فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

چگونه بعد از تحصیل در کانادا، مقیم شویم؟

بازگشت
بازدیدکنندگان : 4200 نفر 1398/07/13 06:18
چگونه بعد از تحصیل در کانادا، مقیم شویم؟
چگونه بعد از تحصیل در کانادا، مقیم شویم؟
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، برای شما که در حال تحصیل در کانادا هستید یا به فکر اخذ ویزای تحصیلی کانادا می باشید مهم است. اما چگونه؟
در طی سالیان گذشته، کانادا یکی از ده کشور برتر دنیا برای تحصیل دانشجویان بین المللی بوده است و دلایلی همچون:
 
- هزینه مناسب تحصیل در کانادا نسبت به سایر کشورها
- کشوری با فرهنگ مهاجر پذیر
- امکان اخذ اقامت بعد از تحصیل
- رتبه بالای علمی دانشگاه ها در سطح جهان
- امکان کار بعد از اتمام تحصیل
باعث جذب تعداد زیادی دانشجو در دانشگاه های کانادا شده است. دانشگاه هایی مانند :مک گیل، کونکوردیا، دانشگاه تورنتو، دانشگاه ونکوور، ... از مهمترین آنها می باشند. هزینه هرسال تحصیلی در دانشگاه های مونترال کانادا تقریبا برابر 12تا 18 هزار دلار کانادا بعلاوه ماهانه هزار دلار کانادا هزینه زندگی است. البته بسیاری از افراد با رزومه قوی میتوانند از بورس یا تخفیف استفاده کنند. رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، حسابداری، کامپیوتر، مالی و بیمه از رشته های خوب برای ادامه تحصیل می باشد هرچند داشتن آیلتس آکادمیک 6.5 یا فرانسه بی2 قدم اول برای شروع این کار است زیرا دیگر مجبور نخواهید بود برای کورس زبان در کانادا هزینه و زمان را از دست بدهید.
در کنار تمام اینها، دانشجویان بین المللی در دانشگاه های کانادا می توانند از مزایای کار و اخذ اقامت بعد از تحصیل نیز استفاده نمایند. دانشجویان خارجی در کانادا همچنین میتوانند تا 3 سال بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه های مشخص کانادا، ویزای کار دریافت نمایند.
 
1- ویزای کار بعد از تحصیل در کانادا: Post-Graduation Work Permit
این ویزا به افرادی با مشخصات ذیل تعلق خواهد گرفت:
- به صورت منظم و مرتب و تمام وقت در کانادا تحصیل کرده و دوره ای بیش از 8 ماه* را به اتمام رسانده باشند.(*طول دوره و شرایط متفاوت خواهد بود)
- از موسسه ای معتبر و مورد تایید فارغ التحصیل شده باشند
- طی90 الی 180 روز بعد از دریافت نامه فارغ التحصیلی برای ویزا اقدام کنند
- تمام واحدهای خود را پاس کرده و گواهینامه فارغ التحصیلی را دریافت کرده باشند
- دارای ویزای تحصیلی معتبر هنگام درخواست ویزای کار کانادا باشند
 
2- ویزای مهاجرت فدرال کانادا: Federal Immigration for Graduates
برنامه مهاجرتی مورد نیاز این افراد که زیر مجموعه اکسپرس اینتری است برنامه تجربه کانادایی CEC نام دارد.  طبق این برنامه تمام افرادی که توانسته اند یکسال تمام فول تایم ویزای کار بدست آورده و کار کرده باشند برای اقامت اقدام کنند. برای این منظور باید شرایط زیر را داشته باشند:
- برنامه زندگی برای خارج از استان کبک داشته باشند(استان کبک برنامه خود را خواهد داشت که زمان کمتر دارد)
- دارای 12 ماه شغل فول تایم در مشاغل ناک 0-A-B در طی سه سال قبل از اقدام باشند.
- تجربه کاری خود را بعد از تحصیل در کانادا بدست آورده باشند
- دارای مدرک زبان معتبر و طبق حداقل ها باشند(آیلتس 6)
- سابقه کار حین تحصیل در کانادا محاسبه نمی شود
 
3- ویزای مهاجرت استانی کانادا: Provincial Immigration for Graduates
دانشجویان فارغ التحصیل در کانادا میتوانند برای برنامه های استانی نیز واجد شرایط باشند. استانهایی مانند:
- آلبرتا
- بریتیش کلمبیا
- نیوفانلند
- انتاریو
- پرینس ادوارد
- کبک
- ساسکچوان
همه این استانها دارای برنامه متعدد برای دانشجویان فارغ التحصیل در کانادا هستند. بیشتر اینها نیاز به جاب آفر معتبر هستند. همچنین افرادی که بیش از 16 ماه در مناطق آتلانتیک شرق کانادا زندگی می کنند و فارغ التحصیل شده اند میتوانند از برنامه پایلوت آتلانتیک استفاده کنند. این استان ها شامل:
- نیوبرانزویک
- پرینس ادوارد
- نوااسکوشیا
- نیوفانلند
 
4- ویزای مهاجرت کبک کانادا: Quebec Immigration for Graduates
برنامه PEQ برای فارغ التحصیلانی که در استان کبک کانادا تحصیل کرده اند مناسب است و منجر به اخذ CSQ می شود. شرایط بدین صورت است:
- قصد زندگی در استان کبک
- با هدف تحصیل در کبک زندگی کرده باشد
- دارای مدرک تحصیلی از استان کبک باشد یا 6 ماه بعد از زمان ارائه تقاضانامه باشد
- دارای مدرک زبان فرانسه بی2 باشد یا دوره خود را به زبان فرانسه طی کرده باشد
- هزینه های خود و وابسته گان را تامین کرده باشد
 
اگر شما هم نیازمند بررسی شرایط خود هستید، میتوانید فرم ارزیابی موسسه گنجی را پر کنید یا در پیج اینستاگرام پیام ارسال فرمایید.

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مرتضى
  • 20:9-1398/08/06
با سلام
بنده از طریق تحصیلى اقدام کرده بودم و پذیرش هم داشتم از کالج با caq
اما ریجکت شدم متاسفانه
خواستم ببینم راهى هست که بتونم دوباره سریعا اقدام کنم؟
پیشنهادتون چیه؟
  • گنجی
  • 11:41-1398/08/11
نامه ریجکتی را اینستاگرام بفرستید
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما