند نیز تعلق می گیرد)
متقاضیان که از طریق روش پرستاران خانگی موقت برای دریافت اقامت دایم کانادا پذیرفته شده اند نیز می توانند برای ویزای کار  اقدام نماینند.
بر طبق قوانین مهاجرتی کانادا (IRCC) که در تاریخ 21/03/2019 آپدیت شده است، متقاضیان روش پرستاران خانگی موقت می توانند به همراه درخواست برای اقامت دایم برای ویزای کار  هم اقدام نمایند.
تنها زمانی درخواست ویزای کار  متقاضیان مورد بررسی اداره مهاجرت قرار می گیرد که آن ها واجد شرایط برنامه پرستاران خانگی موقت باشند.
برای واجد شرایط بودن برنامه پرستاران خانگی موقت متقاضیان باید شرایط زیر را دارا باشند:
1.    در کانادا باشند و تمایل به زندگی در استانی به غیر از کبک داشته باشند.
2.    یکی از شرایط زیر را داشته باشند:
-    مجوز کار رسمی  با ویزای کار در کانادا داشته باشد به غیر از متقاضیانی که دارای ویزای کار پرستاران خانگی Live-in هستند.
-    مجوز کار رسمی  بدون ویزای کار در کانادا داشته باشد (در صورتی که برای تمدید ویزای کار خود اقدام کرده باشند) به غیر از متقاضیانی که دارای ویزای کار پرستاران خانگی Live-in هستند.
-    متقاضی اصلی پرونده دریافت اقامت دایم از طریق روش پرستاران خانگی موقت باشد و بررسی های انجام شده نشان داده باشد که واجد شرایط این برنامه است.
ویزای کار  برای همسر و فرزندان
همچنین ویزای کار  به اعضای خانواده متقاضیان واجد شرایط روش پرستاران خانگی موقت تعلق می گیرد. اعضای خانواده باید ساکن کانادا باشند.
متقاضیان پرستاران خانگی و اعضای خانواده آن ها در زمان ارسال پرونده می بایست هزینه بررسی ویزای کار کانادا معادل 155 دلار را پرداخت کنند اما از پرداخت هزینه ویزای کار  کانادا معادل 100 دلار معاف می باشند.
کانادا این برنامه موقت را در تاریخ 04/03/2019 برای پرستاران خانگی موقت خارجی که بعد از تاریخ 30/11/2014 برای کار در کانادا به عنوان پرستار کودکان و یا سالمندان وارد شده اند،  آغاز کرد و این روش تا تاریخ 04/06/2019  خواهد بود.

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • زهره
  • 12:12-1398/01/13
سلام
زهره هستم آیا میتونم از این روش الان اقدام کنم بازنشسته پرستاری با 58سال سن و دارای ویزای توریستی تا اول 2020هستم و دو سال هم همراه پسرم در ونکوور زندگی کردم
  • گنجی
  • 18:43-1398/01/14
خیر امتیاز سن را ندارید.
  • ناهید
  • 08:53-1398/01/13
آیا من میتونم برای پرستارخانگی کودک یا سالمند اقدام کنم ؟چه شرایطی باید داشته باشم ؟البته سن من 55 سال هست اما خیلی علاقه به پرستاری خصوصا کودکان دارم
  • گنجی
  • 18:43-1398/01/14
امتیاز سن را ندارید
  • رویا
  • 02:55-1398/01/13
با سلام و خسته نباشید
من در کانادا دانشجو هستم و همسرم هم ویزای کار دارن ، ما سابقه پرستاری نداریم آیا می تونیم از این روش اقدام کنیم و اینکه بعد از چه مدتی اقامت دائم کانادا رو می تونیم در یافت کنیم، با تشکر
  • گنجی
  • 18:45-1398/01/14
باید یک کارفرما شما را بخواهد
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما