فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کانادا در سال 2013

بازگشت
بازدیدکنندگان : 31770 نفر 1391/10/22
برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کانادا در سال 2013

برنامه نیروی متخصص کانادا
Canada Federal Skilled Worker 2013

لیست مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker Proram در سال 2013 امروز (2013-04-17) اعلام شد.

skilled worker canada ganjico

لیست مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker Proram در سال 2013 امروز (2013-04-17) اعلام شد. 

بعد از مدت ها انتظار، این لیست 24 رشته ای اعلام شد. برای شروع شما نیاز به ارزیابی مدارک خود توسط یک موسسه کانادایی و همچنین مدرک زبان آیلتس یا تف دارید. پذیرش در این گروه از تاریخ May 4, 2013 آغاز خواهد شد.

لیست مشاغل:

کل پذیرش در این 24 رشته برابر 5000نفر است یعنی به صورت میانگین در هر رشته 300نفر.

 

کد شغلی ۰۲۱۱ - مدیران مهندسی

 Engineering managers
کد شغلی ۱۱۱۲ - تحلیل گران مالی و سرمایه گذاری

 Financial and investment analysts
کد شغلی ۲۱۱۳ – زمین شناسان و اقیانوس شناسان

 Geoscientists and oceanographers
کد شغلی ۲۱۳۱ - مهندسان عمران

Civil engineers
کد شغلی ۲۱۳۲ - مهندسان مکانیک

 Mechanical engineers
کد شغلی ۲۱۳۴ - مهندسان شیمی

Chemical engineers
کد شغلی ۲۱۴۳ - مهندسان معدن

 Mining engineers
کد شغلی ۲۱۴۴ - مهندسان زمین شناسی

 Geological engineers 
کد شغلی ۲۱۴۵ - مهندسان نفت

 Petroleum engineers
کد شغلی ۲۱۴۶ - مهندسان هوا و فضا

 Aerospace engineers
کد شغلی ۲۱۴۷ - مهندسان کامپیوتر(بجز مهندسان نرم افزاروطراح)

Computer engineers (except software engineers/designers)
کد شغلی ۲۱۵۴ - نقشه برداران

 Land surveyors 
کد شغلی ۲۱۷۴ - برنامه نویسان کامپیوتر و امور رسانه ای

 Computer programmers and interactive media developers
کد شغلی ۲۲۴۳ - تکنسین های دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی

 Industrial instrument technicians and mechanics
کد شغلی ۲۲۶۳ - بازرسان بهداشت عمومی، محیط زیست و بهداشت ایمنی.

 Inspectors in public and environmental health and occupational health and safety
کد شغلی ۳۱۴۱ - متخصصین شنوایی سنجی و گفتار درمانی

 Audiologists and speech-language pathologists
کد شغلی ۳۱۴۲ – فیزیوتراپ ‌ها

 Physiotherapists
کد شغلی ۳۱۴۳ - متخصصین کاردرمانی

 Occupational Therapists
کد شغلی ۳۲۱۱ - کارشناسان علوم آزمایشگاهی

 Medical laboratory technologists
کد شغلی ۳۲۱۲ - تکنسین آزمایشگاه پزشکی و پاتولوژی

 Medical laboratory technicians and pathologists' assistants
کد شغلی ۳۲۱۴ - کارشناسان و درمانگران تنفسی، قلبی و بالینی

 Respiratory therapists, clinical perfusionists and cardiopulmonary technologists
کد شغلی ۳۲۱۵ - تکنسین رادیولوژی

Medical radiation technologists

کد شغلی ۳۲۱۶ - کارشناسان سونوگرافی

 Medical sonographers

کد شغلی ۳۲۱۷ - تکنسین قلب و عروق و الکترو درمانی (بجز عناوین مشابه)

 Cardiology technicians and electrophysiological diagnostic technologists, n.e.c. (not elsewhere classified)

 

مدرک زبان مورد نیاز:

تمام متقاضیان باید حداقل نمره زبان مشخص شده که برابر CLB 7 (Canadian Language Benchmark)  می باشد را دارا باشند. این مدارک 2 سال از زمان صدور برگه زبان نزد سازمان مهاجرت کانادا اعتبار دارد.

مدارک زبان سازمان های زیر قابل قبول است:

الف) Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP 

این مدرک را شما در کانادا می توانید بگیرید و برای ایرانیان مقیم در ایران مدرک آیلتس راحت تر می باشد. ولی جهت اطلاع، شما می بایست نمره Celpip برابر 4L که برابر CLB 7  است را دریافت کنید.

 

ب) International English Language Testing System (IELTS 

مدرک آیلتس در ایران توسط 3 سازمان برگزار می گردد و همچنین در کشورهای همسایه مانند ارمنستان، ترکیه و ... قابل امتحان دادن است. شما می بایست حداقل نمره 6 را در تمام 4 مهارت (خواندن، نوشتن، مکالمه، گوش دادن) بدست آورید.

 

ج) Test d’évaluation de français (TEF 

مدرک زبان فرانسه (با داشتن این مدرک میتوانید از طریق استان کیک نیز واجد شرایط شوید) شما می بایست نمره 206 در خواندن، 248 در شنیدن و 309 در مکالمه و نوشتن را داشته باشد تا شما واجد شرایط شوید.

 

نکته:

بدست آوردن نمره بالاتر از مینیمم های مورد اشاره در بالا، باعث افزایش نمره شما و شانس پذیرفته شدن شما خواهد شد. (حداقل نمره مورد نیاز 67 از 100 می باشد) همیشه این نکته را بدانید که شانس موفقیت با کسانی است که مدارک خود را در سریعترین زمان ممکن ارزیابی ، تکمیل و ارسال می کنند، نحوه امتیاز بندی نیز یکی از مواردی است که خود آفیسرهای کانادایی که به دفعات ما از موکلین خود بعد از مصاحبه شنیده ایم، نیز دچار اشتباه می شوند و به فرد مورد نظر که امتیاز لازم را داشته، اقامت نمی دهند. به هر حال شما در زمانی که آفیسر کانادایی در حال بررسی پرونده شما است، حضور ندارید و شرایط روحی و خستگی و یا حجم تقاضا ها را نمی بینید و ممکن است شما به سادگی امتیاز نیاورید، امتیازی که بارها خودتان در منزل یا با کمک دوستی که قبول شده یا وبسایتها سنجیده اید. و شانس خود را برای کسب اقامت از دست می دهید. تنهای کاری که میتوانید انجام دهید ارائه یک شکایت نامه است که تجربه وکلای قبلی نشان داده همگی بی نتیجه بوده است. 

پس راه حل این مشکل این است که تقاضا برای اقامت کانادا را با آزمون و خطا شروع نکنید و از خدمات وکلای قانونی که تاکنون صدها پرونده را انجام داده اند استفاده نمایید.

 

 

ارزیابی مدارک تحصیلی: (Educational Credential Assessment (ECA

کلیه مدارک تحصیلی که خارج از کانادا کسب شده است، می بایست ارزیابی گردد. سازمان های ارزیابی کننده در کانادا، مدرک شما را برابر مدرک تحصیلی همان رشته در کانادا می سنجند.

این چهار سازمان کانادایی که توسط سازمان مهاجرت مشخص شده اند به شرح زیر می باشند:

  • Comparative Education Service: University of Toronto School of Continuing Studies;
  • International Credential Assessment Service of Canada;
  • World Education Services;  
  • Medical Council of Canada.(مخصوص کد3111 و 3112)

مدارک ارزیابی شده شما توسط این 4 سازمان تا 5 سال اعتبار دارد و می بایست بعد از تاریخ April 17, 2013 صادر شده باشد. در مورد هزینه و مدارک مورد نیاز این سازمان ها به وب سایت آنها مراجعه شود. (موسسه مهاجرتی گنجی کلیه خدمات در مورد ارزیابی مدارک تحصیلی در کانادا را ارائه میدهد)


مواردی که پرونده شما در گروه متخصص براساس آن ارزیابی می گردد:

1)      تحصیلات (که می بایست ارزیابی گردد)

2)      مدرک زبان (آیلتس/تف فرانسه)

3)      سابقه شغلی (بیش از یکسال باشد و با بیمه و طبق کد NOC کانادا)

4)      سن

5)      سازگاری با کانادا

6)      استطاعت مالی

مسائلی که باعث رد شدن پرونده شما می گردد:

پذیرش 300نفر در هر رشته یعنی شما باید خیلی سریع و بدون ایراد پرونده خود را ارسال کنید، در زیر بعضی نکات را در مورد پذیرش از طریق نیروی متخصص ذکر می کنم:

1-     آیا در مورد نکات موجود در نحوه ترجمه مدارک آشنایی دارید، مثلا چگونه باید کارت ملی اعتبار گذشته را ترجمه کرد، چرا باید مدارک Certified شده باشد؟

2-     آیا میدانید نحوه پرداخت هزینه سفارت به چه طریقی شامل سریعترین حالت برای دریافت فایل نامبر است، مثلا پرداخت با کردیت کارت یا مانی اوردر یا تقاضا از دوستی که در کانادا دارید؟

3-     آیا سفرهای شما که در پاسپورت قدیمی شما است باید درج گردد تا در مرحله security check به مشکل برنخورید؟

4-     آیا از نحوه درج سابقه کار در فرم های سفارت و ارتباط با زمانهایی که بیمه بوده اید، اطلاع دارید مواقعی که کارآموز یا فاصله بین استخدامتان بوده، چطور؟

5-     آیا میتوانید خود را دقیق امتیاز بندی کنید یا به راحتی شانس دریافت اقامت کانادا را از دست می دهید؟

تمام نکات و بسیاری از این قبیل باعث می شود که آفیسر کانادایی بعد از بررسی پرونده شما، به راحتی نامه کسر مدارک را برای شما ارسال کند و تاخیر 6ماهه را برای شما به دنبال داشته باشد.

 

* می توانید با استفاده از خدمات یک وکیل قانونی (فرم سفارت به شماره IMM5476 ) بسیاری از موارد را با آزمون و خطا انجام ندهید و با خیالی آسوده و مطمئن، خود را در کانادا ببینید، جهت کسب اطلاعات بیشتر فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما در تهران و مونترال تماس حاصل فرمایید: 

تهران:

22895496

22895497

اسکیل ورکر کانادا 2013

 

 

 

 

 

خلاصه تغییرات اعمال شده


skilledworker canada

 وزیر اداره مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرد پذیرش مهاجر از طریق سیستم متخصصین فدرال از چهارم ماه مه سال 2013 برایر با 14 اردیبهشت 1392 آغاز خواهد شد.
به گفته وی تاکید اصلی در این روش در وهله اول بر توانایی های زبانی بالاتر و بعد از آن بر سن پایین تر متقاضیان خواهد بود.

شایان ذکر است که در ایین روش جدید تمامی متقاضیان باید مدارک تحصیلی خود را برای ارزیابی و معادلسازی به سازمان هایی که اداره مهاجرت کانادا در کانادا مششخصص خواهد کرد، ارسال کنند. موسسه مهاجرتی گنجی پیش بینی های لازم برای ارایه  خدمات در سریع ترین حالت در این زمینه را به متقاضیان (اعم از موکلین و غیر موکلین ما) نموده است.

نکته مهم دیگر در این برنامه اختصاص امتیاز ببه مدرک زبان همسر متقاضی خواهد بود و بر خلاف سیستم گذشته دیگر مدرک تحصیلی همسر امتیازی ندارد.

با در نظر گرفتن جمیع موارد مذکور بدیهی است که تمامی تلاش و تمرکز شخص متقاضی و در صورت تاهل همسر وی باید بر روی بالا بردن سطح زبان و اخذ مدرک آیلتس و یا تف باشد.

به گفته آقای جیسون کنی، مدت زمان لازم برای بررسی پرونده های این دسته از افراد فقط چند ماه خواهد بود که میتوان گفت سریع ترین زمان ورود افراد متخصص به کانادا تا به حال بوده است.

البته باید توجه داشت به دلیل محدود بودن تعداد پذیرش در این برنامه موفقیت از آن کسانی خواهد بود که در مدت زمان باقیمانده مدارک خود را به طور کامل آماده کنند و حتما مدرک زبان خود را نیز تا آن تاریخ گرفته باشند تا به محض باز شدن برنامه پرونده خود را ارسال دارند.

آن دسته از موکلین ما که پرونده هایشان در دست آماده سازی است و کمبود مدارک دارند می بایست در کوتاه ترین زمان نسبت به  به روز رسانی مدارکشان نزد ما اقدام کنند تا کمبودی در مدارکشان تا زمان ارسال باقی نماند.

دوستان علاقه مند دیگر هم میتوانند با دفاتر ما تماس بگیرند و یا فرم ارزیابی رایگان ما را پر کنند تا در اسرع وقت در صورت واجد شرایط بودن اقدام به باز کردن پرونده و تکمیل مدارک کنند.

منتظر خبرهای تکمیلی ما در این صفحه و صفحه رسمی ما در فیس بوک باشید.

 

طبق آخرین اخبار منتشره در مورد تغییرات برنامه مهاجرت به کانادا در گروه متخصصین، موارد زیر اعمال شده است:

1)  سن متقاضی:

امتیاز بیشتری به سن متقاضی داده شده است. (10←←12) یعنی گروه سنی 18 تا 35 سال بیشترین امتیاز را کسب می کنند و بعد از سن 35 سالگی به ازاء هر سال یک امتیاز کسر خواهد شد. یعنی افراد بالای 47 سال امتیازی را نخواهند داشت.

2)  زبان خارجه:

امتیاز زبان افزایش یافت. (24←←28) یعنی به هر گروه از توانایی های (Listening-Speaking-Writing-Reading) امتیاز از یک تا شش تعلق میگیرد و مجموعا 24 امتیاز و امتیاز دانستن زبان دوم با 4امتیازکاهش به 4 رسید. (4→→8) و در نتیجه فرد 4 امتیاز از زبان دوم و 24 امتیاز از زبان اول می گیرد.

3)  زبان خارجه همسر:

دانستن زبان خارجه برای همسر امتیاز دار شد. (0←←5)

4)  تجربه کاری:

امتیاز تجربه کاری کاهش یافت. (15→→21) و این نکته را درنظر داشته باشید که امتیاز کامل تجربه کاری با دارا بودن 6 سال حاصل می گردد.

5)امتیاز مدرک تحصیلی:

مدارک تحصیلی فرد می بایست توسط موسسات کانادایی ارزیابی گردد.

موارد اعمال شده در برنامه مهاجرتی کانادا دارای نکات بسیاری است که نیازمند توضیحات بیشتر از موارد درج شده در بالا می باشد. همیشه در نظر داشته باشید که همیشه پرونده هایی مورد قبول سفارت قرار خواهند گرفت که به نحو صحیحی تکمیل و مرتب شده باشند و جای هیچگونه نقصی باقی نماند. زیرا به دلیل حجم زیاد پرونده های ارسالی به سفارت، هر افسر مهاجرت وقت کمی برای رسیدگی دارد و با کوچکترین اشتباهی در پرونده شما سریعا پرونده شما را نقص دار اعلام کرده و با شما مکاتبه می کند. واین یعنی 2 تا 6 ماه تاخیر در بررسی مجدد پرونده شما که در بیش از 80 درصد موارد باعث مردود شدن و یا مواجه با قوانین جدید و در نتیجه از دست دادن شانس شما می شود.

کیفیت اتفاقی نیست، حاصل تجربه است.

 

skilledworker canada

 

 

 

 

................................................................................................................

www.GanjiCo.com  2012-13


سیستم پذیرش نیروی متخصص فنی از 2 ژانویه 2013 آغاز به پذیرش مهاجر میکند.

همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم (لینک خبر) سیستم پذیرش نیروی متخصص فنی از 2 ژانویه 2013 آغاز به پذیرش مهاجر میکند.

اداره مهاجرت کانادا اخیرا لیست مشاغلی که در این گروه قرار می گیرند را اعلام نموده است که درمتن  زیر آن را مشاهده می کنید.

برای واجد شرایط بودن اقدام از این طریق شخص متقاضی می بایست دارای:

۱- یک پیشنهاد شغلی و یا یک مدرک تحصیلی و یا فنی از کانادا

۲ اطلاعات دانش زبانی در حد معمولی

۳- داشتن حداقل ۲ سال سابقه کار مرتبط

۴- مرتبط بودن شغل ، حرفه و سابقه کار متقاضی بر اساس کد شغلی مربوطه اعلام شده باشد

ظرفیت پذیرش در سال اول برای این دسته 3000 متقاضی خواهد بود که در هر شغل فقط 100 پرونده پذیرفته می شود.


Skilled-Worker-jan 2013-ganjico-com

With the new Federal Skilled Trades Class available as of January 2, 2013, Citizenship and Immigration Canada has listed the eligible Occupations in the Canada Gazette. Citizenship and Immigration Canada will accept up to 3,000 per processing year, with a cap of 100 applications for each occupation Group A and no cap for occupation Group B.

Group A — Occupations sub-capped at 100 applications per occupation

  • 7202 Contractors and supervisors, electrical trades and telecommunications occupations
  • 7204 Contractors and supervisors, carpentry trades
  • 7205 Contractors and supervisors, other construction trades, installers, repairers and servicers
  • 7271 Carpenters
  • 7301 Contractors and supervisors, mechanic trades
  • 7302 Contractors and supervisors, heavy equipment operator crews
  • 8211 Supervisors, logging and forestry
  • 8221 Supervisors, mining and quarrying
  • 8222 Contractors and supervisors, oil and gas drilling services
  • 8241 Logging machinery operators
  • 8252 Agricultural service contractors, farm supervisors and specialized livestock workers
  • 9211 Supervisors, mineral and metal processing
  • 9212 Supervisors, petroleum, gas and chemical processing and utilities
  • 9214 Supervisors, plastic and rubber products manufacturing
  • 9231 Central control and process operators, mineral and metal processing
  • 9241 Power engineers and power systems operators
  • 9243 Water and waste treatment plant operators

Group B — Occupations for which there are no sub-caps

  • 7231 Machinists and machining and tooling inspectors
  • 7233 Sheet metal workers
  • 7235 Structural metal and plate work fabricators and fitters
  • 7236 Ironworkers
  • 7237 Welders and related machine operators
  • 7241 Electricians (except industrial and power system)
  • 7242 Industrial electricians
  • 7243 Power system electricians
  • 7244 Electrical power line and cable workers
  • 7245 Telecommunications line and cable workers
  • 7246 Telecommunications installation and repair workers
  • 7251 Plumbers
  • 7252 Steamfitters, pipefitters and sprinkler system installers
  • 7253 Gas fitters
  • 7311 Construction millwrights and industrial mechanics
  • 7312 Heavy-duty equipment mechanics
  • 7313 Refrigeration and air conditioning mechanics
  • 7314 Railway carmen/women
  • 7315 Aircraft mechanics and aircraft inspectors
  • 7318 Elevator constructors and mechanics
  • 7371 Crane operators
  • 7372 Drillers and blasters — surface, mining, quarrying and construction
  • 7373 Water well drillers
  • 8231 Underground production and development miners
  • 8232 Oil and gas well drillers, servicers, testers and related workers
  • 9232 Petroleum, gas and chemical process operators

To qualify, requirements include: 

- Meet minimum language threshold
- Evidence of 2 years of experience in field in the last 5 years
- Have a valid job offer from Canadian employer or Certificate of Qualification from Canadian trade authority

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حبر تکمیلی: 1392/01/10

امکان اخذ اقامت کانادا برای دارندگان سابقه فنی

اگر شرایط زیر را دارید میتوانید برای مهاجرت اقدام کنید:

1-      دارا بودن مدرک زبان آبلتس (برای تعیین حداقل نمره مورد نیاز تماس بگیرید یا حضورا به دفاتر ما در تهران و مونترال مراجعه کنید.)

2-      دارا بودن سابقه کار  1 تا 4 سال (دارا بودن بیمه به امتیاز شما می افزاید)

3-      سن زیر 40 سال (در صورت افزایش سن باید از طریق کارآفرینی  اقدام کنید، برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

رشته های فنی و حرفه ای که میتوانید برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید:

1-      تکنسین های دستگاه های سردخانه و تهویه

2-      تکنسین تراشکاری وماشین های CNC و آهنگری

3-      تعمیرکار و تکنسین ماشین آلات و اداوت کشاورزی

4-      تکنسین لوله های گاز و نفت

5-      لوله کش

6-      گچکار و تزئینات داخلی ساختمان و نقاش و سیمان کار

7-      کاشی کار

8-      نجار ساختمان

9-      عایق کاری ساختمان

10-  آرایشگری

11-  اپراتور جرثقیل (تاورکرین)

12-  صافکار و نقاش اتومبیل

13-  جوشکار

14-  برقکار فشار قوی یا خانگی

15-   شیرنی پز و نانوا

 

برچسب ها :
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • اشکان
  • 11:52 -1393/11/03
نحوه امتیاز بندی آیلتس IELTS با CLB و همچنین تعیین سطح CLB با TEF و CLEPIP را توضیح دهید؟ielts-to-clb-conversion
  • گنجی
  • 2:59 -1393/11/03

برای مهاجرت به کانادا امتیاز زبان شما براساس سیستم CLB = Canadian Language Benchmarks سنجیده می شود یعنی شما هر مدرک زبانی داشته باشید در یک سیستم واحد، نمره میگیرید که نام ان CLB است. مثلا CLB 7 برابر نمره آیلتس 6 در هر اسکیل است.برای مقایسه نمره زبان خود در این سیستم لینک زیر را ببنید:

 ielts to clb calculator

  • فریدون فرخی
  • 7:23 -1393/04/08
با سلام، آیا دولت کانادا مشاغلی که مربوط به امور بندری و کشتیرانی را برای مهاجرت مد نظر قرار میدهد.با تشکر
  • گنجی
  • 5:35 -1393/06/01

در قانون جدید که از ژوئن 2015 اجرایی می شود باید در طی یک بازه 6ساله ، شما 4 سال در کانادا حضور داشته باشید.

  • فرناز
  • 3:25 -1393/04/06
سلام می خواستم بپرسم ازتون در همه ۶سال باید هر سال ۶ ماه در خاک کانادا باشیم ؟ یا در ۴سال هر سال ۶ماه حضور الزامی است
  • گنجی
  • 5:35 -1393/06/01

در قانون جدید که از ژوئن 2015 اجرایی می شود باید در طی یک بازه 6ساله ، شما 4 سال در کانادا حضور داشته باشید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما