فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

با فوق لیسانس از انتاریو اقامت دائم دریافت کنید

بازگشت
بازدیدکنندگان : 12436 نفر 1398/02/14 11:51
با فوق لیسانس از انتاریو اقامت دائم دریافت کنید
با مدرک فوق لیسانس از انتاریو اقامت دائم دریافت کنید.
استان انتاریو برنامه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد را مجددا باز کرد و 667 پرونده را قبل از بسته شدن برنامه پذیرفت.
استان انتاریو این برنامه را در تاریخ 30 آوریل باز کرده است و بسیار سریع به ماکسیمم رسید و بسته شده است.

برنامه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد به دانشجویان خارجی که مدرک معتبری از یکی از نهاد های آموزشی این استان دریافت کرده اند این فرصت را می دهد که برای دعوت نامه استانی اقدام کرده و اقامت دائم خود را از این طریق دریافت کنند. این افراد باید مدرک فوق لیسانس خود را از یکی از مراکز آموزشی معتبر استان انتاریو کسب کرده باشند.
محبوبیت این برنامه برای این است که نیازمند پیشنهاد کار از یک کارفرمای انتاریویی برای واجد شرایط شدن نیست .

اولین دور این برنامه در تاریخ 5 مارس اتفاق افتاد و 1000 ثبت نام انجام شد اما قبل از اینکه به حد نساب برسد به مشکلات فنی خورد و در مجموع 333 ثبت نام با موفقیت انجام شد و در30 آوریل 667 پرونده بعدی قبل از بسته شدن پذیرفته شد.
برنامه استانی انتاریو (OINP) به ثبت نام کنندگان موفق یک شماره تأییدیه از طریق پرونده الکترونیکی در طی سه روز کاری ارسال خواهد کرد.
به محض دریافت شماره پرونده  14 روز برای ارسال پرونده به برنامه استانی فرصت دارید و پس از آن ثبت نام شما منقضی خواهد شد.

برای اطلاع  از شرایط برنامه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد انتاریو کلیک کنید. . . 

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • ملیحه
  • 08:32-1398/04/10
سلام من کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی و کارشناسی گفتار درمانی دارم لطفا مساعدت فرمایید
  • گنجی
  • 14:23-1398/04/15
از لیست دانشگاه های بالا رشته خود را انتخاب سپس ایلتس بگیرید و برای پذیرش اقدام نمایید. برای ویزا میتوانیم کمک تان نماییم.
  • حسین
  • 02:49-1398/04/05
سلام من لیسانس عمران هستم ۳۷ ساله ،میخواستم بدونم اگه کالجی مثل کالج کانستوگا هم یه دوره دوساله کواپ بخونیم مثل فوق لیسانس میشه بعدش اقدام برای اقامت کرد
  • گنجی
  • 17:47-1398/04/07
خیر در بعضی رشته ها با بعضی دانشگاه طبق لیست بالا.
  • احسان
  • 12:38-1398/03/25
سلام ببخشید این طور که من متوجه شدم که این برنامه در یک زمان باز می شود و سریع هم تکمیل ظرفیت می شود فکر می کنید چقدر میشه روش حساب کرد
یعنی اگر فوق انتاریو بخونیم و نتونیم به موقع ثبتنام کنیم چی؟
  • گنجی
  • 11:20-1398/03/31
همه برنامه های کانادا ظرفیت سالانه پذیرش دارند و هر سال تا تکمیل ظرفیت پذیرش دارند. برنامه خوب است.
  • نسیم
  • 15:29-1398/03/09
سلام من وهمسرم چهل و دوساله هستیم همسرم اسناد دانشگاه در رشته کشاورزی و خودم فوق لیسانس طراحی محیط زیست دارم .ایلتس نداریم و همه خواهر و برادر های من در ایالت انتاریو هستن.امکان مهاجرت داریم یا خیر؟
  • گنجی
  • 05:7-1398/03/09
برای اقامت بهتر است برای فوق لیسانس در انتاریو اقدام کنید آیلتس شش اجباری است.
  • وحید
  • 13:47-1398/02/17
راجع به شرایط و پیشنیاز های دقیق برای اخذ أقامت دایم ایالت اونتاریو با مدرک فوق لیسانس سوال داشتم
  • گنجی
  • 14:35-1398/02/18
باید ایلتس داشته و در یکی از دانشگاه های استان انتاریو کانادا کارشماسی ارش بخوانید و بعد از فارغ التحصیلی با ایلتس شش برای اقامت اقدام کنیم.
  • مریم
  • 14:48-1398/02/16
درود
من فرق لیسانس مدیریت ورزش دارم و مدرس دانشکاهم
همسرم هم جواز کسب دارد و حجره دار است
دو پسر ٢١و ١٧ساله که یکی دانشجو و دیکری محصل است
ایا میتوانیم برای اقامت اقدام کنیم؟؟
  • گنجی
  • 15:4-1398/02/18
اگر در انتاریو فوق بگیرد بعد از آن میتوانید.
ویزای توریستی کانادا ما رادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید مهاجرت سرمایه گذاری کبک 2018 Quebec Investor مهاجرت کارآفرینی منیتوبا Manitoba گنجی وکیل رسمی مهاجرت کانادا نیروی متخصص اکسپرس اینتری 2018 کارآفرینی بریتیش کلمبیا - ونکوور اسپانسرشیپ همسر و ازدواج کانادا آرشیو اخبار مهاجرت به کانادا
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما